Revize /zamlklý potrat/ 2016

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4581
11.5.16 20:08

@wendisek wendi já to špatně pochopila :oops: já myslela že to bylo s pgs, ale super i to 1 embryjko :pankac: kolikrát jedno stačí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
11.5.16 20:15

@Janez melo to byt ale neměli jsme dostatečně vyhatchovanou blastocystu a odběr budek by ji uškodila tak musím věřit ze je v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
11.5.16 22:08

@wendisek wendi moc držím palce ať to jedno je to pravé. Úplně chápu ty nervy ale zároveň těšení :hug: nás to čeká doufám v červenci a moc se budu modlit..tolik vajuch jsem ani neměla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
11.5.16 22:13

@Janez neboj všechno bude dobrý když to ted nevyjde tak asi v červenci máme další ivf to abych si zase objednala nosifol pila sem ho celou stimulaci a i měsíc předem budu na tebe myslet hlavně dej vedet jaký jsou ty lázně jedete do Františkovek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
11.5.16 22:16

@wendisek jj Františky :mrgreen: máme vybraný hotel Adler a musím teda říct že se moc těšíme :mrgreen: bude to asi naše jediná dovca, peníze spolkne další pokus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
15.6.16 21:43

Ahojky holky jsem teď taky po druhým zamlklým potratu. a už jsem fakt v koncích. takže měním gynekologa a podstoupím všechny testy. mi se snažíme dva roky a první zamlklý těhu bylo v září 2015 paní doktorka řekla jeden potrat, žádný potrat. to bylo v 6tt. teď sem 3 dny po revizi dělohy v 9tt. v pátek jdu oznámit na gynekologii co se stalo a že jdu od ni pryč. měla sem nejpíš dostat nějaké léky na podporu plodu a doktorka se nezajímala. co si o tom myslíte? :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
15.6.16 21:48

@Airin Lovely určitě si nech udělat genetiku, hematologii, imunologii, karyotyp, štítnou žlázu. Neboj, nic není ztraceno - já potratila 4×, všechny testy tak nějak v pohodě a nakonec jsme šli do IVF s PGS (nebyl problém otěhotnět, vždy n poprvé) a máme miminko. Našli vadu chromozomů u miminek. Drž se, bojuj, posílám Ti sílu :hug: :hug: :hug:

Příspěvek upraven 15.06.16 v 21:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
15.6.16 21:52

@Ginuš kocko jak se mas co mala princezna my se konečně dočkali ketu a jdeme si pro toho naseho jednoho bojovnicka co nám zustal už se na zítřek těšim i se bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
15.6.16 21:54

@wendisek :hug: :hug: :hug: moc a moc budu držet palce, ať se zadaří. Já se mám skvěle, Madlenka je za odměnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
15.6.16 21:54

@Airin Lovely nech si vyšetřit co píše ginus a ještě muž at si udělá spermií a trvejte u něj i na fragmentaci DNA spermií

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
15.6.16 21:56

@Ginuš to je moc dobře ze je mala hodna. ty si můj vzor tady už sem ti to říkala hidnekrat za vše moooc děkuji :hug: :hug: :hug: bude to dlouhých 14 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
15.6.16 21:57

Se štítnou žlázou se léčím od 13 let. tam by to mělo být ok. tam jsem hlídaná hormony srovnané a léky beru. hematologii mám taky za sebou protože vadu zjistily u tatínka a tak jsem letěla taky. a tam mám jen nějakou mutaci genu, ale i to by mohla být příčina. ale tyhle vyšetření má moje gyndařka u sebe. a měla by se podle toho řídit
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
15.6.16 22:00

@Airin Lovely trombofilní mutace - mám je taky, některý dr řekne že to má vliv, některý, že ne. Preventivně se má píchat na ředění krve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
15.6.16 22:02

@wendisek :hug: děkuji, no hlavně ať se zadaří, holt si to některé musíme vybojovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
15.6.16 22:02

Přítel má spermiogram udělaný, ale jen kvůli plodnosti. a plodný je tam je vše v pořádku, ale nemá ten podrobný na to nám doktorka nedala doporučení. druhé těhu se povedlo až po clostilbegytu a proveře. jinak jsme furt čekali marně a o léky sem si taky musela pěkně škemrat, že už nám to dlouho nejde a kdo ví co,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty