Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, potřebuji poradit.
Asi se budeme stěhovat do Říčan a jaksi potřebuji hlídání dítěte, jsou ji dva roky. Znáte zde nějaké soukromé jesle nebo někoho kdo hlídá???
už jsem z toho zoufalá.
Děkuji
Ahoj já jsem se radši odstěhovala že Říčan pryč, protože to tam je katastrofa, co vim tak je přebytek 250 detí každý rok…tak jedině něco soukromého ![]()
Jsem sice z Třebíče, ale pracuji jako vedoucí, instruktorka, praktikantka věnuji se dětem od miminka po 17 - leté děti, takže zkušenosti mám mnoho. Je mi 18 let, tak jestli plánujete něco na prázdniny mohla by jsi mi je hodit do Třebíče. Neboj, hlídám dětičky už řadu let
@palapa volna je asi jedine Mikesova skolka ve Sveticich, jinak je to v okoli bida..
@palapa Mikesova skolka Tehov. Uci tam moje sestrenice, ale je taky soukroma.
@Vanesa19 píše:
Jsem sice z Třebíče, ale pracuji jako vedoucí, instruktorka, praktikantka věnuji se dětem od miminka po 17 - leté děti, takže zkušenosti mám mnoho. Je mi 18 let, tak jestli plánujete něco na prázdniny mohla by jsi mi je hodit do Třebíče. Neboj, hlídám dětičky už řadu let
No…nechci být hnidopich a chytat tě za slovo…ale tvrdit, že v 18 letech jsi zkušená hlídačka..??? A pokud píšeš, že se věnuješ dětem od miminka po17 leté děti!!! Můžu se zeptat-TY jsi co??? Dospělák nebo jen o rok starší dítě…??? No…samozřejmě tě neznám, můžeš být úúúúžasná k dětem…jen mám zase já mnoho zkušeností s praktikantkama z Peďáku v tvém věku v naší školce…
![]()
@Pherenike koukala jsem na stranky. Nikde nepisou od kolika let s podminky prijeti. Nevis jsou tam i ted pres prazdniny, abych tam mohla zavolat?
@palapa berou tam od 2 let po domluve, podminka je, aby bylo dite trosku samostatne. O prazdninach snad funguji jeden mesic, ale to nevim jiste.
@Vanesa19 no, nedá mi nezareagovat. nabídnout mámě od Říčan, že může dvouleté dítě - jak píšeš - hodit na hlídání do Třebíče… to zrovna moc o zkušenostech nesvědčí. ![]()
@palapa ted tam tusim nejsou, ale maji tam pak tyden tabor, tak to uz se tam dovolas. Ale musela bych ti zjistit v kterem tydnu to je ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.