Regulon - přibírání na váze, nízká chuť na sex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
mišule bambule
28.1.13 17:45

MarcelkaVobsa - Ahoj :-) to co ty tady píšeš já mohu jen potvrdit začala jsem to na sobě sledovat asi 3 měsíce zpět. Hádala jsem se pořád s přítelem, brečela jsem, depresivní nálady na mě chodili z ničeho nic jsem se budila ze spaní pomalu z brekem a vždy jen jeden ten poslední týden braní prášků. Pak jsem začala i trošku špinit, hlava mi bouchala až to pěkný nebylo. Nikdy jsem si nemohla stěžovat až po roce a půl. Byla jsem na gyndě a doktorka mi řekla, že tohle může způsobovat antikoncepce a vyměnila mi jí. Příští týden začnu brát novou tak snad to bude lepší. Kvůli těm plašícím hormonům se hádám tak hodně, že bych snad i o partnera přišla. Až tak nesnesitelná jsem byla a to jsem jindy andílek :-)..Zkus vyměnit a bude líp uvidíš

• Citovat
  • Upravit
MarcelkaVobsazeno
29.1.13 16:07

RE:mišule bambule

Ahoj :-) já si to myslela, že to klidně může být tím.. jsem taky jako na houpačce, člověk se v sobě občas už nevyzná :nevim: :D zajdu si tam tenhle týden a určitě budu chtít jinou, modernější a třeba i na tu pleť, když jí mám teď chvílema skoro uplně čistou a chvílema jsem opupínkovaná :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
610
6.2.13 16:12

@mirka-j ja jsem brala Regulon 10 let a ani kilo jsem nepribrala.to neni v HA ale v tom ze HA podporuje chut k jidlu. takze pokud se zbytecne neprejidas tak nepriberes! a to ja jsem jist jinak nez se doslova prezirat neumela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Semiliska
13.3.13 23:03

Dobrý den, Regulon je moje první antikoncepce. Poté co sem četla tuhle diskuzi jsem se dozvěděla že se po téhle HA celkem hodně přibírá. Beru už druhé platíčko a začala sem pravidelně cvičit a chodit na Zumbu. Tak doufám že přibírání nebude můj problém. Tohle by byla opravdu už třešnička na dortu. Protože tak protivná jak poslední měsíc a půl sem v životě nebyla. Mám neskutečný změny nálad. Během dne se dokážu i třeba dvakrát bezdůvodně rozbrečet, ale za pár minut se zase usmívat. Je mi poslední dobou zle od žaludku, ale je možné, že to mám spíš z těch nervů a nesmyslného rozčilování. Bolí mě prsa a Záda. A o nechuti k sexu ani nemluvím. Dělá mi i problém když mi chce partner dát pusu, musím se přemáhat abych se neoklepala.
Takže přemýšlím jestli je to to tím, že je to moje první HA a tělo si musí zvyknout na hormony. Nebo je to prostě touhle určitou HA. Zase si říkám, jestli není třeba přetrpět tady to začáteční období a třeba to časem přejde. Kdo ví, třeba bych na jinou antikoncepci reagovala ještě hůř.

• Citovat
  • Upravit
Leila2
27.3.13 08:38

Regulon zkušenosti

Já brala Regulon 10 let. Byla to moje první HA. Byla jsem s ní do nedávna naprosto spokojená. Nepřibrala jsem nic, 100% spolehlivost, prsa se mi teda zvětšila skoro o 2 čísla. Ale poslední rok-dva, jsem začala být šíleně náladová, depresivní stavy, stačilo, aby na mě přítel promluvil a já se rozbrečela. No šílený, vůbec jsem se nepoznávala. Přítel byl ze mě taky hotovej. A chuť na sex začal být nulový, spíš sem se musela nutit. Když jsem si stěžovala na gyndě, tak doktorka řikala, že to není možný, když mi to do teď nic nedělalo a domluvili jsme se abych je teda na 3 měsíce vysadila. A hle jak mávnutím proudku naprostá změna - nálady už nemám, chutě na sex mám pomalu větší než přítel ;-) Teď zkoušim HA s nižší hladinou hormonů a zatím dobrý tak uvidim. Takže za mě, Regulon určitě ovlivňuje chutě na sex, psychiku taky a prsa!

• Citovat
  • Upravit
vendy 16
28.3.13 06:44

regulon

S přítelem jsem se domluvila ze si pujdu predepsat k doktorovi antikoncepci…nebavilo ho to s kondomama :| no moc se mi do toho nechtelop, ale rikala jsem si ze bez gumy to muze byt lepsi doktor mi rekl ze s vahu to neovlivnuje…kdyz jsem si vzala prvni tabletku bylo mi blbe ale pak jsem si po chvili na to zvykla…vim ze jsem na prasky zapominak tak jsem v prvnim tydnu si zapomela vzit tabletku a v druhym taky ted jsem si dala budik na mobil ze musim si ho vzit…ale beru regulon mesic ani ne a kluk se proste do me vycakal no nebylo mi dobre a neni mi dobre hned po tydnu inkubacni doby…bojim se ze stloustu boli me po tom bricho mam zmeny nalad a kvuli blbostem jsem schopna brecet a mam strasnou chut na jidlo po puse se mi zacalo vyskytovat akne :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: coz me trapilo malo kdy…jen se chci zeptat muze se u toho kourit cigarety? ;)???

• Citovat
  • Upravit
zeec
13.8.13 08:49

Tak holky s tim sexem to jine nebude. Beru ho uz skoro 9 let a nechut mam stale. Jinak jsem s ni byla spokojena. Ted zkousim novou tak uvidime:-)

• Citovat
  • Upravit
4
3.8.14 19:43

Zdravím všechny :)
Já jsem Regulon brala už dva roky, pak jsem ho změnila na Yosefinne, protože dermatoložka mi doporučila jinou antikoncepci kvůli ekzému. Upřímně řečeno mi to nepomohlo ani trochu. Takže jsem zpět na Regulonu. Největší plus pro mě je, že to mám téměř na hodinu pravidelné, s čímž jsem spokojená :) Na váze jsem přibrala dvě nebo tři kila :nevim:, ale to přisuzuju buď stresu, nebo to bude jako tehdy, když jsem s touhla HA začínala. Tehdy jsem přibrala, ale po prvním platíčku šla všechna přebytečná kila dolů. Ohledně akné si nemůžu stěžovat, mám hezky čistou pleť, tak snad to teď nezakřiknu :mrgreen: Chuť na sex to moc neovlivňuje, aspoň u mě, jen ze začátku byly nějaké potíže, ale to si zase myslím, že bylo úzkostným strachem z toho, že při prvím platíčku musíme dávat pozor :) A přijít o chuť na sex, no mám asi 5.HA ani jedna mě nepřemohla :D Je to možná trochu v hlavě každé z nás a je potřeba si to urovnat :hug: hlavně abychom netrápily své miláčky našema náladama a nechutí, to by nebylo úplně dobrý si myslím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
3.9.14 23:18

Prechod na Regulon

Dnes mi muj gynekolog napsal predpis na Regulon.Po tom, co tady ctu, se docela desim :-( Prechazim z Jangee, po ktere jsem pomalu a jiste zacala pribirat, coz neni zadouci.Tak jsem zvedava! Chtela jsem se ale zeptat…myslela jsem, ze 1.tabletku si vezmu po posledni tabletce Jangee, doktor ale rikal, ze „asi spis prvni den menstruace“.Jak jste to udelaly vy, kterejste prechazely z jine? Nejak mi ta jeho poznamka nepripadala uplne „suvereni“… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petrushca
4.9.14 08:55

Já jsem Regulon brala a nepřibrala jsem, pleť jsem měla pěknou, ale neměla jsem chuť na sex! Teď už HA neberu, všechno je to stejné svinstvo!

• Citovat
  • Upravit
651
31.10.14 18:36

Tak ja s Regulonem mam docela bolestivou a hlavne dost silnou menstruaci…:-( na to uz dlouho nejsem zvykla…Budu si muset jit asi pro neco jineho..:-(

Příspěvek upraven 31.10.14 v 21:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
31.10.14 18:38

@suongd HA je svinstvo, všechna. Nech si dát nitroděložní tělísko bez hormonů a budeš mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
31.10.14 23:04

@berry4 Vim, ale telisko ted nechci… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie