Poradna duly
Jana Čurdová
Teda holky, tiše závidím srazík! Hezky si to užijte, všechno vyfoťte a napište!
Dovolená v Chorvatsku nebude
. Táta říkal, že by to bylo moc náročný. Třeba ho ještě ukecáme, ale asi ne.
myslím, že ta nameřená teplotní hodnota je v pohodě ![]()
Hojky hoj a Papula moc děkuje za přáníčka ![]()
i.
Carsa - No, snad, uvidíme. Díky. Hodně pláče, myslim, že na něj něco leze. Teď usnul
. Dala jsem mu zas Panadol.
Ach jo
. Jak říká naše mamča: radši deset zlobivej a vzteklejch než jedno nemocný.
To je člověk vyplašenej, dělá co může, aby mu pomohl, ten prcek si neřekne, co mu je…jen je mi ho hrozně líto.
Tak počkáme do odpo, snad to bude lepší, kdyžtak ho hodně nabalim.
Jo, prosím, vemte někdo foťák. Mě ho druhá půlka rodiny odvezla i s kamerou na dovču.
A už je vzhůru…spal celých 8min!
VŠE NEJ NEJ PŮLROČŇÁTKŮM JOHANCE A PATRICKOVI
![]()
http://www.gify.nou.cz/…ubory/64.gif
ŠMARJÁ SRAZ.....
![]()
ale já přijdu, ikdyž jsem to zjistila až teď a teď nevím kde začít.....snad abych dala malému najíst a oblíct a valíme, omlouvám se dopředu, asi nestíhám kosmetické úpravy
holky já jsem pablb, já mám dneska ještě furt březen
foťák přibalím
Klííííd, není to sraz pražských hvězd!
já na vás asi takhle vystrojená od stolečku taky mrkat nebudu… ![]()
http://www.gify.nou.cz/…ubory/26.gif
carsa
Tady se spí. Tož asi dorazíme později. To je ostuda - máme to nejblíž…
Třeba ho vzbudí to ťukání do klávesnice
.
Ale když je dneska takovej nedopečenej, tak se mi ho nechce násilim budit.
Jak se poznáme ? Mně podle zelené barvy, kočárek zeleno béžový, já celá zelená - skoro, teda oblečení
A co Vy? Carsa Vy taky berete Váš červený kočárek?
Se mnou jede ještě jedna maminka, máchlapečka Josífka narozeného také v říjnu, ale nemá doma internet, jen občasně u rodičů, když jedou mimo Prahu. Tak snad to nevadí.
My máme taky zelený kočár. Já budu v červenym. Takže: nejdřív kočár, pak prsa a pak já - tak to jsme my
!
Prší,prší,jen se leje…
tak ono už jak tak koukám sněží,kruci,kruci ![]()
Johance a Patričkovi přejeme vše nej,nej http://images.animationfactory.com/…g_sm_nwm.gif
Tak zrovna myslím na to,jak asi tak srazíkujete
.Už se těším na váš popis
a ať je co nejvystižnější
Škoda akorát,že vám to počasíčko moc nevyšlo.
Včera jsem se konečně rozhodla,že začnu pracovat na zpevnění mých ochablých svalů,takže jsem to vzala pevně do rukou,zbantovala kamarádku a hybaj dneska na speeding.Tedy až večer,ale už se docela těším.
Tak se zatím loučím,jdu do skříně poštrachat nějaký ucházející cvičební obleček ve kterém budu vypadat oslnivě.
![]()
Vykoupaný, napucnutý, unavený Pepíček už chrupe.
Srazík byl fajn, akorát já než se stačila pořádně rozkoukat, tak už jsme mazali domů. Myslím, že jsme se sešly všechny pražský, akorát Goska nedorazila - copak, copak dej o sobě vědět! Kluci jak buci vypadají opravdu tak stejně staří, jo Markétka (jediná holčička na srazíku a asi i v Praze - teda od nás říjnových tady z diskuze, pochopitelně
), to je proti nim drobeček (ale v pohodě, prostě princeznička a okolo samej chlapák
). Syrda nás pěkně zaskočila - měla pro miminka ponožky a pro maminky zdravou tyčinku - Syrdo, díky za ní! Já si celej tejden říkám, jak si tam hezky dám dortík nebo něco, to se mi nějak vykouřilo z hlavy (nechápu, jak je to možný, pořád musím něco futrovat, ale já jak jsem venku z bytu, tak prostě veškerá pozornost upřená na spokojenost miminka a všechno ostatní mám vždycky tak mlhavý … snad to jednou přejde
) a tyčinka mě na cestě zpátky zachránila! Jinak bych snad zkolabovala
.
Asi bude potřeba, aby srazík mimopražským popsal pořádně někdo jiný, já na to psaní moc nejsem a když už se rozjedu, tak je z toho tohle.
Ahojky
Ostrava Tak pan Nohavica může napsat pokračování Ladovské zimy
sníh se drží na trávě a já jsem se tak radovala z jara. ![]()
Srazík to je fajn, že jste se měly fajn. Těším se na fotečky ![]()
Přejeme všem dobrou noc a zítra, prosím, žádný sníh.
Ahoj Xenie a spol.
hezký večer,
srazík super. já teď moc nestíhám, ale hodím do galerky fotky - zatím bez popisu - později přidám komentář -( nebo to uděláte za mne?
)
Jinak prodej golfek dopadl úspěšně ![]()
srazík taky jsme moc ráda, že jsem Vás viděla naživo, co jsem nafotila dala jsem do Galerky s nadpisem „Srazík Praha dne 5.4.2006 v Človíčkově“ snažila jsem se v rychlosti i o popisky, tak si to nějak přeberte, snažila jsem se vyfotit i každé mimi zvlášť, tak se tam snad všechny zůčastněné najdete, omlouvám se jen Jindrovi, ten mi nějak unikl ?
ale příště to určitě napravím ![]()
Pro mimopražské, myslím že srazík se vydařil, ikdyž to bylo takové hekticko-zmatené, alespoň teda já, jsem občas pojmenovávala miminka jinými jmény nemluvě o maminkách. VŠEM se omlouvám, ale mě to vždy chvíli trvá než si to zapamatuji. Jinak mě odchytila Syrda hned v přízemí, asi jsem opravdu k nepřehlédnutí, zda jsem ta „Lamargarita“ . .. tak pak jsem neměla problém poznat ostatní neboť Syrda nás zavedla na místo stanovené. Miminka byla hodná, Ivánek nerušeně zchrupnul, Ríšánek se vzorně napapal ze skleničky, Pepíček byl asi ten nejvyrovnanější a nejhodnější, Jindra pobíhal sem a tam - taky moc krásný kluk !!!! a Markétka, to byla třešnička na dortu, prostě princezna. A Tadeášek? Tomu jsem tam objevila druhý zub ![]()
Co se týče Kačky a Jozífka, což nejsou členi naší diskuze, tak já jim totižto slíbila na dnešek procházku a pak když mi v poledne došlo, že je sraz, tak jsem to nějak už nemohla moc rušit a tak jsem to spojila, ona je hodně velký temperament jak jste mohli poznat
ale aspoň řeč nestála
Jozífek je poloviční Rom ( jeho tatínek je mooooc fešný snědý mužský a patřící k těm bohužel ne moc početným Rómům, co vystudovali VŠ ) … to jen tak pro upřesnění a snad jste se na mě nezlobili
Tadeášek mi dneska večer usnul vyčerpáním o hodinu dřív, ale cestou domů mu to povídalo, když se konečně dostal ke slovu, už nebylo posluchačů
a tak to popovídal aspoň doma tátovi a že bylo co
![]()
Abych nezapomenula:
VŠECHNO nejlepší oslavencům půlročňátkům JOHANCE A PATRIČKOVI !!!!! Posilám hubenku na čelíčko a spoustu La Margarit ( kopretin)
http://www.sirmi.ic.cz/kytka/60.gif
Ještě jse mse chtěla optat, když už máme to zlato za první zub, máme teď ještě bronz za druhý ???? ????
jinak si dělám legraci, ok stačí zlato ![]()