Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
253
6.4.06 20:54

Tak v rychlíku: Vše nejlepší Dominikovi, dalšímu půlročňátku! http://www.sirmi.ic.cz/kytka/163.gif I když VerouS si to přečte asi hodně pozdě (jestli vůbec), když je teď v novém a bez připojení (hrůza, to si nedovedu představit) :roll: .

A seznámek:
Maminka Miminko Narození Čas Místo Váha Míra Carsa Ivan 4. říjen 2005 16:56 Praha 3570 g 51 cm Aimee Anna 4. říjen 2005 Xeniej Johana 5. říjen 2005 21:20 Ostrava 3550 g I510 Patrick 5. říjen 2005 Blansko 4200 g 52 cm
VerouS Dominik 6. říjen 2005 3400 g 51 cm
Goska Samuel 10. říjen 2005 Praha 3950 g 52 cm
Vinona Sára 12. říjen 2005 13:43 Ostrava 3400 g 52 cm Franeza Pepíček 18. říjen 2005 19:06 Praha 3000 g 50 cm
Lamargarita Tadeáš 22. říjen 2005 13:19 Praha 4200 g 52 cm
Amazonka01 Julie 24. říjen 2005 8:20 Tábor 3300 g 49 cm Dalif Vítek 25. říjen 2005 Brno 3800 g 51 cm
Valderama Nikolas 27. říjen 2005 10:20 Brno 3750 g 47 cm
Biba Mariánka 30. říjen 2005 02:48 Opava 3100 g 49 cm
Oslino Markéta 30. říjen 2005 10:22 Praha 2930 g 48 cm
PetraJ Barbora 31. říjen 2005 8:23 Česká Lípa
Yasmin Jakub 31. říjen 2005 Praha
Syrda Ríša 31. říjen 2005 16:32 Praha 4390 g 54 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
6.4.06 21:14

Dobrý večer!

Tak srazík se Vám vážně vydařil! Moc Vám to všem sluší, děťátka jsou k nakousnutí a maminky sympaťačky :D

Dominičkovi taky gratulujeme k půlročku :wink:

Oslino tak cestování MHD mě taky nebaví. Jsem typ člověka, který nerad o něco žádá, takže hromadnou dopravou jezdím v nouzi nejvyšší 8) Minule mě ale velice mile překvapil mladíček, který se málem ochotou přetrhl a pomáhal mi s holkama při nastupování i vystupování :wink: Jinak nevraživé pohledy nebo naopak nevšímáky taky dobře známe :evil:

PetraJ dudlíky naštěstí Johanka zatím nevybírá, ale koupila jsem už velikost od 5-ti měsíců a z toho jí teda pěkně natahuje. Takže ještě používáme ty nejmenší.

Carso Tak to je teda Ivánek pašák. My jdeme na poradnu a očkování v úterý, tak taky podáme hlášení. :wink:

Syrdo ať je prďolka brzy v pořádku :)

lamargito blbou náladu hoď na nějakého nepříjemného souseda, o víkendu má být hezky tak bude na světě veseleji :wink:

i510 neslintej nad Hruškou nebo to řeknu manželovi :lol:

Přejeme všem klidnou dobrou noc. Xenie a spol
P.S. Dnes měla Johanka premiéru - dostala na večeři rýžovou kaši 8O tak jsem zvědavá, jak bude spát. Už teď mám pravou mlíkárnu nějak nalitou, tak doufám, že mi nepraskne. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
6.4.06 21:30

Oslino a Franezo moc díky za uvedení do reality, ještě že Vás tu mám :!

tak se omlouvám mamince VerouS.....už teď vím :oops: :) jsem to hlava děravá a to jsem hledala zpátky a nějak špatně, ani jsem v rychlosti nemohla najít seznámek a manža mi stepoval za zádama, ať ho sem už pustím
Ještě jsem dlouho neslyšela nic o Nikolasovi a Jůlince :?: :?:

i510 jojo, pomohlo to moc, načerpala jsem sílu a udělala ještě k večeři balkánský salát, což pro mě byl taky relax, jsem nám do toho přikrouhala černý kořen a zalila jablečným octem a olivovým olejem a manža toho snědl celou mísu a zapomenul si všimnout že v tom ani nebylo žádné maso :wink: :D :lol: tak mě to dobře naladilo

Do Brna odjíždíme ve středu pozdě večer, tak snad to Tadeášek zvládne, ve čtrvrtek jedeme za kamarádkou do Bohunic, vzala si kvůli nám i dovolenou, manža bude přítomen stavebním úpravám v našem brněnském bytě, v pátek zase jdu večer na pivečko s kamarádkama a bývalýma kolegyněma v jednom, si poslechnout, co je nového tam kde jsem kdysi pracovala, v sobotu nejspíše vyrazíme celá rodina ( včetně tchýně, tchána, švagra a jeho přítelkyně ) někam do restaurace na obídek, manža nás prej zve :wink:, a večer až malej usne ( a že spí od 20h do 8:30 ), snad babička případně dohlídne, tak chceme jít po roce do kina, snad budou dávat nějaký horor nebo psycho či sci-fi to my rádi :lol: v neděli mě čeká nejspíše nápor rodiných návštěv ze strany tchýně a odpoledne ještě pojedu s Tedym za mou známou a bývalou šéfovou z mého předpředchozího zaměstnání, pondělí ať žijí Velikonoce.....no asi nejsem normální, ale co už, tak si to snad v tom Brně užijeme 8)

dalif četla jsem, že jste na ně pěkně naštvaní, na Netbox, my asi měli štěstí v tom, že v Lískovci zahajovali už zkušební provoz a máme tam 10Mb/s za nějakých 700Kč už od roku 2004 a fakt na ně nemohu říci křivého slova, možná jak jim pak přibilo práce, už to nezvládaj, tak je mi to líto, že Vás zklamali

všem přeji klidnou noc, jdu vyvařit láhve a půjdu koukat na Pavouka na čt2 :arrow:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
6.4.06 21:31

Lamargarito , neboj, s tou gyndou to nějak uděláme :D
http://www.gify.nou.cz/…bory/123.gif /> Dobrou noc maminky a miminka. IvaP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.4.06 07:33

hezké ráno / tady je jen 0°C /,
Syrda - doufám, že už je Ríša lepší. A Adélku s manželem jste jistě řádně přivítali :D to bylo radosti viď
Carsa - ta ZOO není vůbec špatný nápad - přebalovací pultíky tam jsou :D jen by to ještě chtělo sluníčko :D aby šlo kojit venku. Jinak Ivánek je pěkně dlouhej :o
Franeza - supr seznámek i barevnej :D alespoň mám jasno :D
Lamargarita - neměj depku :lol: v Brně se ti nálada určitě zlepší a pořádně si to užijete. Já jedu na týden po Velikonocích do Úl, tak už se také těším, i když budu pendlovat mezi UL a Děčínem.
Xeniej - co kaše - jak Johanka spinkala?
i510 - držíme palečky na dnešní ne moc vítanou návštěvu - tak ať je to v pohodě :D
PetraJ - já zase už poztrácela 3 dudlíky a už mi zbyl jen jeden, tak ho opatruji jak oko v hlavě

• Citovat
  • Upravit
2725
7.4.06 08:33

Ahoj holky

U nás je jako po boji! :? Johanka kaši teda sice baštila, ale okolo 22 hod šílený řev. Asi ji bolelo z kaše břicho :cry: a ještě se k tomu přidal sakramentská rýma :cry: Takže obě holky nachcípané, no mě snad picne :evil:
Doma mám bordel jako v tanku, Honza se chystá na cestu a má všude roztahäné věci :evil: uklidím asi až v pondělí odjede. :roll:

Zatím se mějte mooooc pěkně. Xenie a chrchlošci :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
7.4.06 09:20

Ahoj,
já jenom v rychlosti pozdravím. Tady to vypadá na další krásný den, tak pádíme na vzduch.

http://www.gify.nou.cz/…bory/147.gif

carsa

• Citovat
  • Upravit
472
7.4.06 13:24

Nám se dnes rozhodl věnovat manža, tak taky pádíme ven na vzduch, a nakoupit, lednice zeje prázdnotou poté co Tedy poobědval :lol:

http://www.gify.nou.cz/…ubory/c6.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
7.4.06 15:14

Vrátili jsme se domů na oběd a tady pusto prázdno.
No jo, všichni vycházkují. Však mi taky ještě poběžíme.
Koupila jsem nosičku pro Ivánka.
 http://www.babydirekt.cz/…6_GRAY_l.jpg

Teď přes víkend se chystáme jen tak tréningově do Prachovských skal a pak chceme už taky trochu začít dělat tůry po horách tak doufám, že to Ivan vydrží a bude ho to bavit.
Užívejte pátek a my zase pádíme.
 carsa

• Citovat
  • Upravit
1274
7.4.06 15:42

Ahoojte tak jsme si vydupali internet! Jsme už hezky v novém a je to tu jak po výbuchu! Teď nemám čas reagovat, ale zítra večer vše poctivě dočtu aq napíšu vám!

Mějte se krásně a Dominiček děkuje za gratulace !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
7.4.06 16:09

Zdravím po dlouhé době všechny maminky i miminka :lol: Máme dosti dlouhou absenci,ale poctivě vás pročítám,když už nemám čas psát ani reagovat!Buď nám nejede internet nebo zkrátka nestíháme :cry: LAMARGARITO:Nicolásek je živý jak drak,někdy mám podezření zda to není otesánek,páč ty příkrmy do něj padaj jak průtokáčem :) Máme za sebou konečně první očkování,vážíme 7500gr a měříme 70cm,takže jsme taky tak trochu dlouhán po taťkovi :wink: Je paráda,že míříš k nám do Brna,je tu krásně!Jen škoda,že máš tak nabitej program :cry: mohly jsme se sejít,jsem taky v Bohunicích.Docela jsem Vám holky záviděla ten pražskej srazík-já jsem tu pořád sama jen s dětičkama,tak už se o mě pokouší řádná depka :cry: navíc na to nejsem momentálně nej po zdravotní stránce,tak to na mě vše ňák padá.......ale hlavní je,že už jsme zvítězili nad hnusným ekzémem a všechny dítka jsou v pořádku!!!!!!!!!Málem bych zapomněla-pozdě,ale přece -Děkujeme za přání k pětiměsíčninám 8O a HURAAAAAA JARO!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
7.4.06 17:22

A ještě malej dotaz-absolutně nic mi k vám nejde dodat-fotky do galerie,obrázky ani metříky :cry: jsem z toho Nešťastná!!!!!!!!! :twisted: Kdo mi ňák poradí,ale pro neandrtálce :roll: Předem díky,Val

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
7.4.06 19:08

Jsme třetí!! Jupííííííí!! Jsme třetíí!! Jupííí! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
7.4.06 19:31

Ahoj

i510 gratulujeme :lol: http://sirmi.ic.cz/mini/291.gif /> Carsa Pěkné, my máme zálusk na krosnu od Salewy
 http://www.bartsport.cz/…tska-sedacka?…

Johanka má rýmu jako hrom :cry: , Barunka už je vcelku v pohodě. Zítra k nám přijde na rozlučkový mejdan tchýně, švagrová a nevlastní syn, tak budu muset trochu máknout, ještě nemám ani vymyšleno co jim nabídneme :roll: 8O 8)

Xenie a spol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
7.4.06 19:53

Hojky holky,

se omlouvám za ten přehnaný projev radosti :lol: .
Xenie - děkuji a moc mě mrzí, že jsou holčičky nemocný :(
Carsa + Xenie - moc pěkný krosničky. My si pro tento účel pořídili šátek, tak snad poslouží.
Valdemara - vítám po dlouhé odmlce
VesouS - jsi pašák! Bez emimina to prostě nejde :D . Je to jedno jak to doma vypadá, hlavně, že ´máme připojení na internet, že?

Dneska jsme nakonec na preventivku nešli (se mi nechtělo), tak příští týden. Sama jsem zvědavá na obříkovi míry :D .
Odpoledne jsme byli venku a nějací blázni sjižděli řeku na raftu 8O a viděla jsem megarybu. Asi sumec. Teďka lituju, že jsme se do té vody nevrhla a nečapla ju. To by doma koukali :D 8O :lol:

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital