Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@katy001 prý vše ok, ale břicho mě bolí dost a to nejsem žádná fnucka
tak to my jsme s dovcou v zahraničí po pozitivnim testu nepočítali, ale když to tak skončilo, tak pojedeme
Kam se chystáte? ![]()
@lachtanice86 to je mi lito teda
No nezoufejte třeba najdeme // příští mesic ![]()
@Kikkinka chtěli jsme letět do Bulharska ale pojedeme autem do černé hory, mam to tam moc ráda tak mi to ani nevadí… http://www.booking.com/…ents.cs.html?…
@katy001 krásné
alespoň naberete sily a další snažení půjde samo ![]()
@Kikkinka presne tak..aspoň trocha radosti po tom všem a člověk vypne a vyčistí si hlavu
Tak sem dneska byla u té nové gynekolozky – super ženská
a je tam začínající zánět, tak sem dostala antibiotika a povolenku začít se od září / říjen zase snažit ![]()
Tak bohužel i když jsem to tušila dnes dorazila ms. Takže 2× už nic. Snad příští měsíc.
Tak jsem dnes byla na gynde a mam porad nejak vysoke hcg a zrejme proto jsem to nedostala. Pristi tyden musim znovu na krev aby bylo s cim to porovnat. Cim to tak muze byt ze i po 6 tydnech je hcg pozitivni, bemely jste to tak nekdo taky? At se trochu uklidnim…
@květen16 tam muže být více věcí…nevím jaký jsi prodělala potrat ale třeba tam muže být mimoděložní?,nevím no…
Ja jsem 24DC, jsem napnuta jak struna, ms cekam v pondeli. Vcera nam nad zahradou krouzil cap a dneska zas ![]()
Holky, sice nejsem snažilka(kojím 7měsícu)ale už jsem skoro 60DC
,24dní bez ms, vždy chodila jako hodinky…
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.