Revize /zamlklý potrat/ 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
187
21.7.16 20:11

@Jitunka1 Preji rychlou rekonvalescenci a neboj, bude lip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
21.7.16 20:34

@Evissta děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.7.16 21:51

@Jitunka1 ahoj, ja to mela podobne - sice 10.t ale z niceho nic pri kontrole info ze srdicko uz nebije… cekala jsem na revizi 3 dny a taky me napadalo moc veci, jestli jsem neco neudelala spatne nebo to nejak nezavinila… jeste asi mesic po revizi jsem mela psychicke vykyvy ale ted uz se o da nejak zvladnout. Ikdyz to bylo prvni mimco a nezapomina se to. Tak se drz a nech vsechny emoce jit ven, me to pomahalo ;) Jinak holky ms prisla po 7 tydnech, celkem slaba ale nastesti bez hormonalni injekce… tak ted vyckat na tu druhou a zacit se snazit znovu, snad uz se stastnym koncem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
27.7.16 22:07

@květen16 děkuji ti zahanim to čím se dá a taky mám naději v tom že snad brzy se dočkáme snažení o druhé. Budu na tebe myslet aby se vám zadařilo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
28.7.16 22:15

Tak jsem to nakonec dostala, až 38DC. Přitom minulý měsíc už 26DC. Tak jsem si dnes udělala čaj, ten co jsem tu sdílela, a teď ho zapíjím vínem :lol: Už na to kašlu pozorovat plodné dny apod., už mi z toho hrabe a stejně je to každý měsíc jinak :zed: Takže si vyhlašuji období užívání si léta a nechráněného sexu bez zábran a hlavně nic neřešit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.7.16 23:45

@Jitunka1 děkuji ;) nápodobně!
@Evissta myslím, že takový plán je nejlepší! Ať to brzo vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
7.8.16 07:35

Ahojky. Zdravím vás tu. Máme za sebou další měsíc snažení a dnes ráno přišla ms. Tohle už je po revizi 4 a já začínám nenávidět sama sebe. Že jsem to poprvé neudržela živé a že to teď nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
8.8.16 09:56

@lachtanice86 nejsi v tom sama holka..ja jsem ted 3 cyklus po revizi..vratili jsme se z dovci a protoze jsem myslenky na to na dovolene uplne vypustila, doufala jsem..dnes jsem 24DC a rano test snehobilo :? dokonce zacinam vazne premyslet ze to vzdam a prestaneme se snazit, nejak uz na to prestavam mit silu a dusevne me to akorat depta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
8.8.16 11:10

@katy001 s tou duševní silou jsme na tom stejně. Prostě mě to pokaždé zlomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
8.8.16 11:20
@lachtanice86 píše:
Ahojky. Zdravím vás tu. Máme za sebou další měsíc snažení a dnes ráno přišla ms. Tohle už je po revizi 4 a já začínám nenávidět sama sebe. Že jsem to poprvé neudržela živé a že to teď nejde.
:hug: :hug: :hug: tu nenávist k sobě znám moc dobře asi to k tomu všemu prostě patří, ale snaž se s tím vyrovnat, říkej si, že to tak holt mělo být a bylo z nějakého důvodu, miminko mohlo být nemocné a trápilo by se a nebo by umřelo jako hodně maličké atd. Vím, že to není lehké období, sama jsem si ho zažila tolikrát, ale bojuj a věř v sebe samu. To správné miminko si Tě vybere :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
8.8.16 11:24

Vy se holky můžete už alespoň snažit ;) mě po revizi nepřišla ještě ani MS :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
8.8.16 16:45

Ahoj holky, jestli můžu přidám se taky, snad mi to pomůže se s tím lépe vyrovnat :(
Revize byla 1.8. V 9tt, bylo to moje první těhotenství po roce a půl snažení…Tak zklamání velké. První den jsem si to nepřipouštěla a další dny byly utrpení…ted uz je lépe čeká mě ve čt kontrola na gynde a výsledky histologie, doufam ze bude vše ok a budem se moct začít snazit znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
11.8.16 10:09

Ahoj zeny, tak jak jste na tom? nerysuje se nam tu nejaka tehulka? at nam to doda trochu optimismu? :D ja cekam kdy dorazi MS :?..jak jsme byli na te dovce tak jsem vubec nehlidala ovu takze netusim kdy ji cekat, podle delky cyklu zitra a pocitove podle ovulacnich bolesti asi v utery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
11.8.16 14:13

Holky tak jsem dnes po kontrole a vše je ok doktor říkal ze mužem za 3 měsíce zkoušet znovu a nato sestra cituji:„no pan doktor tu napsal 3 měsíce ale tak po půl roce aby jsme to zkoušeli“ tak ted podle koho se řídit? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
11.8.16 15:33

@lucikk86
V nemocnici mi říkali půl roku a moje gynekolozka říkala, ze stačí 3 měsíce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty