Revize /zamlklý potrat/ 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19983
6.7.16 07:46

Ahoj dámy. Přidám se, jestli mohu. 18.4.16 jsem byla na revizi pro zamlklé těhotenství v 10tt, které nechtělo odejít samo. První ms přišla po 5tydnech. Po ní jsme se moc nesnazili, byly problémy a já to moc nedávala. Potom přišla druhá ms a zase nějaké problémy v rodině, v práci, úmrtí v rodině, já nakonec skončila v nemocnici pro vyčerpání. Takže o nějaké velké snaze také nemůže být řeč. Dnes jsem 21dc cykly mívám 26 dní tak se uvidí i když tomu nevěřím a budeme se muset snažit. Jo a teď v červnu mi bylo 30 a je to naše první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
6.7.16 09:01

@lachtanice86 ahoj to vis ze se můžeš přidat moc me to mrzí ze si to taky prosila já během jednoho roku mela dvě zt počátek přirozené a pak nevydařené ivf byl zjištěn problém to vse ve 23 ted me bylo pred tydnem 24 čeká nas druhé ivf a já doufám ze další ron bude lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
6.7.16 09:51

@wendisek ty jo to toho máš hodně za sebou. Přeji ti aby to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
6.7.16 10:01

@lachtanice86 děkuji já tobě taky člověk se s tim musí smířit ze to tak melo byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
6.7.16 10:15

@wendisek děkuji. Já vím ale je to těžký. Už bych mimčo chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
6.7.16 10:20

Ahoj holky, rada bych se pridala k vam..ja byla na revizi 27.5. diagnoza anembryomola..ted uz jsme v dalsim snazeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
6.7.16 11:23

@katy001 nikdy před tím jsem se nepidila po tom kolik žen to potká a teď si říkám že zdravé těhotenství bez problémů je snad zázrak. Ať vám to brzy vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
6.7.16 11:54

@katy001 ty ses tak rychle ve stanezi po mole co vim tak by se melo čekat pul roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
6.7.16 11:56

@lachtanice86 jo je to šílený a co chodime do centra asistovane reprodukce tak tech párů je dílen moc a žáci ani byt i hudbě mládí čekala sem ze tam budem za exitx když jsem začali chodit před puk rokem bylo me 23 manželovi 24 ale pravej opak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
6.7.16 12:47

@lachtanice86 taky jsem si to rikala ze snad ani není mozne kolik toho je..a takove otazky typu,,proc zrovna ja" jsou naprosto zcestné :roll:

@wendisek nevidim duvod na co cekat pul roku..zdravotne jsem v poradku jen psychicky moc ne..nova nadeje me aspon drzi v tom ze zase budou lepsi zitrky a jsem toho nazoru ze co ma byt to bude, nechavame tomu volny prubeh a uvidi se co bude..nazory nekterych doktoru o pulrocni pauze vazne nesdilim, nehlede na to ze jeden ti rekne za pul roku, dalsi ze 3mesice a dalsi ze mas nechat probehnout 1MS po revizi a muzes se snazit..co clovek to nazor a zahranicni studie naopak nedoporucuji cekat pul roku, takze az bude telo pripravene tak to dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
6.7.16 13:08

@katy001 proč já? Jsem si kladla sama hodně často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
6.7.16 13:11

@lachtanice86 ja ze zacatku taky nez jsem zjistila ze to bohuzel proziva skoro kazda druha :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
6.7.16 13:14

@katy001 já vím ale mě to moc nepomohlo. Protože kolem mě je spousta žen které čekají zdravé a hned poprvé a bez problémů. Vlastně jsem široko daleko jediná komu se to stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
6.7.16 13:23

@lachtanice86 taky mi to nepomaha i kdyz teda v mem okoli jedina nejsem..nejlepsi kamaradka mela molu taky a hned dalsi mesic po revizi otehotnela a ted maji krasnou zdravou holcicku..dalsi kamaradka sla na revizi tyden po me..deje se to porad, bohuzel..jestli jsem dobre pochopila ty by jsi ted nekdy mela testovat ze? :) ja taky cekam na vysledek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
6.7.16 13:40

@katy001 já vim ale pokud mas molu tak by se melo čekat my se taky snažili pi šestinedělí ale mela sem klasické zt ono dr to ze mola se potom dost často opakuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty