Revize /zamlklý potrat/ 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8066
6.7.16 23:47

@Evissta potratila jsem v 6tt, měla jsem potrat velmi komplikovaný, samo to ze mě nešlo, tak pak jsme nevěděli zda revizi nebo MUUT, tak jsem šla do MUUT, sice jsem si zaplatila 3500, ale nechtěla jsem, aby mi někdo rozvrtal dělohu a popřípadě něco pokazil.. :) a bylo to stejně k ničemu :D :D :D :D taky jsem zklamaná, ale vím čím to je, po té druhé iui když jsem dostala pregnyl do břicha ze mě hodinu po vypadl ten hustý táhlý ovulační hlen, od té doby se nic takového neudálo a aby toho nebylo málo, tak má přítel horší morfologii, to úplně nebrání početí, povedlo se nám i s tím, ale určitě to nepřidává, takže spíš došlo tenkrát k náhodě, že se takto povedlo.. snad to vyjde tedka no, ještě beru clostyl, to je takový svinstvo a mě je po něm hrozně zle.. takže musím trpět další měsíc :( vy také někam docházíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
7.7.16 08:15

@wendisek ahojik s pritelem mame od genetika dabe ivf s pgd, vsude nam rekli, ze si mame pripravit cca 60000…jak jste to udelali, ze vam to cele hradi pojistovna, noc prosim o radu…ted jsme prisli o 3 mimi… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
7.7.16 09:10

@Pitrs85 já chodim do Brna do heliosu nemůžu si vynachvalet opravdu je to jak se říká nejvyhrasenejsi centrum jezdí sem i z prahy, Itálie atd. No doplatky byli doplacrli jsme za léky, isci, prodlouženou kultivaci atd asi 38 tisíc ale PDg nám hradí cele VZP pojišťovna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
7.7.16 09:41

@Pavucinkaa @Evissta no holky bohuzel ne kazdemu to jde hned :roll: znam holky co po revizi cekaji treba trictvrte roku na dalsi tehu :?
@Pavucinkaa a ty to neber tak tragicky a ver te IUI :D treti byva nejuspesnejsi ;) ja chodila taky tehdy jeste s ex a on mel spermio uplne sileny, tenkrat nam na spermiu v jednom CAR okamzite doporucili IVF ze tohle normalne nepujde(snazili jsme se 4roky) pak jsme sli do CAR Sanus a super, doktor usoudil ze spermio je tak na hrane takze zkusime ty hrazene pokusy IUI a treti nam vysel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
7.7.16 09:44

@Pitrs85 holka IVF nehradi pojistovna a cena dost narusta podle ukonu ktere tam v tom delaji..treba prodlouzena kultivace atd.atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
7.7.16 09:50

@Pavucinkaa To me mrzi, ze to mas tak komplikovany. Ted se tomu pomuze a urcite to vyjde, jen asi musime byt trpelive.
Ja mam trombofilni mutaci, tak chodim na hematologii a na endokrynologii se stitnou zl. Na nic nastesti neberu leky a spis se to hlida. Mam z gyndy utrogestan, mam si ho nasadit az se podari znovu otehotnet. Tak snad se nic nebude komplikovat a pujde to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
7.7.16 11:20

@katy001 uz jsem po 5 iui :) jedna byla loni v v prosinci, takze jsou jeste dva pokusy, ale kdyby na to bylo tak uz jdeme na ivf, protoze to nema cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
7.7.16 11:22

@Evissta u nas to tak jednoduche neni no :D uz mam za sebou 5 iui… Utrous nasazuji vzdy dva dny po iui. Take mam stitku.. Zvysenou ale ne moc, beru letrox. :) take uz doufam ze se zadari, ale bez ivf uz tomu neverim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.7.16 20:00

Holky a kdy jste po revizi dostali prvni ms? Ja mam ted uz skoro 6 tydnu od revize a porad nic…tak zacinam byt nervozni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
7.7.16 20:32

@květen16 po 5-ti týdnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
7.7.16 20:35

@květen16 Ja az po 7mi tydnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
7.7.16 21:48

@květen16 ja už po 3 týdnech..nemůžeš byt znovu těhotna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
7.7.16 23:22

@katy001 já po 5 pila jsme kontryhel a nosifol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minnies91
7.7.16 23:26

@květen16 24.5.revize(zamklý potrat v 8týdnu),ms 1.7. a ten měsíc jsem našla //.Držím palce!

• Citovat
  • Upravit
738
8.7.16 07:58

Ahoj, 6.7. jsem prodělala revizi, dneska si jdu pro kontryhelovy čaj a budu čekat, kdy se dostaví ms. 14.7. jdu na kontrolu, tak snad bude vše v pořádku, pak bych chtěla alespoň dva cykly počkat a začít se opět snažit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty