Říct dceři o své orientaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jahuhudka
2.2.23 17:31

@Ou společnost o mě orientaci opravdu deti neinformovala :mrgreen: A nemyslím si, ze je to jediná možná správná varianta :lol: Kdybychom byly své ženy, deti po cely čas, bylo by to přirozené a kdyby to bylo v situaci zakladatelky neřešila bych, ze se možná někdy rozjedou s partnerem a je nějaká možnost ze další partner muže být možná partnerka. Sedmiletému dítěti :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.23 17:31

No tak my jsme asi divná rodina, ale ano rodiče hlavně máma mi bez problému říkala kolik měli partneru a co spolu zažívali. Fascinuje mě jak tady všichni řeší jen sex, je to fakt až zarážející 8o

• Citovat
  • Upravit
2.2.23 17:52
@Anonymní píše:
No tak my jsme asi divná rodina, ale ano rodiče hlavně máma mi bez problému říkala kolik měli partneru a co spolu zažívali. Fascinuje mě jak tady všichni řeší jen sex, je to fakt až zarážející 8o

8o Já vím, že to každý máme jinak, ale tohle je za mě zvrácený. Tohle nechci s matkou rozebírat ani jako dospělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22061
2.2.23 17:53
@Anonymní píše:
No tak my jsme asi divná rodina, ale ano rodiče hlavně máma mi bez problému říkala kolik měli partneru a co spolu zažívali. Fascinuje mě jak tady všichni řeší jen sex, je to fakt až zarážející 8o

Jestli ti matka v SEDMI letech vykládala, kolik vystřídala partnerů, tak máš naprostou pravdu - jste divná rodina. Resp. “divná” je dost slabé slovo.

Úvahami o tom, že by mohlo být fajn pokecat se svou čerstvě školou povinnou dcerou na téma “jsem bisexuální a možná tady časem budeš mít místo strejdy tetu” to jenom dokazuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
2.2.23 17:55

Taky bych ji to zbytecne nerikala. Jestli máte přátele ruzneho „vyznání“ a obecne ji informujete o různých typech párů a rodin, přehled mit bude. Ditko to ted bere tak, že jste rodina, a motat ji hlavu tim, ze kdyz ti s tatou neklapne, muze byt příští člen rodiny holka, tak ji tak akorat vyděsíš, ze už tatu nemas rada a vůbec to zvazujes, si myslim :think:
Ja synovi o mych pripadnych preferencích nebo zkušenostech taky nevykladam :jazyk: :mrgreen: v obecné rovině ví leccos, samozřejmě. Ucim ho, ze ruzne rasy, barvy pleti, sex. preference ani pocit pohlaví nejsou důvod k posměchu nebo odsouzeni, ale o mém sex životě podrobnosti vedet nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
2.2.23 17:57
@Anonymní píše:

„Divna“ je slabe slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3812
2.2.23 17:57

Musíte to furt někomu cpát, že jste jiní. Upřímně mrdej třebas se psama, ale neotravuj s tím dětskou dušičku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
2.2.23 17:59

Takhle malymu diteti pravdive odpovidam na vse na co se pta. Sama mu nic necpu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
2.2.23 18:02
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem bisexuální a několik let mám přítele a doufám že s ním už zůstanu do smrti. Ale znáte to, stát se může milión věci a já si třeba po případněm rozchodu najdu partnerku… Máme spolu s přítelem sedmiletou dceru a já váham zda jí o své orientaci říct, aby mi pak neměla za zlé že jsem to před ní tajila. Ví co jsou gayové, lesby i bisexuálové, máme takové kamarády.

Chceš ji vykládat, že její tatínek a vámi vůbec žít nemusí, že to nic neznamená, že když se ti bude chtít, tak budeš střídat její tatínky a maminky, tak ať se na něj moc neváže, protože to není nic jistého?
No tak to jsi měla začít od mimina. Dítě bude vel. I šťastné, že nemá pevnou půdu pod nohama. To je super.

• Citovat
  • Upravit
35970
2.2.23 18:02
@Anonymní píše:

Marně vzpomínám jestli mi mamka něco takovýho vykládala. Myslím, že tak max kdy měla první sex a občas se zmínila o někom koho jsme třeba potkali ve městě, že s ním chodila a určitě to nebylo v 7 letech. Ale nic extra, nevím k čemu by mě to bylo. Že s Frantou byla na Mácháči, s Pepou v Jeseníkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
2.2.23 18:06
@Anonymní píše:

Ch0dite nazí, souložíte na ulici? Jestli ne, máte ještě mezery ve výchově. Mě fascinuje vaše rodina. :poblion: :zed:

• Citovat
  • Upravit
35856
2.2.23 18:45
@Anonymní píše:

Je jí 7, ji nezajímá tvoje sexuální historie, ani abys ji vykládala s kým budeš až nebudeš s jejím otcem 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14978
2.2.23 18:51

To je pro dceru stejně důležitá informace jako jestli si holíš rozkrok :roll:. Nebo si připravuješ půdu pro to, že opustíš jejího otce a dovedeš dom tetu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
2.2.23 19:12

Osobně mi přijde divné říkat sedmiletému dítěti „hele až se jednou rozejdu s tvým tátou, budu chodit s nékým jiným“ i kdyby se vůbec nerozebíralo pohlaví nového protějšku :nevim:.Jako proč? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3812
2.2.23 19:39

@Kfětoslava přésně, připravuje si půdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie