Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pudloslava píše:
jojo, ja si myslim, ze tahle vymluva urcite zazni, az se to provali
Tak každá rozumná ženská ví, že na to, aby si chlap vrznul jinde nepotřebuje čekat na pozvání do bordelu.
Je to sestra tvého manžela, takže to řekni svému manželovi, ať s tou informací naloží on dle svého uvážení. Jemu bys to tajit neměla.
Kde jinde mají jít? U nás široko daleko žádný striptýz není a objednat si někde striptérku vyjde daleko dráž než když přijdou přímo do bordelu a vyžádají si taneček… Silně pochybuju, že každý z nich dostane ženskou s kterou si užije ![]()
@Anonymní píše:
@Doe_Jane A kdyby se to mého muže týkalo, tak bych se do toho montovat měla? Zvláštní uvažování. Je to moje švagrová, kterou znám 12 let a nechci, aby se potom, nebo předtím trápila, toť vše.
Jestli jsi hysterka, co udělá scénu kvůli pivu v bordelu tak bys to asi řešila.
@Doe_Jane píše:
Kde jinde mají jít? U nás široko daleko žádný striptýz není a objednat si někde striptérku vyjde daleko dráž než když přijdou přímo do bordelu a vyžádají si taneček… Silně pochybuju, že každý z nich dostane ženskou s kterou si užije
To by byla sakra drahá rozlučka ![]()
@terien píše:
To by byla sakra drahá rozlučka
Nikdo neřekl, že je to tajemství, ne? Bych před švagrovou a nastávajícím švagrem klidně řekla, že to je teda nářez mít rozlučku v bordelu, že jsem ráda, že se toho můj muž neúčastní ![]()
@Doe_Jane píše:hlavně si myslím že by to ani jeden normální chlap neudělal, určitě ne před svědky, si tam může zajít kdykoliv sám jestli si chce zavrzat
Jasně že jo, ale před některýma ženskýma jak řekneš bordel, tak jim asi vypíná mozek.
@osvc píše:
Nikdo neřekl, že je to tajemství, ne? Bych před švagrovou a nastávajícím švagrem klidně řekla, že to je teda nářez mít rozlučku v bordelu, že jsem ráda, že se toho můj muž neúčastní
Ideální způsob jak ze sebe udělat hysterickou stíhačku a z chlapa podpantofláka ![]()
@P4ja jako nezlobte se ale co by nadržení priopili chlapi asi tak něco jiného než jizt za děvčaty dělali v bordelu??? Ten chlast tam je dost drahý a slečny lehké se na vás vrhnou hned co si sedněte a objednáte. Cokoliv jiného co si myslíte ne těžce naivní.
@ANCA211 píše:
@P4ja jako nezlobte se ale co by nadržení priopili chlapi asi tak něco jiného než jizt za děvčaty dělali v bordelu??? Ten chlast tam je dost drahý a slečny lehké se na vás vrhnou hned co si sedněte a objednáte. Cokoliv jiného co si myslíte ne těžce naivní.
@terien píše:
Ideální způsob jak ze sebe udělat hysterickou stíhačku a z chlapa podpantofláka
chudáci někteří chlapi fakt, se nedivím, že tady je tolik diskuzí o tom, jak chlap utekl za jinou
@ANCA211 No nezlob se na mě, ale letět je napráskat a myslet si jaká budu hvězda, je taky dost naivní.