Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jakože tu vylíčíš Tvůj " sexuální večer " který nikterak neproběhl.
Co by se mohlo stát?Nějak mi hlava nebere co máš na mysli.Pokud k sexu nedošlo,tak co by jako mělo?
@Anonymní píše:
Náhoda je blbec prave
Nezlob se
náhoda jakože z mazlení KDE SEX NEBYL!
By jsi byla těhotná?Tomu snad sama nevěříš.
@Jannys píše:
Nezlob se![]()
![]()
náhoda jakože z mazlení KDE SEX NEBYL!
By jsi byla těhotná?Tomu snad sama nevěříš.
Leda, že by jí oplodnily ty prsty.
![]()
@kam2 píše:
Leda, že by jí oplodnily ty prsty.![]()
Nebo nahý manžel, který vedle ní ležel nalepený bez zásunu
.
Já ti nevím na někoho ty svátky mají vážně divný vliv ![]()
No tak zaprvé jestli chcete čekat po revizi jenom 2,3 týdny tak už je to stejně fuk. Má se dodržet šestinedělí a po revizi se nedoporučuje otěhotnět ještě tak 2 - 3 cykly ne týdny…
Za prvé neleze vedle mě ale na mě. Sex sice nebyl ale třeba ty živý spermie ještě na něm. A mohli se dovnitř třeba třením dostat. Zakl.
Možná tam přelezly po jejich nahých tělech, co vy víte
Nebo se provrtaly přes břicho. Cinkla bych hnedka k doktorovi.
@ugluk píše:
Možná tam přelezly po jejich nahých tělech, co vy víteNebo se provrtaly přes břicho. Cinkla bych hnedka k doktorovi.
Proč cinkla?
Já bych jela rovnou na pohotovost.
@Anonymní píše:
Za prvé neleze vedle mě ale na mě. Sex sice nebyl ale třeba ty živý spermie ještě na něm. A mohli se dovnitř třeba třením dostat. Zakl.
Než zakládat takové téma,tak si raději přečti celý google jak funguje oplodnění.
Do té doby se raději nerozmnožuj.
P.S. nemáš horečku? Protože třením vzniká teplo.
@Jannys píše:
Než zakládat takové téma,tak si raději přečti celý google jak funguje oplodnění.
Do té doby se raději nerozmnožuj.
P.S. nemáš horečku? Protože třením vzniká teplo.
Vím jak to funguje. Já jen že od včera mě bolí dost pravý vaječníků a motá se mi hlava. Tak jestli je možný že ty spermijky nějak prelezli.
bez sexu proste neotehotnis, at lezel kde lezel
a po revizi mas dodrzet sestinedeli. Chut snad dokazes ukocirovat kvuli svemu zdravi a dalsimu pripadnemu snazeni ne…
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Milé maminky co máte podobné zkušenosti, prosim o radu. 17.12 jsem podstoupila revizi. Cca 3 dny jsem spinila a pak přišla obrovská chuť na milování. Je mi jasné že musíme cca 2 až 3 týdny vydržet a pak se zkusí zase snažit. Ale přesně po týdnu jsme s manželem provozovali lehký peting a mazlení. Já mu udělala dobře pusou a on lehce prsty. Pak cca za hodku kdy jsme šli spát tak se ke mě nahý pritisknul. Žádný sex ani zasun nebyl. Jen mu tam tak ležel. Už jsem plná zbytečných obav a nejspíš i paranoidní. Nemohlo se z tohoto mazlení nic stát? Další zklamání tak brzy po sobě bych nejspíš nezvládla. A myslím že ani moje tělo ne. Prosím o radu. Děkuji. A děkuji i za anonym. Citlivé a intimní téma.