Rozlučka se svobodou v bordelu. Říct, nebo neříct?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1543
23.5.18 16:32
@P4ja
@melasa píše: …my jsme si to holt zařídili lépe.

Jasně, váš názor je jediný správný a kdo má hranice trochu jinde, tak je horší :lol:
Připomíná mi to starý vtip- „Karle, tak ses oženil, jo? No to musíš být šťastný!“ „No, to MUSIM…“ Peace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
23.5.18 16:34
@Hazentla píše:
@P4jaJasně, váš názor je jediný správný a kdo má hranice trochu jinde, tak je horší :lol:
Připomíná mi to starý vtip- „Karle, tak ses oženil, jo? No to musíš být šťastný!“ „No, to MUSIM…“ Peace :palec:

Ano správně, každý má hranice někde jinde, s tím souhlasím, někdo bere návštěvu bordelu jako standard, někdo ne. A někdo nebere a nic jiného mu nezbyde, než to zkousnout.

Příspěvek upraven 23.05.18 v 16:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
23.5.18 16:38
@Annne píše:
Jeskovi voci, co se tady resi?? :D

Vzdyt je to jednoduche. Chlap s dobrym vkusem na zeny a narokama na zeny do bordelu nechodi. A Chlap, ktery miluje svou zenu a vazi si ji, do bordelu taky nepujde, ani kdyz ho tam pozve kamarad na rozlucku se svobodou.

Zaver: Chlap neni dite, nemuzeme mu nic zakazovat, je dospely, svepravny jedinec, at si jde kam chce. Chyba je jen v nas, ze jsme si takovou parodiu na partnera vybrali a pustili do sveho zivota. Pokud nechceme takove humorne situace resit, jako je nas chlap s kamaradem v bordeli, je lepsi si vybirat kvalitnejsi muzsky material.
Konec hlaseni ceskoslovenskeho rozhlasu :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.5.18 16:40
@Annne píše:
Jeskovi voci, co se tady resi?? :D

Vzdyt je to jednoduche. Chlap s dobrym vkusem na zeny a narokama na zeny do bordelu nechodi. A Chlap, ktery miluje svou zenu a vazi si ji, do bordelu taky nepujde, ani kdyz ho tam pozve kamarad na rozlucku se svobodou.

Zaver: Chlap neni dite, nemuzeme mu nic zakazovat, je dospely, svepravny jedinec, at si jde kam chce. Chyba je jen v nas, ze jsme si takovou parodii na partnera vybrali a pustili do sveho zivota. Pokud nechceme takove humorne situace resit, jako je nas chlap s kamaradem v bordeli, je lepsi si vybirat kvalitnejsi muzsky material.
Konec hlaseni ceskoslovenskeho rozhlasu :mrgreen:

Příspěvek upraven 23.05.18 v 16:38
:palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.18 18:06

@Annne děkujeme našim ženám za kulturní vložku! Souhlas a už bych to nepitvala.
Ať si tam třeba jde…kdyz v tom vidí radost ze zivota :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
23.5.18 19:58

Me se hrozne libi jak tady volnomyslenkarky poukazuji na strip bary (jako vtipne poznamenala jedna, ze by ji vadilo ze by ji chlap nepustil na pansky striptyz…)
Jednou pro vzdy. Je zasadni rozdil ve strip baru a bordelu. Zde je diskuze o bordelu tak prosim neprekrucujte.
Strip bar - nepicha se
Bordel - picha se
Znovu (pro jistotu) nejsem stihacka, nejsem hysterka, nic memu muzi nezakazuji, velmi mu duveruji. Jen nechapu jak nemuze nekomu nevadit takove ponizeni od muze, ktery do toho BORDELU jde…
Konech hlaseni (to je dobry :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
23.5.18 20:25

@M.I.L.F. Já teda nemám s těmito podniky velkou zkušenost, ale co jsem viděla/slyšela, tak prostě většina podniků je tak nějak propojená, tj. stripbar a případně nahoře nějaký ten šmajchlkabinet. :nevim: Určitě existují i čistokrevné stripkluby bez sexu, ale myslím, že minimálně polovina je bar se stripem a zároveň se dá jít do soukromí, tedy je pro mě těžké s jistotu odlišit bordel a klub, beru to tak nějak podobně, proto si možná nerozumíme :think:. U nás se bordel říká i klubům se stripem, nevěřím tomu, že slečny s touto živností nejsou schopné k ledasčemu, třeba neoficiálně. Navíc prostituce stále není legální, takže tím spíš se bordel bude tvářit jako klub. Takže k původnímu tématu- záleží, zda je rozlučka plánovaná fakt v bordelu, kam se chodí jen za jedním účelem, nebo v klubu, kde třeba nějaký ty pokoje jsou, ale hlavně se tam normálně popíjí a kouká na tanečnice u tyče. Pokud by mělo jít fakt o čistě bordel, nebo prostě privát má sex, tak tam se nic „neškodného“ dělat nedá, to bych měla problém taky. Snad se už chápeme líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
23.5.18 20:28

@M.I.L.F. No mne se zase libi, jak si tady nektere pruderni damy vedou svoji bez toho, aniz by by pochopily, ze chlapi na to, aby jim zahnuli nepotrebujou rozlucku se svobodou v bordelu. Ale staci rozlucka v baru, na chate, nebo cokoli jineho. Dokonce i v praci. Par takovych particek jsem potkala na zabavach, v baru a treba na hotelu. Nekteri balili mistni damy a jini si tu damu kolikrat objednali i z toho bordelu. A bohuzel mam i zkusenost z dost blizkeho okoli, ze nastavajicimu zahnula nevesta na zabave, kterou pojala, jako rozlucku se svobodou. Bohuzel ji u toho videla skoro cela vesnice.

Takze opravdu nemam iluze o tom, ze kdyz nepujdou do bordelu, ale treba do toho strip baru, jak psies, tak je naprosto jiste, ze vse probehne ve vsi pocestnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
23.5.18 20:33
@Anonymní píše:
Anonym z pochopitelných důvodů. Jdu si za Vámi pro radu, protože se nemůžu svěřit žádné své kamarádce, protože v tomhle mém dilema hrají taky určitou roli. Sestra mého manžela se v červenci vdává. Dozvěděla jsem se od jednoho známého, že budoucí manžel chce uspořádat rozlučku se svobodou v bordelu. Ne na striptýzu, v čemž bych neviděla nic špatného, ale přímo v bordelu. Mého muže se to netýká, protože bude tou dobou na služební cestě s mým otcem, ale morálně se mi to příčí. Nechápu, proč se nejdou jen někam opít a pak jen na strip. A teď, co mám dělat? Říct jí to a tím ohrozit svatbu, nebo jí to neříct a tím ohrozit budoucí manželství a třeba její zdravotní stav+manželství a zdraví mých kamarádek? Opravdu nevím, co dělat, budoucí švagr je jinak skvělý chlap, tak mu nechci zatápět, i když ne zbytečně, ale zase tak dobrý vztah, abych mu to vymlouvala, nemáme. Neřekla jsem o tom zatím radši ani manželovi. Díky za každou radu.

Já bych jí to řekla. Když jí to nevadí, tak se zasměje, když jí to bude vadit, tak ať se podle toho zařídí. Budoucí švagr moc skvělý chlap nebude. Jinak by nevymyslel takovou chujovinu. A místo svatební noci by mohli vyhlásit, že to bude swingers párty. Proti gustu…

• Citovat
  • Upravit
1543
23.5.18 21:02
@P4ja píše:
@M.I.L.F. No mne se zase libi, jak si tady nektere pruderni damy vedou svoji bez toho, aniz by by pochopily, ze chlapi na to, aby jim zahnuli nepotrebujou rozlucku se svobodou v bordelu. Ale staci rozlucka v baru, na chate, nebo cokoli jineho. Dokonce i v praci. Par takovych particek jsem potkala na zabavach, v baru a treba na hotelu. Nekteri balili mistni damy a jini si tu damu kolikrat objednali i z toho bordelu. A bohuzel mam i zkusenost z dost blizkeho okoli, ze nastavajicimu zahnula nevesta na zabave, kterou pojala, jako rozlucku se svobodou. Bohuzel ji u toho videla skoro cela vesnice.Takze opravdu nemam iluze o tom, ze kdyz nepujdou do bordelu, ale treba do toho strip baru, jak psies, tak je naprosto jiste, ze vse probehne ve vsi pocestnosti.

