Rozlučka se svobodou v bordelu. Říct, nebo neříct?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
22.5.18 18:02
@Doe_Jane píše:
no mě děsí představa že tohle má někdo třeba doopravdy doma
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
22.5.18 18:07
@terien píše:
8o? Teď se bavíme o pivu ne? Na to snad s kámošema může. Když si tam půjde zasoulozit tak předpokládám sám. Nikdo se to nedozví a je klid.

Bavilo se tadyo tom, že potřebuje zamachrovat, že byl v bordelu, na to jsem reagovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
22.5.18 18:09
@malá_holka píše:
jeeeej, to jsou prostě chlapi, ubožaky bych je hned nenazývala teda :nevim: ženský taky zveličujou, když něco vyprávěj kámošce. :nevim:

Fakt, já prostě takové machry nemusím, naštěstí mě nepřitahují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
22.5.18 18:09
@SlecnaSally píše:
Já teď byla jen na blbé disco a přišli tam kluci na rozlucku, chovali se jakoby v tom bordelu byli- co ti předváděli :roll: takže podle mě je to úplně jedno, buď je hovado nebo ne
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.5.18 18:10
@melasa píše:
Bavilo se tadyo tom, že potřebuje zamachrovat, že byl v bordelu, na to jsem reagovala.

Z čeho všeho se tady dokáže udělat problém, to fakt kolikrát jenom ziram 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
22.5.18 18:17

.

Příspěvek upraven 31.05.20 v 22:13

• Citovat
  • Upravit
563
22.5.18 18:32

Je to sestra manžela, kdyby to byl jeho bracha, tak to “neřeším”. Ale sestru ano. Ať ji to řekne manžel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.18 18:43

Děkuji těm, co se vyjadřovali k tématu a snažili se pomoct. Nereagovala jsem, protože jsem si dovolila pracovat. Omlouvám se těm, co sedí na epipi vylepení nonstop a baví se tím, že přispívají zásadně mimo téma.

• Citovat
  • Upravit
1543
22.5.18 19:23

Holka, kašli na to. Navíc bordel/stripclub obvykle vypadá tak, že je dole normální klub s pitím a tancem/stripem, případně boxy na soukromý taneček a nahoře jsou pokojíčky… Nevím tedy, jak chceš přesně rozlišit, zda šli „na striptýz“, nebo „do bordelu“. :nevim: Zažila jsem z pozice nevěsty, kdy mi kdosi žaloval na manželovu plánovanou rozlučku (nechci to tu konkretizovat) a hádej co- manželovi jsem prostě v klidu řekla, kdo a co mi píše, vysvětlili jsme si to a dotyčnou osobu jsem já poslala elegantně do pr… a manžel s ní přerušil styky. Věřila jsem mu, protože kdybych byla přesvědčená, že je nekontrolující se hovádko a navíc lhář, nevzala bych si ho.
Pokud Ti to jó nedá spát, řekni to teda svému manželovi, ale jinak se do toho nemíchej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
22.5.18 20:49
@beckej píše:
Ja jsem na jedny rozlucce v bordelu byl. Bylo nas docela dost. Zenich byl se dvema holkama na privatu, ale jen koukal jak se delaj holky navzajem. Druhej kamos prej jednu holku mel. Par kamosu si dole v baru “sahlo” na ty nahaty holky. Zbytek nas jen cumelo na holky u tyce a upijeli pivko za stovku. Takze ono to zas tak horky bejt nemusi.

8o 8o Ještě že jsme ani jeden nedělali rozlučku se svobodou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
22.5.18 21:07

Tak já tedy jsem opet prekvapena jak je emimino plne pokrokovych a veletolerantnich zen, ktere nedokaze rozhodit, ze by sel zenich do bordelu (cist dámám poezii asi…)
Tak jako ano, je jistá cast zen, kterym to nevadi, zajimava ta vysoka koncentrace na tomto webu..
My ostatni ale nejsme hysterky, co maji podpantoflaky a nemaji smysl pro zábavu..asi jsme pouze mene naivni, mame asi vyssi stupen vlastní hodnoty.
Strip bary toleruji, bordely nikoliv a jako vrchní hysterka zde (evidentne) bych to naprasila manzelovi.
Ono je taky dost mozna, ze machyrkové to chteji udelat jako “prekvapeni” pro zenicha. Ten uz pak by jen tezko couvl. Byt to muj nastavajici zenich tak jsem rada, ze to vim a muzu se podle toho zaridit.
A ano nechtela bych aby tam sel a ano nevzala bych si muze, ktery miní navstivit takovy podnik a zaroven je mym snoubencem. Mam se rada. Jsem kralsná, inteligentni, citlivá bytost. Pokud chce slinit nad dvema kur..ama co po sobe lezou tak mi neni hoden…
A ano jsem vdaná. A muj muz SI NEMUZE stezovat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
22.5.18 21:20

@M.I.L.F. No jo a jak rozeznáš strip bar od bordelu? Co mám, pravda malou a převážně zprostředkovanou, zkušenost, tak většinou je to tak nějak propojené - dole bar a stage, nahoře pokoje. Nemluvě o tom, že když se najme děvče na rozlučku někde v soukromí, taky se může stát kdo ví co. :nevim:
Vždycky to bude v první řadě o tom chlapovi. Pokud má rozum, bude se tak jako tak akorát koukat a maximálně si sáhne na ko.zy - což bych teda nemusela mít na očích, ale v rámci rozlučky jednou za život tu představu zvládnu. Pokud je chlap hovádko, tak udělá průser(zahne) i v obyčejné hospodě nebo na diskotéce, s obyčejnou striptérkou, nebo klidně i náhodným ochotným děvčetem. A ani na to vlastně nepotřebuje rozlučku.
Jako taky mi ta představa, že je můj muž na takovém místě není příjemná, ale rozumově zhodnoceno je to tak, jak píšu. :roll: Stejně si scénou nepomůžeš, buď rozlučku zruší a bude za podpantofláka (a partnerce náležitě vděčný), nebo jí stejně udělá a tím spíš něco provede - když už měl stejně průser…
Taky jsem vdaná a taky mám celkem vysoké sebevědomí. Nemyslím si, že by na mě nějaká štětule měla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
22.5.18 21:29

@Hazentla Ty vážně věříš tomu, že chlap, který jde do bordelu, se jde jen dívat? Nemusí být chlap hovádko, některým stačí příležitost a nějaká ženská, která se mu nabízí nahá na klíně a přitom kdyby tam nešel, tak tohle neudělá. Takhle naivní bych fakt chtěla být. Za sebe musím říct, že bych tak tolerantní teda nebyla, určitě bych nikomu nic nezakazovala, ale pokud má potřebu tam chodit, tak já takovýho chlapa nechci, mám na lepšího, ať si najde takovou, jako jsi ty, která by přimhouřila oko. Já tohle nemám zapotřebí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
22.5.18 21:31

@Hazentla jak rozeznam strip bar od bordelu? Velice jednoduse. Strip bar na urovni neni bordel. Holku si tam nekoupis, nejsou tam pokoje, ani oddelene mistnosti, ani proste moznost jak slecnu ziskat. Navic maji vzdy kalhotky pri kontaktnim stripu. Jednoduche. :nevim: tento typ zabavy mi nevadi. Radost nemam, ale nekomentuji.
Bordel proste ne - Pokud chce mermomoci videt nejaky jiny zensky at jdou do strip baru. Rozumove zhodnoceno.
Nejde o to kdo by na me mel, nemel. Jde o to, ze normalni milujici chlap nepujde na rozlicku se svobodou do bordelu, protoze to degraduje jeho milou doma, protoze je to zdravotni riziko pro jejo rodinu, protoze to z nej dela primitiva a protoze to logicky jeho nastavajici vadi (tedy obvykle zenam vadi, ze chlap jde do bordelu, vyjma zenam na emiminu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.18 21:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny