Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj nevím jestli přímo novinka ale co tahle oliž prst a nebo laskonkové řezy a nebo ještě děláme takový medový, jsou to pláty, promaže se krémem a nahoře je tam udělaná taková směs s arašídů a ořechů a nebo ještě mě napadá řezy na oplatku, krém je ze salka.
A což takhle Pavlova? Sice se to málokomu podaří udělat vzhledné, ale pecka to je, mňam.
@cukratko33 píše:
Ahoj nevím jestli přímo novinka ale co tahle oliž prst a nebo laskonkové řezy a nebo ještě děláme takový medový, jsou to pláty, promaže se krémem a nahoře je tam udělaná taková směs s arašídů a ořechů a nebo ještě mě napadá řezy na oplatku, krém je ze salka.
no tak já si tady lížu prst a nic moc teda
asi by to chtělo recept ![]()
@Hodaka píše:
no tak já si tady lížu prst a nic moc tedaasi by to chtělo recept
@blorchi píše:![]()
Tak me napada taky Pavlova, nebo snad Tiramisu, ja dneska delala takovou levnou, ale straaasne dobrou buchtu, vubec jsem tomu neverila, ale to byl pozer teda
![]()
Jo jmenuje se Dírková buchta.
hmm, tak hlavně že je výborná, hlavně sem nedávej recept! ![]()
@Hodaka píše:
hmm, tak hlavně že je výborná, hlavně sem nedávej recept!
Pockej ja ti ho sem hodim, ale na oslavu to asi nebude, ale je fakt dost dobra ![]()
testo: 2hrnky pol. mouky
1 hrnek mleteho cukru
2 vejce
1 prdopec(ja davam lzicku sody)
asi 15dkg hery
ctyri lzice oleje
hrnek mlíka
poleva: pul hery, kakao, mletej cukr, ctyri lzice rumu(ja davam velkou stamprli nas setrit
)
Ingredience na testo zamichas, proste vsechno dohromady a hodis na plech. Upeces, na upecene buchte udelas obracenou vareckou dirky, po cele buchte. Roztopis si maslo, pridas zhruba 20dkg mleteho cukru, asi 4 dkg kakaa, rum a poradne zamichas, at je poleva hladka, vylejes na buchtu, nechas stuhnout a je to obr zranice
Tu polevu delam podle oka, proste nesmi byt ridka ani nejak extra husta.
@Hodaka píše:
![]()
@Hodaka píše:
Ono se to tak vážně jmenuje. Neznáte? možná to znáte pod jiným ale já to znám pod tímto teda ![]()
@kralishek píše:vtipnáááá
Já se také přimlouvám za Pavlovu - ideálně s malinami či směsí lesního ovoce. http://allrecipes.com/…est-pavlova/
bezva, anglicky neumím, bude tatranka ![]()
@cukratko33 píše:
Ono se to tak vážně jmenuje. Neznáte? možná to znáte pod jiným ale já to znám pod tímto teda
no ale recept sem nedávej! to by bylo trapný, lepší je si počíst jak je to výborný, než ochutnat
![]()
@Hodaka neboj dávat nebudu, říkáš přibíráš už jen z toho jak si to čteš jo? ![]()
Blíží se nám narozeniny a už týden přemýšlím, co upeču. Zdá se mi, že vždycky dělám to samé dokola, tak bych chtěla vyzkoušet nějakou novinku, nějakou pořádnou pecku, děkuju za tipy