Režim kojence a a návštěvy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8512
12.10.17 19:49

Ve vsedni dny bych nejezdila, at pripadne prijedou oni k vam (nebo oni nemaji ridicak?).

O vikendu bych jezdila tak jednou za 14 dnu od rana do vecera a pokud bychom meli volny vikend, nabidla bych, ze ten druhy vikend se muzou stavit zase oni.

80 km je kousek, my takhle jezdime ke tchyni na chalupu, spat tam take nechci, nemam tam sve soukromi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
12.10.17 19:51

Ja nevim, ze ty tchyne jsou vsechny takovy ujety. Ta moje mela napad, ze kdyz neni postylka, tak nasi maly srazime kresla a muze spat tam :roll:. Co se tyce toho rezimu, myslim, ze to az moc zbytecne hrotis :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.17 19:54

Tak jasny, nerikam, ze na ni zbozne hledim, nebo ze kdyz neni vykoupna v pul osme, je to prusvih. Jde mi o to, ze ne ze bych se chtela delit, ale jak je prvni, tak mam pocit, ze ji neznam poradne a uz me nuti nekam jezdit, kde nemam vse, co chci ja, do neceho me nuti. Nerikam, ze nemam rada mavstevy, to ne, ale ted je to pro jine, beru ns ted jako rodinu, ktera ma byt spolu, tchanovci se pletou, radi, obzlaste tchyne, i na me divne kouka kdyz jdu kojit do pokojicku, ale mam to proste tak a nechci byt za spatnou.Ona si svyho syna vychovala, a ted je rada na me. Takhle to proste beru ja.

• Citovat
  • Upravit
441
12.10.17 19:58
@Anonymní píše:
Tak jasny, nerikam, ze na ni zbozne hledim, nebo ze kdyz neni vykoupna v pul osme, je to prusvih. Jde mi o to, ze ne ze bych se chtela delit, ale jak je prvni, tak mam pocit, ze ji neznam poradne a uz me nuti nekam jezdit, kde nemam vse, co chci ja, do neceho me nuti. Nerikam, ze nemam rada mavstevy, to ne, ale ted je to pro jine, beru ns ted jako rodinu, ktera ma byt spolu, tchanovci se pletou, radi, obzlaste tchyne, i na me divne kouka kdyz jdu kojit do pokojicku, ale mam to proste tak a nechci byt za spatnou.Ona si svyho syna vychovala, a ted je rada na me. Takhle to proste beru ja.

Tak jezdete mene casto- jednou mesicne. Ja sem pro. Hlavne oblec jim mrne, vyprav je ven s kocarkem, at jdou na promenadu- oni budou radi se chlubit, ty si chvilku odpocines, das si slofika. Jako ja ikdyz tchyni nesnasim, tak jsem kuli svoji maly moc rada, ze ma babicku, ktera ji opravdu miluje a ten zajem ma! A odpoledni slofik a chvile klidu je k nezaplaceni, kdyz je miminko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8512
12.10.17 20:01
@Anonymní píše:
Tak jasny, nerikam, ze na ni zbozne hledim, nebo ze kdyz neni vykoupna v pul osme, je to prusvih. Jde mi o to, ze ne ze bych se chtela delit, ale jak je prvni, tak mam pocit, ze ji neznam poradne a uz me nuti nekam jezdit, kde nemam vse, co chci ja, do neceho me nuti. Nerikam, ze nemam rada mavstevy, to ne, ale ted je to pro jine, beru ns ted jako rodinu, ktera ma byt spolu, tchanovci se pletou, radi, obzlaste tchyne, i na me divne kouka kdyz jdu kojit do pokojicku, ale mam to proste tak a nechci byt za spatnou.Ona si svyho syna vychovala, a ted je rada na me. Takhle to proste beru ja.

Ale pro malou nejste rodina jen vy! Rodina je i babi a deda.

Predstav si, ze jednou budes mit take syna. Budes ho milovat z celeho srdxe, vsechno ho naucis. A jednou se syn zamiluje, ozeni a bude mit krasnou dcerku. A nekdo ti neumozni se s ni vidat, protoze ted jsou rodina zase oni.

Preci syn tim, ze ma vlastni deti, neprestava byt synem. Naopak, jeho maminka je obohacena o to, ze ma dalsi prcky k rozmazlovani a pecovani.

Byt tebou, maximalne podporuji tchanovce v tom, aby s malou navazali vztah, jinak vsechny (vcetne sve milovane dcerky) obiras o jeden z nejkrasnejsich vztahu na svete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30974
12.10.17 20:09
@Anonymní píše:

Toto je velmi kratkozrake. Nesmis koukat na sebe, musis koukat na to dite. V jeho zajmu je, aby ho co nejvic lidi melo rada a samo bylo na co nejvic lidi zvykle. Staci jedna hloupa tva nemoc a jak budes rada, ze nechavas dite s tchyni, se kterou se zna a jeji pritomnost neprinasi diteti stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
12.10.17 20:10

A to já bych s radostí jela. Po nakojeni bych jim malou soupla v kočárku na tu tvoji spací procházku a sama si užila klidu s manželem. Vždyť máte skvělou možnost si zas užít jen sebe. Asi to beru jinak, protože mám skvělé rodiče, ale jezdíme od začátku, sice jsme vždycky nabaleni jak na polární kruh, ale maximální spokojenost, naše malá díky tomu babičku s dědou zbožňuje a teď když ji je rok ji můžou vklidu hlídat, když já potřebuju pracovat nebo chceme s manželem zajít třeba do kina :-) a jeden den ji dva měsíce zajety režim úplně nerozbije ;) Naše si i v roce drží svůj režim když jsme doma, když jsme pryč tak se to uzpůsobí v rámci možností, ale sama si řekne na jídlo a spánek a to že spí v cestovní postýlce a ne ve své a nebo že neji ve své jídelní zidlicce ale v křesílku u babičky ji je vážně putna :-)

• Citovat
  • Upravit
26580
12.10.17 20:12
@Limi123 píše:
Ale pro malou nejste rodina jen vy! Rodina je i babi a deda.

Predstav si, ze jednou budes mit take syna. Budes ho milovat z celeho srdxe, vsechno ho naucis. A jednou se syn zamiluje, ozeni a bude mit krasnou dcerku. A nekdo ti neumozni se s ni vidat, protoze ted jsou rodina zase oni.

Preci syn tim, ze ma vlastni deti, neprestava byt synem. Naopak, jeho maminka je obohacena o to, ze ma dalsi prcky k rozmazlovani a pecovani.

Byt tebou, maximalne podporuji tchanovce v tom, aby s malou navazali vztah, jinak vsechny (vcetne sve milovane dcerky) obiras o jeden z nejkrasnejsich vztahu na svete

Ja mam tohle nastavene uplne stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
12.10.17 20:17

A ja pujdu proti proudu. Dej na sve pocity. Pokud potrebujes na materstvi klid a pohodu, tak si to nenech vzit. Vzdyt muzou na navstevu prijet oni k vam, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
12.10.17 20:35

Já tě docela chápu, u nás se taky jede podle režimu, ale i tak bych se kousla(i kvůli manželovi) a a jela bych. Můžete vyrazit třeba v sobotu po obědě a druhý den po obědě se zase vrátit domů, to nebude tak hrozné. Cestovní postýlku bych určo koupila a nechala si jí u tchýně. Mimichodem k tvým rodičům jezdíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
12.10.17 20:36

Já zakladatelce rozumím. Všechny víme, že je důležité aby byla maminka v pohodě a pak je i miminko a tady je cítit, že je to pro zakladatelku na sílu a nechce se jí. Ve 2 měsících je brzo pro mne. Začali jsme jezdit až v 5 a stejně mi vždycky něco chybělo, třeba v létě jsem zapomněla zabalit čepici. Holt jsem pohodlná a doma mi je dobře. Když jsem mimo domov tak jsem pak moc ráda když se vrátím, ale já si umím prosadit svou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13993
12.10.17 20:46
@Anonymní píše:
Omlouvam se za skrytou identitu, mam tu pribuzenstvo..
Mam skoro dvoumesicni holcicku a nasly jsme si uz nejaky svuj rezim, pres den, spinkani, koupani:).Jenze do toho se zacina ozyvat tchyne, ze by malou rada videla, ze mame jezdit za nimi a manzel na tom nevidi nic spatneho a nechape me.Oni bydli asi 80 od nas, na vesnici.Pro me jsou odpoledne zabita, kdyz prijde ve tri, zbalit malou, jet k nim, to jdu kojit, pred nima nechci, tchyne blbe kouka a pred tchanem se stydim a celkove to povazuju pro me za jeste intimni vec a jeste jsem se toho sama nenabazila, mala pak vetsinou usne, coz se nelibi tchanovcum a pak uz je cas na cestu zpet, abychom vykoupali a dali malou spat. Slysim, ze se to jednou nezblazni, tak urcite ne, ale z jednou se stane vickrat,atd.No a ted se uvazuje o celem vikendu u nich, vubec z toho nejsem stastna. Musime byt v manzelove pokojicku, ten je dobry, ale nemame postylku-da se koupit vim, podle tchanovcu ji nepotrenujem, pry mala muze spat s nami, ze jejich syn tez spal s nimi, jenze ja mam v postylce monitor dechu a jsem tak klidnejsi, pak mala je rada v kolibce pres den, tzn.ji vzit sebou, pak to stridam s hraci dekou.No jak rikam, mame uz zajety system, kdy rano vstanem, pohrajem si, po 11 kdy se udela hezky jdeme ven, mala se prospi, pak prijdem, nakojim, mala usne, ja udelam obed, pak prijde manzel, nekdy jdeme jeste na prchazku, nekdy uz ne, jsme s malou na dece a nemuzeme se na ni vymadivat, pak je vecer, kojeni, koupani, spinkani.
A ted mi to chteji nabourat, navic ja nejsem na takove navstevy pripravena, malou stale jeste poznavam, nechci ji takhle brat, jsem rada doma ve svym, my jsme prece te taky rodina, uz k nim nemusime od dva tydny jezdit na vikendy, nebo ano??Nebo jsem precitlivela a mam je poslechnout?
Jak to mate vy s navstevama a narusovani rezimu?
Dekuji :kytka:

Se musim od srdce zasmat. :D. presne toto jsem resila pred osmi mesici.. muj argument aspon byl, ze bylo minus 10 a stejne mi to bylo prd platne. Poprve jsme byli u tchanovcu, kdyz male nebyly jeste 2 mesice (narodila se o 7tydnu driv, takze byla fakt prte) a co postylka cestovni a v ni jsem mela monitor. Kojila jsem v pokoji manzela a oni si ji „jen“ nunali…pro me to byla drina. Sotva jsem byla zabehla doma, natoz to resit nekde jinde :nevim:, ale jsou to jeji prarodice a maji ji radi, kazdy vikend tam nejezdime, takze maji pravo ji videt. lepsi je ten vikend nez na otocku ;) a urcite k tvym rodicum chodite nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
12.10.17 20:47

A to nemůžete v sobotu ráno vyjet a večer se vrátit zpátky? To jsou max. 3 hodiny cesty celkem. A říct, že jdeš kojit někam vedle, třeba do toho pokojíčku, to nemůžeš? A jako promiň, ale chodit na procházky a čumět na mimino, jak leží na dece, můžeš celý zbytek týdne. Když to jeden den vynecháš, tak ti to možná i prospěje.

• Citovat
  • Upravit
115
12.10.17 20:59

Věci si zařiďte tak, aby jste se VY cítila dobře a nenechte si do ničeho kecat. Když budete v pohodě Vy, bude v pohodě i dítě. A naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31030
12.10.17 21:00

Chapu, ze to ted citis takhle, ale jak uz pisou holky vyse, myslela bych take trochu dopredu. Rezimu kazdy druhy tyden bych se osobne taky vzeprela, ale vikend jednou za 4-6 tydnu vas nezabije. Pokud budes mit jednou treba druhe, treti,…, znacne ocenis, ze budes mit moznost nekam dojet, starsi ditko „odlozit“ a treba si trochu vic uzit to mladsi. Vsechny nase deti vyrazily do sveta uz okolo 3tydnu, tretatko bylo v 5 tydnech na dovolene v horach, pak uz to clovek tak nebere :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí