Řídké vlasy, kouty co s tím?

89
18.3.14 18:57

Řídké vlasy, kouty co s tím ?

Zdravím všechny, vím že většina z vás mi řekne že s tím už nic nenadělám ale myslím že určitě existuje nějaké řešení o kterém vy možná znáte a já ne… Myslím že celkově vlasy řídké nemám, možná kdybych si je tolik nesestříhávala tak jsou i husté, jen nahoře mám vlasy docela řídké a co se týče koutů ty mám šílené a už to nejde skoro ani zakrýt, připadá mi že se to zhoršilo… Zajímalo by mě jestli nemá někdo z vás zkušenost s tím aby mi vlasy nahoře zhoustly a hlavně ty holé kouty tak s tím jestli se nedá něco dělat… Prosím o jakékoliv rady jsem zoufalá… Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
18.3.14 19:00

Můžeš zkusit vitamíny -panthenol a methionin, nebo u doktorky i píchají vitamíny. Ale jestli ti tam nerostou už dýl, tak to asi nepomůže. Pak leda nastřelit do koutů vlasy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
18.3.14 19:02

Panthenol jsem brala po porodu a myslím že mi pomohl a jak dlouho se smí užívat? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
18.3.14 19:30

@Xxxxxx to nevím :mrgreen: koukněme na netu do příbalováku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
18.3.14 19:35

http://www.biora.cz/biohar.html

Nejlepší věc, kterou mohu doporučit… Je to cenově dostupný přípravek (já jsem za něj dala 130,–Kč), ale dá se sehnat i levněji si myslím… Je to vynikající aktivátor vlasových kořínků. :palec: Výsledky jsou vidět už po měsíci denního používání… Na netu jsem našla jen pozitivní výsledky a pak jsem si ho sama koupila a opravdu ho můžu doporučit. Strašně mně padaly vlasy a taky pomalu rostly a lámaly se, no, sice se lámou pořád (musím si je zastřihnout :lol: ), ale každopádně mi začly opravdu rychleji růst a jsou o mnoho hustší. :dance: Takže za mě stopro tohle. :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
18.3.14 19:40

Jéééžiš tak to strašně moc děkuju :kytka: to musim mít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
18.3.14 20:05

Úplne obycejny sampon capillan z lekarny, k tomu balzam capillan, a domaci zabaly z vajec a oplachovani octem. biohar jsem mela-absolutne bez efektu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
18.3.14 20:43
@yourlady píše: Úplne obycejny sampon capillan z lekarny, k tomu balzam capillan, a domaci zabaly z vajec a oplachovani octem. biohar jsem mela-absolutne bez efektu.

Je samozřejmě možné, že ne každému zabere, ale ještě jsem takového člověka nepotkala. :think: Mně opravdu pomohl a mým kamarádkám taky a to jsem měla vlasy v culíku jak myší ocásek… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
18.3.14 20:44
@Xxxxxx píše:
Jéééžiš tak to strašně moc děkuju :kytka: to musim mít :palec:

Vůbec není zač, jsem ráda, že jsem mohla poradit.  :hug:

Zkus a uvidíš - recenze mnoha lidí mluví za vše.

Hodně úspěchů! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
18.3.14 20:47

@sagittarius tak to si delas legraci, ne? staci se podivat na recenze produktu na heureka.cz,jsou tam sice pozitivni, ale i NEGATIVNI. Zakladatelko, projdi si tam recenze a rozhodni se sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
18.3.14 20:48
@sagittarius píše:
Vůbec není zač, jsem ráda, že jsem mohla poradit. :hug:

Zkus a uvidíš - recenze mnoha lidí mluví za vše.

Hodně úspěchů! :kytka:

a ty jsi dealer toho vyrobku, ze ho tak vehementne propagujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
18.3.14 20:51
@yourlady píše:
@sagittarius tak to si delas legraci, ne? staci se podivat na recenze produktu na heureka.cz,jsou tam sice pozitivni, ale i NEGATIVNI. Zakladatelko, projdi si tam recenze a rozhodni se sama.

Legraci si opravdu nedělám. Nesetkala jsem se s nikým, komu by vůbec nepomohl. K tomu druhému příspěvku se snad ani nebudu vyjadřovat… O co ti jako jde??? :zed: Logicky propaguji proto, že mně osobně POMOHL a všem mým známým taky. Můj bože… Jednoduše se pokouším pomoct, chapito? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
18.3.14 20:53

A když už se tak zmiňuješ o Heurece, asi máš problém se zrakem, že nevidíš, že 83% lidí je SPOKOJENO s výrobkem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
18.3.14 21:03
@yourlady píše:
a ty jsi dealer toho vyrobku, ze ho tak vehementne propagujes?

Boze a ty jsi nejaka hlupana ne??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Snad zakl. chtela radu ne? Taky bych vehementne propagovala to co pomaha a jsou vysledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
18.3.14 21:04
@sagittarius píše:
A když už se tak zmiňuješ o Heurece, asi máš problém se zrakem, že nevidíš, že 83% lidí je SPOKOJENO s výrobkem. :lol:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast