Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@berusa.m njn, tomu nezabráníš
Já myslím, že to bude krásná dovolená, taky jsme Řecko zvažovali, nakonec jsme jeli do Turecka a taky pecka. Sousedky to jely projet, měly na plánu kolem 1500 km jen po Řecku, proto vezly tu hotovost a zřejmě taky proto natrefily i na nefungující terminály (menší města, vesnice a pod.). Myslím, že v hotelu, ješte s AI, se není čeho bát, pokud lítají letadla, je to ok
![]()
V Turecku jsme byli loni. Pro děti super dovolená, ale mě se tam nelíbilo moře, tak proto jsem hledala dovču s hezkým mořem a dobrým jídlem ![]()
@berusa.m my jsme měli přenádherné! Čisté a průzračné. Nádhera. Byli jsme v Kemeru.
@neila píše:
@berusa.m my jsme měli přenádherné! Čisté a průzračné. Nádhera. Byli jsme v Kemeru.
Tak to jste měli štěstí.
V Beleku bylo asi zakalené pískem nebo co, hned po dvou metrech hloubka a vůbec se nedalo plavat. Sice mělo asi 30'C ale jinak se mi nelíbilo. Mám ráda moře typu Chorvatsko - klidně kamínky ale čisté moře.
@berusa.m v tom Kemeru právě byla krásná voda a kamínková pláž, jsme s manželem konstatovali, že je to jak na Jadranu ![]()
@berusa.m tak nějak
Ale opravdu bylo nádherné a hlavně žádný bordel ![]()
Ahoj, my se před týdnem vrátili z Kréty. Měli jsme all a můžu říct, že z jídla jsme byli hodně zklamaní. Jako že nejsme nároční, ale bylo vidět, že vyloženě šetří na všem! K snídani nebylo ani mléko, maso jen bůček, pouze asi 2× pečené kuře. A ryby byla úplná katastrofa, za celý týden byly jen jednou a to pangas ![]()
Asi záleží také na hotelu, my měli ***
Jinak moře super a užili jsme si to, jen to jídlo teda nic moc. malý výběr a nekvalitní potraviny.
V obchodech jsme nekupovali nic, jen nějaké suvenýry. Co jsem zahlédla v regálech, měli pečivo, sladké, ovoce, ve velkém supermarketu jsme nebyli. Zahlédla jsem, že tammají Lidl.
Držím palce, ať se vám dovolená vydaří ![]()
@ivculka Taky moc díky za zkušenost.
Schválně jsem vybírala hotel vyšší třídy německého řetězce, ktarý má hotely po celém světě a je SNAD zárukou kvality. Jinak by mi nevadil ani malý penzion, ale právě u těch jsem se bála, že budou takhle šetřit.
Pokud by byl náhodou hlad, tak to vyřešíme večer někde v restauraci.
All in si objednáváme hlavně kvůli dětem, které si jdou za den 20× pro džusíky, colu a další pití.
Hlavně, že moře bylo super! ![]()
Doporučuju se mrknout na stránky tripadvisor.cz a tam si najít hotel kam se chystáš. Je to celosvětový portál a recenze jsou tam přidávány skoro každý den. Na konci srpna letíme na Korfu a šmíruju každej týden nový recenze, lidi tam bývají docela podrobní co se týče popisu okolí a jídla, tak se tam chodím uklidňovat ![]()
@lay píše:
Doporučuju se mrknout na stránky tripadvisor.cz a tam si najít hotel kam se chystáš. Je to celosvětový portál a recenze jsou tam přidávány skoro každý den. Na konci srpna letíme na Korfu a šmíruju každej týden nový recenze, lidi tam bývají docela podrobní co se týče popisu okolí a jídla, tak se tam chodím uklidňovat
Ahoj, už jsem psala výše. Jsme sice na pevnině, Chalkidiki, ale jsme ubytováni v soukromí, cestujeme autem- takže zcela odkázáni sami na sebe. A zatím nenastal jediný problém- potravin naprosto dostatek, ovoce, zelenina, vše. Kartu nám zatím vzali všude bez problémů. Turistů je standartně- jsme ale v místě, kde se rekreují převážně místní, Srbové a Makedonci. Užijte si dovolenou, bude určitě super. Jo a moře- to nemá co se čistoty týče konkurenci!!! ![]()
@ivculka
Do Recka na All nejezdit. Oni setri na cem muzou i bez krize:)
Ale takovy All v Mexiku, to je parada. To je opravdu All. Vsechno a porad bez omezeni.
Holky a kolik stojí jídlo např. v těch tavernách? Nevímě kolik sebou peněz.. ![]()
Přesně ti neporadím, stravujeme se převážně sami. Ale např. jsme si dali pizzu, stačilo pro dva dospělé a dítě, byla za 10 euro. Řecký salát 5 euro, gyros 2,5 euro. Násob naše ceny asi 1, 5 krát. A taky záleží, jak jste nároční. S placením kartou nebyl vůbec problém, v pondělí odjíždíme a máme téměř celou hotovost.