Hledám tuto paní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4620
17.4.14 22:11

@kok1 Nechápu??? To jako že někde bydlím a to mě zadluží nebo jak? Tak snad když si nepůjčuju a všechno platím jak mám tak se nemůžu zadlužit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
17.4.14 22:11
@kok1 píše:
myslim že se to stává kvůli místu bydliště :nevim: nespolehlivé ůřady :nevim:

Jj, takzvana fikce doruceni, kdy se z petistovky o ktere clovek nevi muzou stat desetitisice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
17.4.14 22:12
@AndilekOli píše:
Jj, takzvana fikce doruceni, kdy se z petistovky o ktere clovek nevi muzou stat desetitisice.

Aha, kam se podělo lidské cítění :nevim: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
17.4.14 22:12

@Pepčinka mohu se zeptat jak se může člověk dostat do situace popř. co se musí stát aby se dostal do dluhu kvůli lidem, které nezná?

• Citovat
  • Upravit
3040
17.4.14 22:13

@Pepčinka no a já jsem ségra Šeherezády. Věříš mi to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1

Mně nechal exmanžel dluhy ve výši 500.000,– Kč, sám se nenechá zaměstnat, pracuje jako OSVČ, má X exekucí, které neplatí, žije si v klidu v krásném bytě v Praze, má nové auto, a já to budu splácet ještě dlouho, a doplatil na to můj přítel. Žijem od výplaty k výplatě. Někdy ale člověku nezbyde nic jiného, než se s některými věcmi smířit…bohužel. Není v naší zemi způsod, jak dosáhnout spravedlnosti, aniž by si někdo jiný nenechal zaplatit. Soudy jsou pro bohaté, a ti chudí, okradení, ti nikdy v životě spravedlnosti nedosáhnou, prootže na to nemají. Takže u nás je spravedlnost jen pro bohaté, často právě pro ty darebáky. Toť můj názor.

• Citovat
  • Upravit
110
@geilens píše:
@kok1 Nechápu??? To jako že někde bydlím a to mě zadluží nebo jak? Tak snad když si nepůjčuju a všechno platím jak mám tak se nemůžu zadlužit 8o

Já to tedy upřesním, koupili jsme po nich před 3 lety dum, a oni meli zaplatit dan z prodeje a bohuzel do ted nezaplatili, nejsme zadluzeny, jen bydlime po Váňových:-(a jelikoz to urady nedostali z nich, budou to chtit po nas…jednoduche

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
17.4.14 22:14

@AndilekOli Tak ale někomu tu pětistovku původně asi dlužil ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
17.4.14 22:14
@Pepčinka píše:
Já to tedy upřesním, koupili jsme po nich před 3 lety dum, a oni meli zaplatit dan z prodeje a bohuzel do ted nezaplatili, nejsme zadluzeny, jen bydlime po Váňových:-(a jelikoz to urady nedostali z nich, budou to chtit po nas…jednoduche

Myslela jsem si to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
17.4.14 22:16
@Pepčinka píše:

No, to je sice blbé, ale neuděláš s tím nic. Kupující je ze zákona ručitel. Pak se s nima můžeš soudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
@lemaz píše:
@Pepčinka no a já jsem ségra Šeherezády. Věříš mi to?

Dobrá nevěřte mi mě je to fuk…kdo chce může věřit, kdo ne, ať sem nepíše…nechci se obhajovat…jen hledám a zkouším vše co se dá, abych mohla říct ze jsem pro to udelala co se dá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
@lemaz píše:
No, to je sice blbé, ale neuděláš s tím nic. Kupující je ze zákona ručitel. Pak se s nima můžeš soudit.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
17.4.14 22:17

@Pepčinka jojo Váš případ chápu a chápu, že soudy budou asi dost bezzubé v některých případech… jen si myslím, že lidi se do exe dostávají svojí blbostí, nikoliv nevinně když už :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
@lemaz píše:

To já všechno vím…ale prostě bych je chtěla najít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
@geilens píše:
@AndilekOli Tak ale někomu tu pětistovku původně asi dlužil ne???

Pokuta za pozde odevzdane danove priznani o ktere se nedozvis, protoze prijde na starou adresu fikci…nejaky nedoplatek nekde…nam takto v minulem byte vypnuli elektrinu, protoze majitek, ktery nam pronajal byt nevedel, ze mu zvedli o par stovek zalohy na energie a platil podle stareho rozpisu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel