Resumaker
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@lalala103 blokli kartu, pošlou novou a platbu se pokusí stornovat. No moc s tím nepočítám
prý je to známá firma, ze to tak dělají. Prý to dál strhávají i přes zrušení. Tak to pořešte s bankou, ať to tak neni i příští měsíc. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lalala103 peníze mi banka už poslala zpátky
to jsem nečekala a ještě tak rychle!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucka194 a to jste jim jen rekla, ze jste platila 20kc a další měsíc vám strhli 649? Nebo co přesně prosím? Budu se tam dnes stavovat, tak ať vim 😀
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lalala103 ano. Ze jsem platila 20Kc a ted mi strhli 650Kc bez mého souhlasu. Ale paní už věděla, o co jde. Ze s nimi mají zkušenosti. Když jsem četla podmínky, tak to tam mají uvedené, že peníze nevracejí a zavazují se k těm 650
proto jsem ani nepočítala, ze mi ty peníze vrátí. Jen ze se vyvaruji strhnutí další platby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucka194 moc děkuji
snad to taky půjde takhle udělat, i když nevim, čekala jsem zbytecne dva dny a myslela, ze se s nimi půjdu nějak domluvit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucka194 tak pan v bance moc nevěděl, říkal že stornuje platbu ale tím jak vypadají pochybně tak moc nedoufá ve vracení 😀 ale zablokovali účet pro další platby
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucka194 bylo potřeba dokládat i nějaký výpis od resumakeru nebo něco?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Julxluv vsechno si vyjeli z mého účtu. Ale jak píšu, paní na lince o “firme” věděla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lalala103 dejte prosím vědět jak jste dopadla s tím vrácením peněz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucka194 Děkuji za odpověď. Půjdu se to také pokusit vyřešit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Julxluv dobrý den, tak hlásím že banka reklamaci uznala, sice až teď ale zablokovali mi kartu a vrací 649 zpět na účet ☺️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit