Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
carsa
14.4.06 21:31

Ahoj,
tak koukám, že brněnský srazík byl úspěšný - to je fajn. Doufám, že Lamargarita hojně fotila, ať víme, jak všichni vypadají. Docela by mě zajímalo, co tam Niki vyváděl, že z něj byli kluci tak paf.

http://www.gify.nou.cz/…y/dite17.gif

My jsme se dneska třikrát oblékli a vypravili ven a třikrát jsme se zase svíkali - kdyby jenom pršelo, tak to bychom se možná ještě někam vypravili,ale ono naprosto nechutně lilo - hnus jeden fialovej!!!! :twisted:
Doufám, že se stane zázrak a probudíme se zítra do hezkého dne. Koneckonců už by to mohlo odejít do Brna, že Dalif? :lol: a my mohli vyrazit na výlet.
Pokud bude škaredě, tak pojedeme na celý víkend k Danově sestře a to u bych Vás neuviděla. Takže přeju krásné velikonoce, užijte si tatínky a pokud to půjde vyražte do přírody.
 http://www.gify.nou.cz/…ubory/27.gif

• Citovat
  • Upravit
138
14.4.06 22:56

DALIF:tak jsem mrkla na fotky,Lamargarita i dítka super a já tam opět vypadám hrůzostrašně :( Zkrátka nejsem fotogenický tip,snad na fotkách od Lamargarity to bude o něco lepčejší :?

BIBA:s tchýně si nekaž náladu,hoď to za hlavu-oni prostě jiný nebudou :twisted: [list=]CARSA:musela bys Nikouše vidět v reálu,Lamargarita ho chtěla vyfotit a asi po páté marné fotce prohlásila,že je lepší chytat motýly :lol: Prostě není minutky,aby sebou nešil,nehopsal,nemlel nohama a rukama a nestál vždy připraven vyběhnout-ovšem,kdyby to šlo :wink: ,takže není divu,že nemá čas na spaní a nemůže nabrat(holky nevěřily,že toho tolik sní)LAMARGARITA:dle tvé rady jsem zakoupila šťávičky od Hami a světe div se-Niki konečně vypil skoro půl flašky,takže velké díky Tobě :P Jinak Tedy je opravdu takový hloubavý a neustále zamyšlený „chlapák“,ale jak napsala Dalif-je to jeho IMAGE :wink: Holky všem přeji pěkný prodloužený víkend a hlavně málo ošlehaných zadečků!!!!!!!DOBROU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
15.4.06 08:08

Dobré ráno holky!

Ostrava tak dnes to vypadá nadějně, skoro jasno, 8,5 st.C A příští týden má být 17 st.C 8O Jestli jim teda vyjde předpověď. :lol: CARSO jak to vypadá v Praze :lol: :lol: :lol:

Valdemara takže Niki je taky malá tryskomyška? Tak u nás to vypadá, že Johanka půjde po stopách Barunky a budou obě jako z divokých vyjec :roll:

Syrdo soucítím s Tebou, já si kafe zalívám studenou vodou, ale s toaleťákem zatím nepochoduju :lol:

Zatím se mějte moc pěkně, holky si žádají nějakou zábavu :roll: tak fičím. Ahoj Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
15.4.06 09:43

Robeez - mrkněte na www.spuntik.cz- od konce dubna začnou prodávat tyto botičky. Jsem z nich absolutně unešená, ale ta cena!!!! Říkala jsem si, že bychom si je mohli přát pro Marianku na Vánoce od někoho, to už bude ťapkat. Holky Pražačky, běžte je omrknout, jaký jsou „naživo“.

Přeju krásný slunečný den, jdu venčit mimíse. Pa

Příspěvek upraven 17.12.11 v 18:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
15.4.06 10:08

Přeji krásné dopoledne a také velikonoční víkend ,
u nás v Ov je slunečno,tak doufám,že to tak i zůstane.
Dnes jdeme na oběd k mamce,slaví narozky,tak juchůůůů,nemusím vařit :lol:
Velikonoce tento rok nijak neřeším a taky se musím přiznat,že je moc nemusím :oops: ,ale až bude ta moje kočička větší,tak se budu snažit,ať si je aspoň ona užije.

Bibo -jak dopadla vajíčka?http://images.animationfactory.com/…g_sm_nwm.gif

Sydro -myslím,že jsi to byla ty,která psala o té prasklé lebce 8O ,musím teda konstatovat,že mě by po takovém úrazu mého dítěte vítala psychiatrie.To je opravdu hrůzostrašné.

srazík -takže opět vydařený,taky jsem nic jiného nečekala :wink: ,Lamargarita musí být taky všude,že? :lol: :lol: :lol:

http://images.animationfactory.com/…aster_05.jpg

Tak se zatím loučím,jdu se trochu zkulturnit,dříve než se ta moje cácorka vzbudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
15.4.06 18:18
:mrgreen:

Příspěvek upraven 17.12.11 v 18:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
15.4.06 18:39

Lamargarita jede do Ostravy ? 8O :D

HODY HODY DOPROVODY…
pozehnane velikonoce a radost nejen z mrskutu preje Dalif a spol.

ps. na obrazky s… proste nejdou zobrazit,chjo co delam spatne ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
15.4.06 21:12

dalif - ale vždyť se Ti tam zobrazili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
15.4.06 21:12

u mne na PC ne !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
15.4.06 23:06

Srazík Ostrava = tak jak jsem pročítala Vaše spisovatelské pohnutky, tak jsem se musela nahlas zasmát při oné poznámce o mé případné cestě do Ostravy. Tak tam jsem naposled byla cca před 8roky na nějaké výstavě bonsají a citrusů a jiné květeny, všechno co jsem tam zakoupilo již dávno pod mou „pečlivou“ pěstitelskou ručkou chcíplo. A Pendolíno už jezdí??? Ne opravdu do Ostravy nemířím, aspoň nemusíte vytahovat deštníky :lol: :lol: Ale srazík Vám určitě doporučuji !!!

Srazík Brno = Chci poděkovat Val i Dalif za čas a fajn atmosféru, bylo nám s Vámi moc hezky a určitě to zopáknem, tož holky totáč zasejc půjdem hodit sicnu do ňáký cukrárny :wink:

Niki je opravdu velmi čiperný chlapeček, zaostřit skoro nemožná věc a jak tuším, že na příštím srazu již bude běhat okolo stolu :D Vítek je krásně rostlý kus mužskýho už v tomto věku, fakt svaly a pečující i mé ochablé svalstvo neustálým odhazováním hraček. Val i Dalif to moc slušelo, však až se vrátím k svému PC v Praze, zpracuji foto a dám na galerku, uvidíte a dáte za pravdu.

aristokratické sklony - asi překvapím, ale modrá z nás neteče… ale tato deformace se v naší DNA vskutku vyskytuje, moje babička, která mě vychovávala, pocházela ze šlechtického rodu ale zchudlého a kdysi násilně vystěhovaného z Polska

Tedy všeobecně bere srazíky jako příležitost "prospat se " :lol:

Valdemara - jsem ráda že moje rada byla co k čemu a že jsi ukecala Nikiho na šťávičky, tak to vypadá že na dalším srazu z něj budu mít už jen namísto fotky jen šmouhy, jak to bude silný a rychlý klučík :lol:

Tedy na mě dneska z postýlky pokřikoval „mam“ a !mam! to bude buď tím brněnským vzduchem !!! a nebo jak pak naznal manža mýma ušima

Přeji Všem krásné Velikonoce !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
16.4.06 17:52

Čau holky, žijete vůbec? Je tady nějak pusto. Snad nemoknete venku?

Včera bylo super počasí, byli jsme se konečně podívat u Mácháče. Loni jsme tam nebyli ani jednou, tak snad letos v létě se tam někdy ukážem.
Dneska je fakt hnusně, u nás každou chvíli prší. Před chvíli jsme přijeli z návštěvy. Barča byla hodná, akorát se mi tam posr… . :lol: Můj recept na zácpu - po:,–(ím ji do autosedačky a za chvíli je po zácpě. :lol:
Zítra máme nabytý den, jdeme na čtyři návštěvy. Když už budem v Lípě, tak to musíme oběhat. Nejvíc se těším k mámě, bude bramborový salát, řízečky, chlebíčky, dortíček,… :lol: Fuj, to mi zase bude blbě. Manža bude určitě zase otrávenej, moc tyhle rodinný sleziny nemusí, ale já si to užívám. Jsem celý dny zavřená sama doma, tak když si konečně můžu s někým pokecat, tak toho musím využít.
Tak si užijte velikonoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
16.4.06 17:55

Také přejeme hezké velikonoce.
Občas čtu, ale nestíhám psát.

Pa Aimee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
16.4.06 18:12

Ahojky

Tak v Ostravě dnes počasí vcelku ušlo, odpoledne jsem šla s holkama do cukrárny :oops: a pak jsme ještě byly na pískovišti.
Johanka není ve své kůži, v noci na dnešek jsem jí kojila snad 7×, když jsem ji chtěla jen zašpuntoval dudlíkem nebo ponosit tak nahodila srdceryvný řev. Tak aby nevzbudila Barunku a celý barák jsem ji musela přiložit jinak by bylo tóčo. :roll:
Srazík v Ostravě bez lamargity si neumím představit :lol: :lol: :lol:

Děti mě zřejmě volají :? tak běžím, mějte se pěkně a přejeme příjemný zbytek velikonoc.
Xenie a holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
16.4.06 22:11

Ahojte holky a klucííí!

Jsem poslední dobou nějaká strhaná a nestíhám všechno co bych chtěla. Vás samozřejmě čtu, ale nějak nestíhám psát!
Kuchyň mám ve fázi, že sjou hotové spodní skříňky a mám tam už všechny spotřebiče…tak už kuchtíme - horní skříňky se snad zvládnou během týdne…

A navíc mám v sobotu zkoušku a vůbec nemám čas se učit, tak nevím jak to dopadne…Musím začít biflovat a to pěkně rychle!

Jinak Domíšek má chytlé průdušky a užívá Amoclen a nějaký sirup…ale už není tak protivný jak byl…

Chtěla bych napsat více a reagovat, ale oči mi dosluhují a říkaj, že mám jít spát…

Mějte se krásně,, užijte si zítřek :lol:

Pápá a pěkné sny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
16.4.06 22:28

Ahojky,
vajíčka se mi vůůůůbec nepovedla, ta barvící metoda je na prd. Vznikly mi z toho takový hnusně barevný vajíčka. Měla jsem to obarvit normálně!
No nic, příště už budu zase chytřejší. :( :( :( 8O

Přeju veselé Velokonoce a bohatou pomlázku.
Papapapapapapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital