Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
3.4.06 12:04

Ríša všem moc děkuje za přání!
http://www.gify.nou.cz/…ubory/17.gif

Ze Strašnic zdravím na Kavčí Hory a na Žižkov - tam jsem se narodila (resp. Jarov), chodila do škol, vyrůstala a mám tam rodiče.

Sárince gratulujeme k prvnímu zoubku a závidíme, že se vyklubal bez problémů!
 http://www.gify.nou.cz/…bory/l13.gif

Hezký den a sluníčko!
http://www.gify.nou.cz/…ubory/10.gif

• Citovat
  • Upravit
120
3.4.06 12:05

anonym syrda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
3.4.06 15:08

Ahoj,
Praha - Kyje zdraví zbytek světa.
Vše nejlepší oslavencům a zubatcům!
http://www.gify.nou.cz/…ory/ohn4.gif /> Babička šla vyvenčit Ivánka, tak mám chvíli klid. Teda, to byl nádherný víkend.
V sobotu ráno jsme na rychlovku sjeli k našim na chalupu pro letní gumy. pak jsme měli na návštěvě tu mojí kmarádku, co jsem u nich byl ve čtvrteks manželem. Chlapy šli na squash a my se vydali na Čerňák do dětských obchodů. Koupila jsem Ivanovi jarní čepičku, dudlík na kaši a pítko. Měli jsme s chlapama pak sraz v pět v KFC a já pořád kámošce tvrdila, že je spousta času a v klidu jsem jednom obchodě popíjela čajík a prohlížela Bettynku.
Najednou manžel za mnou, prý kde jsme. Já blbec totiž ještě nemám na telefonu přehozený letní čas!!!! Prostě ženská na mateřský, co jí je fuk, kolik je hodin!!!!
Tak jsme to už nestíhali a museli obě nakojit v tom obchodě. Pak jsem tam musela Ivana i přebalit, protože se po…, ale měli uznání a nikomu to nevadilo.
Večer jsem teda dala Ivanovi poprvé kaši. Snědl jí tak půlku a pak, že už prý nechce a raději mlíko. Je fakt, že se pak probudil na jídlo místo ve tři až o půl šesté. Ale tím mi jednak narušil režim, jednak už potom neusnul a hlavně jsem měla tak nalitý prsa, že jsm už asi hodinu skučela v posteli. Takže jsem dala kaši zatím k ledu a tak měsíc ještě počkám.

Jinak zeleninku jí úplně v pohodě. Dneska měl rýži s mrkví. Ta rýže nejde úplně hezky romixovat, zůstávají v tom kousky, tak jsem měla strach, jestli to bude baštit, ale bez problémů. Snědl toho obrovskou misku a pořád kňučel, že by si ještě dal.

No a včera jsme byli ty povodňový turisti. Prošli jsme celé nábřeží a fakt mě překvapilo, kolik je i tady v Praze vody. Všude mají ty protipovodňový bariéry a třeba na Zbraslavi je kolem silnice všude voda.
Zase jsme se zdrželi a kojila jsem opět v nějaké cukrárně. Mně by to ani tak nevadilo, ale Ivan má pořád pocit, že když se nebude dívat, tak o něco přijde. Vždycky si dvakrát cucne a pak odvrátí hlavu a já tam sedím, prsa ven a čekám, kdy se milostpán zas ráčí přicucnout.

Taky už jsem celá natěšená vyjela se sporťákem. Protože už docela hodně kouká kolem sebe a nespí, tak aby měl větší rozhled a bylo to dobrý. Děsně se řehtal na kačeny, co plavali po vodě a večer byl z těch dojmů tak utahanej, že usínal už ve vaničce.

Houpačka . Já jem ji našla v jednom internetovým obchodě (stojí tam něco kolem tisícovky) a tam jsem si stáhla fotku dala na MMB, že takovou koupím. A ozvali se mi dokonce dvě paní, že ji mají. Takže mě stála pětistovku a je bez jediné chybičky. A fakt jsem z ní já i Ivan nadšená. Tady je odkaz na ten obchod.
 http://lego-hracky-hry.obchodni-dum-mija.cz/…s72+dp35786/

bazén Hloubětín - omlouvám se, už nevím, kdo to psal. Ale jestli někdo víte - dá se tam plavat už s půlročním dítětem? Kenny tam plavou a od roku a já bych tam docela rád chodila. Je tam slaná voda a to by nám na ten AE dělalo dobře. Navíc to mám pěšky kousek od domu.

zatím pa, carsa

• Citovat
  • Upravit
253
3.4.06 17:13

Carso - s Vodníčkem se v Hloubětíně plave již od 6ti měsíců - sice tam kurzy pořádají i jiné „školy“ (třeba Kenny), ale tam nevím od kolika a taky se to liší cenou :( . Vodníček začíná v polovině dubna, zápis byl minulý pátek, ale třeba ještě něco volnýho bude http://www.dkvodnicek.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
4.4.06 07:32

Dobré ráno,
zase je nádherně - radost pohledět. Manžel mi včera přinesl hyacint ( snad i vykvete ) a tak jaro nemá chybu :D
Včera jsem měla společné odpoledne s tchánovci a Ájou - no musela jsem nasupeně utéct - uklidnit se a vrátit ( a omluvit ). Taky máte neohroženého dědu? ten náš se chce stále prát s auty - on je pyšný, že veze kočár a má snad hlavu v oblacích. To je šílené - minule jsme zastavili provoz na křižovatce - klasickém kříži . Okolo chodníčků taková zábradlíčka a náš děda sjede z chodníku objede zábradlí a jede napříč křižovatkou ( ze 3 stran jeli auta !! ) se slovy vždyť mě vidí :twisted: :twisted: . Včera něco podobného.
Carsa- hloubětín , pokud si pamatuji, tak je tam velký bazén 50m a ta slaná voda je v tom malinkém.
Jdeme snídat tak všem přeji pohodový den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
4.4.06 07:32

Dobré ráno!
Počásko dnes vypadá nadějně. Za chvíli jedeme za naší mamčou do práce na Smíchov.
Noc u nás potřetí za sebou úúúžasná: spal od 20.30 do 5.50!

Ivánkovi a Aničce přejeme vše nejlepší k půlročninám!!!!!!!!!!
 http://www.gify.nou.cz/…ubory/45.gif

A jestli jste někdo Ivana, tak i vše nej k svátku :lol:
 http://www.gify.nou.cz/…ubory/19.gif

Hezký den!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
4.4.06 08:48

Dobré ráno,
Ivánek půl roku oslavil tím, že byl vzhůru už od půl šesté. No, na zabití. Děkujeme za přání.
Je krásně, tak taky vyrážíme do terénu.

http://www.gify.nou.cz/…ubory/23.gif

carsa

• Citovat
  • Upravit
5891
4.4.06 09:45

ciao,
tak mame po 2.ockovani vcera.miry : 8,81kg a 70 cm , 5mesicu 1 tyden, to jde ne ?
zase me nastval jeden kurak, pred ordinaci kouril,ale nastesti dal,tak jsem maleho nechala venku,spinkal,ale najednou vidim on jde bliz,tak jsem ho porposila zda by nemohl jit dal,on neodpovedel ,dokouril a sel dovnitr,byl to otec ditete co slo pred nama,samozrejme ze ten kour maleho probudil,je na to hodne citlivej,ja taky…takze rozmrzely cely odpoledne..fakt hruza,to jejich ditko melo snad mesic,drobatko a on smrdel zdaleka a co teprve zblizka i ordinace tim nacpela ach jo.

SPANI : toz nas malej expert spal pekne do pulnoci,hodne prekvapil,pak 2× kojo a od 2:30h vzhuru a nemohl usnout, nastoupil vysavac a odsavani,ale vysledek nicmoc, takze pak hopsani na balonu do usnuti a bala se ze pujdu spat jen na hodku,ze klasicky mezi 5-6h bude budicek,ale ne az v 7:30h no proste sikulka, ale ryma je previt,se drzi Vitka zuby nehty..

Dneska odpol.je mejdlo - teda schuze vlastniku-cela nasa ulica, bude se probirat dotace „Panel“ a jine veci…no vinko tam asi neponesem,pac vets. lidi bude tak nad 70 roku ;( uvidime, loni touhle dobou jsme schvalili,ze chcem pripojeni pres Netbox, starouskove nechteli,ale Martin je presvedcil,ze oni na to doplacet nebudou,ani na elektrinu…a stejnak h… Netbox sliby chyby…no Bluetone se zacina chovat podobne, vyplnite formular na netu,pak ho vytisknete a poslete POSTOU jim do Prahy,no logika..pak tam jeste M.musel volat, a oni ze si nas vlozi do databaze, no trvalo jim den vlozeni…tak ted jeste modem a snad vitej rychly internetu, pendolino hadra.

GRATULUJEM PULROCAKUM !!! dort s pulkou svicky ;)

mejte se vsici pekne Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
4.4.06 10:04

Hola hoj!

Tak vás všechny mooc zdravíme a po dlouhé době píši. Malej na chvilku usnul, takže budu mít (snad) čas to v klidu dohnat :D .
Sárulce - dodatečně obrovské gratulace k zoubku. Jste stříbrní!
Ríšánkovi - všechno nejlepší k včerejšímu svátku
Ivánek - všechno nejlepší k dnešním polonarozkám
Xenie - díky moc za přání k narozkám
Všem - krásný den a pohodové děti

Jaro je tu!! Toto trvalo! Po obědě vždycky vyrážíme ven a jsme tam až do večera. Krááása. Prý se má nějak ochladit, tak snad to nebude tak strašný a nebudeme muset zase vytahovat zimní fusak :evil: .
Povodně - no, v pátek tady dělali od devíti večer humbuk. Byla jsem jen s malým sama doma a nevěděla, co se děje. Jezdili policajti a hlásili, že je vyhlášený 3. stupeň povodňové aktivity a že prosí lidi, aby šli hned pytlovat k řece. A že to může vypadat jako v roce 1997. Ježííší, já dostala najednou strach (a to jsem normálně celkem v klidu), ale byla jsem na mrtvici z toho, že se tam nemůžu podívat jak to vypadá a kdyžtak něco vynosit ze sklepa. No, ale klepejte na sousedy, aby vám v deset večer pohlídali dítě, že? Tak jsem trnula a průběžně to hlásila manželovi a on nakonec opustil bujarou oslavu v Brně a přijel (pod vlivem!), ale ukázalo se, že ten humbuk byl zbytečný a řeka se nevylila. Ani když upustili Křetínku. Včera už byla o hodně dole, takže snad pohoda. Moc lituji ty, kteří jsou zaplavení :(
Známí s roční holčičkou se nás ptali jestli bysme nejeli s nima na dovču do Chorvatska na podzim, tak doufám, že tátu ukecám a pojedeme. Mělo by to být v pohodě. Hlavně mě i nakopla Lamargarita, že jedou, teda letí, do Řecka. Díky!!
Chtěla jsem se zeptat v čem si schováváte obídky ve skleničkách, když jste někde venku a víte, že budete krmit mimo domov. Příští prodloužený víkend jedeme do Beskyd a tak jsem si nějak uvědomila, že to asi budeme muset vyřešit.
No, nic je tam Zdivočelá země, tak se jdu koukat a malej se stejně probudil :evil: .
Jo, ještě jednu věc - koukali jste se na Chůvu v akci? Celkem dobrý. Hlavně, aby jim to vydrželo fungovat pořád :lol:

Zatím papa

Ida

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
4.4.06 10:14

Gratulace k půlročkům Ivánkovi a Aničce :-)

http://www.sirmi.ic.cz/kytka/14.gif

Dalif taky chodíme na takové schůze, ale teď jak jsme v Praze tak se staroušama komunikujeme přes internet, náš dům začínájí dělat teď před Velikonocema, zahajují to naší výměnou oken, no už se těším, až se tam jednou vrátíme do opraveného. u nás se zaváděl Netbox v akci " za korunu" a je to napohodu, je hodně rychlý, když jsme se přestěhovali do Prahy museli jsme tu zřizovat ADSL, protože tu nic jiného nejde a je to strááááášně pomalý, ikdyž máme prej tu jejich nejrychlejší linku…tak nevím, zlatej Netbox a je fakt že ta firma se opravdu snaží, o všem nás informuje, výpadky jsou hlášeny dopředu cca 1 x do 1/2 roka a ještě v noci

Syrda no vidíš to, my dneska jedeme z Kavčích hor do Strašnic, jezdívám tam často, mám tam kamarádku s holčičkou, které je rok a půl, tak až dneska potkáš dvě žensky ne nejmladšího vzezření, mě s kočárem a ji s ťapkající holčičkou, jsme to my :lol: :lol:

Manžu mám opět doma, u žasi pracující z domu na pořád, nějak si na to nemohu zvyknout. V poledne ale si jdeme sednout na jídlo tady do parku do restaurace, tak nemusím vařit a pak jedu do Strašnic za kamarádkou, jezdí mi přímí nízkopodlažní autobus, je to na pohodu.

Krásný den všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
4.4.06 10:17

i510 jsem tě nakopla ???? to jsou věci :oops: :oops: no kdoví zda pojedeme, u nás to visí na manžovi práci, ale snad si čas udělá

skleničky mám termosku, takovou z polyster. na zip na flašky a pasuje to i na skleničky, takže ohřeji s uzavřeným víčekem ve vodě, šupnu do termosky a vydrží minimálně vlažná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
4.4.06 10:49

Přidáváme se ke gratulantům:

Vše nejlepší našim prvním půlročňátkům Aničce a Ivánkovi http://www.gify.nou.cz/…bory/n18.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
4.4.06 12:30

Jsme z výletu zpátky. Příjemná, hodinová, zvořilostní návštěva :lol: . Malej byl úžasnej, babi unešená, její kolegyně taky. Babi Ríšu nadšeně nakrmila přesnídávkou, já dala kafčo a chlebíčky, malýmu sosnout a jeli jsme zpátky. V tram. dobrý, na požádání i pomohli s kočárem :P .

i510 - taky máme na uchovávání polystyrenovou termoláhev. Ale tady je na každym rohu hospoda, tak občas na drzo poprosim o ohřátí v mikrovlnce, když sklenička moc vystydne. Pokud mikrovl. maj, ohřejou, zatím jsem se nesetkala s odmítnutím :D :D. Teda praktikovala jsem to asi třikrát :oops: :lol: .

lamargarita - tak že bych šla odpo brouzdat po Strašnicích…a budu vás vyhlížet :lol: !!! Asi ale než bych je celý obešla - no nevim, nevim :? . My bydlíme téměř vedle plavečáku Slavie. Dozádu za nás jsou Strašnice ještě dlooooouuuhý…!

pražandy - platí ten zítřek ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
4.4.06 13:07

http://www.gify.nou.cz/…bory/hr6.gif /> vše nej nej půlročňátkům. :lol: :lol:

sraz také doufám, že platí :D - 5.4. 14.30 EDEN

termotaštička - první jsem měla s polystyrenem a dost brzy se rozbila :( - utrhlo se ucho. teď mám jinou - látkovou s takovou stříbrnou tepelnou izolací něco podobného jako je pod karimatku a ta drží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
4.4.06 13:51

Jasně, že sraz platí!!!!!

Už se na Vás moc těšíme.

To počasí jsem ráno přechválila. Jen jsme vylezli na Národní z metra, začalo pršet. Tak jsem se na chvíli schovala v Tescu a pak dobrý, ale je tam docela zima.

Ohřívání lahviček - venku jsem ještě nekrmila - nemám odvahu. Já když krmím, tak ani nemůžu použít bryndák, to by bylo málo - normálně ho celého nasoukám do skafandru (starší overálek) a fleky máme i na nožičkách. Takže na krmení na veřejnosti si ještě chvilku počkáme.

Cestování s dítětem - my taky na konci léta pojedeme do Bulharska a dokonce autem, doufám, že to nějak zvládneme.
 http://www.gify.nou.cz/…bory/611.gif

carsa

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital