Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Airin Lovely ono se u toho podrobného zjistí víc a doporučení nemusí mít az zajde do nějakého centra asistovane reprodukce tam mu to udělají i bez hádanky obrátila bych se na car a tam vám udělají vše do podrobna
Příští středu jdu k panu primáři. říkal, že nám pomůže udělá veškerá vyšetření. doufám, že už si tím neprojdeme ve 23 letech bych si nikdy nemyslela, že donosit miminko bude takový problém, když v rodině takový problém nikdy nebyl.
moc mě to ubíjí. žádné ženě tohle nepřeji. tohle se nemá stávat.
všem co jsou tady v té diskuzi a bojují o miminko přeji moc štěstíčka a věřím, že se miminka dočkáme. i když někdy cesta bývá dlouhá a trnitá.
hodně sil.
@Airin Lovely me je taky 23 manželovi 25 během pul roku dvě zt v 11tt tak určí bych našla nějaký centrum asistovany reprodukce kde vám udělají vše do podrobná. můj chlap spermií luxusní az rozšířený ukázal problém kde SOU ty potraty já chodil do Brna do heliosu a nemůžu si to vynachvalet
@wendisek brno je pro nás trochu z ruky jsme z Kutné Hory. v kolíně je také klinika na tyto problémy a nebo pak v úvahu ta Praha. mi máme za měsíc svatbu a tak jsme si to malovali všechno růžově jak nám to vychází. a bum všechno na pytel. příteli je o rok víc než vašemu manželovi
snad se přijde na příčinu,,, jen jestli se mohu zeptat co může být ve spermii za problém, že to způsobí potrat.
@Airin Lovely u nás je špatná fagmentacr DNA už te chvíli je se spatna genetika a když se spoji s vajíčkem ta špatná spermie tak pak plod do třetího měsíce zaniká my už máme za sebou ivf zbylo nám jen jedno embryo z 11 a to mi dnes dali zpátky do bříška ted jen doufat jestli se chytne ale vše co se ma stát se stane když tak nas čeká vše znovu
Ahoj holky je mi moc líto co se vám stalo a co prožívate
já jsem potratila a doted jsem se s toho nedostala
jedině co mi zase přivede úsměv na tvář boudou dvě čarky
.První menstruaci po revizi mám za sebou
Kontrola na gyndě dopadla úspešně
všechno je v pořádku
Sliznice krásně dorostlá
myslite si že bych se mohla začít snažít o mimi?
![]()
Bojím se jestli to není moc brzo
když přešla jenom první menstruace aby se třeba neopakovala vada, která vedla k potratu. ![]()
@psinka my se začali snažit po první MS po revizi a stejně se, zařadilo az po druhé a se, stejným koncem jen se došlo na to ze u nás je problém jinde
To je mi líto
přeju at se brzo zadaří! Jsme holky šikovny to dáme! Také jsme se začali snažit po první menstruaci
kdybych měla čekat 3-6měsícu tak se s toho zblázním
Také mám obavy s toho aby bylo vajíčko dostatečně vyzrálé po takovém zákroku.
@psinka no já mám od včera jedno embryjko zavede v bříšku ted záleží sta se chytne
u nás jediné ivf
Věřím že určitě jo
nikdy jsem si nemyslela že budu mít s těhotenstvím takové problemy
achjo!! Začala jsem brat listovku a pila jsem kontryhel ted pravě probíhá ovulace. Tak se snažíme ještě víc ![]()
Ahoj, bohužel i mě potkala tato nemilá zkušenost… na konci května zamlklé těhotenství v 10tt. Chtěla bych se zeptat na zkušenosti či rady ohledně dalšího těhotenství, případě, co vám pomohlo se se ztrátou miminka vyrovnat. Děkuju
Je mi to moc líto. Mě pomohl snoubenec hodně. Povzbuzoval mě, že se nepřestanem snažit, že se necháme vyšetřit, aby už se to nepakovalo a ono se to povede. Pak mi hodně pomáhá kamarádka. Má syna 3 měsíce a občas nachvilku hlídám, nebo jdeme na procházku. A já si alespoň pochovám, i když ne své. ![]()
Ahoj, bohužel jsem taky měla zamlklé těhotenství na konci roku 2015 v 9tt. Mám teda trombofilní mutaci
Po 2 cyklech se od dubna snažíme znova. Já se přes to úplně nějak nedokážu dostat a stále se mi to vrací, takže stres a asi bludný kruh. Jde to nahoru dolů, občas jsem plná optimismu a někdy to jsou šílený depky. Hlavně teď, když jsem měla mít termín porodu. Je to těžký, ale zvládnem to, holky!
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.