Rozlučka se svobodou v bordelu. Říct, nebo neříct?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
22.5.18 16:29
@Pudloslava píše:
jojo, ja si myslim, ze tahle vymluva urcite zazni, az se to provali :-)

Tak každá rozumná ženská ví, že na to, aby si chlap vrznul jinde nepotřebuje čekat na pozvání do bordelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
22.5.18 16:30

Je to sestra tvého manžela, takže to řekni svému manželovi, ať s tou informací naloží on dle svého uvážení. Jemu bys to tajit neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane

Kde jinde mají jít? U nás široko daleko žádný striptýz není a objednat si někde striptérku vyjde daleko dráž než když přijdou přímo do bordelu a vyžádají si taneček… Silně pochybuju, že každý z nich dostane ženskou s kterou si užije :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
34473
@Anonymní píše:
@Doe_Jane A kdyby se to mého muže týkalo, tak bych se do toho montovat měla? Zvláštní uvažování. Je to moje švagrová, kterou znám 12 let a nechci, aby se potom, nebo předtím trápila, toť vše.

Jestli jsi hysterka, co udělá scénu kvůli pivu v bordelu tak bys to asi řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.5.18 16:31
@Doe_Jane píše:
Kde jinde mají jít? U nás široko daleko žádný striptýz není a objednat si někde striptérku vyjde daleko dráž než když přijdou přímo do bordelu a vyžádají si taneček… Silně pochybuju, že každý z nich dostane ženskou s kterou si užije :mrgreen:

To by byla sakra drahá rozlučka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
22.5.18 16:33
@terien píše:
To by byla sakra drahá rozlučka :think:
:mrgreen: hlavně si myslím že by to ani jeden normální chlap neudělal, určitě ne před svědky, si tam může zajít kdykoliv sám jestli si chce zavrzat :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
5585
22.5.18 16:33

Nikdo neřekl, že je to tajemství, ne? Bych před švagrovou a nastávajícím švagrem klidně řekla, že to je teda nářez mít rozlučku v bordelu, že jsem ráda, že se toho můj muž neúčastní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.5.18 16:34
@Doe_Jane píše: :mrgreen: hlavně si myslím že by to ani jeden normální chlap neudělal, určitě ne před svědky, si tam může zajít kdykoliv sám jestli si chce zavrzat :mrgreen:

Jasně že jo, ale před některýma ženskýma jak řekneš bordel, tak jim asi vypíná mozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.5.18 16:36
@osvc píše:
Nikdo neřekl, že je to tajemství, ne? Bych před švagrovou a nastávajícím švagrem klidně řekla, že to je teda nářez mít rozlučku v bordelu, že jsem ráda, že se toho můj muž neúčastní :lol:

Ideální způsob jak ze sebe udělat hysterickou stíhačku a z chlapa podpantofláka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
22.5.18 16:37

@P4ja jako nezlobte se ale co by nadržení priopili chlapi asi tak něco jiného než jizt za děvčaty dělali v bordelu??? Ten chlast tam je dost drahý a slečny lehké se na vás vrhnou hned co si sedněte a objednáte. Cokoliv jiného co si myslíte ne těžce naivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
22.5.18 16:38
@ANCA211 píše:
@P4ja jako nezlobte se ale co by nadržení priopili chlapi asi tak něco jiného než jizt za děvčaty dělali v bordelu??? Ten chlast tam je dost drahý a slečny lehké se na vás vrhnou hned co si sedněte a objednáte. Cokoliv jiného co si myslíte ne těžce naivní.
:mrgreen: :mrgreen: ty jsi tam evidentně už byla…
  • Citovat
  • Upravit
483
22.5.18 16:39

@Doe_Jane to se myslíte chlapy se navzájem podrží v nevěře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
@terien píše:
Ideální způsob jak ze sebe udělat hysterickou stíhačku a z chlapa podpantofláka :potlesk:

chudáci někteří chlapi fakt, se nedivím, že tady je tolik diskuzí o tom, jak chlap utekl za jinou

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
@ANCA211 píše:
@Doe_Jane to se myslíte chlapy se navzájem podrží v nevěře

no určitě :mrgreen: lol

• Citovat
  • Upravit
21091

@ANCA211 No nezlob se na mě, ale letět je napráskat a myslet si jaká budu hvězda, je taky dost naivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný