Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
138
24.4.06 22:15

Vítáme nově příchozí-Péťu i Eli
Budeš mít teda co dělat než to vše zpětně přelouskáš :lol: :lol: 8O

Dalif,I510 -tak ve čtvrtek 27.4…kdy a kde srazík???

Lamargarita -až dorazíš do Brna,určitě se ozvi-rádi tě opět uvidíme :D …ale škaredý počasí nech v Praze :twisted: :wink:
Jó,sem skoukla Výměnu manželek.....opět síla-věřící a manžílek abstinent vyžahl s novou „manželičkou“ půl litru vína a šel po ní jak slepice po žížale 8O :? ......Tohle fakt neuznávám :! :! :!

Kiki už chrupčí od osmé a Niki si dal v půl deváté svou 20minutovku a teď se snaží vykousat s postýlky ven :lol: leč rýmu máme pořád jak trám,takže nás Dr.do konce týdne už nenaočkuje:(((
Taťka slaví 5.května-30.narozeniny,tak probíhají velké přípravy na akci a my vymýšlíme ňáký spešl dortík 8)

Dobrou noc,jsem dnes ňák dosti znavena a druhé dítko né a nééééé spát :? asi mu připravím vývar z makovic 8O :wink: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
24.4.06 22:26

Valdemara - jenom pro zajímavost - můj brácha bude taky mít 5. května 30. narozeniny. :lol:
Jinak výměna manželek - ta pražanda byla super, pořád vysmátá. Na to, že musela dojit krávu, tak dost dobrý.

Vítám mezi náma další Petru!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
24.4.06 22:27

Promiň, koukám, že se podepisuješ Valderama. :oops: :oops: :oops:
(snad jsem to teď napsala dobře)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
24.4.06 22:39

PetraJ -nevadí :wink: Parádička ty třicátiny ve stejný den :lol: to musím jít hned vyklebetit taťuldovi!!!
Ta pražanda byla fakt skvělá a zvládla úplně vše,jenže mě naštvala ta druhá „rodinka“-řeči o víře a vyznání a pak se po pár hltech vínka takhle rozjel........sem se u toho až rozčílila :evil: :twisted:

Teš už vážně dobrou štiplavou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
25.4.06 07:59

ciao ,
super den !!!!! maly spal do 6h,ale pak si do 7h povidal v postylce, su nejaka prechrapana ;) a vcera sel spat uz kolem 8h vecer, hodne se nasosnul po 10h,pak jste nejaky kojo.ale to vstavani, ani me nemrzi ze jsme neslyseli rano ptacky ;)))

Petro vitam Te i s Eliskou!

i510 - co nam to delas,ja muzu koukat jak chcu a furt nic nevidim…no stejnak jsem chtela zajit k ocari ;)

pekny den vsem !!!

no nic jdu se venovat nasemu pulrocnimu synku. Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
25.4.06 08:10

Čauvec,
jeden den tady človk není a už to pomalu ani nestíhím přečíst. Jen vás v letu pozdravím a pak to poctivě dočtu a budu reagovat.

Pití - já jsem předevčírem koupila ten granulovaný - protože tam psali od 1. týdne, tak jsem myslela, ža to bude OK, a pak jsem si včera přečetla, co psala Valderama…no nic, tak ho vypiju já a Ivánkovi budu dávat jenom vodičku.

Jé, skřítě se vzteká, tak běžím

carsa

• Citovat
  • Upravit
2725
25.4.06 08:20

Dobré ráno všem!

Tak u nás budíček v 5,45 hod. :roll:
Dnes si pro Barunku přijede babička :wink: potřebuji si tady ještě něco pozařizovat plus nějaké pochůzky po úřadech a to s dvěma dětma nedělám moc ráda :oops:

Vítáme Mamulinku s Elinkou :lol:

Jízda v kočárku moje děti jsou totální nespavci :( V kočárku po 15 min chrupce začne řádění, takže musím zvednout do polosedu, aby madam viděla. Když si dovolím ji dát zpátky do lehu tak aspoň zvedá hlavu a vykukuje. Na břiše mám strach ji vozit, i když máme popruhy, tak myslím, že by tak nevydržela. Ona je totiž pořád v pohybu, točí se, kleká si, takže by se jí to asi moc nelíbilo. No ale vyzkouším to. 8)

Bibo ty vaše problémy, to je fakt síla :(

Tady v Ostravě momentálně svítí sluníčko :lol: ,tak doufám, že nedorazí nějaký nečas. :wink:

Zatím ahoj Xenie a holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
25.4.06 08:31

granulované čaje - dětská MUDr. mi taky říkala, že nemám dávat granulovaný čaj kvůli tomu ekzému. A podle mě jsou přeslazený. Ale Mari mi zatím moc pít nechce, dávám jí převařenou kojovodu a zkoušela jsem i klasický sáčkový dětský čajík oslazený lehce fruktozou, ale taky to moc nechtěla. Jak moc vám pijou miminka?
Měla jsem strach hlavně včera, když bylo teplo a jí ještě tak hrozně mokval ten ekzém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
25.4.06 08:33

Víťulkovi vše nej k půl ročku!http://sirmi.ic.cz/pooh/36.gif

Xenie a holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
25.4.06 08:48

Tak zkusím ještě něco naťukat, ale mám mrně na klíně.

Moc vítám Elišku s maminkou
http://www.gify.nou.cz/…ubory/88.gif ..holčiček nikdy není dost… :lol:

i510 - dokonce jsem si na to vypucovala brýle, ale stejně jsem nic nenašla.. :cry:

dalif - gratuluju k tak krásné noci. Ono to Vítka jednou muselo přestat bavit :lol: …a hlavně, když už je to teď te velký půlroční kluk :lol: :lol: :lol:
http://www.gify.nou.cz/…bory/117.gif /> všechno nejlepší :wink:

Výměnu jsem opět neviděla…budu si muset natáhnout nějaký budík, vždycky zapomenu, že to dávají.

Kočárek - taky už jedině sportovní úprava. Ivanovi se to moc líbí - skoro už nespí, jak celo dobu kouká. Zatím ho tada dávám obličejem k sobě abych na něj viděla. Ale až ho máma omrzí, otočím ho a bude mít ještě větší rozhled.

Zatím oblíkám - body, punčošky, tričko s dlouhým a kalhoty. Ale dneska hlásí až 22 stupňů, tak možná risknu taky ty kraťasy.
Budu muset zaběhnout do lékárny pro ten opalovací krém - díky za tipy. Včera švagrová říkala, že má pěkne opálený obličejíček kolem dudlíku, tak abych něco nezanedbala.

Golfky - budu kupovat až někdy později. Budeme je potřebovat, pokud pojedeme v létě do toho Bulharska - tenhle kočár by nám zabral půl kufru. Ale jsem na tom jako ty (Lamargarita) - taky mě nebaví nic vybírat. prostěpůjdu nějak do krámu a něco koupím. Hlavně, aby to bylo lehké, šlo to dobře skládat a v autě to zabralo co nejmíň místa.

Biba - to je mi Mariánky fakt líto - a co jí ten kožař dal? Dej jí za nás všechny velikou pusu :P

ZOO - Praha: vím, jak je těžké se domluvit na nějaký termín. Tak to uděláme takhle - my půjdeme do ZOO ve středu 17.5.2005 v 14,30. A když se k nám přidáte, tak budu moc ráda. Je to za tři týdny, tak by se to dalo ne? Byla bych moc ráda. Tam bychom měli víc času pořádně si popovídat. HESLO - slon přiletí v květnu

http://www.gify.nou.cz/…ubory/s2.gif

Mějte se krásně a užívejte sluníčka, carsa

• Citovat
  • Upravit
443
25.4.06 09:06

Dostala kortikoidy, bez nich se to ted už neobejde- Advantan mléko na mokvavá místa a na tělíčko Hydrocortison velmi naředěný v mastovém základu. A Pevaryl pastu na ta řivě červená místa a Jarischův roztok na obklady mokvavých ploch.
Dneska to má už o hodně lepší, jsem ráda.

kočárek - mám sice taky trojkombinaci, a i když je celkem lehký, tak je málo skladný, nemá madlo.....golfáč je golfáč.....Ale na příští zimu zase vytáhnu ten sporták, protože má velká kola a pokud bude zase tolik sněhu jako letos, tak to bychom s golfkama daleko nedojely.
Celkem pěkný a hodně skladný je Quiny Buzz, ale je hodně drahý a polohování se mi nelíbí. Na větší děti pak Quiny Zapp, ale ten nemá polohovatelnou opěrku zad. Podobný je Mutsy Spider.
Já jsem totiž asi 2 měsíce furt na netu hledala ten správný, pořád jsem je porovnávala a zkoumala a pak jsem si ho ještě vyzkoušela v tom Brně na veletrhu. Ale to je taky tím, že tady na severní Moravě v obchodech není tak velký výběr. Oni je sice objednají, ale na prodejně je nemají, takže člověk to nemůže omrknout. To v Praze bude asi ráj! Výhradním dovozcem Jane je Handypraha- www.handypraha.cz.
Quiny a Mutsy zase www.libfin.cz
a Inglesina má zastoupení v Brně, ale to nevím kde.
Ale jsou to všechno dražší kočárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
25.4.06 09:11

Bibo, díky - já klidně koupím i dražší - on golfáč přeci jenom má vydržet dýl. Jen mě moc nebaví to hledání.....Hlavně chci, aby to mělo otáčecí kolečka ( s možností aretace), polodovací záda a rozdělenou rukojeť (kvůli tomu místu v autě) a oddělávací madlo (aby starší; už chodící dítko do toho mohlo samo nastupovat a vystupovat)…a to je asi tak všechno…nebo napadá ještě někoho něco, co by to mělo mít?

• Citovat
  • Upravit
carsa
25.4.06 09:24

…když tady máme nové miminko, tak vkládám aktualizovaný seznámek…

Maminka Miminko Narození Čas Místo Váha Míra Carsa: Ivan, 4. říjen 2005, 16:56, Praha, 3570 g 51 cm 

Aimee: Anna, 4. říjen 2005 Xenie: Johana, 5. říjen 2005, 21:20, Ostrava 3550 g I510: Patrick 5. říjen 2005 Blansko 4200 g 52 cm
Versus: Dominik 6. říjen 2005 3400 g 51 cm
Goska: Samuel 10. říjen 2005 Praha 3950 g 52 cm
Vinona: Sára 12. říjen 2005 13:43 Ostrava 3400 g 52 cm
Mamulinka: Eliška 14. říjen 2005 15:00 Třešť 3480g 48 cm
Franeza: Pepíček 18. říjen 2005 19:06 Praha 3000 g 50 cm
Lamargarita: Tadeáš 22. říjen 2005 13:19 Praha 4200 g 52 cm 

Amazonka01: Julie 24. říjen 2005 8:20 Tábor 3300 g 49 cm Dalif: Vítek 25. říjen 2005 Brno 3800 g 51 cm
Valderama: Nikolas 27. říjen 2005 10:20 Brno 3750 g 47 cm 

Biba: Mariánka 30. říjen 2005 02:48 Opava 3100 g 49 cm
Oslino: Markéta 30. říjen 2005 10:22 Praha 2930 g 48 cm PetraJ: Barbora 31. říjen 2005 8:23 Česká Lípa Yasmin: Jakub 31. říjen 2005 Praha
Sarda: Ríša 31. říjen 2005 16:32 Praha 4390 g 54 cm

• Citovat
  • Upravit
443
25.4.06 09:31

carso - tak všechna Tvoje kriteria splňuje to Jane, má ale spojenou rukojeť, ale ta má uprostřed kloubek, takže se skládají úplně bezvadně. Inglesina Zippy mají rukojeť oddělenou- klasické golfové hole- ale když se složí, tak jsou o nějaký ten cm delší než Jane. Co jsem zkoušela, tak o něco lépe se mi ovládalo Jane, ale zase nemá nánožník, což Inglesina má. Ale pokud si koupíš jeden nebo druhý, určitě neuděláš chybu, jsou to kvalitní kočárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
25.4.06 11:09

AHOJKY HOLKY

VŠE NEJ A POHLAZENÍ VÍTKOVI K PÚLROČKU
Dalif,tak ti klučík nadělil k dnešnímu dni noční spaníčko-hodný to oslaveneček :lol: :lol: :lol:
Srazík -tak co,uskutečníme ho v ten čtvrtek?

Holky :nechci ňák prudit,ale já tu hlavu mezi zrnama našla hned 8O ,je ůplně dole zleva-kdyby jste jí náhodou nenašly :wink: (že i510)?
Carsa -promiň......nechtěla jsem ti to ňák zkomplikovat s tím čajíkem,ale fakt dělá hnusný vyrážky :( a pokud ještě kojíš(myslím,že ano)tak bych ho nedoporučovala ani tobě.....Ivánek by si ty alergeny vytáhl i s tvého mlíčka :! ,takže opravdu ho nech raděli manžovi nebo návštěvám jako ICE TEA :wink:
BIBA -mrzí mě,že ten ekzém Mariánku tak zlobí :cry: -posíláme pohlazení!S tou Jariškou,ale opatrně-někomu pomůže a jinému uškodí(radši vyzkoušej nejdřív na malém místě na těle)pokud nebude do rána žádná reakce-klidně omývej celé tělo :) Já tenkrát malou omyla rovnou celou a skončiĺy jsem týden ležet na kožním ve špitále,jakou měla HNUSNOU reakci :evil:
PITÍ -malej taky ze začátku nic nechtěl,ale teď když jsme dýl venku a vidí pít mě i malou.....vyžahne celou menší láhev luhovaného ovocného čajíku slazeného glukopurem :) taky to byl ale nejdřív dlouhý boj!

Jo,ještě CARSO -malá oprava v seznámku.....NICOLAS měřil při narození 51cm :wink:

HEZKÝ DEN PŘEJI VŠEM a jdu vařit oběd pro spícího mrňouse :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital