Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jitunka1 ahoj, ja to mela podobne - sice 10.t ale z niceho nic pri kontrole info ze srdicko uz nebije… cekala jsem na revizi 3 dny a taky me napadalo moc veci, jestli jsem neco neudelala spatne nebo to nejak nezavinila… jeste asi mesic po revizi jsem mela psychicke vykyvy ale ted uz se o da nejak zvladnout. Ikdyz to bylo prvni mimco a nezapomina se to. Tak se drz a nech vsechny emoce jit ven, me to pomahalo
Jinak holky ms prisla po 7 tydnech, celkem slaba ale nastesti bez hormonalni injekce… tak ted vyckat na tu druhou a zacit se snazit znovu, snad uz se stastnym koncem.
@květen16 děkuji ti zahanim to čím se dá a taky mám naději v tom že snad brzy se dočkáme snažení o druhé. Budu na tebe myslet aby se vám zadařilo ![]()
Tak jsem to nakonec dostala, až 38DC. Přitom minulý měsíc už 26DC. Tak jsem si dnes udělala čaj, ten co jsem tu sdílela, a teď ho zapíjím vínem
Už na to kašlu pozorovat plodné dny apod., už mi z toho hrabe a stejně je to každý měsíc jinak
Takže si vyhlašuji období užívání si léta a nechráněného sexu bez zábran a hlavně nic neřešit ![]()
Ahojky. Zdravím vás tu. Máme za sebou další měsíc snažení a dnes ráno přišla ms. Tohle už je po revizi 4 a já začínám nenávidět sama sebe. Že jsem to poprvé neudržela živé a že to teď nejde.
@lachtanice86 nejsi v tom sama holka..ja jsem ted 3 cyklus po revizi..vratili jsme se z dovci a protoze jsem myslenky na to na dovolene uplne vypustila, doufala jsem..dnes jsem 24DC a rano test snehobilo
dokonce zacinam vazne premyslet ze to vzdam a prestaneme se snazit, nejak uz na to prestavam mit silu a dusevne me to akorat depta.
@katy001 s tou duševní silou jsme na tom stejně. Prostě mě to pokaždé zlomí.
@lachtanice86 píše:
Ahojky. Zdravím vás tu. Máme za sebou další měsíc snažení a dnes ráno přišla ms. Tohle už je po revizi 4 a já začínám nenávidět sama sebe. Že jsem to poprvé neudržela živé a že to teď nejde.
Vy se holky můžete už alespoň snažit
mě po revizi nepřišla ještě ani MS ![]()
Ahoj holky, jestli můžu přidám se taky, snad mi to pomůže se s tím lépe vyrovnat ![]()
Revize byla 1.8. V 9tt, bylo to moje první těhotenství po roce a půl snažení…Tak zklamání velké. První den jsem si to nepřipouštěla a další dny byly utrpení…ted uz je lépe čeká mě ve čt kontrola na gynde a výsledky histologie, doufam ze bude vše ok a budem se moct začít snazit znovu.
Ahoj zeny, tak jak jste na tom? nerysuje se nam tu nejaka tehulka? at nam to doda trochu optimismu?
ja cekam kdy dorazi MS
..jak jsme byli na te dovce tak jsem vubec nehlidala ovu takze netusim kdy ji cekat, podle delky cyklu zitra a pocitove podle ovulacnich bolesti asi v utery
Holky tak jsem dnes po kontrole a vše je ok doktor říkal ze mužem za 3 měsíce zkoušet znovu a nato sestra cituji:„no pan doktor tu napsal 3 měsíce ale tak po půl roce aby jsme to zkoušeli“ tak ted podle koho se řídit? ![]()
@lucikk86
V nemocnici mi říkali půl roku a moje gynekolozka říkala, ze stačí 3 měsíce ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.