Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@terien píše:
Ideální způsob jak ze sebe udělat hysterickou stíhačku a z chlapa podpantofláka
Ale to zakladatelka zřejmě je, takže pro ní ideální řešení situace ![]()
@Anonymní píše:
Anonym z pochopitelných důvodů. Jdu si za Vámi pro radu, protože se nemůžu svěřit žádné své kamarádce, protože v tomhle mém dilema hrají taky určitou roli. Sestra mého manžela se v červenci vdává. Dozvěděla jsem se od jednoho známého, že budoucí manžel chce uspořádat rozlučku se svobodou v bordelu. Ne na striptýzu, v čemž bych neviděla nic špatného, ale přímo v bordelu. Mého muže se to netýká, protože bude tou dobou na služební cestě s mým otcem, ale morálně se mi to příčí. Nechápu, proč se nejdou jen někam opít a pak jen na strip. A teď, co mám dělat? Říct jí to a tím ohrozit svatbu, nebo jí to neříct a tím ohrozit budoucí manželství a třeba její zdravotní stav+manželství a zdraví mých kamarádek? Opravdu nevím, co dělat, budoucí švagr je jinak skvělý chlap, tak mu nechci zatápět, i když ne zbytečně, ale zase tak dobrý vztah, abych mu to vymlouvala, nemáme. Neřekla jsem o tom zatím radši ani manželovi. Díky za každou radu.
A jste si jistá že váš manžel s otcem budiž na te sluzebce a ne v tom bordelu?? Jako takhle na pití se do bordelu nechodí pivo v akci 250 Kč koktejl 500 Kč s tím že jakmile tam přijdete už priopili a sedněte si objednáte pití a sedne si k vám slečna nemáte šanci na 99 procent už vzít zpátečku a kór u chlapců co slaví rozlučku budou v dobře náladě ctak 90 procent zahne Neli všichni
@P4ja Jsi omezenější, než jsem si myslela. O napráskání tady mluvíš jen ty. Takže znovu a pomaleji. Ptám se na způsob, jak z toho vybruslit, aby byly obě strany spokojené a nikomu se při tom neublížilo.
@Anonymní píše:
@P4ja Jsi omezenější, než jsem si myslela. O napráskání tady mluvíš jen ty. Takže znovu a pomaleji. Ptám se na způsob, jak z toho vybruslit, aby byly obě strany spokojené a nikomu se při tom neublížilo.
Už jsem psala, je to jejich věc a nechala to být. Hned na začátku. Zkus číst a potom až regovat. Jinak bych si snad musela myslet, že omezenější jsi ty. A to fakt nechci…To byla reakce na tu paní, co psala, že se tam jedou opít a osu..t celý bordel.
Příspěvek upraven 22.05.18 v 16:47
Protože je to sestra manžela, tak bych to řekla jemu a ať on s tím naloží, jak uzná za vhodné.
@lucenka To je to, co právě nechci. Je to pořád jeho malá sestřička. Pokud se to dozví manžel, tak ten si to, narozdíl ode me, pro sebe nenechá a rozmázne to. A to já právě nechci, aby z toho byla ostuda.
@Anonymní píše:
@lucenka To je to, co právě nechci. Je to pořád jeho malá sestřička. Pokud se to dozví manžel, tak ten si to, narozdíl ode me, pro sebe nenechá a rozmázne to. A to já právě nechci, aby z toho byla ostuda.
@Doe_Jane nebyla ale z vyprávění chlapů vím dost a pít tam pokud nejsou skutečně bohatý se fakt nechodí. pikud tam pivo v akci je 250 Kč a hned si k vám přisedne volba slečna a chce objednat koktejl za 500 Kč tak pochcjuju že opilý chlap odolá. Toť vse
@ANCA211 píše:
@P4ja jako nezlobte se ale co by nadržení priopili chlapi asi tak něco jiného než jizt za děvčaty dělali v bordelu??? Ten chlast tam je dost drahý a slečny lehké se na vás vrhnou hned co si sedněte a objednáte. Cokoliv jiného co si myslíte ne těžce naivní.
Ano a s tímhle vším budou čekat až je tam pozve ženich
když budou chtít, tak si tam zajdou kdykoliv tak proč z toho dělat drama zrovna při rozlučce?
No. Ja bych se teda do toho nemontovala. A to jakoze vubec.
Rekni to manzelovi, ze sestra si bude brat nekoho kdo jde pred svatbou do bordelu. Pokud mu bude fuk koho si jeho sestra bere, tak bych to pak asi dal neresil. Ja mam se segrama vztahy dobre a pokud by si ma segra mela nekoho takoveho brat a ja vedel, ze potencialni svagr neco takoveho chysta udelat, tak ji to reknu a vim, ze ona by to ocenila. Ale treba jsou uplne jini a ten tvuj svagr ma od sve nastavajici svoleni nejen jit tam zachlastat, ale treba si i vrznout ![]()
@Anonymní píše:
Tak to neřeš a nech to být. Oni sami si s tím musí poradit. A představ si sama sebe, kdyby ti před svatbou přišla „kamarádka“ a tvrdila ti, jak jde tvůj nastávající na rozlučku do bordelu, ale že ten její nejde. A asi i čekala, že to nějak budeš řešit.
Jak by ses zachovala??
@Anonymní píše:
Tak drž zobák a nestarej se o to.
@terien rozumové vzato ano ale po té tě strance faktu tam přijdou chlapi ve dvě ráno a už budou v nalade
a banda nadržených chlapů s alkoholem v krvi nemůže dopadnout dobře