Recept na výborný dezert

jessamin
30.7.12 14:18

Recept na výborný dezert

Blíží se nám narozeniny a už týden přemýšlím, co upeču. Zdá se mi, že vždycky dělám to samé dokola, tak bych chtěla vyzkoušet nějakou novinku, nějakou pořádnou pecku, děkuju za tipy :) ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9734
30.7.12 14:27

Ahoj nevím jestli přímo novinka ale co tahle oliž prst a nebo laskonkové řezy a nebo ještě děláme takový medový, jsou to pláty, promaže se krémem a nahoře je tam udělaná taková směs s arašídů a ořechů a nebo ještě mě napadá řezy na oplatku, krém je ze salka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
30.7.12 14:32

A což takhle Pavlova? Sice se to málokomu podaří udělat vzhledné, ale pecka to je, mňam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bohemund
30.7.12 14:34

Ja zbožnuju furt to same bebe střechy a malakov :D

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
30.7.12 14:42
@cukratko33 píše:
Ahoj nevím jestli přímo novinka ale co tahle oliž prst a nebo laskonkové řezy a nebo ještě děláme takový medový, jsou to pláty, promaže se krémem a nahoře je tam udělaná taková směs s arašídů a ořechů a nebo ještě mě napadá řezy na oplatku, krém je ze salka.

no tak já si tady lížu prst a nic moc teda :think: asi by to chtělo recept :lol:

• Citovat
  • Upravit
becky87
30.7.12 14:44
@Hodaka píše:
no tak já si tady lížu prst a nic moc teda :think: asi by to chtělo recept :lol:
:mrgreen: :mrgreen: Tak me napada taky Pavlova, nebo snad Tiramisu, ja dneska delala takovou levnou, ale straaasne dobrou buchtu, vubec jsem tomu neverila, ale to byl pozer teda :think: :lol: Jo jmenuje se Dírková buchta.
  • Citovat
  • Upravit
Hodaka
30.7.12 14:49
@blorchi píše: :mrgreen: :mrgreen: Tak me napada taky Pavlova, nebo snad Tiramisu, ja dneska delala takovou levnou, ale straaasne dobrou buchtu, vubec jsem tomu neverila, ale to byl pozer teda :think: :lol: Jo jmenuje se Dírková buchta.

hmm, tak hlavně že je výborná, hlavně sem nedávej recept! :lol:

• Citovat
  • Upravit
becky87
30.7.12 14:56
@Hodaka píše:
hmm, tak hlavně že je výborná, hlavně sem nedávej recept! :lol:

Pockej ja ti ho sem hodim, ale na oslavu to asi nebude, ale je fakt dost dobra :mrgreen:

testo: 2hrnky pol. mouky
1 hrnek mleteho cukru
2 vejce
1 prdopec(ja davam lzicku sody)
asi 15dkg hery
ctyri lzice oleje
hrnek mlíka

poleva: pul hery, kakao, mletej cukr, ctyri lzice rumu(ja davam velkou stamprli nas setrit :lol: )

Ingredience na testo zamichas, proste vsechno dohromady a hodis na plech. Upeces, na upecene buchte udelas obracenou vareckou dirky, po cele buchte. Roztopis si maslo, pridas zhruba 20dkg mleteho cukru, asi 4 dkg kakaa, rum a poradne zamichas, at je poleva hladka, vylejes na buchtu, nechas stuhnout a je to obr zranice :mrgreen: Tu polevu delam podle oka, proste nesmi byt ridka ani nejak extra husta.

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
30.7.12 14:58

@blorchi díky, to znám, je výborná :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
9734
30.7.12 15:06
@Hodaka píše:
no tak já si tady lížu prst a nic moc teda :think: asi by to chtělo recept :lol:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
30.7.12 15:08
@Hodaka píše:
no tak já si tady lížu prst a nic moc teda :think: asi by to chtělo recept :lol:
:mrgreen: vtipnáááá :mrgreen:
Já se také přimlouvám za Pavlovu - ideálně s malinami či směsí lesního ovoce. http://allrecipes.com/…est-pavlova/
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
30.7.12 15:11

Ono se to tak vážně jmenuje. Neznáte? možná to znáte pod jiným ale já to znám pod tímto teda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
30.7.12 15:11
@kralishek píše: :mrgreen: vtipnáááá :mrgreen:
Já se také přimlouvám za Pavlovu - ideálně s malinami či směsí lesního ovoce. http://allrecipes.com/…est-pavlova/

bezva, anglicky neumím, bude tatranka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
30.7.12 15:12
@cukratko33 píše:
Ono se to tak vážně jmenuje. Neznáte? možná to znáte pod jiným ale já to znám pod tímto teda :think:

no ale recept sem nedávej! to by bylo trapný, lepší je si počíst jak je to výborný, než ochutnat :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
9734
30.7.12 15:14

@Hodaka neboj dávat nebudu, říkáš přibíráš už jen z toho jak si to čteš jo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat