Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Chci se zeptat,jestli máte některá zkušenosti s tím,jestli je nutné registrovat se k porodu do porodnice Písek,zatím bydlíme v Brně,ale v létě se stěhujeme do Vodňan
já myslím,že ne.taky jsem to nepotřebovala.určitě budeš chodit k nějakému doktoru,a ten tě pak předá do porodnice tam.máš tam už vybranýho doktora?
Já jsem tam naposledy rodila v červenci 2009 a registrovat se nemuselo. Určitě to stále platí. Nicméně stačí zavolat a oni ti to řeknou.
Já jsem ani neměla doktora tady. Přestěhovala jsem se z Prahy a tam jsem jezdila obě těhotenství na kontroly ke svému gynekologovi. CCa ve 33. - 34. tt jsem byla naposledy u svého doktora v Praze a v Písku mě bez problémů přebrali a chodila jsem tam pak každý týden na kontrolu až do porodu.
ahoj, dnes jsem byla v Písku u mé doktorky (jsem 37tt) a ptala se jestli mě pošle ona nebo si mám dojít sama do porodky se zaregistrovat. říkala že je lepší, když si tam jakýkoli všední den dojdu, ale být to nemusí. je to pak prý lepší, když tě třeba přijímají v noci, tak už mají vše sepsaný. tak snad tam ještě stihnu doběhnout ![]()
Ahoj, tak já byla od svýho gynekologa odeslaná na monitor do porodnice v Písku, a tam při tom sestra se mnou vyplnila porodopis, že je to lepší než pak až u porodu. Takže je to dobrý vyplnit, ale určitě to asi není povinností. KDyž něco, tak tě stejně musí vzít.
Ahoj, obnovuji diskuzi.
Je tady někdo, kdo se v Písku registroval k porodu v době covidu? Volaly jste předem nebo prostě jen dojely k registraci bez ohlášení? Měly jste s sebou vyplněný formulář ze stránek porodnice?
A kde se registrace provádí? Ambulance nebo přímo porodnice? Děkuji. ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.