Refinancování u Airbank

2377
25.1.14 10:44

Refinancování u Airbank

Zdravím, máte někdo zkušenosti s refinancováním u Airbank? Koukala jsem, že ted mají nově udělané, že si k nim můžete převést více typů půjček(např. kred. karty, kontokorent) do jedné půjčky. To samé má i ZUNO banka, máme tam zažádáno, ale už nám dochází trpělivost, nejdříve, chtěli nahrát do bankovnictví všechny dokumenty, to jsme udělali a den na to že chtějí ještě kopii OP a ještě něco mailem zaslat.Tak jsme to udělali a druhý den zase..že jsou soboury poškozené, takže ještě jednou.To už tam manžel zavolal a nakonec poslali zprávu, že jelikož máme žádost ve stavu „Zpracováváme“ tak po nás už tudíž žádné dokumenty nechtějí a že doufají že to napsali dost srozumitelně 8o no ještě udělali hlupáky z nás. no tak dobrý, to byl čtvrtek..v pondělí tam manžel volal znovu, jak to vypadá a oni že na to mají 5 pracovních dnů, tak jsme počkali do středy a pořád nic, znovu volal a zase tvrdili že toho mají hodně at vydržíme do pátku a kdyžtak zase zavoláme. A v pátek zase nic, tak zase jsme volali a tentokrát zas že na to mají 10 prac. dnů, at ještě počkáme, a že nám k naší žádosti zadají urgenci, při tom v předchozích hovorech tvrdili že to urychlit nejde, že to jde popořadě ty žádosti. No prostě otřes asi to u ZUNA vzdáme. Za všechny vaše zkušenosti budu ráda, díky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1666
25.1.14 22:08

Ahoj, my máme refinanc u Air cca jeden mesic. Všechno slo rychle srozumitelně, bez problémů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
25.1.14 22:18

Oni ale nemají hypotéky, je to tak? Taky zvažuji, jak budeme financovat přestavbu baráku a samořejmě u toho chceme spojit i malé půjčky, které máme. Hodně uvažuji nad Fio bankou, protože tam mám účet už několik let a jsem s nimi spokojená. Uvažovala jsi třeba i nad Fio?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
10.4.14 10:41

Taky jsme přecedli půjčky k airbank a převádíme je zas jinam celkový dluh dám příklad 200 000 si převedete k airbank tam vám řeknou že celkově zaplatíte třeba 270 000 řeknete si jo to je super a pak koukáte jak blázní těch 270 000 je totiž bonusová sazba stačí jedno zpoždění splátky a o bonus přijdete a zaplatí te 470 000!!! jsou to normální lichváři kteří se tváří jako solidní banka :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
13.6.14 04:52

Airbank upozornuje, ze pokud nebudete radne platit, tak vam budou postupne brat bonus! Takze se nemuzete divit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
13.6.14 08:58
@Dashah píše:
Airbank upozornuje, ze pokud nebudete radne platit, tak vam budou postupne brat bonus! Takze se nemuzete divit…

to sice jo, ale v podstate 200litru pokutu nemaji ani ti lichvari

• Citovat
  • Upravit
688
13.6.14 09:02
@Susan23 píše:
Oni ale nemají hypotéky, je to tak? Taky zvažuji, jak budeme financovat přestavbu baráku a samořejmě u toho chceme spojit i malé půjčky, které máme. Hodně uvažuji nad Fio bankou, protože tam mám účet už několik let a jsem s nimi spokojená. Uvažovala jsi třeba i nad Fio?

My jsme měli docela drahou hypotéku a ještě doplňkový úvěr (vysoce úročený) u GE a před pár lety jsme přešli k Hypoteční bance, dostali jsme nízký úrok a to i na doplňkovou část. Tak zkus podmínky u nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
13.6.14 09:05

Ano, taky me upozornili na postupne snizovani bonusu v pripade nesplaceni a za jednu opozdenou splatku to nebylo az tak drasticke. pri dalsich uz to jde z kopce rychleji. Ale mam pocit, ze i kdyz prijdes o vsechen bonus, nezapalatis o moc vic, nez v jakykoli jiny bance, jen jina banka ti vetsinou na zacatku nerekne, ze na konci diky urokum zaplatis podstatne vic nez pujcene, repektive kolik presne.

Jinak u me bylo vyrizeni fakt rychly a bezproblemovy. Za me zatim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
5.8.14 19:44

Máte někdo zkušenost přímo z převedním kontokorentu k Airbank? Bylo to bezproblémové? Ještě by mě zajímalo, když chci převést účet i s kontokorentem ale vím, že mi do konce měsíce ještě příjde nějaká platba na účet který chci zrušit a nemůžu to už nijak „přesměřovat“, co s tím? Je tam nějaká lhůta, do kdy je původní účet aktivní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3313
15.8.14 08:15

@Mishell můžu se vás zeptat jak dlouho vám to nakonec u te zuno trvalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel