Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1415
27.6.14 17:01

Holkyy, tak máme Repromedu a 1. konzultaci za sebou, měly jste všechny pravdu, je to tam velice příjemné, od první chvíle se na nás na recepci usmívali, všichni hrozně fajn a moc pěkné prostředí! Dr. Tokareva je vážně úžasná! Vše krásně vysvětlila, jen jsem chvilkama měla přece jen trošku problém jí rozumnět, ale když jsem si nebyla jistá, co říkala, tak jsem se zeptala a v klidu mi to zopakovala.

Vzali nám krev na tu genetiku a u mě ještě na jakési vyšetření. Mužík si vyžádal kyblíček na spermio :D že ho možná donese i z domu. Na hormonální profil berou až 2-3DC, takže musím čekat až dorazí mrška…aaa udělala mi i UTZ, protože jsem se zmínila o pozitivním testíku 17DC a dnes jsem 23DC neboli 6DPO a objeveno žluté tělísko na jednom vaječníku a krásně narostlá sliznice údajně…takže ovulka skutečně bylaaa a na příp. zarochňání je to taky připraveno…ale tak nevíme, jak je na tom manžel se spermiem, takže budeme stát nohama na zemi…

Jen abyste věděli, asi půl roku mě utrogestan ovulku přebíjel, tento cyklus jsem nedala na svoji gyndařku a nenasadila jsem ho, jak jsem měla a hle!! ukázková ovulka - beru i Clostilbegyt! takže bohužel já jsem se ve své gyndařce docela zklamala. Ona mi totiž tento cyklus 12DC řekla, jste bez ovulace, protože na UTZ viděla dva folíky jen 11mm a to se jí dle tabulek zdálo málo, takže mi bylo řečeno, neovulujete, tady máte žádanku do Repromedy a šup tam - Clostil na vás nezabírá. Vůůůbec se nenamáhala zamyslet, že bych mohla mít ovulku třeba i později a že mě utroš nasadila moc brzo a ten ji zabíjí! - díky tomuto serveru a supr diskuzím jsem dala na sebe a ne nai!

Díky holky všem co tu přidáváte svoje zkušensoti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
27.6.14 17:06

@jarunka13 Nám přes PGD prošlo taky jen jedno embryo. A nebyla to při ET ani blastocysta, jen kompaktní morula. A mrkni na můj metřík, už skoro dva roky je středobodem mého života. I když teda zrovna dneska mě vytočil takovým způsobem, že jsem měla rudo před očima :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
27.6.14 18:11

@AlčinkaZ tak to jsem moc ráda, že se ti tam líbilo, já jsem z toho byla taky paf. Všichni moc milí, to jsem už dlouho neviděla. To se hodně cení. Tak to jsi dopadla dobře. Uvidíš jak na tom bude chlap, ale i když by ne moc dobře, tak nevěš hlavu. Můj chlap to taky neměl moc dobré, ale Pan primář nám říkal, že se vůbec nic neděje. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
27.6.14 18:15

@jessikka tak to je krásné, moc bych si přála, aby mě to taky tak vyšlo. Už s chlapem moc chceme to malé mrně doma.Moc mě to zvedlo náladu z toho co píšeš :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
27.6.14 22:27

@jessikka
ahoj,
taky nám zbylo po PGD jen jedno embryo, akorát já budu teprve rodit :) už za dva měsíce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
27.6.14 22:31

@AlčinkaZ
ahoj,
jsem ráda, že se vám tam líbilo a určitě vám pomohou
u nás už to bylo „na hraně“, ale teď když vidíme to vlnění v bříšku, jsme jim neskonale vděční a peněz vůbec nelitujeme
teď jen vyčkat na výsledky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
29.6.14 14:51

@jarunka13 @vigo díky holky, jj, pokud i tento cyklus, kdy je tak dobře našlápnuto MS dorazí, tak okamžitě vysílám mužíka na to spermio (ten týden prostě počkám, zda MS dorazí a bude jasno :D) noo a doufla bych, že mužík nedopadne úúúplně blbě :/. Naštěstí výsleky říkala ze smpermio, že by měli hotové do 3 dnů, což je super…ten můj hormonální profil taky prý brzo, těch 6 týdnů trvá jen ta genetika, tak to mě vcelku uklidnilo. Hlavní je, že z Repromedy máme fakt super pocit, protože jim věříme a na tom záleží!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
29.6.14 14:58

@AlčinkaZ ahojky,jj tyhle výsledky jsou opravdu rychlé a to je dobře :D. Přesně jak píšeš, hlavní je, že máte z toho super pocit. Uvidíš jak to vše dopadne, určitě dobře, uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
29.6.14 15:02

@jarunka13 děkujii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
30.6.14 18:45

@AlčinkaZ
Ano nám hned při první konzultaci brali krev a ted musíme být oba dva trpěliví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
3.7.14 14:44

HOlky, nechcete některá náplasti estrapatch 60, mám jich doma 7, expiraci mají až do 11/2014..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
8.7.14 11:14

Tak dneska odebrána další krev na hormonální profil, tak na tyhle výsledky se docela těším, aspoň budu konečně vědět, které teda hormony mám nebo nemám. Dál jsem se trochu možná zbytečně nechala ukecat do zjištění, jakou mám ještě zásobu vajíček za 660,–Kč, ta částka se mě nezdála moc, ale teď si zpětně říkám, že mě to teda až tak nezajímá :/ naopak mám skoro pocit, že to bylo tak nějak, aby už ze mě vytáhli nějakou kačku…:(
Ohledně manžela jsme se nějak nedokázali domluvit na předání spermušáků na spermiogram, neměli volné temríny a v sobotu jedeme na týden na dovolenou, takže to budeme řešit až po té…jenže tam mě vychází ovulka, takže to budeme sexovat především podle toho :) a uvidíme, no snad už tam nějaký ten termínek bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
8.7.14 12:44

@AlčinkaZ ahojky,to máš pravdu, že ta částka není zase tak velká, ale asi to bylo opravdu zbytečné. Však uvidíte co po dovolené, třeba už nemude potřeba, aby manžel dával vzorek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
8.7.14 13:32

@jarunka13 právě teď toho docela lituju, že jsme to zaplatili :/, příště se musím pořádně zamyslet a nejednat tak zbrkle…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.14 13:37

@AlčinkaZ
já jsem teda byla velmi ráda za to, že mki zjistili AMH protože alespoň víš jak jsi na tom ze zásobou vajíček..a podle toho by tě taky Dr. stimulovala..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex