Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ted je u cesky sporitelny 2,55
zrovna jsme refinancovali
ale nevim, jak to maji s temi procenty ![]()
@Barushe píše:
Ted je u cesky sporitelny 2,55![]()
ale nevim, jak to maji s temi procenty
U 100%???
@Barushe píše:
Ted je u cesky sporitelny 2,55![]()
ale nevim, jak to maji s temi procenty
Jako nabídli nám v Unicreditu 2,59 tusším. Ale za podmínek, že by hodnota nemovitosti byla oceněna aspoň snad na 2,9 milionu, tedy aby částka, kterou potřebujeme, byla maximálně 85% částky, kterou chceme.
@Anonymní. Kolem 3% je to řešitelné. Je na to takový malý trik. Když tak napiště soukromnou zprávu.
My jsme spokojeni s Hypoteční bankou, refinancovali jsme k ní z GE. Ale nevím jak u 100%. Přístup úplně jiný než u Spořitelny a procenta taky úplně o něčem jiném.
Potřebujete poradit s hypotékou? Vím, jak na to.. Jsem ze středních Čech, napište do soukromých zpráv. ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím a pardon za anonym, chodí sem naše hypo poradkyně a nechci být za blbce, že to neřeším výhradně s níA taktéž řeším osobní situaci, peníze.
Můj dotaz zní: Kde refinancovat hypotéku za dobrý úrok (aspoň 3% a méně)? Jedná se o částku 2,5 milionu, přičemž hodnota nemovitosti PRAVDĚPODOBNĚ nebude dle odhadu vyšší než takový, abychom mohli refinancovat například jako 85% hypotéku, jestli mi někdo rozumíte.
Je tu někdo, kdo refinanc u 100% hypo řešil? Kam jste šli? Kde vám nabídli jaký úrok? Příjmy jsou v pohodě, další podmínky jako zřízení účtu u nové banky apod. jsou samozřejmost.
Děkuji.
Pokud by to bylo do 85%.. vím, že jde 2,84%
bez nutnosti zřízení účtu a bez poplatků
@AlenaH111 píše:
Pokud by to bylo do 85%.. vím, že jde 2,84%bez nutnosti zřízení účtu a bez poplatků
A já vím, kde jde udělat za 2,59% p. a. bez poplatků a s účtem zdarma ![]()
2,84% je pěkně drahé ![]()
@AlenaH111 píše:
Když myslíte… jen se přesvědčte, že je to skutečně 85% LTV
Nemyslím, vím to
A třeba KB má teď akci 2,79% do 85% LTV pro všechny klienty, bez nutnosti znát umění vyjednávání. Tak nechápu těch vašich 2,84% ![]()
Nechci se s vámi „poradcezprahy“ hádat, ale to, že na své stránky banka uvede 2,79% pro každého, ještě neznamená, že ji každý dostane, to snad také víte
Například na kalkulačce na stránkách té banky, co jste uvedla mi vyšlo 3,99% a aktivní využívání účtu..
Hezký den ![]()
Zdravím a pardon za anonym, chodí sem naše hypo poradkyně a nechci být za blbce, že to neřeším výhradně s ní
A taktéž řeším osobní situaci, peníze.
Můj dotaz zní: Kde refinancovat hypotéku za dobrý úrok (aspoň 3% a méně)? Jedná se o částku 2,5 milionu, přičemž hodnota nemovitosti PRAVDĚPODOBNĚ nebude dle odhadu vyšší než takový, abychom mohli refinancovat například jako 85% hypotéku, jestli mi někdo rozumíte.
Je tu někdo, kdo refinanc u 100% hypo řešil? Kam jste šli? Kde vám nabídli jaký úrok? Příjmy jsou v pohodě, další podmínky jako zřízení účtu u nové banky apod. jsou samozřejmost.
Děkuji.