Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@katy001 podle kalendáře to mám dostat příští úterý, takže to zkusím v neděli, možná. A ty?
Ahoj holky po prvním zamlklém těhu jsme čekali se snažením po první ms a stejně nic, až pak sem si po pul roce vykručela clostilbegyt a druhý měsíc ejhle // a pak zas v 9tt netluče srdíčko. změnila sem lékaře, protože sem řekla tohle už ne.!!! teď sem u pana primáře a začínáme s testama na lepek(to prý je velká příčina potratů) a pak jedu do prahy na genetiku. jenže jsem 4 týdny po revizi a nedali jsme si pozor. vím, že mě tu asi někdo vynadá, ale co cítím se v rámci možností dobře a nechám to na přírodě. ![]()
@Airin Lovely kazdeho vec..my taky ne
rekla jsem to same co ty..nechame to na prirode a co ma byt bude, sestinedeli jsme tez nedodrzeli
![]()
Me doktorka rekla po 2 ms. Tak jsme to tak udelali. Prvni tehotenstvi vyslo hned na poprve, tak jsem si myslela, jak to hned v dubnu dopadne znova a prdlajz
A myslim, ze je dobre o tom mluvit. Najednou jsem zjistila, kolik holek to potkalo a clovek se v tom neciti tak sam…
@Evissta Ahojky, nám vyšlo těhu po druhé iui a tedka se taky snažíme furt, docházíme na další iui, i clostyl jsme dostali a nic
přitom každý říká, jak je tělo pohnojený a že to jde hned.. kecy v kleci
:d
![]()
@Pavucinkaa
Asi tak. To bylo furt sliznice je krasne narostla, to pujde uplne samo, po revizi to byva hned a ja si jinou moznost ani nepripustila. Pak prislo velke zklamani…
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.