Hledám tuto paní

110
17.4.14 21:52

Hledá se paní Váňová

Ahoj holky, nevím zda touto cestou mohu hledat jednu paní, ale zkusím to…máme problém s paní co se jmenuje Věra Váňová a jejím tehdejším přítelem Standou Váňou…chtěla jsem se zeptat zda by se tu někdo nenašel, kdo tu paní nebo toho pána zná…mají spolu holčičku zhruba 5letou, oba byli policisti v Praze, jsou nejspíš v dluzích…bude jim zhruba kolem 30 - 35let. Měli bývalou adresu na Suchdole P6 ul. Kamýcká…pak máme adresu i ve Strakách, Straky 186 okr. Nymburk. Prosíme kdyby jste bydleli někde poblíž těchto adres, nebo je znali…napiště mi sem…budu moct vděčná…děkuji moc moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
110
17.4.14 21:53

Ještě bych chtěla dodat že tato paní a její tehdejší přítel mají problémy s exekucí a placením daně z prodeje nemovitosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
17.4.14 21:55

No..Proč jí hledáš??
A proč tu vytahuješ takové věci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
17.4.14 21:58

Protože už nevím kde hledat, a musím zkusit všechno co jde…protože pokud neuhradí peníze co má tak to budeme muset platit my, i když ji vubec neznáme…omlouvám se, ale opravdu mě nenapadla jiná cesta, tady jsou holky z celé republiky, tak bych potřebovala pomoct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
17.4.14 22:00
@Pepčinka píše:
Protože už nevím kde hledat, a musím zkusit všechno co jde…protože pokud neuhradí peníze co má tak to budeme muset platit my, i když ji vubec neznáme…omlouvám se, ale opravdu mě nenapadla jiná cesta, tady jsou holky z celé republiky, tak bych potřebovala pomoct…

To je hrozné… takové zvěrstva… bohužel nemohu pomoci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
17.4.14 22:02

Nejhorší je že úřady a exekutoři jsou neschopní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
17.4.14 22:04
@Pepčinka píše:
Nejhorší je že úřady a exekutoři jsou neschopní…

Tak to chodí… poslední dobou je hodně zadlužených lidí vlastní vinou i nevinnou… je to smutné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
17.4.14 22:05

Je to opravdu nepříjemné, ale bohužel vám asi nic jiného nezbyde, než to zaplatit. Pokud mají dluhy, exekuce, co od toho očekáváš? Myslíš, že když budete 10. v pořadí, že vám to pomůže? Navíc byste se museli soudit. Já bych strašně ráda pomohla, ale neznám je. Jen jestli má cenu je hledat. Co bys udělala? Zaklepala na dveře a řekla jim ať zaplatí? Myslíš že to pomůže? Dle mě je to energie, která je k ničemu, ale i tak přeji hodně štěstí. Život je boj, sama to vím.

• Citovat
  • Upravit
110
17.4.14 22:05
@kok1 píše:
Tak to chodí… poslední dobou je hodně zadlužených lidí vlastní vinou i nevinnou… je to smutné…

Naše české úřady jsou úžasný…jen aby z nás vymlátili co nejvíce peněz…i klidně z nevinných lidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
17.4.14 22:07
@Pepčinka píše:
Naše české úřady jsou úžasný…jen aby z nás vymlátili co nejvíce peněz…i klidně z nevinných lidí…

Já to znám… můj bratranec byl zadlužený vlastní nevinnou a oni chtěli víc a víc peněz… žádná lidská empatie… hyenismus, to je doba… je to depresivní a smutné, hnusné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
17.4.14 22:09
@sad 1 píše:
Je to opravdu nepříjemné, ale bohužel vám asi nic jiného nezbyde, než to zaplatit. Pokud mají dluhy, exekuce, co od toho očekáváš? Myslíš, že když budete 10. v pořadí, že vám to pomůže? Navíc byste se museli soudit. Já bych strašně ráda pomohla, ale neznám je. Jen jestli má cenu je hledat. Co bys udělala? Zaklepala na dveře a řekla jim ať zaplatí? Myslíš že to pomůže? Dle mě je to energie, která je k ničemu, ale i tak přeji hodně štěstí. Život je boj, sama to vím.

Nooo nejradši bych jim pěkně dala do hu.. ale jelikož to nemá cenu tak ne:-) ale dala bych adresu úřadum…oficialni cestou to nejde, tak aspon pres nejaky kamaradky…známí atd…vís ono to není 10 tis…ale mnohem víc, mám malé dítě a plat nic moc, ale to rozebírat nechci…prostě když by se našel někdo kdo je zná byla bych ráda…i když je malá šance, ale třeba nějaká je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620

Holky jak se stane že se někdo zadluží vlastní nevinnou? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040

Neočekáváš doufám, že by ti opravdu na ně někdo dal kontakt, že ne. Co když to je všechno výmysl a ty můžeš být třeba stalker…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
17.4.14 22:10
@geilens píše:
Holky jak se stane že se někdo zadluží vlastní nevinnou? 8o

myslim že se to stává kvůli místu bydliště :nevim: nespolehlivé ůřady :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
17.4.14 22:11
@lemaz píše:
Neočekáváš doufám, že by ti opravdu na ně někdo dal kontakt, že ne. Co když to je všechno výmysl a ty můžeš být třeba stalker…

Aha, no tak se kouknete klidne na muj profil na FB…klidne ho sem dám..jsem normálni manzelka od rodiny…ktera je v pruseru…ale asi mas pravdu:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel