Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
carsa
10.4.06 16:04

…a chčije a chčije…(citát, tož snad nikoho nepobouřím).

http://www.gify.nou.cz/…bory/mr4.gif

Ivan procházkuje sám v kočárku na chodbě, protože do toho marastu by psa nevyhnal..

Tak mám letní gumy. Dokonce nový. Měli jsme už strašně sjetý, ale znáte chlapy; ten můj:„to ještě letos vydrží“.
Když to uviděl chlápek v tom servisu, tak se na mě skoro nepřátelsky podíval: „ženská a v tomhle chcete vozit mimino“?!?
Fakt jsem se zastyděla a po telefonu jsem se tam asi půl hoďky hádala s manželem, než teda ustoupil a nechala jsem tam tím pádem asi 9 tis za nové. Ale aspoň se budu cítit bezpečněji.

Štípání a kopání - to je jasnačka - máma musí poznat, kdo je tady pánem. Taky jem celá doštípaná a my máme ještě jednu zábavu - sundávat mámě brýle a nejlépe je okamžitě odhodit co nejdál. Ta potvora přišla na to, že okamžitě běžím je sebrat a o to víc ho to baví.

Jdu uklízet…ach jo!
carsa

• Citovat
  • Upravit
carsa
10.4.06 16:43

Pro nás, kteří čteme už jenom ten internet.. :lol:

** //Jednou se potkali perfektní muž a perfektní žena. Po perfektním chození měli perfektní svatbu. Jejich společný život byl, samozřejmě,perfektní. V jednom zasněženém, bouřkovém Štědrém dni perfektní pár jel ve svém perfektním autě,když uviděli na kraji cesty sedět nešťastného člověka. Jako perfektní pár zastavili, aby pomohli. Tam stál Santa Klaus s velkým baťohem hraček. Aby nezklamali žádné dítě na Štědrý večer, perfektní pár naložil Santa Klause a jeho hračky do svého auta a už byli všichni na cestě a
rozdávali hračky…
Bohužel, stalo se neštěstí a perfektní pár a Santa Klaus měli po cestě nehodu. Jenom jeden z nich nehodu přežil.

Otázka: Kdo přežil? Posuňte níž a dozvíte se odpověď…

Přežila perfektní žena. Ona je totiž jediná, kdo opravdu existoval. Každý přece ví, že žádný Santa Klaus není a není ani nic takového jako perfektní muž. . . . . . . . . Ženy, přestaňte číst, to je konec vtipu.
Muži pokračujte. Takže když neexistuje žádný perfektní muž ani Santa Klaus, žena musela řídit auto. To vysvětluje, proč se stala dopravní nehoda. A kromě jiného, jestli jste žena a stále toto čtete, jen to potvrzuje jinou skutečnost: ženy nikdy neposlechnou !!!!// **

• Citovat
  • Upravit
5891
10.4.06 17:55

Carso nechci prudit,ale v Brne dneska celej den bylo nadherne, slunicko atd..
ted je teda dooost vetrno,ale jeste neprsi…asi to dojde sem zitra ;(

hodim sem jen dobrej vtip :

Dva lenochodi leží bez hnutí na větvi. Přejde jeden den… druhý… třetí,čtvrtý… Pátého dne začne jeden z nich otáčet hlavou a druhý mu povídá: „Nestresuj!!“

ciao Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
10.4.06 18:02

prudíš, dalif, prudíš, .......ale ono dojde i na brňáky...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 carsa

• Citovat
  • Upravit
2725
10.4.06 20:09

Dobrý večer!!

Tak jsme taťku odvezli na vlak a už se asi blíží ku Praze :(
Balil se samozřejmě na poslední chvíli, ale nakonec se to zvládlo bez velkých nervů 8O , což je teda velký div, protože pro něj je problém se sbalit na víkend. :wink:

Johanka pořád soplí, zítra jdeme k lékařce dříve, jsem zvědavá jestli mi ji naočkuje. Ale asi ano, protože teploty naštěstí nemá/ ťuk,ťuk,ťuk/. :roll:

Dalif takže v Brně byla ještě dnes opalovačka? Tady asi před hodinkou začlo pršet, přes den taky nic moc, bylo okolo 10 st.C

Vinona tak doufám, že Sarulka odolá vašin bacilům a bude zdravoučká :wink:

Biba tož vitej zpět, byli jste na tom veletrhu/pro dítě/? Já jsem teda jednou dostala pokutu 200 Kč,– , že jsem projela křižovatku na oranžovou :oops: :oops: :oops:
Je dobře, že má Marianka ekzém lepší.

štípání taky naše hobby. Ještě taky ráda cvrnká ramínkem od podprdy při kojení. :D

Samkovi taky přejeme vše nšj k půl ročku :lol:
 http://janesjokes.wz.cz/elephnt2.gif

Dobrou noc všem přeje Xenie a holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
10.4.06 21:00

Carsa x Dalif my to vždy vozíme sebou z Prahy ten déšť do Brna, tak jedeme ve středu, takže Brno !!!!! ve středu začíná pršet !!! :lol: :lol: :lol: ale přepověď říká že už dřív, tak uvidíme, mohlo by se to do čtvrtka vypršet, potřebuji hezký počasí na klokánku a naše cestování s Tedym po místních tetkách 8)

Dobrou a klidnou noc

http://animace.org/…/G100121.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
11.4.06 07:54

Dobré ráno

Ostrava „chčije“, 3,4 st.C :( Kdepak je to zatracené jaro?? :evil:
Dnes jsme vstávaly v 6,00hod :( Johanka teď hází svou tradiční 15 min chrupku. A já nevím co mám vařit na oběd. Od zítra budu vařit na dvakrát. Pro Johanku a pro mě s Barunkou. Ale jestli bude Barunka ve čtvrtek v pořádku, tak poběží do školky. :)
Mějte se mooooc krásně i v tomto uplakaném počasí.
Zdraví Xenie a holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
11.4.06 09:35

Ahojky holky

Tak u nás teda bylo včera hezky, ale dneska chčije :evil: .
Přejeme všechno nejlepší k včerejšímu půročku Samkovi!
Bibo - vítej zpátky.
Xeniej - pak dej vědět jestli jste naočkovaní. My jdeme ve čtvrtek, tak jsem zvědavá.
Noční kojení - taky jsm četla, že po půl roce jde jen o rozmar, ale malej vždycky hltá jak o život, tak to asi ještě nechám jak to je a uvidíme časem.
Papanica - kdy vám začali mazlíci jíst celou dávku na oběd. Malej sní někdy víc a někdy míň, ale nikdy nesnědl ani tu nejmenší skleničku (tuším 110g) naráz. Zbytek od oběda mu dávám odpoledne a to vždycky sní mnohem víc.
Asi budu muset vyrazit do deště jinak umřu hlady :(
Dneska mi přišel na účet rodičovský příspěvek, takže já su milionář!! Jupííí.

Nenechte si zkazit náladu počasím. Duben za chvilku skončí a aprílové počasí bude pryč :D

http://www.gify.nou.cz/…ubory/xh.gif

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
11.4.06 09:45

Ahoj maminky ,se divím,že ještě nesněžíhttp://images.animationfactory.com/…g_sm_nwm.gif

U nás se nemoc zastavila,takže jsem ráda,že nebudu zmatkovat s nemocným dítkem,to by byl zákuseček pro mé nervičky :roll:

fyzické týrání -tak u nás probíhá samosebou taktéž,nedej bože,že má Sára delší nehtíky,to i taťka úpí bolestí.V duchu si říkám: jen mu dej :wink:
Co mě ale opravdu rozčiluje,je její ustavičné přetáčení u oblíkání,přebalování..... :roll: Takže vesměs pak oblíkám,když je ke mě otočena zády.

Lamargarito -přidáváš do papu jen žloutek,nebo celé vajíčko?Někde jsem četla,že bílek se nesmí dávat do 1 roku.Tak nevím,co je na tom pravdy.

Dodetečně Samíkovi přejeme všecičko nejlepčejší. http://images.animationfactory.com/…n_sm_nwm.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
11.4.06 09:47

Vinono - četla jsi dobře. Do roku se dává pouze vařený žloutek. Bílek kvůli možné alergii až po roce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
11.4.06 09:54

ahojky,

toz dnes rano az pred 6h ranni,ale Vitek sel spat az po 21h…zehlila jsem,Vitek me pozoroval obcas okomentoval a manzilek se koukal na nejakou sci-fi na noteboku, pak jsme sila do pulnoci,dnes je kurz… Dnes rano manzel prebalil a prevlikl maleho,takze jsem byla az do 7h v posteli !!!

vcera tady bylo nadherne az k veceru zacalo foukat, dnes poprchava +3st.no proste nicmoc pocasi a me se chce spaaaaat.--- Brno tusi ze prijede Lamargarita ;)

no uz mame za sebou ranni 20minutovku,toz cau a slunce aspon v dusi kdyz ne na obloze. * Dalif

http://www.mojezlaticko.cz/?…

no nic zase obrazek nejde…se na to muzu .. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
11.4.06 10:18

tak uz snezoprsi, mokrej snih snezi,ach jo,. obrazek se nebudu ani pokouset vlozit :?

mejte se pekne, pada na me depka a spanek,ale malej je zivej ale taky trochu nastvanej, vcera se narodila sestrence holka a on se tesil na kamose, hlavne ze je zdrava, chudak sestrenka prenasela skoro 10 dni !!

ciao D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
11.4.06 11:39

Nazdárek!
Tak jsem do od soboty do teď přelouskala, uf :D !
V neděli jsme byli na pouti. Riskli jsme to i s malým. A světe div se, ten vzduch a 3 hoďky venku mu pomohly a zmizelo o osypání!!!
Včera jsem s ním byla na kontrole i s močí (chytli jsme jí už za 20min! Úplně super! - u holky tenkrát 1,5hodiny! Teď trochu čaje, poťukat na močák, strčit pindíka do zkumavky a bylo to!!!)
JE ÚPLNĚ ZDRAVEJ! Ty 3denní horečky a následné osypání bylo jen doprovodný k nějaký viróze. Je to vratný, může to doprovázet každou virózu (to jsou vyhlídky…). Není to pátá (šestá) nemoc. Ptala jsem se i na název, v tu ránu jsem ho zapoměla :oops: :( .
Po zubu ani památky!
Dnes jedem na véču k našim.
K obědu peču hovězí žebírko (od 8hod. - asi ňáká stará kráva :lol: ), špenát a brambor. knedlik. A polivka.

BIBA - jak jsem to tak přelouskávala, tak jestli si dobře pamatuju, žes to byla ty kdo psal, že jste dostaly na ekzém kortikoidy??? Mě to děsně udivuje, protože naše dětská je rezolutně odmítá nejmíň do 8 měsíců!!! Na Adélku nám zkoušela napsat všechno možný okolo, jen aby se jim vyhla a jsem za to ráda! No, hlavně, že už to teď máte lepší!!!

LAMARGARITA - koukej jet do Brna, ať to počásko z Prahy odvezeš :lol: :lol: :lol: !

XENIEJ - ty vaše nemoci, ach jo! To asi Barunka většinou přitáhne ze školky, ne? Taky se toho děsim… Ale rozhodla jsem se dát Adélku do školky až od 9/07. Stejně by mi jí vzali až letos od prosince, kdy jí budou 3roky, tak jí o 3/4 roku prodloužím mládí doma, do školních ústavů se ještě nachodí dost :P . A taky mají přednost ze zákona pětiletý, a pak děti maminek, co jdou do práce. Já jsem doma s mladším, tak jsme až na posledním místě a i tak je tu dost plno - byly jsme ve dvou školkách v okolí…
Tak se brzy uzdravte a ať Johanku očkování nebolí!

Zatím pa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
11.4.06 11:48

Ahojky

Tak jsme se vrátily od lékařky. Johanku nám nenaočkovala, ale měli jsme poradnu 8O vážíme 7840 g :wink:
A můžeme tedy začít s příkrmy. Sice říkala nejprve ovoce apak za 14 dní přidat zeleninu, ale u Barunky jsme začínali taky zeleninou. Tož to rozjedeme s mrkvičkou. Držte pěsti. :roll:
Jdu chystat obídek Barunce a možná podusím Johance mrkvičku.
Zatím se mějte pěkně. Xenie a holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
11.4.06 12:16

Ahoj holky,
já už jsem se včera nedostala k PC, ale tady odpoledne taky proletoval sníh. Dneska se to naštěstí drží bez deště, tak jsme hned ráno vyrazili na poštu a do obchodu, abychom to stihli, než zase začne lejt. A má to takhle být celý týden - no nazdar.
Docela jsem se nažhavila na to výletování, že jsme se rozhodli to zkusit a v květnu pojedeme na pět dní do Adršpachu. Už jsem zamluvila penzión. Jen doufám, že to tam s náma Ivan vydrží a nebude moc protivný. Manžel chce vzít i lano a trochu třeba i polízt, kdyby se zadařilo. No, uvidíme, ale každopádně se už moc těším.
Bílek - nebrat!!! (my máme ty alergie naštudovaný zepředu i zezadu). Já mám doporučení - od 8-mého měsíce 6× týdně maso a 1× žloutek.
Spaní - Ivan se pravidelně budí v šest. Ale zjistil jsem, že když ho vezmu k sobě do postele, tak ještě usne a do sedmi vydrží
Johanka je teda kus ženský! to je dobře! Školka - docela se toho děsím. Pořád bylo málo dětí, všechno se rušilo a teď jsme se rozrodily a školky nebudou…ach jo!
Přetáčení u přebalování - přesně: Já mám na přebalováku takový ty různý mastičky a tubičky a Ivan je po nich jak jetej. Tak už přebaluju na zemi na karimatce, protože nasazovat plínu zadkem nahoru nezvládám.

http://www.gify.nou.cz/…bory/170.gif

čau, carsa

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital