Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@wendisek wendi já to špatně pochopila
já myslela že to bylo s pgs, ale super i to 1 embryjko
kolikrát jedno stačí ![]()
@Janez melo to byt ale neměli jsme dostatečně vyhatchovanou blastocystu a odběr budek by ji uškodila tak musím věřit ze je v poradku
@wendisek wendi moc držím palce ať to jedno je to pravé. Úplně chápu ty nervy ale zároveň těšení
nás to čeká doufám v červenci a moc se budu modlit..tolik vajuch jsem ani neměla ![]()
@Janez neboj všechno bude dobrý když to ted nevyjde tak asi v červenci máme další ivf to abych si zase objednala nosifol pila sem ho celou stimulaci a i měsíc předem budu na tebe myslet hlavně dej vedet jaký jsou ty lázně jedete do Františkovek?
@wendisek jj Františky
máme vybraný hotel Adler a musím teda říct že se moc těšíme
bude to asi naše jediná dovca, peníze spolkne další pokus
Ahojky holky jsem teď taky po druhým zamlklým potratu. a už jsem fakt v koncích. takže měním gynekologa a podstoupím všechny testy. mi se snažíme dva roky a první zamlklý těhu bylo v září 2015 paní doktorka řekla jeden potrat, žádný potrat. to bylo v 6tt. teď sem 3 dny po revizi dělohy v 9tt. v pátek jdu oznámit na gynekologii co se stalo a že jdu od ni pryč. měla sem nejpíš dostat nějaké léky na podporu plodu a doktorka se nezajímala. co si o tom myslíte?
![]()
@Airin Lovely určitě si nech udělat genetiku, hematologii, imunologii, karyotyp, štítnou žlázu. Neboj, nic není ztraceno - já potratila 4×, všechny testy tak nějak v pohodě a nakonec jsme šli do IVF s PGS (nebyl problém otěhotnět, vždy n poprvé) a máme miminko. Našli vadu chromozomů u miminek. Drž se, bojuj, posílám Ti sílu
![]()
Příspěvek upraven 15.06.16 v 21:56
@Ginuš kocko jak se mas co mala princezna my se konečně dočkali ketu a jdeme si pro toho naseho jednoho bojovnicka co nám zustal už se na zítřek těšim i se bojim
@wendisek
moc a moc budu držet palce, ať se zadaří. Já se mám skvěle, Madlenka je za odměnu
@Airin Lovely nech si vyšetřit co píše ginus a ještě muž at si udělá spermií a trvejte u něj i na fragmentaci DNA spermií
@Ginuš to je moc dobře ze je mala hodna. ty si můj vzor tady už sem ti to říkala hidnekrat za vše moooc děkuji
bude to dlouhých 14 dni
Se štítnou žlázou se léčím od 13 let. tam by to mělo být ok. tam jsem hlídaná hormony srovnané a léky beru. hematologii mám taky za sebou protože vadu zjistily u tatínka a tak jsem letěla taky. a tam mám jen nějakou mutaci genu, ale i to by mohla být příčina. ale tyhle vyšetření má moje gyndařka u sebe. a měla by se podle toho řídit
![]()
@Airin Lovely trombofilní mutace - mám je taky, některý dr řekne že to má vliv, některý, že ne. Preventivně se má píchat na ředění krve
@wendisek
děkuji, no hlavně ať se zadaří, holt si to některé musíme vybojovat
Přítel má spermiogram udělaný, ale jen kvůli plodnosti. a plodný je tam je vše v pořádku, ale nemá ten podrobný na to nám doktorka nedala doporučení. druhé těhu se povedlo až po clostilbegytu a proveře. jinak jsme furt čekali marně a o léky sem si taky musela pěkně škemrat, že už nám to dlouho nejde a kdo ví co,,,
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.