Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Mac123 Já jo, neměla jsem skoro vůbec žádné mléko, pak jsem si to vzala, a přes noc se mi nalily prsa tak, že jsem musela odstříkávat..
Ahoj holky, ja brala 15kulicek rozpustit v 500ml vody a vypit behem 30min. 2-3krat denne. takto vyuzivat 2tuby.na radu laktacni.pry se homeo rozpoustet nemaji, ale zabralo do 24 hod. kojim 6m plne a asi 4krat jsem to takto uzivala vzdy, kdyz jsem mela pocit, ze klesa produkce mleka. Kojeni zdar ![]()
A doporucuju pit caro nebo meltu. klidne litr denne.pry je dobry i kopr, ale to jsem nezkousela.
Tak dneska začínám 3.den a poprvé jsem odsala 20 ml, předtím tak 5-10 ml, tak snad to začíná působit a bude se to už jen zlepšovat.
Ano plně. Syn je narozený dřív tak jsme byli 3 týdny v porodnici kde jsem kojila a odsávala na nemocniční medele symphony, která má fakt tah. Tam jsem odsávala treba 80 ml. Doma jsem pak zkoušela ruční a elektrickou odsávačku a nic(chtěla jsem si zamrazit na horší časy). Odstříkám ručně tak těch 10 ml, když mu potřebuju dát synovi lék. Množství odstříkaného mléka neurčuje množství mléka, které si je schopno mimčo vysát…říkaji laktačni p.
@Teresa.p jojo, to mi dneska taky l. poradkyne říkala. Tak snad budu mít při kojení víc…