Jo, tak to je samozřejmě druhá věc. :palec: Nicméně pokud si teda bordel vymezíme jako místo, kde není zároveň „nevinný“ stripclub, ale je to vysloveně jen šu. ka. cí doupě, tak potom si tam opravdu těžko představit nevinnou činnost :nevim:. Nevím ale, kolik takových zařízení skutečně je, nemám zkušenost, z toho mála tam byl stripbar vždycky, plus možnost „soukromí“. Já jsem teda asi pochopila trochu jinak, co se míní slovem bordel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
23.5.18 21:06
@P4ja píše:
@M.I.L.F. No mne se zase libi, jak si tady nektere pruderni damy vedou svoji bez toho, aniz by by pochopily, ze chlapi na to, aby jim zahnuli nepotrebujou rozlucku se svobodou v bordelu. Ale staci rozlucka v baru, na chate, nebo cokoli jineho. Dokonce i v praci. Par takovych particek jsem potkala na zabavach, v baru a treba na hotelu. Nekteri balili mistni damy a jini si tu damu kolikrat objednali i z toho bordelu. A bohuzel mam i zkusenost z dost blizkeho okoli, ze nastavajicimu zahnula nevesta na zabave, kterou pojala, jako rozlucku se svobodou. Bohuzel ji u toho videla skoro cela vesnice.Takze opravdu nemam iluze o tom, ze kdyz nepujdou do bordelu, ale treba do toho strip baru, jak psies, tak je naprosto jiste, ze vse probehne ve vsi pocestnosti.

Ještě jednou, nikdo se tady nebaví o zahýbání, ale o tom, že chlap, který chce chodit do bordelu byť i jenom chlastat my není hoden. Já neřeším vůbec nevěru, ale to, že chodit do bordelu není normální. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
23.5.18 21:26
@melasa píše:
Ještě jednou, nikdo se tady nebaví o zahýbání, ale o tom, že chlap, který chce chodit do bordelu byť i jenom chlastat my není hoden. Já neřeším vůbec nevěru, ale to, že chodit do bordelu není normální. :roll: :roll:

Já bych to v případě, že je to rozlučka se svobodou, která je třeba spojená se striptýzem neřešila. Pokud by tam chtěl chodit pravidelně, tak by mně to samozřejmě vadilo.

Jinak mám bordel spojenej s tím, že je tam bar, kde se pije a třeba nějaký striptýz a nebo obsluha nahoře bez. A pak je na každém, jestli odejde na pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
23.5.18 22:00
@melasa píše:
Ještě jednou, nikdo se tady nebaví o zahýbání, ale o tom, že chlap, který chce chodit do bordelu byť i jenom chlastat my není hoden. Já neřeším vůbec nevěru, ale to, že chodit do bordelu není normální. :roll: :roll:

Souhlasím s tebou. :D

• Citovat
  • Upravit
36504
23.5.18 22:09
@M.I.L.F. píše:
Me se hrozne libi jak tady volnomyslenkarky poukazuji na strip bary (jako vtipne poznamenala jedna, ze by ji vadilo ze by ji chlap nepustil na pansky striptyz…)
Jednou pro vzdy. Je zasadni rozdil ve strip baru a bordelu. Zde je diskuze o bordelu tak prosim neprekrucujte.
Strip bar - nepicha se
Bordel - picha se
Znovu (pro jistotu) nejsem stihacka, nejsem hysterka, nic memu muzi nezakazuji, velmi mu duveruji. Jen nechapu jak nemuze nekomu nevadit takove ponizeni od muze, ktery do toho BORDELU jde…
Konech hlaseni (to je dobry :mrgreen: )
:think: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
23.5.18 22:36

@P4ja @Hazentla Sukac…i doupe…tak ja uz nevim. Nezlobte se na me, ale to uz je opravdu o neznalosti a niivite. Bylo receno jednoznacne bordel. Bordel znamena, ze je tam moznost jit na pokoj se slecnou. Tecka. Nic vic nic min. Jestli je to doupe, jestli je tam bar, jestli je tam strip (samozrejme ze je) je vedlejsi. Jde o to, ze je tam moznost slecnu ojeti v soukromi. To je rozdil od strip baru. Tam ty pokoje ani kamrliky ani nic neni. Plus jsou vsude kamery atf atd atd…techto jen strip baru moc neni, ale jsou a nekolik opravdu moc hezkych na urovni (byla jsem nekolikrat, mohou tam zeny ) kazdy chlap vi, jake jsou moznosti. Vi, ze vyjde lepe co se mnozstci zabavy a kvality tyce jit jen do strip baru. Proto je pro me jasnou ukazkou neucty k zene, hlouposti a buranstvi kdyz nejaky zadany “chlap” vyhleda na party bordel. Logicky se neche z ruznych (jakych asiii?) duvodu spokojit jen se strip barem…o to jde. O tu uroven.
P4ja. Chapu velmi dobre jak je snadne ziskat na su…k zenu/ muze. Jsem dáma, ale ne pruderni. Ovsem vlastne se to netyka tematu. To je k tematu never obecne. Zde jsme konkretne v bordelu :mrgreen: a v tomto tematu nevidim jediny argument proc by tam mel milujici manzel (i budouci) chodit.
Pokud to mnohym zenam zde je jedno tak me to udivuje. Ja znam svou hodnotu a ta je vyssi nez “zena od toho, co chodi do bordelu”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný