Řešili jste někdy, že jste utratily zbytečně moc?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4983
19.12.21 19:13

Já bych nekupovala před Vánoci hračky, ani za svoje ani za dětské peníze. A rozhodně ne tolik. Děti by se měly naučit na věci těšit a ne si pořídit všechno, co se namane. Jinak tě chápu, byly doby, kdy jsem taky takhle nakupovala, ne za tisíce, ale pak jsem si taky říkala, že jsem něco koupit neměla. Zrovna předevčírem jsem objednávala nějaké hry na webu a vyskočila na mě doprava zdarma, když nakoupím ještě za 150 kaček. Odvolala jsem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
19.12.21 19:21

Jít s dítětem nakupovat je vždy dražší…
Domluvte si jednu! Věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
19.12.21 19:24

Kvuli takovym jako ty si mysli chlapi, že jsme pitomé jako dlabaný necky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.12.21 19:38
@j.a.n.i1 píše:
Asi jo, protože když nahodou ja chci v ramci takove akce navysit nakup, tak koupim toaletak, papirove kapesniky, testoviny a ryzi, to jsou veci, kzete vzdy spotrebujeme a je fuk, ze jich bude doma zasoba na 2 mesice. Ale proc kuppvat blbosti :think:

mam stejny ramec nakupovani, 20% slevy je uz super uspora, taky bych nakoupila trvanlive potraviny/drogerii., obzvladt pokud vim, ze jsem zrovna prisla o praci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.12.21 20:07
@markytka3 píše: … presne na takovouhle socialni skupinu jsou tyhle akce mirene 😅

nechci slevu zadarmo - řekl klasik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
20.12.21 12:58
@s j píše:
@stinga jj to je pravda no a ji se líbilo a to a to no popravdě nechala by tam místo 521kc.za co si ona koupila 1190kc, kdybych ji jednu věc nezakazala. No a já bych taky utratila o 260kc.mene kdybych se nenechala zlákat. Ale musím se nějak uklidnit jen nevím jak, vždyť to není majlant. Jen pitomych něco nad 1000kc., jako ti někteří chlapy propijou v hospodách víc nebo některé ženské prosminkuji a prinehtikuji. Ale i tak no jo moje blbost. Měla jsem radost do té doby než jsem začala počítat, a pak musela říct maličké ať mi dá na to co si koupila i když to věděla předem. To má kasicku na takové blbustky.

v tomhle případě bych vzala ty blbiny a šla je vrátit. Lidl s tím nemívá problém, a když se budeš cítit joooo blbě, můžeš říct, že jste nakoupily s babičkou stejné a blbě ste se domluvily…
Já takhle jednou chtěla získat poslední bodík na CD s koledama od Lucky Bílý, tak jsem něco koupila, za dva dny vrátila a bylo to :oops:
A když už rozhazovat, tak za trvanlivé potraviny, ty se dají uložit do sklepa a můžete z toho fungovat další měsíc, dva, tři, jestli šlo o to, přesáhnout tu tisícovku pro slevu, když už tedy, né to rozfofrovat za blbosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
22.12.21 14:06

Mě by zajímalo, co jsou banky na tvoření a banky na fotky?

Jinak utrácím docela dost s dětmi, hlavně o víkendu to lítá. Asi jim instinktivně vynahrazuju o víkendech to, co v týdnu nestíhám. :zed: V létě je to tedy se mnou lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová