Revize /zamlklý potrat/ 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
187
20.7.16 08:21

@Jitunka1 Ja to mela podobne…taky jsem se obvinovala, pak partnera. Mela jsem navaly vzteku, pak litosti. Hodne to boli, ale chce to cas, ten vse spravi. A ano je to caste a pricina se casto nezjisti. Muze se stat defekt pri ryhovani vajicka a telo to pozna a poradi si s tim. Ja si rikam lepsi v 1. trimestru nez pozdeji nebo narozeni postizeneho ditete.
Preju hodne sil! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
20.7.16 08:56

Ted jsem testovala a nic :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
20.7.16 09:38

@Evissta nic si z toho nedelej, ja mela slabe // i na testu od dr.max a MS prisla stejne :? uz zacinam podezrivat svuj cipek ze po te revizi bude problem abych tehu udrzela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
20.7.16 09:44

@Jitunka1 nehledej v sobe zadnou chybu za to co se stalo..opravdu je to tak moc casty jev az beda..v prevazne vetsine ti stejne nereknou cim to bylo :roll: a jak rika @Evissta zkus si z toho vzit to ze to priroda vyresila takto..je to lepsi nez mit treba tezce postizene dite..je to tezke to ted takhle brat, ale casem bude lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
20.7.16 10:43

@katy001 Ja na tebe myslela, jak ti to asi dopadlo..a mela jsi silnou tu testovaci carku? Ja se testla ted 31dc a trochu doufam, ze se to jeste neukazalo. Cyklus mam nepravidelny. Nevim, uz asi fakt blaznim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
20.7.16 10:49

@Evissta no byla celkem pekne videt, ale co uz no..v sobotu odjezd na dovcu a dalsi ovulka probehne tam..tak treba se vratime pocetnejsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
20.7.16 10:49

@Evissta a vis kdy jsi mela ovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
20.7.16 13:11
@Evissta píše:
@Jitunka1 Ja to mela podobne…taky jsem se obvinovala, pak partnera. Mela jsem navaly vzteku, pak litosti. Hodne to boli, ale chce to cas, ten vse spravi. A ano je to caste a pricina se casto nezjisti. Muze se stat defekt pri ryhovani vajicka a telo to pozna a poradi si s tim. Ja si rikam lepsi v 1. trimestru nez pozdeji nebo narozeni postizeneho ditete.
Preju hodne sil! :kytka:

To je pravda že lepší teď než někde v pátém nebo hůř až po narození ale lituji všechny kdo to zažil je to hodně silný. Snad po zitrejsi revizi budu co nejdříve v pořádku ať mužem zkoušet znovu. Partner se už včera ptal kdy budeme moci zase začít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
20.7.16 20:27

@katy001 Presne nevim. Minule jsem otehotnela 17 dc, nelze prehlidnout ovulacni hlen, tak to tak nejak odhaduju :) Jinak dovca je idealni misto na poceti, zadny stres, to klapne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
20.7.16 20:30

@Jitunka1 Nejhorsi je to cekani na revizi. Pak uz se mi ulevilo, kdyz bylo po vsem. Taky jsem mela stesti na doktora, ktery me prijimal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
20.7.16 21:29

@Evissta jdu zítra ranko jen doufám že vše proběhne dobře ať jsem do nejdřív fit na další pokus který když se zdaří bude asi hodně stresující. Na revizi mě objednali hned za dva dny to nám docela štěstí. Děkuji vám za podporu :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
20.7.16 21:34

@Jitunka1 Vsechno dobre dopadne. Preji at jsi brzy fit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
21.7.16 18:02

@Evissta tak revize za mnou a doktor mě řek že za tři týdny na kontrole proveden co dělat aby se to už nestalo. Vám taky něco poradily???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
21.7.16 19:28

@Jitunka1 Vse ok?
No ja dostala Utrogestan na udrzeni tehotenstvi, mam zavadet hned jak mi vyjde pozitivni test. Jinak castejsi kontroly u hematologa kvuli trombofilii co mam. Jinak nic. Jsem zvedava co ti rekne :) Pak nam to sem napis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
21.7.16 19:38

@Evissta určitě dám vědět co řekne sama jsem na to zvědavá. Jinak jsem to po narkóze nějak psychicky nedala ale už je líp a ty bolesti a krvácení je už prkotina. Doktor byl jinak velmi milý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty