Rh faktor negativní a protilátky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
202
11.8.11 14:00

Kakkika

Ahojky,
tak mi to nakonec vyšlo ty výsledky , že ty protilátky v enzymech tam jsou negativní jen tam reagujem s dítětem na nějakou látku asi kvůli alergii to budu mít ve zprávě, takže jsem spokojená, tak ti držím palečky at ti to dobře dopadne, ale určitě jo už to bude brzy za náma:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
11.8.11 16:11
Penelop píše:
Ahojky,
tak mi to nakonec vyšlo ty výsledky , že ty protilátky v enzymech tam jsou negativní jen tam reagujem s dítětem na nějakou látku asi kvůli alergii to budu mít ve zprávě, takže jsem spokojená, tak ti držím palečky at ti to dobře dopadne, ale určitě jo už to bude brzy za náma:-)

Tak to je super. Mě odebírali včera, ptala jsem se, kdy budou výsledky, že bych si zavolala a prý mi to řekne za týden v poradně. Že jim to docela dlouho trvá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
13.8.11 09:03

Kakika

Ano to je pravda, já jsem čekala týden až tam musela moje doktorka zavolat do laboratoře protože jsem byla netrpělivá , ale doposud to ještě k doktorce nedorazilo, takže to opravdu trvá asi 10dní. Vůbec na to nemysli, užívej si poslední týdny těhotenství zatím papa pak napiš jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
17.8.11 18:51

Takže po týdnu stále nejsou výsledky. Mám takový pocit, že se malá narodí dřív, než to laboratoř vyhodnotí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
18.8.11 09:28

Kakkika

Ahojky,
no já je po týdnu taky neměla, moje doktorka zavolala do laboratoře jinak bych se asi nedočkala a do ted ta zpráva z laboratoře aby mi to mohla zapsat nepřišla. No ty už jsi 38tt vid? tak to už můžeš každým dnem porodit už aby to bylo za náma, jelikož je to můj první porod , tak mám z toho hrůzu. Zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
18.8.11 20:24

Penelop, tak sestřička taky volala a houby platný, prostě ještě nemají. No, jsem 38.tt a dr. mi dělala hamiltona, takže opravdu věřím, že malá bude na světě dřív než výsledky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
19.8.11 09:12

odpověď

jo:-) a co to je ten hamilton to jsem vůbec neslyšela?:-)))) no já už se nemůžu dočkat až porodim:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
19.8.11 10:01
Penelop píše:
jo:-) a co to je ten hamilton to jsem vůbec neslyšela?:-)))) no já už se nemůžu dočkat až porodim:-)))

To dr. odloupne plodové obaly od branky a když je všechno opravdu připravené, tak to může spustit porod. U kluka mi dělali hamiltona v úterý a ve středu v 13 hod. byl na světě :lol: Ale Michalka to nějak ignoruje, protože chvat ve středu a do dneška zatím nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
19.8.11 10:33

odpověď

tak to koukám, to já vůbec neznám to jsem nikdy neslyšela na to se zetpám doktorky:-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
19.8.11 11:42
Penelop píše:
tak to koukám, to já vůbec neznám to jsem nikdy neslyšela na to se zetpám doktorky:-))))

Já se o něm poprvé taky dozvěděla až když mi ho provedl doktor při prvním dítěti bez předchozího upozornění. Tak tím asi nechtějí zatěžovat maminky dopředu. Já si o něj tentokrát řekla..nooo, řekla, samozřejmě jsem se zeptala dr., jestli mi ho může udělat vzhledem k tomu, že mě stejně nechce nechat přenášet a době termínu máme zavřenou porodnici kvůli malování. Ona, že podle nálezu a po vyšetření byla spokojená, že ho tedy uděláme a uvidíme :palec: Ono je to takové jako bolestivější vyšetření…příjemné to moc není, můžeš po tom trošku špinit, ale zase pokud to pomůže k přiblížení se porodu, tak ten tedy bolí víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
19.8.11 12:12

odpověď

no to se mám na co těšit už ted začínám mít hrůzu z porodu, hrozně se toho bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
19.8.11 12:16

Neboj se toho :hug: Nebudu ti říkat, že porod nebolí..bolí. Ale je to jen časově omezená bolest, brzy to skončí a na konci je miminko v náručí. A jak ho uvidíš, tak polovinu bolesti okamžitě zapomeneš. A když nebudeš taková lemra jako já :lol: , že jsem celou tu otevírací fázi proležela a odmítla jít na balon, do sprchy nebo prostě jakkoliv pomoct miminku sestoupit, tak to bude ještě rychlejší. Já si to zbytečně protáhla, teď už to vím a tentokrát chci myslet hlavně na to, že nejlepší pomocník při porodu je obyčejná gravitace :palec: Takže hlavně neležet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
19.8.11 12:28

odpověď

ju děkuju to jsem taky nevěděla:-) a co si myslíš o epiduralu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
19.8.11 12:57
Penelop píše:
ju děkuju to jsem taky nevěděla:-) a co si myslíš o epiduralu?
že jsem si u prvního řekla pozdě :lol: Ale teď ho ani žádat nebudu, zvládla jsem to jednou, tak snad to zvládnu znova a navíc mám strach z vedelších účinků (někoho prý pak hrozně moc bolí hlava, bez něj jsem byla okamžikem porodu naprosto v pohodě, velká euforie, pocit největšího štěstí, že už mám prcka u sebe a kdyby mě do toho pak měla třeštit hlava, tak si to vlastně ani nemůžu užít) :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
19.8.11 13:35

odpověď

no asi máš pravdu je to přirozená bolest vid , je pravda, že se ho taky bojím pocit, že ti něco píchaj do páteře , člověk nikdy neví no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí