Říčany u Prahy - školka

2947
16.7.13 19:07

Říčany u Prahy - školka

Ahoj holky, potřebuji poradit.
Asi se budeme stěhovat do Říčan a jaksi potřebuji hlídání dítěte, jsou ji dva roky. Znáte zde nějaké soukromé jesle nebo někoho kdo hlídá??? :zed: :zed: :zed: už jsem z toho zoufalá.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
779
16.7.13 19:13

Ahoj já jsem se radši odstěhovala že Říčan pryč, protože to tam je katastrofa, co vim tak je přebytek 250 detí každý rok…tak jedině něco soukromého :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
16.7.13 19:15

Jsem sice z Třebíče, ale pracuji jako vedoucí, instruktorka, praktikantka věnuji se dětem od miminka po 17 - leté děti, takže zkušenosti mám mnoho. Je mi 18 let, tak jestli plánujete něco na prázdniny mohla by jsi mi je hodit do Třebíče. Neboj, hlídám dětičky už řadu let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
16.7.13 19:18

Do Třebíče :lol: :lol: to je krapet z ruky ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
16.7.13 19:21

@palapa volna je asi jedine Mikesova skolka ve Sveticich, jinak je to v okoli bida..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
16.7.13 20:02

Napsala jsem Ti SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
16.7.13 20:56

@palapa Mikesova skolka Tehov. Uci tam moje sestrenice, ale je taky soukroma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
16.7.13 21:06
@Vanesa19 píše:
Jsem sice z Třebíče, ale pracuji jako vedoucí, instruktorka, praktikantka věnuji se dětem od miminka po 17 - leté děti, takže zkušenosti mám mnoho. Je mi 18 let, tak jestli plánujete něco na prázdniny mohla by jsi mi je hodit do Třebíče. Neboj, hlídám dětičky už řadu let

No…nechci být hnidopich a chytat tě za slovo…ale tvrdit, že v 18 letech jsi zkušená hlídačka..??? A pokud píšeš, že se věnuješ dětem od miminka po17 leté děti!!! Můžu se zeptat-TY jsi co??? Dospělák nebo jen o rok starší dítě…??? No…samozřejmě tě neznám, můžeš být úúúúžasná k dětem…jen mám zase já mnoho zkušeností s praktikantkama z Peďáku v tvém věku v naší školce… :nevim: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
2947
16.7.13 21:49

@Pherenike koukala jsem na stranky. Nikde nepisou od kolika let s podminky prijeti. Nevis jsou tam i ted pres prazdniny, abych tam mohla zavolat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
16.7.13 22:10

@palapa berou tam od 2 let po domluve, podminka je, aby bylo dite trosku samostatne. O prazdninach snad funguji jeden mesic, ale to nevim jiste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
17.7.13 00:10

@Vanesa19 no, nedá mi nezareagovat. nabídnout mámě od Říčan, že může dvouleté dítě - jak píšeš - hodit na hlídání do Třebíče… to zrovna moc o zkušenostech nesvědčí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
17.7.13 06:30

@palapa ted tam tusim nejsou, ale maji tam pak tyden tabor, tak to uz se tam dovolas. Ale musela bych ti zjistit v kterem tydnu to je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
3.9.13 20:07

Hlídání Říčany

:)

Příspěvek upraven 30.10.13 v 15:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
3.9.13 20:20

@Andrea197 neni. Stale zijeme v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin