Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
472
20.4.06 16:02

Tak jsme očkování, dva bodance do každého stehýnka, trochu si kňáknul, ale nic zá:,–(ního, tak zatím dobrý, uvidíme zda budou nějaké reakce. Za měsíc na další + ta lžička-obrna.

Máme 7860g a 74cm a vše ok, prej nám ta fyzioterapie prospívá.

Carsa - banán dávám jen tak mačkaný vidličkou - syrový ( začali jsme jak byl ten průjem a doktorka mi ho přímo doporučila ), ale malej mi najednou sní cca 3, aby se cítil syt, což je trochu moc, že jo ? Takže u nás děláme s rýžou, použiji rýžovou NEmléčnou kaši Hami cca 160ml a do toho pak dám rozmačkyný banán i dva a střídám mu to s ovocnou přesnídávky od Hami ( borůvky, hrušky, meruňky, broskev ) do té rýž.kaše pak přidám 1/2 té skleničky a tak jednu máme na 2 dny

jablíčko tak ani Ivánek nepapá…hmmm… mě to Tedy taky nepapá, zkoušela jsem jak podusit a rozmačkat, tak ve skleničce a nic, zařazujeme vedle španátu na index, třeba časem pak syrový

dalif buď ráda, že jsem trefila správný rok 8) Ať se Vítek brzy vyzdraví z té rýmy, já to musím zatím zaklepat, my ještě pořád takto nachlazení nebyli, tak hodně síly a ať to brzy zdoláte

valdemara v Brně jste všichni nějak nachlazení, tak ať to i Niky rychle zdolá, a zub už je???

i510 teda to byl výlet, kam si tam jela? Do Adamova ?? :-) Ale jinak přírodu tam máte moooc hezkou, snad až na ty velký kopce. Ale Moravský kras je krásný, jezdívám tam na houby k vysílači

xeniej nene nic jsem nemontovala a koláže, jo to je moje hoby, ale spíše v té grafice a pop-artu :D

Syrdo poslala jsem tajnou zprávu :wink: doufám že došla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
20.4.06 18:26

…tedy Tedy je pěkný dlouhán..... :lol: :lol: :lol:

Uhňácala jsem ten banán, díky moc za radu, a jdu na to. Pak poreferuju.

http://www.gify.nou.cz/…ory/ov82.gif

carsa

• Citovat
  • Upravit
371
20.4.06 21:28

Ahojky,

tak dneska jsme byli až do večera venku, obídek na zahrádce, kofolka. Byla s náma kamarádka, která vezla kočár a pak nesla malýho v šátku, když nechtěl být v kočáře. Jsem si říkala, že to s těma kamarádkama budu muset praktikovat častěji. Aspoň se tak nenadřu :lol:
Lamargaritko - naštěstí do Adamova ne, to bych se asi vrátila až dneska 8O . Jenom do Dolní Lhoty. Lesy jsou tady fakt nádherný a hříbky dobrý :D
Sporťák - zkusím. Třeba to pomůže.
Sezení - četla jsem, že sezení na klíně nevadí, tak teďka fakt nevím :(
Fakánek ještě nespí 8O 8O , tak to budu muset vzít do svých rukou :twisted: .
Už máme nový díl Harryho Pottera, tak se těším, až na to v klidu (doufám) koukneme :D

Klidnou noc a hodné děti a hezké sny

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
20.4.06 21:44

Tak hlásím, že banán taky nic moc. Až mu budu jednou vykládat, že mu chutnala mrkev a banán byl hnus, tak neuvěří :cry:

Zítra budu celý den u té kamarádky, co má devítiměsíčního kluka. Hlásila mi, že už se přetáčí. Tak mě napadlo,že by to mohlo být tím, že ho od 6-ti měsíců posazovali. Jak mi dneska říkala ta rehabka, jakmile si dítě sedne, zjistí, že takhle je svět hezčí a už se mu zpátky na břicho nechce…takže to fakt asi nebrat na lehkou váhu.

Lamargarito a Syrdo, užijte si zítřejší obídek a všichni ostatní pátek ( o víkendu už mají být bouřky).

http://www.gify.nou.cz/…bory/du1.gif

dobrou noc, carsa

• Citovat
  • Upravit
443
21.4.06 08:21

Ahoj maminky, holčičky a chlapečci,
děkuju všem za podporu ohledně ekzému, moc mě to potěšilo
syrdo - podle fotek to měla Adélka (snad jsem nespletla jméno) úplně stejný, jako to má ted M. Tak doufám, že jí to taky vymizí,moc bych si to přála. Už jsem jí dávala 2× mrkvičku, tak třeba se to zlepší. Už jsem od více kamarádek slyšela, že se jim ekzém hodně zlepšil, když začaly s příkrmy.

Příspěvek upraven 17.12.11 v 18:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
21.4.06 08:37

Carsa k nam do postele jsme zkouseli,nevyspal se nikdo z nas tri.Vitek ma radeji soukromi mam pocit.Takze postylka to jisti,navic neni dudlikovej,mam sbirku vsech ruznych znacek,ale nechce ho,obcas mu ho vnutim misto prsa,ale pozna to ulicnik !

Biba - vymenit praci prasek jsi zkousela,lepsi pry ty tekuty. nam se to uplne zlepsilo,rekla bych ze uplne zmizelo po vymene prac.prasku,pouzivame club 21- tekuty co pouzivaj Ti co maj latkove pleny Popolini ci bambino mio.;)

Lamargarita - teda Tedy vazne dlouhan, to se budou holky predhanet. jej vcera jsme byli ve cviceni a tam dolezla Andulka k Vitkovi a on jako by ji libal na hlavicku,pak na sebe koukali,no proste laska na uz nekolikaty pohled. ze by se Vitek nejak snazil to ne, byli tam i jini kluci,ale Andulka si vybrala jeho (a jeho hracky), asi budou holky dolizat za nim, on se svou lenosti tezko bude nekam lizt,kdyz ona muze prijit no ne ?
Jak to resis s autosedackou,to uz musi mit nohy v luftu ne ?

i510 v satku ho nosis od narozeni ?? vcera zkousela uvaz na zada, mame podobny vahy deti ;) a Vitkovi se to libilo,ale ja si nejak nepripadala jiste,musim to asi vic utahnout. na pristim srazu se na Tebe moc tesime,teda i na Patrika :)

dnes noc jakztakz,behem Ordinace klid !!! jen pred ni 2× a po ni nespocitane,hlavne po 22h.naloz v plence-prujem ach jo,hned dostal Hylak a ejhle rano taky naloz ale uz dobra barva ;) jinak „rano“ AZ v 5h !!hura
ted ma svoji dvacetiminutovku. Odpoledne jdem pomoct segre s vyberem svat.satu 8O . jej konci dvacetiminutovka pa Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
21.4.06 08:57

šátek - úžasný vynález, nejraději nosím v kříži hlavou ke mě i ode mě- aby měla výhled. Funguje to zejména na delších nákupech, kdy jí nebaví sedět v autosedačce.

Příspěvek upraven 17.12.11 v 18:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
21.4.06 09:06

Ahojky všichni

Jen v rychlosti než se ten náš rošťák probudí :D . Šátek - pořídili jsme šátek chvilku po narození, protože malej je chovací a pořád ječel, když se nechoval. Tak jsme ho pořídili (Vatanai) a fakt těch peněz nelitujeme. Co se oteplilo, tak ho máme denně na sobě. když byl malej, tak jsme zkoušeli Kolíbku, ale v té se moc necítil, tak přišla na řadu Kapsa a ta zůstala dodnes. O víkendu chceme zkusit s manžou i jiné úvazy, ale co jsem ty úvazy studovala, tak mi stejně asi bude vyhovovat ta Kapsa, protože je to takové nejvíc kontaktní, ale uvidíme. Vyzkoušíme a poreferuju.
Noc - tak jsem si , holky, zkusila, co to je bezmocnost :evil: . Malej začal z ničeho nic v noci plakat, ale táááák strašně! Nedal se ani uklidnit. Když začal natahovat, tak jsem mu dala prso, ale to nechtěl. Stráášně plakal, pořád, hrůůůza. Koukli jsme, jestli to třeba není kýla, ale nic jsme nenašli, po půl hodině se trošku uklidnil, ale pořád tak nějak vzlykal. Fakt to vypadalo, že ho něco bolí. Chtěla jsem ho položit na záda, ale začal znovu, tak jsem si říkala, jestli si třeba nepřeležel ruku nebo jestli ho nebolí záda nebo já nevím. Byla jsem z toho celkem v šoku. Horečku neměl. Na chvilku se zase uklidnil, ale pak začal znova. Tak jsem počkala, až se zase zklidní a dala mu prso - a bylo po všem. Strašný! Hrozně mě zmátlo, že nechtěl to prso už před tím. Jsem pitomá, že jsem to nepoznala! Ale aspoň poučení pro příště. Manžel mě totálně nas… :evil: . Napřed začal jakože už žádný mimino nechce, potom jsem mu říkala, ať zavolá do Dětské v Brně, že nám třeba řeknou, co máme vyzkoušet, aby jsme zjistili, proč to je a on začal, kde to číslo jako má vzít a furt chodil od ničeho k ničemu! :evil: :evil:
Já vážně myslela, že v tu chvíli na něho snad začnu ječet.
Ale už je to dobré :D . Všichni jsme v klidu a beru to jako ponaučení pro příště. Člověk by v tu chvíli dal všechno možný za to, aby bylo mimčo zdravé.
Dneska tady máme závody vodících psů, tak se tam jdu kouknout. Třeba tam bude to naše vypiplaný zlatíčko :-).

Holčičky a chlapečci mějte se dneska nádherně!!! A pevné nervy 8)

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
21.4.06 09:18

i510 to mi dela Vitek taky,krici jakoby ho neco bolelo,prso ho jeste vic nastve, musim skakat na balone nebo ve stoje,teda spis behem chuze mu zkusit nabidnout prso a pak vezme. Holt neni statickej,jak neco stoji nepohybuje se,neni to ono 8O 8O 8O
ono ho teda asi bolelo brisko-pac pak byla ta naloz,to se stihl predtim jeste zpotit,ale teplotu nemel…ale kdyz pak po tom revu usne je to takovy zlaticko,takovy andilek - ty minuty pak si uzivam :)

i510, Bibo - ja zkousela kapsu,ale on chce mit rozhled,ja mu nestacim :( ,takze nejradeji cumakuje pres rameno ;),Kolibka dobra,hned se prisal ulicnik,ale bolela me zada…no zkusime kapsu jeste jednou, je to asi jiny,my zaciname s satkem az ted…a cek si neni jisty jestli uvazano spravne a ditko to vyciti,zacne brecet a ted ouha nejde to rozvazat…

nebo to vyresime tou krosnickou - jako Carsa.

pekny den,tady sviti slunicko hura !!!

Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
21.4.06 10:13

Ahojky holčiny,tak mi stále bojujeme s rýmou,ale už my Niki včera snědl po čtyřech dnech konečně telecí masénko se zeleninkou a brambůrkou-sláva :) Přidala jsem do galerie pár fotek,jen omlouvám sníženou kvalitu :( bylo foceno mobilem a navíc vyfotit našeno „draka“ je nadlidský výkon :roll: BIBA:soucítím s Mariánkou,sama mám ekzém a vím jak to múže být někdy otravné a svrbění je nesnesitelný!Ale rádo se to zhoršuje hlavně v teplým počasí a když se zpotí,rozlézá se to,tak zkus míň oblékat a víckrát za den otírat vlhkou žíňkou(u malé mi to zabíralo,a nechodit moc na přímé slunko).SYRDA,LAMARGARITA:užijte si dnešní srazík ve človíčkově a dobrou chuť :D LAMARGARITA:zobek zatím nikde :( CARSA:zkus rozmixovat jablíčko dohromady s banánem-malému to moooc šmakuje :wink: I510:těšíme se na příští srazík i na tebe s Páťou!!!DALIF:jsme na tom s těma našema nespavcema úplně stejně :roll: Niki brobrečel už dvě noci,ta rýma a asi mu dávaj zabrat ty zuby:(Maminy užijte si dnešní krásný slunečný den a vyprocházkuje svá usměvavá dítka :lol: Taťka se dnes nabídl n aodpolední hlídaníčko,tak razím poprvé od porodu na babský srazík"čaj o páté"-už se těším,jsou tam tři prvotěhule,tak bude určo mimitéma :D Jdu se tudíž trochu zkulturnit,ať vypadám jako člověk!Pa Valderama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
21.4.06 17:40

Valdemara tak co kůltůra??? :lol: Jak bylo u Červeného hada ??? :lol: Ok, když říkáš budoucí maminky, asi jste šli do lepší hospůdky, než té nádražní. Tak si hezky užij.

i510 to jste tedy měli divokou noc a hlavně že vše dobře dopadlo. Manžové někdy začnou zmatkovat namísto pomoci, ale s nima to už jiné nebude, oni to maj od přírody Tak přeji Paťulkovi už žádné divoké sny a případně prso hned u pusinky :) A co závody psíků???

Dalif autosedačku máme chicco do 13kg, ona je celkem dlouhá. Taky když jsme ji kupovali, tak nám prodavačka říkala, že byla dost zlevněná kvůli tomu, že jsou v autech na ni krátké bezp.pásy, ale prej shoda okolností Oktávka je ok, což mi máme. Ale asi máš pravdu v tom, že nohy ven na sebe nedají dlouho čekat.

biba snad už máte ekzémky lepší, je pravda, jak psala Val, že s tím teplem se to horší, jak se člověk začne trochu potit, u mě hlavně pod vlasama, ale jak už mi radilo několik kožařů OSTŔÍHAT !!!! nehrozí :P Takže se budu dál škrabat. Na tot mi pomáhá umývat vlasy jablečným ocetem.

Syrdo děkujeme za moooc hezky den a králičkový oběd, Aja je kouzelná a hodňoučká princeznička, tak hodné dítko jsem snad zatím ještě nepotkala. Ať žije ČEPUK , asi dám do Blogísku nový recept čepukové hranolky. :lol: Ríšá ukázal, kdo je při výletě s maminkou a sestřičkou vůdčí typ. To je potřeba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
21.4.06 20:59

Dneska je M hrozně uřvaná, vždycky když jsem u ní a věnuju se jí, tak je v klidu a hraje si, jakmile odejdu do vedlejšího pokeoje a ona to změrčí, tak spustí takový kravál.......no děs běs, začíná být závislačka. Dělá to taky nějaký další miminko?

Příspěvek upraven 17.12.11 v 18:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
21.4.06 21:14

Biba - tak to máme asi úplně stejně (s tím nevěřením, manželovou rodinou věřící, manželovým nechozením do kostela, svatbou v kostele a křtinama) - ale jelikož my už to do května asi těžko zorganizujeme (ale už na to pospícháme, chtěli bychom do června, než se „odstěhujeme“ s Pepíčkem na chatu a dokud je ještě „malej“ :lol: ), tak pak prosím poreferuj - ať vím, do čeho jdeme (jako co a jak organizačně). Zatím jsme se zasekli na kmotrovi (už asi máme, teda kmotru), ale horší je druhý jméno (po kmotře nejde :wink: , po dědovi Pepovi taky ne :wink: , po dalších mužských členech rodiny se mi moc nechce a dát druhé jméno úplně od boku to asi taky není zrovna ono) - to zase bude dílo, stejně jako se jménem Pepíka! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
22.4.06 07:17

Dobré ráno!
Tak my dneska ve 4.35h! Řeknu vám ale, že o takovýhle prvenství nestojim :evil: !
lamargarita - děkujeme za pokec, den nám báječně utekl. Dorazili jsme domu (Ája ťapala celou dobu pěšky), před barákem stál Richard s kolegou, tak jsme jen složili kočár do auta a jeli jsme na návštěvu k ségře. Ani jsem nešla dovnitř :) . Děti byly totálně unavený a hotový, usnuli pak docela brzo (proto asi i brzo vstávaj). Tadeášek je úúúúžasně hooodnej!!!! Jako ta naše Adélka…zato Ríša mi to vynahrazuje :evil: .

Už řve, tak letím, později snad více.

Hezký den všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
22.4.06 07:35

Dobré ráno!!

Tak včerejší sraz ze střední školy dopadl vcelku dobře, akorát Johanka to u našich proplakala teda prořvala :? takže Bibo buď v klidu. Doma je to stejné, když mizím za rohem tak je velice zle :roll: Jsem smířená a tím, že budu mít doma dva maminčiny ocásky :lol:

Syrda tak spaní našich dětí mě taky deptá 8) Včera Barunka usnula až po 21,00 hod 8O :evil: tak jsem myslela, že si schrupneme aspoň do půl sedmé, ale prd. O půl šesté jsme vstávaly, mě asi picne. Barunka totiž když se vzbudí začne tento stav hlásit a sic se snaží šeptat tak jí to moc nejde a Johanka začne čumákovat taky. :roll: :roll:

Dens to vypadá, že snad bude pěkně tak si užívejte hezký víkend :wink:
Ahoj Xenie a holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí