Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Petulda78 píše:
Díky moc! taky bych si děti moc přála, vždycky jsem chtěla aspoň tři. V regresi jsem o dítě přišla (středověk - poprava miminka - dcera), tak možná ve mně něco podvědomě je a neustálým opakováním té situace mi to už pak přestalo vadit a člověk přestane brečet a přijme to. Pak jsem se s duší toho dítěte setkala po zhruba 500 letech a bylo to dojemný krásný shledání. Jak říkám, je asi nutné to všechno ODŽÍT a pak bude LÍP.-)!! Buď ráda, že máš 3 zdravý děti - to je velkej dar, ať se „vydráply“ na svět jakkoli, to je jedno, i když chápu Tvůj pocit, zažít to jako by „napřírodno“. Ať se Ti daří! P.
rozumově si to taky dokážu obhájit - ten císařskej řez, ale to víš…něco mi v tom všem zázraku chybí
ale šťastná jsem moc - cesta za dětma byla trnitá a stlo mě to 5 let trápení i jedno manželství, ale díky tomu jsem poznala nynějšího muže a mělo to tak být…všechno ![]()
tak přeju, ať se sen o 3 dětech splní…
mě se splnil - já chtěla 3 děti a dokonce jsem moc toužila po dvojčatech - mám co jsem chtěla a jsem z nich mnohdy na Bohnice ![]()
Tak, toto jemoj obor a velmi ma zaujima
urobia som na sebe 1000cky autoreresii a mam 1000cky auditovanych hodin s klientami, je to velmi zaujimave a da sa riesit cokolvek
Dokonca som aj v hypnoze rodila ![]()
Holky a kde (a jak…)najít dobrýho regr. terapeuta? Do Prahy se mi moc nechce, je to tam moc drahý ![]()
Čauky, v Pze za cca 3 hodiny okolo 1.400,– Kč, u někoho jedno sezení, u někoho je potřeba třeba 5-10 sezení, to je prý hrozně individuální.
@Petullka82 najvhodnejsie je si najst vystudovanych ludi, najdes ich po celej ceskej republike Auditoři, na které se můžete obracet::
http://www.dragomirecky.cz/novy/index.php?…
Přesně jak píše Arcitap, pan Dragomirecky, paní Pluhařová a další. Zkrátka jít k někomu osvědčenému, raději si připlatit, ale mít z toho pocit, že si tam člověk něco odžil, ony ty slzy a emoce při této terapii jsou podle mě hrozně důležité…, pohovor s psychologem dobrý, taky to pomůže, to nezpochybňuju, ale u regrese jde i o zážitek (sama sobě jsi vlastně režisérem), psychoterapeut Tě jen vede…ale musí dobře vést…P.
Souhlasím i s Honey22, jsou i jiné jemnější metody (např. hypnoza, kde se neprožívají věci zpětně - regrese - ale jde „pouze“ o prosbu podvědomí, aby už zkrátka dalo pokoj a bylo lépe:-)) - hodně laicky řečeno. Všechny terapie mají podle mě ale jeden základ, jedna nepomůže, musí se jít vícekrát. Já se přikláním i ke kognitivně-behaviorální terapii, že je hodně účinná, sama jsem na ní nebyla, ale od posouzení známých…
@Petulda78 ahoj, ta KBT na mna posobi ako konstelacie.asi to je nieco podobne..pochopila som ze je to skupinove sedenie. Ja mam skusenosti najma so sedeniami kde sa venuje vyhradne terapeut jednemu klientovy. tiez na svojom prvom sedeni v roku 1996 som isla starymi technika dr. Sidgella cize hypnozou a preplakala som celych 5 hodin sedenia
ale mam nadherne zazitky a zmenilo mi to celkovo pohlad na vsetko
V sucastnosti doba pokrocila a techniky Dragomireckeho su podstatne vypracovanejsie, jednoznacne odporucam
u nas na slovensku je stranka http://www.regresnaterapia.sk/index.php?… ,a je tam aj forum, kde najdete odpovede na vsetky otazky ![]()
osobnem poznam techniky od: MUDr. Nicholas C. Demetry (USA), Ing. Andrej Dragomirecký (CZ), Bryan Jameison (USA), J. E.Sigdell (Slo )
@Petullka82 ahojky..ja jsem byla u Dragomireckyho a naprosta spokojenost. Vyplati se opravdu zaplatit si ty nejlepsi. Jeste je pry dobra Fouckova z Plzne.
Holky, děkuju, zkusím tu paní Pluhařovou, pan Dragomirecký se mi nelíbil, nepůsobil na mě dobře, tak nějak šedě a unaveně.(Viděla jsem ho kdysi osobně…)
V olomouci jsem jednou byla na regresce, nedostala jsem se nikam, ale 3hodky jsem strávila někde jinde a bylo to pěkný.
Doporučuju knížky od Briana Weisse, buď v angličtině nebo českým překladu, je to US psychiatr, co dělá regrese a píše krásný příběhy lidí.
KBT je údajně v Praze i individuální, tuším, že to dělají v Centru psychoterapie Praha, jinak všem přeju (i mně:-):-), aby nám metody pomohly a psychické nebo fyzické problémy navždy ustoupily! Mějte se fajn. P.
Holky a co všechno se těmi regresemi dá řešit? Já myslela že jen psychické problémy… Nenapadlo mě že by i fyzické
@Petullka82 myslím že od toho weisse jsem četla Mnoho životů, mnoho mistrů, jestli je to on. Líbilo se mi to, ale zdálo se mi to trochu neuvěřitelné
Díky za tipy na dobré knížky od Weisse. Jinak k Angie-shy, psychosomatické potíže určitě (to znamená psych. i fyz. dohromady, např. neustálá bolest žaludku a všechna vyšetření jsou ok, atpod.) P.
@Angie-shy Mně taky, ale funguje normálně jako psychiatr v USA, a je to duchovně velmi vyzrálé, jak to sama cítím…Kdyby to šlo, šla bych na terapii k němu.
Přijde mi hodně pozitivní, pokorný, otevřený.
Díky moc! taky bych si děti moc přála, vždycky jsem chtěla aspoň tři. V regresi jsem o dítě přišla (středověk - poprava miminka - dcera), tak možná ve mně něco podvědomě je a neustálým opakováním té situace mi to už pak přestalo vadit a člověk přestane brečet a přijme to. Pak jsem se s duší toho dítěte setkala po zhruba 500 letech a bylo to dojemný krásný shledání. Jak říkám, je asi nutné to všechno ODŽÍT a pak bude LÍP.-)!! Buď ráda, že máš 3 zdravý děti - to je velkej dar, ať se „vydráply“ na svět jakkoli, to je jedno, i když chápu Tvůj pocit, zažít to jako by „napřírodno“. Ať se Ti daří! P.