Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ahoj holky, nevím zda touto cestou mohu hledat jednu paní, ale zkusím to…máme problém s paní co se jmenuje Věra Váňová a jejím tehdejším přítelem Standou Váňou…chtěla jsem se zeptat zda by se tu někdo nenašel, kdo tu paní nebo toho pána zná…mají spolu holčičku zhruba 5letou, oba byli policisti v Praze, jsou nejspíš v dluzích…bude jim zhruba kolem 30 - 35let. Měli bývalou adresu na Suchdole P6 ul. Kamýcká…pak máme adresu i ve Strakách, Straky 186 okr. Nymburk. Prosíme kdyby jste bydleli někde poblíž těchto adres, nebo je znali…napiště mi sem…budu moct vděčná…děkuji moc moc
Ještě bych chtěla dodat že tato paní a její tehdejší přítel mají problémy s exekucí a placením daně z prodeje nemovitosti…
Protože už nevím kde hledat, a musím zkusit všechno co jde…protože pokud neuhradí peníze co má tak to budeme muset platit my, i když ji vubec neznáme…omlouvám se, ale opravdu mě nenapadla jiná cesta, tady jsou holky z celé republiky, tak bych potřebovala pomoct…
@Pepčinka píše:
Protože už nevím kde hledat, a musím zkusit všechno co jde…protože pokud neuhradí peníze co má tak to budeme muset platit my, i když ji vubec neznáme…omlouvám se, ale opravdu mě nenapadla jiná cesta, tady jsou holky z celé republiky, tak bych potřebovala pomoct…
To je hrozné… takové zvěrstva… bohužel nemohu pomoci…
@Pepčinka píše:
Nejhorší je že úřady a exekutoři jsou neschopní…
Tak to chodí… poslední dobou je hodně zadlužených lidí vlastní vinou i nevinnou… je to smutné…
Je to opravdu nepříjemné, ale bohužel vám asi nic jiného nezbyde, než to zaplatit. Pokud mají dluhy, exekuce, co od toho očekáváš? Myslíš, že když budete 10. v pořadí, že vám to pomůže? Navíc byste se museli soudit. Já bych strašně ráda pomohla, ale neznám je. Jen jestli má cenu je hledat. Co bys udělala? Zaklepala na dveře a řekla jim ať zaplatí? Myslíš že to pomůže? Dle mě je to energie, která je k ničemu, ale i tak přeji hodně štěstí. Život je boj, sama to vím.
@kok1 píše:
Tak to chodí… poslední dobou je hodně zadlužených lidí vlastní vinou i nevinnou… je to smutné…
Naše české úřady jsou úžasný…jen aby z nás vymlátili co nejvíce peněz…i klidně z nevinných lidí…
@Pepčinka píše:
Naše české úřady jsou úžasný…jen aby z nás vymlátili co nejvíce peněz…i klidně z nevinných lidí…
Já to znám… můj bratranec byl zadlužený vlastní nevinnou a oni chtěli víc a víc peněz… žádná lidská empatie… hyenismus, to je doba… je to depresivní a smutné, hnusné…
@sad 1 píše:
Je to opravdu nepříjemné, ale bohužel vám asi nic jiného nezbyde, než to zaplatit. Pokud mají dluhy, exekuce, co od toho očekáváš? Myslíš, že když budete 10. v pořadí, že vám to pomůže? Navíc byste se museli soudit. Já bych strašně ráda pomohla, ale neznám je. Jen jestli má cenu je hledat. Co bys udělala? Zaklepala na dveře a řekla jim ať zaplatí? Myslíš že to pomůže? Dle mě je to energie, která je k ničemu, ale i tak přeji hodně štěstí. Život je boj, sama to vím.
Nooo nejradši bych jim pěkně dala do hu.. ale jelikož to nemá cenu tak ne:-) ale dala bych adresu úřadum…oficialni cestou to nejde, tak aspon pres nejaky kamaradky…známí atd…vís ono to není 10 tis…ale mnohem víc, mám malé dítě a plat nic moc, ale to rozebírat nechci…prostě když by se našel někdo kdo je zná byla bych ráda…i když je malá šance, ale třeba nějaká je…
Neočekáváš doufám, že by ti opravdu na ně někdo dal kontakt, že ne. Co když to je všechno výmysl a ty můžeš být třeba stalker…
@geilens píše:
Holky jak se stane že se někdo zadluží vlastní nevinnou?
myslim že se to stává kvůli místu bydliště
nespolehlivé ůřady ![]()
@lemaz píše:
Neočekáváš doufám, že by ti opravdu na ně někdo dal kontakt, že ne. Co když to je všechno výmysl a ty můžeš být třeba stalker…
Aha, no tak se kouknete klidne na muj profil na FB…klidne ho sem dám..jsem normálni manzelka od rodiny…ktera je v pruseru…ale asi mas pravdu:-(