Revize - co bude dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
114
29.12.18 19:33

@Zuzanice011
Drzim pesti, aby vse bylo ok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
29.12.18 19:36

@Ketris
Diky za radu, streva by me nenapadla, asi podniknu ocistu tela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
29.12.18 19:46

@ugluk
Urcite pockam na kontrolu… genetika je hrozna vec… ja se pred casem nechala testovat na trombofilni stavy a zjistili mi homozygot mthfr c667t … no lekla jsem se, ale muj doktor me uklidnil, ze to v dnesni dobe je bezna vec, plno lidi nevi, ze to ma. Bala jsem se, ze to souvisi s mym zamlklym tehotenstvim, ale nema to pry zadnou souvislost. Hodila jsem rec i s doktorem z nemocnice a tez mi rekl, ze at se niceho nebojim, ze je to v dnesni dobe hodne rozsirene-horsi by byla tromboza ci laidenska mutace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
29.12.18 20:11
@Kriss Tina píše:
Ty 3 cykly se doporučují nejvíc. Já otěhotněla po 2 a znovu potratila. Zkusit to můžeš je to na tobě, ale čím dýl počkáš tím větší pravděpodobnost že se to uchytí…

To prave neni pravda. Pokud probiha MS, tak je sliznice OK a nebrani nic uchyceni. Do 3 potratu po sobe se to bere jako nahoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
30.12.18 13:21

Holky, jak dlouho jste po revizi krvacely? Ja mam dnes 11. den po a je to porad stejne. Neni to teda zadna hruza ale krvaceni neustava. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
30.12.18 16:42

@Aja-KS
Ja mam 8 dni po revizi a uz jen spinim. Doktor mi rekl, ze tyden az dva tydny muzu krvacet. Pokud by to bylo delsi dobu nez dva tydny tak bych to resila navstevou doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
31.12.18 00:59
@Aja-KS píše:
Holky, jak dlouho jste po revizi krvacely? Ja mam dnes 11. den po a je to porad stejne. Neni to teda zadna hruza ale krvaceni neustava. :(

A kdy máte kontrolu u své gynekoložky? Mně psali, že po týdnu mám jít ke své gyn., která tedy u mě zjistila, že mi nevyčistili vše a šla jsem znovu na sál. Ale já zase tolik nekrvácela, vlastně pak už skoro vůbec. Ale díky ní se na to přišlo, protože sama bych to nepoznala. Nicméně 11 dní mi ještě nepřijde nějaká extra hrůza, záleží, jak je to silné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
31.12.18 08:44

@Mari.G
Mne rekl muj gynekolog at prijdu za 2 tydny, to same mi rekl doktor v nemocnici, ze musim na kontrolu ke svemu doktorovi 2tydny po zakroku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
31.12.18 10:45
@aktekram87 píše:
@Mari.G
Mne rekl muj gynekolog at prijdu za 2 tydny, to same mi rekl doktor v nemocnici, ze musim na kontrolu ke svemu doktorovi 2tydny po zakroku

U mě možná sehrály roli Vánoce. Byla jsem na první revizi 8.12. a moje gyn. ordinovala už jen týden. Na druhou jsem šla pak 15.12. a pak už nikde nebyla, bo všichni Vánocovali :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
31.12.18 11:01

@Mari.G
To je mozne, ze se to takhle trefilo. Tyk snad bude vse v poradku a dockame se taky radostnych zprav :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
31.12.18 12:50

@Mari.G Na revizi jsem byla 17.12. a na kontrolu jdu v patek 4.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
31.12.18 23:48
@Aja-KS píše:
@Mari.G Na revizi jsem byla 17.12. a na kontrolu jdu v patek 4.1.

Tak to bych v klidu počkala, pokud to krvácení není nějaké úplně abnormální, nebo nemáte bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty