Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jitunka1
Já sem měla zánět dělohy asi týden po revizi a bolesti to byly velké. MS dorazila po šesti týdnech a to bylo teprve utrpení
občas mě podbrisek hodně bolí, jako bych to měla znovu dostat, ale nic a vše je prý v pořádku
@Kikkinka píše:
@Jitunka1
Já sem měla zánět dělohy asi týden po revizi a bolesti to byly velké. MS dorazila po šesti týdnech a to bylo teprve utrpeníobčas mě podbrisek hodně bolí, jako bych to měla znovu dostat, ale nic a vše je prý v pořádku
Takže se zatím nemám obávat můžete být následek toho že že mají přijít měsíčky bolesti nejsou velké mami asi jako při měsíčkách před 14ti dny jsem byla na kontrole a co doktor řekl že po zákroku tam mám cysty ale o zánětu se nezměnil takže nemám mít obavy ![]()
Porevizní bolesti vypadají jako bolesti před MS, pokud je bolest nesnesitelná, vystřeluje do zad nebo do nohy a objevuje se zvýšená teplota, hned bych jela do nemocnice. Já jsem měla bolesti 2 dny po revizi a ani moc nekrvácím, krvácela jsem ten den, kdy se prováděla revize, nyní už jen hnědý silnější výtok.
@Janka Z píše:
Porevizní bolesti vypadají jako bolesti před MS, pokud je bolest nesnesitelná, vystřeluje do zad nebo do nohy a objevuje se zvýšená teplota, hned bych jela do nemocnice. Já jsem měla bolesti 2 dny po revizi a ani moc nekrvácím, krvácela jsem ten den, kdy se prováděla revize, nyní už jen hnědý silnější výtok.
Děkuji ![]()
Ahoj holky, taky jsem po revizi dělohy ze zamklého těhotenství, tak abych Vám napsala mou zkušenost ![]()
Otěhotněla jsem v únoru, vím přesně i datum - 14.2.
, omylem…miminko jsme neplánovali, ale jak jsme se dozvěděli, že nějaké bude, byli jsme nejšťastnější ![]()
Bohužel po pár týdnech přišla špatná zpráva - miminko se mi ve váčku vůbec nevyvinulo - rostl jen ges. váček ![]()
Nejhorší den v mém životě. Na revizi jsem nešla hned, chtěla jsem ještě vyčkat - zjistili mi ho v 6tt - poté jsem chodila po různých doktorech, abych se ujitila, ale šance žádné.
V dubnu jsem šla teda na revizi. Odtud mě poslali domů, protože doktor viděl, že se udělal žloutkový váček - další šance pro mě. Už jsem byla uplně psychicky vyčerpaná.
Po 14 dnech jsem bohužel podstuopila kyretáž. Vše proběhlo v pořádku. Krvácela jsem jen v den revize a poté jsem měla asi 2 dny bolesti. I když jsem šla na záchod, tak jsem měla strach, jak to bolelo ![]()
Po 3,5 týdnech jsem to dostala - hodně brzy ![]()
Nedodrželi jsme s manželem ani šestinedělí, cítila jsem se v pořádku.
No a hned na poprvé se nám podařilo další miminko, které čekáme teď v únoru - 14.2. - takže přesně rok od toho, kdy to všechno začlo ![]()
Jinak mi bylo 24, teď už je mi 3 týdny 25
Jsem i sporotovec a jím zdravě, nekouřím, nepiju, takže jsem nechápala proč zrovna já
Ale asi to tak mělo být…
Příspěvek upraven 18.09.16 v 11:01
@Katies91
Moc gratuluju! To jsme tady potrebovali jako sul takovou pozitivni zpravu. At se dari tobe i mimiskovi ![]()
Holky 1.8.byla revize a vcera jsem to dostala, je to OK? Myslela jsem ze to mám dostat až po 6 neděli, ale asi jsem to nějak pomotala ![]()
@lucikk86 Je to možné, já jsem to dostala po 3 týdnech
To je podle toho jak se člověk asi zahojí a celkově se vypořádá s tou situací. Já když jsem čekala na MS, tak jsem četla, že některé holky to nedostaly třeba rok po revizi
Tak buď ráda, že jsi to dostala po 4,5 týdnech ![]()
@lucikk86 Me v nemocnici rekli 5-6 tydnu. Myslim ze v poho, lepsi driv. Muzete se driv snazit ![]()
Ahoj holky, už jsem sem psala dřív, v květnu jsem prodělala revizi po zamlklém těhotenství… v srpnu jsme byli na dovči a měli i „svolení“ doktorky, že se můžem znovu pokusit o mimčo. Ikdyž jsem otěhotněla hned, mimčo odešlo v podstatě s opožděnou menstruací - prý ranný spontánní potrat… jsem z toho trochu zoufalá, rozhodli jsem se dát si teď od těhotnění pauzu a hodit se trochu do pohody, ale mám strach, že se to bude zas opakovat a že se to nevydaří… Nemáte někdo nějaké povzbuzení nebo třeba podobné zkušenosti s dobrým koncem?
Ahojda holky tak MS mě dorazila po 45 dnech už jsem byla objednaná na injekci a jsem ráda že dorazila sama je to tedy pocuc to vám povím. Ale pro mne je to velké znamení že je tělo opět v pořádku. A tak přemýšlíme že do toho rovnou půjdeme…
Koukam, ze to tady moc nezije… tak mam tuto neprijemnost taky za sebou. Prvni tehotenstvi, planovane, a v 7 tt ZT :-/. Jak jste na tom vy, holky?
@Lostriska Já už mám za sebou tento rok 2 revize a jedno biochemické ![]()
Ahoj holky, hlásím se po delší pauze, po revizi trpěla psychika hodně, tak sem potrebovala pauzu
ale po ocku, sem po Vás pokukovala, co je nového
všem tehulkam gratuluji
my jsme se po červencové revizi, dali na konci září zase „do práce“ tak jsem zvědavá, jak dlouho si budeme muset na ten uzlicek štěstí počkat ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.