Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím všechny, vím že většina z vás mi řekne že s tím už nic nenadělám ale myslím že určitě existuje nějaké řešení o kterém vy možná znáte a já ne… Myslím že celkově vlasy řídké nemám, možná kdybych si je tolik nesestříhávala tak jsou i husté, jen nahoře mám vlasy docela řídké a co se týče koutů ty mám šílené a už to nejde skoro ani zakrýt, připadá mi že se to zhoršilo… Zajímalo by mě jestli nemá někdo z vás zkušenost s tím aby mi vlasy nahoře zhoustly a hlavně ty holé kouty tak s tím jestli se nedá něco dělat… Prosím o jakékoliv rady jsem zoufalá… Děkuji
Můžeš zkusit vitamíny -panthenol a methionin, nebo u doktorky i píchají vitamíny. Ale jestli ti tam nerostou už dýl, tak to asi nepomůže. Pak leda nastřelit do koutů vlasy ![]()
Panthenol jsem brala po porodu a myslím že mi pomohl a jak dlouho se smí užívat? ![]()
http://www.biora.cz/biohar.html
Nejlepší věc, kterou mohu doporučit… Je to cenově dostupný přípravek (já jsem za něj dala 130,–Kč), ale dá se sehnat i levněji si myslím… Je to vynikající aktivátor vlasových kořínků.
Výsledky jsou vidět už po měsíci denního používání… Na netu jsem našla jen pozitivní výsledky a pak jsem si ho sama koupila a opravdu ho můžu doporučit. Strašně mně padaly vlasy a taky pomalu rostly a lámaly se, no, sice se lámou pořád (musím si je zastřihnout
), ale každopádně mi začly opravdu rychleji růst a jsou o mnoho hustší.
Takže za mě stopro tohle.
![]()
Úplne obycejny sampon capillan z lekarny, k tomu balzam capillan, a domaci zabaly z vajec a oplachovani octem. biohar jsem mela-absolutne bez efektu.
@yourlady píše: Úplne obycejny sampon capillan z lekarny, k tomu balzam capillan, a domaci zabaly z vajec a oplachovani octem. biohar jsem mela-absolutne bez efektu.
Je samozřejmě možné, že ne každému zabere, ale ještě jsem takového člověka nepotkala.
Mně opravdu pomohl a mým kamarádkám taky a to jsem měla vlasy v culíku jak myší ocásek… ![]()
@Xxxxxx píše:
Jéééžiš tak to strašně moc děkujuto musim mít
Vůbec není zač, jsem ráda, že jsem mohla poradit. ![]()
Zkus a uvidíš - recenze mnoha lidí mluví za vše.
Hodně úspěchů! ![]()
@sagittarius tak to si delas legraci, ne? staci se podivat na recenze produktu na heureka.cz,jsou tam sice pozitivni, ale i NEGATIVNI. Zakladatelko, projdi si tam recenze a rozhodni se sama.
@sagittarius píše:
Vůbec není zač, jsem ráda, že jsem mohla poradit.![]()
Zkus a uvidíš - recenze mnoha lidí mluví za vše.
Hodně úspěchů!
a ty jsi dealer toho vyrobku, ze ho tak vehementne propagujes?
@yourlady píše:
@sagittarius tak to si delas legraci, ne? staci se podivat na recenze produktu na heureka.cz,jsou tam sice pozitivni, ale i NEGATIVNI. Zakladatelko, projdi si tam recenze a rozhodni se sama.
Legraci si opravdu nedělám. Nesetkala jsem se s nikým, komu by vůbec nepomohl. K tomu druhému příspěvku se snad ani nebudu vyjadřovat… O co ti jako jde???
Logicky propaguji proto, že mně osobně POMOHL a všem mým známým taky. Můj bože… Jednoduše se pokouším pomoct, chapito? ![]()
A když už se tak zmiňuješ o Heurece, asi máš problém se zrakem, že nevidíš, že 83% lidí je SPOKOJENO s výrobkem. ![]()
@yourlady píše:
a ty jsi dealer toho vyrobku, ze ho tak vehementne propagujes?
Boze a ty jsi nejaka hlupana ne???
Snad zakl. chtela radu ne? Taky bych vehementne propagovala to co pomaha a jsou vysledky.
@sagittarius píše:
A když už se tak zmiňuješ o Heurece, asi máš problém se zrakem, že nevidíš, že 83% lidí je SPOKOJENO s výrobkem.