Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Jistě. Ono se stačí podívat na stránky masher.cz. Nikdy bych nevěřila, dokud jsem ty stránky neprošla, jak moc u nás kvete placený sex (jo asi jsem naivní). Na těchto stránkách se vzájemně chlapi informují, dávají si reference, podrobné, jak která vypadá a co dělá. Priváty, holky z Amatérů, rádodajky, masérky. Rozděleno podle krajů, měst a kategorií.
Je tolik zadaných chlapů, co obráží holky které za 300-500 v autě vyko. ří, a aby ušetřili, pánové neváhají brát cikánky, feťačky, špinavé, smradlavé, bezzubé. Hlavně mladé cikánky jsou v kurzu, protože nejsou tlusté.
Nemyslete si, když vám ten váš řekne „fuj tak na tohle bych nevlez, to je o strach, pod mojí úroveň“ že to tak opravdu je…kalí vodu. Nemyslete si, že váš by to neudělal - udělal, protože bude chtít hluboký orál, anál, olízat zadek, plus jiné fetiše a libůstky. Sami to tam hojně přiznávají, že když už platí, chtějí něco úplně jiného než co mají doma.
Takže bordel, je ještě ta nejlepší varianta.
Pořád je to o tom, jak píšu, když kdokoli chce zahnout, tak to udělá. A taky si pro to najde důvod. Nedostatek, přebytek, špatné jídlo atd.
A to že chlapovi budu něco zakazovat a nebo mu dělat žárlivé scény, to stejně nepomůže.
Jinak na těch praktikách, co zmiňuješ nic špatného nevidím. A trošku se divím, že na zmíněnou stránku vůbec chodíš. Řekla bych, že tam musí být varování, že už to bylo 18, a že tě věci na té stránce nepohoršují. ![]()
@Hazentla To je přesně ono. Když půjde s kamarádem zapíjet svobodu a vrátí se ráno, tak ok. Nepůjdu a nebudu řešit, kde byli a co dělali. Ostatně já bych taky neměla potřebu mu vykládat, jak to vypadalo na rozlučce u kamarádky. Už jenom proto, že by se to dostalo ven a někdo si něco přibarví a nebo nepochopí a nebo z toho udělá drama, a pak z toho bude akorát ostuda.
Pokud by chodil pravidelně, tak bych to taky řešila.
@P4ja Jj, máme to stejně. My jsme si tak nějak mezi řečí řekli hrubý plán rozluček - já jela s holkama na wellness, nejsem pařící typ a on měl s klukama napřed jednu outdoor akci (dělají jeden typ sportu) a pak že půjdou někam do klubu. Jako tiše jsem předpokládala striptýz, ale nic víc mě fakt ani nenapadlo
Neřešila jsem to. ![]()
Jinak dávný ex mě podváděl a výslechy a zákazy nebyly k ničemu. Takže za mě- buď věřit, nebo odejít. Jinak se jen trápíš.
Druhá je otázka jistě morálky společnosti, protože co není zakázáno je povoleno… Co oči nevidí, to srdce neboli…
A ženský jen tak mezi řečí řeknou, že radši nechtějí vědět… Divná doba… Hodně divná…
Nezlobte se na mě, ženy, ale tím že nad tím mavnete rukou ze sebe děláte relativně levné zboží… Když mu takové věci tolerujete… ![]()
@TkanickaLucka TAkže ty bys šla za mužem a zakázala mu, aby šel kamarádovi na rozlučku se svobodou do bordelu?? A jak bys mu to zdůvodnila?? Nechci to, protože vím, že se tam vyspíš s nějakou pracovnicí nebo jak? A nebo jak bys to řešila, kdyby ses po rozlučce dozvěděla, že tam byli a nebo, že tam třeba byla pozvaná nějaká taková???
Ono je tolerovat a tolerovat. Nikdo tady nepíše o tolernaci návštěv bordelu obecně, ale konkrétní situaci, která se může přihodit.
@P4ja já mám pohodu, můj manžel ví, že se mi to nelíbí a dám za to ruku do ohně, že mi je věrný a věrný bude ![]()
No a kdyby tam pozván byl a kdyby tam vůbec kdy šel, tak bych mu řekla, že se mi to vůbec ale vůbec nelíbí… A on by to respektoval a nešel by…těžké pochopit?
![]()
Jo a konkrétní situace - rozlučka - to je jako ‚vše dovoleno‘?!
![]()
@TkanickaLucka píše:
@P4ja já mám pohodu, můj manžel ví, že se mi to nelíbí a dám za to ruku do ohně, že mi je věrný a věrný bude
No a kdyby tam pozván byl a kdyby tam vůbec kdy šel, tak bych mu řekla, že se mi to vůbec ale vůbec nelíbí… A on by to respektoval a nešel by…těžké pochopit?
Ano je. Nikdy bych za nikoho nedala ruku do ohně v otázce věrnosti, protože člověk nikdy neví. A hlavně přílišná jistota toho, že toho druhého mám jistého, je cestou do pekel.
A s tím bordelem je tam taky spoustu kdyby. Tedy kromě první části, že mu řekneš, že se ti to nelíbí. ![]()
@TkanickaLucka píše:
@P4ja já mám pohodu, můj manžel ví, že se mi to nelíbí a dám za to ruku do ohně, že mi je věrný a věrný bude
A pak, kdo je tu naivní
Jinak určitě by celej šťastnej řekl kamarádům, že s nima do stripbaru na rozlučku nepůjde, protože žena mu to zakázala, bo by se tam určitě kur.vil ![]()
@Hazentla ono, věc číslo dvě je, že nemám důvod mu po 13 letech cokoliv zakazovat. On sám by to neudělal… A @P4ja nic v životě nemám jisté… Ale tohle je moje jedina jistota
neznáte ani mě, ani mého manžela, tak nechápu, proč byste měla soudit, jaký je on nebo já… Neřekla bych ale, že je to cesta do pekel, spíš do nebe
nashle ![]()
@TkanickaLucka píše:
Jo a konkrétní situace - rozlučka - to je jako ‚vše dovoleno‘?!![]()
![]()
Proč?? Je to naprosto stejná situace, jako když jede na služebku, s kamarády nebo kamkoli jinam. Tak jako nepředpokládám a věřím mu, že nespí s kolegyněma a nebo kamarádkama, když jede někam sám, tak nepředpokládám, že se vyspí se striptérkou a nebo pracovnicí v bordelu.
A za sebe to mám stejné, mám hranici, za kterou bych nešla a muž toví.
@TkanickaLucka píše:
@Hazentla ono, věc číslo dvě je, že nemám důvod mu po 13 letech cokoliv zakazovat. On sám by to neudělal… A @P4ja nic v životě nemám jisté… Ale tohle je moje jedina jistotaneznáte ani mě, ani mého manžela, tak nechápu, proč byste měla soudit, jaký je on nebo já… Neřekla bych ale, že je to cesta do pekel, spíš do nebe
![]()
nashle
Tak držím palce, aby to byla jistota opravdu, a fakt to tak bylo. Každá si to přejeme. ![]()
Ale takových to říkalo, a takových se spálilo. A to tě nesoudím, jenom nejsem naivní. Bylo spousta žen, které si myslely, jak jim manžel to či ono neudělá a ono najdenou bylo všechno jinak. A nebo to dokonce udělaly ony.
Ty voe tady se zas řeší houna
Harry je v chomoutu, tak je nuda co ![]()
@TkanickaLucka myslím, že mu klidně můžeš věřit a že to je nahodou super
Taky bych nebyla odvázaná ldyby šel mladej do bordelu. Řekla bych, že kdo chce si tam zashuká a kdo ne, tak taky
a třeba ne. Chtělo by to věsteckou kouli a karty ![]()
@P4ja píše:
No, já myslím, že když chlapi na rozlučce a nebo kdekoli budou chtít zahnout, tak to udělají. A s holkou někde v baru to bude třeba jen za pár panáků a navíc můžou domů přinést taky leccos. Ono možná ty holky ve slušných bordelech chodí i na nějaké kontroly, nvn![]()
A pořád je to jen a jen na nich. Nejsem naivní a vím, že když chlap i žena zahnout chtějí, tak to udělají kdekoli a kdykoli.
Ale nevím proč bych měla automaticky předpokládat, že mě nastávající v bordelu zahne. To si ho ani nemusím brát, protože to jo potom můžu podezřívat v podstatě pořád.
Mně už by naštval jen tím, kdyby tu rozlučku v bordelu udělat chtěl, naštěstí mám doma muže, který si mě váží. Určitě bych nebyla nad věcí, kdybych měla doma chlapa, který byť jen uvažuje chodit do bordelu, A je mi fakt líto, že některé ženské to berou jako standard. Asi jim nic jiného nezbyde.