Rhodos (Faliraki) v červnu

412
15.5.14 08:20

Rhodos (Faliraki) v červnu

Ahoj holky,

letos se 6.6 chystáme s přítelem na Rhodos do oblasti Faliraki. Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo byl už tak brzo na Rhodosu, nejlépe v této oblasti?… Jaké bylo počasí, kolik lidí a co by určitě nejvíc stálo za poznání. Budeme si určitě půjčovat auto a chceme Rhodos trochu poznat, proto jsme se rozhodli jet dokud ještě nejsou nesnesitelná vedra a zástupy turistů.

Díky za rady a zkušenosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4072
15.5.14 08:31

Ahoj my byli loni nekdy kolem 15. 6 turistu uz bylo celkem dost ale zadne velke davy i kdyz hotely byly plne, ale more bylo studeny projeli jsme cely ostrov autem a vsude byla teplota more kolem 20 stupnu na netu psali 23 ale realita byla jina i bazen byl dost studeny ale to je asi hotel od hotelu. Me osobne rhodos fost zklamal ale spouste lidi se tam libi takze na me nedavej kamoska byla ve stejnym terminu jak my a byla nadsena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
15.5.14 08:47

Ahoj. já byla taky v půlce září tak před pěti lety myslím.. a bylo to nádherné! vedro jako blázen, moře teplé, všechno ještě takové živé, nespálené.. turisti byli, ale nebylo natřískáno. Projeli jsme ostrov, to se dá za jeden den, je tam krásný aquapark, určitě navštivte, je hned vedle Faliraki, dobře jsme se tam i najedli a určitě levněji než v sezóně, místní byli moc milí, pláž čistá, písečná, sprchy, občerstvení.. klidně odpovím, co by tě zajímalo, na Faliraki ráda vzpomínám a hned bych se vrátila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
15.5.14 08:48

Jo a určitě zajeďte na Prasonisi, a do hlavní města, je tam spousta památek a křivolakých uliček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
15.5.14 08:51

@kintly
Děkuji za názor, snad se budeme mít líp. Mám docela obavy, takže moc nečekám. Veřím, že mě Rhodos překvapí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
15.5.14 08:56

Urcite rikam kazdej to ma jinak my jsme byli jeste na korfu to se mi libilo mnohem vic ale je to nazor od nazoru spis me loni prekvapilo to more vybirali jsme to na last minute kde je nejteplejsi more jeli jsme s 2 letym prckem a on nam tam odmital vlezt jinak teplo bylo uz celkem velky kolem 35 na slunicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
15.5.14 08:56
@veverkas22 píše:
Jo a určitě zajeďte na Prasonisi, a do hlavní města, je tam spousta památek a křivolakých uliček :-)

Děkuji za tip, už na to koukám na googlu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
15.5.14 08:58

Já tam teda byla v hlavní sezóně, ale strašně moc se mi líbilo údolí motýlů - je to taková zelená oáza (ale koukala jsem, že sezona motýlů začíná asi až v půlce června). Pak byl pěkný Lindos, ale to množství turistů bylo děsivý. Samotný městečko Rhodos a jeho malinký uličky (ideálně mimo hlavní turistický trasy) mělo úžasné kouzlo.
A nebyla by to dovolená u moře bez plavby lodí, takže jsme jeli na ostrov Symi (teď nevím jeslti to píšu správně), bylo to spojený s ještě nějakou zastávkou po cestě.

• Citovat
  • Upravit
412
15.5.14 08:59

A co večer, holky? Teplo nebo mám počítat chladněji. Vůbec nevím, jaké oblečení s sebou. Jestli budou stačit žabky nebo na večer raději tenisky?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
15.5.14 09:00

@lucenka
Díky za tip. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
15.5.14 09:18

My měli večer horko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
15.5.14 09:21

Nam se hrozne libila plaz pod kStromonolito ta byla super Le musi se jet dost dolu z kopecka vecer to bylo na triko a kratasy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
15.5.14 09:25

Na Rhodosu jsme byli v druhé půlce června a jak už tu někdo psal, tak moře opravdu studený! Mě se teda líbilo daleko víc na Rhodosu než na Korfu. Zmiňované údolí motýlů je téměř bezpředmětné, ještě tam nedoletěli nebo se ještě nevykuklili, už si nemapatuju proč tam vlastně nebyli, ale nebyli tam. Chystáme se znovu na Rhodos, ale tentokrát v září kvůli teplejšímu moři.

Jinak přes den krásný počasí a teploučko ale večer to bylo i na dlouhý kalhoty a rukáv… Koukám na fotky a mám i šátek kolem krku :-D

Příspěvek upraven 15.05.14 v 09:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
15.5.14 09:27
@veverkas22 píše:
Jo a určitě zajeďte na Prasonisi, a do hlavní města, je tam spousta památek a křivolakých uliček :-)

no ale to mají z faliraki tak 3h cesty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
15.5.14 09:29

Ahojky, my byli 14.6. sice před 3mi lety, ale byl hic k padnutí a moře bylo suprácké. Byli jsme v hotýlku nirides beach, doporučuji jít se do města podívat i večer, je to nádhera, pak lindos - fotka kde je výhled na moře, taky se zajedte podívat na úplný konec ostrova kde se slevají dohromady dvě moře, je to paráda hopsat ve vlnách a vidět dělící čáru mezi egejským a středozemním mořem. :) Pak údolí motýlu… půjčovali jsme si auto tuším na 4 dny a nějaká darda závratná to nebyla.
JELA BYCH ZNOVU :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario