Refinancování 100% hypotéky

Anonymní
18.4.14 20:49

Refinancování 100% hypotéky

Zdravím a pardon za anonym, chodí sem naše hypo poradkyně a nechci být za blbce, že to neřeším výhradně s ní :roll: A taktéž řeším osobní situaci, peníze.

Můj dotaz zní: Kde refinancovat hypotéku za dobrý úrok (aspoň 3% a méně)? Jedná se o částku 2,5 milionu, přičemž hodnota nemovitosti PRAVDĚPODOBNĚ nebude dle odhadu vyšší než takový, abychom mohli refinancovat například jako 85% hypotéku, jestli mi někdo rozumíte.

Je tu někdo, kdo refinanc u 100% hypo řešil? Kam jste šli? Kde vám nabídli jaký úrok? Příjmy jsou v pohodě, další podmínky jako zřízení účtu u nové banky apod. jsou samozřejmost.

Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
126
18.4.14 20:54

Zkuste hypoteční banku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
18.4.14 21:14

Ted je u cesky sporitelny 2,55 ;) :palec: zrovna jsme refinancovali ;) ale nevim, jak to maji s temi procenty :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.14 21:16
@Barushe píše:
Ted je u cesky sporitelny 2,55 ;) :palec: zrovna jsme refinancovali ;) ale nevim, jak to maji s temi procenty :nevim:

U 100%???

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.14 21:17
@Barushe píše:
Ted je u cesky sporitelny 2,55 ;) :palec: zrovna jsme refinancovali ;) ale nevim, jak to maji s temi procenty :nevim:

Jako nabídli nám v Unicreditu 2,59 tusším. Ale za podmínek, že by hodnota nemovitosti byla oceněna aspoň snad na 2,9 milionu, tedy aby částka, kterou potřebujeme, byla maximálně 85% částky, kterou chceme.

• Citovat
  • Upravit
527
19.4.14 08:35

@Anonymní. Kolem 3% je to řešitelné. Je na to takový malý trik. Když tak napiště soukromnou zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
19.4.14 10:35

My jsme spokojeni s Hypoteční bankou, refinancovali jsme k ní z GE. Ale nevím jak u 100%. Přístup úplně jiný než u Spořitelny a procenta taky úplně o něčem jiném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.4.14 12:50

hypotéky,refinancování

Potřebujete poradit s hypotékou? Vím, jak na to.. Jsem ze středních Čech, napište do soukromých zpráv. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.4.14 12:56

re: anonymní dotaz

@Anonymní píše:
Zdravím a pardon za anonym, chodí sem naše hypo poradkyně a nechci být za blbce, že to neřeším výhradně s ní :roll: A taktéž řeším osobní situaci, peníze.

Můj dotaz zní: Kde refinancovat hypotéku za dobrý úrok (aspoň 3% a méně)? Jedná se o částku 2,5 milionu, přičemž hodnota nemovitosti PRAVDĚPODOBNĚ nebude dle odhadu vyšší než takový, abychom mohli refinancovat například jako 85% hypotéku, jestli mi někdo rozumíte.

Je tu někdo, kdo refinanc u 100% hypo řešil? Kam jste šli? Kde vám nabídli jaký úrok? Příjmy jsou v pohodě, další podmínky jako zřízení účtu u nové banky apod. jsou samozřejmost.

Děkuji.

Pokud by to bylo do 85%.. vím, že jde 2,84% :potlesk: bez nutnosti zřízení účtu a bez poplatků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.14 15:35
@AlenaH111 píše:
Pokud by to bylo do 85%.. vím, že jde 2,84% :potlesk: bez nutnosti zřízení účtu a bez poplatků

A já vím, kde jde udělat za 2,59% p. a. bez poplatků a s účtem zdarma :-)
2,84% je pěkně drahé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.4.14 16:26

Když myslíte… jen se přesvědčte, že je to skutečně 85% LTV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.14 19:13
@AlenaH111 píše:
Když myslíte… jen se přesvědčte, že je to skutečně 85% LTV

Nemyslím, vím to :-) A třeba KB má teď akci 2,79% do 85% LTV pro všechny klienty, bez nutnosti znát umění vyjednávání. Tak nechápu těch vašich 2,84% :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.4.14 06:43

Nechci se s vámi „poradcezprahy“ hádat, ale to, že na své stránky banka uvede 2,79% pro každého, ještě neznamená, že ji každý dostane, to snad také víte ;) Například na kalkulačce na stránkách té banky, co jste uvedla mi vyšlo 3,99% a aktivní využívání účtu..

Hezký den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.14 13:05

Tak se musíte ještě hodně učit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.4.14 14:58

Spíš vy :lol: :lol: :lol:… jak nenaletět