Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
13.4.06 19:14

oslino - my máme Baby-skate. Adélce to na něm báječně frčí od začátku. Koupili jsme ho cca za 1000,– na Husitský 66, P3 v Dětským ráji. Maj stránky www.detskyraj.cz, ale tam neni. Mrkněte se tam osobně - máte to krásnou (delší) procházkou z kopečka dolu po Koněvce :lol: . Ája ťapat moc nechce, je to lenoch. Ujde pár metrů a Mami, bolej nožičky:roll:. Ale když jdem někam jen spolu, bez sporťáku nebo bez Ríši v hlubokym, tak si na kočárek ani nevzdechne.

Hlubokej máme ňákej PRAMPOL, ani mi to nic neřiká, ale jsem s nim spokojená, jen jen trochu těžší, je to 4-kombinace a babyskate na něj jde zaháknout v poho, i zabrzdit.
A když jsem zadala do googlu Prampol, tak to kupodivu i něco našlo :).

Sporťák máme Apollo od Cam - NEDOPORUČUJU! Byť se to nezdá, má dost krátký sed, krátký pásy - hlavně ten mezi nožkama a tak nějak divný těžiště. Když chci třeba vyjet na chodník, musím ho jakoby podhodit. A má dost krátkou rukověť, když udělám delší krok, kopu do něj.
Na ten jsem ještě babyskate nezkoušela, ale to už Adéla snad bude ťapat opravdu sama :evil: než do něj po:,–(im Ríšu. Novej kupovat - v rámci fin. situace - nebudem. Dokaď drží, tak to v něm už odjezdíme i s mladym :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.4.06 21:02

Se srazem počítáme, zítra v 11:30 v Zemance, jinak tady v Brně je pohoda a
celkem dobré počasí !!!
Zdravíme z Brna !!!
Lamargarita

• Citovat
  • Upravit
90
13.4.06 21:10

Syrda - děkuji a potěšila jsi mě-já už myslela,že normálně ťapete - tak vím, že to není zbytečné :D V Dětském ráji jsem byla včera - pohledný mladík tam se ¨mnou lítal hodinu a přidělávat různá stupátka na různé kočáry - a výsledek nic. A nakonec mi ještě pohlídal děti a já se mrkla dolů:-). Problém je, že máme strašně úzké dveře:-) a jsme bez kočárkárny - 3patro:-), takže denně skládat :twisted: A to s tím stupátkem vždy nejde :( A odšroubovávat to každý den? - to ne! Jediná šance - zajedu dö Handy a zkusím orig. stupátko od Jané ( ten projede :-) ) Ale spíš to vypadá, že mi zůstane ten můj „autobus“
Biba -jojo my jsme takový tintítka -to Patrik za chvíli dožene Jindru:-) Ten má 10,2 kg :D Jinak já mám tandem Powertwin od Jane a je super. Mutsy jsem zkoušela a hrůza ( nechci urazit někoho, kdo ho má :D )
Syrda - naše kořeny ( moje babi a deda ) jsou ze Stropkova u Medzilaborců - jo ty zábavy byly super. My jsme tam jezdili od mala a poznávali domácí zvířectvo atd. Vždy super prázdniny :D To jsem si zavzpomínala.
Já jsem dnes slaměná ( manža slaví ),tak si jdu něco přečíst - tedy jestli mě nepohltí MMB :D
dorou noc

Jééé ahoj Lamargarito a všechny brňandy - zítra si to užijte :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
13.4.06 22:36

Hezký pozdní večer,

tak my se hlásíme taky k paragánům :cry: Dnes jsem vezli s Markem Sáru na pohlídání k mamce a nejmíň 3× jsem jí upozorňovala,ať jí nenechává bez dozoru,že je strašná čiperka a ať ji dá raději na zem,když si bude chtít jen odskočit.Dívala se na mě jako na cvoka 8O ,že ví a že je jí to jasné.Vrátili jsme se za hoďku a pohoda,Sára vysmátá.No a pak se to stalo.Uzkostlivý a starostlivý tatínek naši Sárulky :twisted: si klíďo píďo odešel z pokoje(sice jen na skok) a Sáru nechal na gauči u telky. 8O Najednou řev,já běžím do obýváku a Sára na čtyřech pod stolem.Samozřejmě spadla.Jsem myslela,že ho dobiju :twisted: Naštěstí má mamka dost hrubé plyšové koberce,takže Sára zabrečela jen leknutím,pak už se jen smála a byla v poho.To,co si pak musel Marek ode mě vyslechnout,vám nebudu ani psát...... :oops: hlavně,že jsem to dnes 10× zdůrazňovala :roll:. Chudák měl z toho takové výčitky,že celý den ani nemluvil a pořád říkal,že ho to mrzí.No snad chybama se člověk učí.

Všem děkujem mockrát za blahopřání k půlročku :P :P :P

Tak a jdu to přelouskat......,myslím tu haldu co jste holky jedny upsané napsaly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
13.4.06 22:41

Pekny vecer vsetkym,
tak dnes sme mali premieru, prvykrat som davala mrkvicku, prvni lzicku a mala velky uspech. Uvidim, co bude zajtra. Ale mam pocit, ze Samko s jedlom problem nema. Ale neviem, ci si zvykne, ze po jedle uz nepride prso. Zatial caka, kedy sa moze pricucnut, aj po vecernej kasicke.

carsa ja som tiez nevidela, ako Samko spadol a ked som k nemu prisla, tak zacal plakat. Ale plakal skor z toho, ze sa zlakol, pretoze ked som ho vzala na ruky, tak sa hned upokojil. Tiez som si hovorila, ze deti padaju, tak som ho pozorovala, ale potom som volala kamoske, ktora ma rocne dievcatko a ta hovorila, ze mam volat doktorke, ze taketo male deti chcu mat pod dozorom. Tak som jej volala a ta ma hned poslala do nemocnice na snimok. Ale ked nemal doteraz problemy, tak je to urcite v pohode. A este som sa chcela spytat na nejaky tip na turistiku. Asi nejaku lahsiu, ked to bude aj s malym. Mam pocit, ze to mas celkom prechodene a ja to poznam iba na Slovensku. Tu v Cechach iba par miest a aj to vacsinou z beziek.

vychodniare vidim, ze svet je maly :wink:

sedenie maly tiez este nesedi sam, iba ked ho mam v kline, tak chvilku vydrzi, ale aj tak ho musim drzat za rucicky. A ja ho v tom velmi nepodporujem, pretoze chcem, aby sedel az vtedy, ked sa sam po:,–(i. Nech pride sam na to, ako na to. :D

i510 tak Patrick je poriadny chlap, to su uzasne miery. Musi mat krasne faldiky. Ja ich totiz zboznujem, tie detske faldiky. Ked je Samko nahy, tak sa na to neviem vynadivat.

Majte sa krasne a pokojnu noc
Goska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
13.4.06 23:41

Ahoj,
dneska mě chytla parádní migréna. Mívám to tak třikrát do roka, ale pak to stojí za to. Je to takový ten stav, kdy se nemůžete ani pohnout, protože máte pocit, že při kadém pohybu se vám ta hlava rozskočí. Vždycky jsem se musala nacpat brufenama, ale to teď, co kojím nejde. Tak jsem si alespoň udělala ohromný hrnec čaje s medem, sbalila Ivana a vlezla si s ním pod peřinu. Měla jsem docela strach, že bude vvádět, ale byl velice ohleduplný a tiše vedle maminky ležel. Nakonec jsme oba usnuli a když jsem se probudila, tak to bylo OK. Tak doufám, že mám alespoň na půl roku pokoj. Te´d se mi ale nechce spát - tak tady budu sůvit a ráno budu jak vyvoraná myš…
 http://www.gify.nou.cz/…ory/my20.gif

Goska - no, takhle s prďolkou bych doporučovala třeba Český ráj a Prachovské skály. Je to relativně malé území s rychlou ústupovou cestou, pokud by se to prďolkovi nelíbilo (všude jsou hospůdky) nebo Českosaské Švícarsko -tam je moc krásně, ale je to trochu divočejší. Nebo, když jste z Prahy, tak se zkuste vydat podél Sázavy. To je taky krásný výlet. Jinak doporučuji www.turistika.cz , tam najdeš třeba i tipy na ubytování.

Vinona - doufám, že Sára bude v pohodě. Asi si tím musí projít všechny dětičky a maminy, ale ten pocit, že se něco stalo je fakt strašný.

Teď jsem někde četla, že chlapeček Britney Spears taky spadl z jídelní židličky… o nás se alespoň nepíše…

Přeji všem krásnou noc a co nejméně buzení.
http://www.gify.nou.cz/…bory/106.gif /> carsa

• Citovat
  • Upravit
2725
14.4.06 08:00

Dobré ráno!

Včera jsem náhodou stihla kousek předpovědi počasí a v sobotu má být 17 st. C 8O No teda nechci to zakřiknout , ale bylo by to super :wink:

Už tady se mnou píše i Johanka :?
Dnes vyrazíme k našim, musím nakoupit nějaké mňamky na víkend a velikonoční výslužku a s těma dvěma cácorama chodit po obchodě se mi teda moc nechce.
Carsa migréna fuuj! Stačilo mi, když mě bolela hlavy vkuse tři týdny, pořád se nevědělo proč až se nakonec slavnostně zjistilo, že to mám od páteře. :roll:
Goska tak, ať prckovi taky chutná :lol:
padavci držím pěsti, ať jsou všichni paragáni v pořádku a my maminky, ať nezažíváme takovéhle chvíle :(

Johanka se mi tady na klíně kroutí, asi nebude závislák jako maminka :oops: takže na přání své malé dcery opouštím toto stanoviště a všechny zdravím.
Xenie a holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
14.4.06 09:23

Nazdárek všem!
Začínám být trochu k.o. a tak ňák mimo. Malej se opět budí (už 3.noc) po dvou hodinách a vstává v 5.45h :roll: .

Tuhle jsem třeba odešla z WC i s roličkou toaleťáku, místo kafe si udělala kakao, který patřilo Adélce a tak...... :oops: :roll:

A chčije a chčije…chtěla jsem nám jít koupit každýmu ňákou drobnost na sebe, aby nás beran nepokadil. Ale kvůli k počasí nás asi posere :lol: .

oslino - ten babyskate máme „Junior rider deluxe“. Neni šroubovací, ale jen nacvakávací. Má poměrně velké ty karabiny, takže jde super nandat i sundat.)

Bylo by super, kdyby zítra bylo těch 17st., ale zatím to na to fakt nevypadá :evil: .

Jdu vymejšlet něco rychlýho k obědu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
14.4.06 10:43

Tak jsem se podívala na meteopress, jak teda bude:

http://www.meteopress.cz/…sloupek1.png /> http://www.meteopress.cz/…sloupek2.png /> http://www.meteopress.cz/…sloupek3.png

To vypadá docela nadějně, ne? Tak snad alespoň v sobotu bychom mohli někam vyrazit. I když zatím nic moc - leje tady jak z konve. Ach jo, zas budeme celý den sedět doma.
 carsa

• Citovat
  • Upravit
443
14.4.06 12:30

Ahoj holky a dětičky,
dneska jsem venku pěkně zmokla, ráno nepršelo a tak jsem vyrazila bez pláštěnky a cestou začalo 8O . A já jí nevozím sebou.

koš na pleny - mám ten speciální koš na pleny, koupila jsem ho z druhé ruky za 500, no a stejně mi z toho ty plíny smrdí.

Příspěvek upraven 17.12.11 v 18:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
14.4.06 15:40

Ahoj
Biba -my jsme také zmokli :D a 2× vyrazili jsme v 9.30 a teď se vrátili a pokaždé zmokli . Na zastávce mne úplně zarazila jedna paní asi 50-nice ( ty jsou jak známo nejhorší¨- jako kdyby zapoměly, že také měly děti.) a optala se zda nechci pomoct s kočárkem :D 8O . No já na ní koukala jak tele 8O . Ten beránek se ti určitě povede :D :D
Syrda -dík za radu -nacvakávací jsem neviděla - budu pátrat. Jinak s tím kakaem a toaleťákem jsi mě pobavila. My jsme se v noci lepší -jen 2× a pak až v 6 hod. Takže pohoda :D
Xeniej - Johanka je úžasná - vůbec není pocintaná :D My jsme také začli - no nic moc , ale hlavně zjistila, že se mrkvička dobře prská. Tak jsme všichni od mrkve a Jindra řekl že je „plase“
A co brněnský srazík? áááááááá již jsem žádaná - jsou oba v postýlce, tak snad je to OK
Jo a už nikdo nepadejte - já se vždy úplně zděsím. Kamarádky švagrové spadlo mimčo z přebalováku a mělo prasklou lebku - bylo to vidět hned - takový červený „šrám“(lepší slovo nevymyslím :oops: ). Dneska je holka úplně normální - ve škole premiant :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
14.4.06 15:53

ciao,
je po srazu, hodila jsem par - no slovy 4 fotky,ktere fotila mobilem ,takze omluvte snizenou kvalitu ;) Vyfotila jsem vickrat Lamargaritu,pac v prazsekm sraziku jsem ji skoro na fotkach nevidela.

Toz Niki je budouci desetibojar,co deseti,dvanacti ci dvacetibojar, uz ted beha a skace - Skippy ;) ne vazne,byl nejdrobnejsi a nejmrstnejsi, Vitek z nej byl uplne paf, no doufam ze na nej koukal se zalibenim jen kamaradskym, nic proti 4% mensine,ale vite…

a Tadeasek - premyslivej typ, budouci fotograf po mamince, pekne dlouhej, jo zuby nechtel ukazat, ale jazyk ma krasny Lamargarito ;)
A prej nechce spat pres den, dojeli jsme do kavarny, Niki uz vzhuru davno, Vitek hned po prichodu do kavarny a kdo si myslite spal nejdyl ??? no jasne nas fesak Tedy !!!

Lamargarito, prijde mi ze Tedy ma v sobe neco aristokratickyho, takovej image ;)

no nic ,my jsme vzhuru. ciao Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
14.4.06 16:10

jo pocasi - tady rano trochu prselo,ale ted sviti slunicko :)

prijedte do Brna a uvidite, jo Brno je zlata lod , za slunickem semka chod !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
14.4.06 19:12

Zdravím všechny přítomné,srazík byl super-zvedlo mi to náladu :lol: ale Nikiho konečně něco tak „zmohlo“,že když jsme dorazili domů,snědl pár lžiček zeleninky s telecím masíčkem a KUPODIVU již od čtyř SPINKA 8O (snad poprvé od narození,ale je fakt,že tu nemá ségru-pro něj rušivý element)!A sakryš,jsem to zakřikla,už pláče a dovolává se pomoci-běžím!!!!!Tak jsem zpět,samo máme po spaní a jsme plní elánu a života,je mi jasný,že do půlnoci máme o zábavu postaráno :) DALIF:Vítek i Tedy jsou oba mooooooc velcí kluci a hlavně museli být s toho našeho raracha uplně vedle :lol: taky se na něj oba koukali s výrazem jako:„Co blázníš takhle rajtovat,když můžem jen ležet a pozorovat okolí“ :roll: Ráda jsem Vás poznala a musíme srazík Brno zase zopáknout!Teˇsi v rychlosti přelouskám co jste tu nového „nadatlovaly“ a malého se ujala babča od vedle,takže si jdu konečně nabarvit hlávku a budu zase vypadat jako člověk-HURAAAAAAAA :P Zatim pa a pěkný večer všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
14.4.06 19:41

Dobrý večer všem,
závidím Pražačkám a Brňačkám srazíky.
U nás odpoledne taky vylezlo sluníčko :D 8O

Příspěvek upraven 17.12.11 v 18:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit