Poradna duly
Jana Čurdová
Vítáme nově příchozí-Péťu i Eli
Budeš mít teda co dělat než to vše zpětně přelouskáš
![]()
Dalif,I510 -tak ve čtvrtek 27.4…kdy a kde srazík???
Lamargarita -až dorazíš do Brna,určitě se ozvi-rádi tě opět uvidíme
…ale škaredý počasí nech v Praze
![]()
Jó,sem skoukla Výměnu manželek.....opět síla-věřící a manžílek abstinent vyžahl s novou „manželičkou“ půl litru vína a šel po ní jak slepice po žížale
......Tohle fakt neuznávám
![]()
Kiki už chrupčí od osmé a Niki si dal v půl deváté svou 20minutovku a teď se snaží vykousat s postýlky ven
leč rýmu máme pořád jak trám,takže nás Dr.do konce týdne už nenaočkuje:(((
Taťka slaví 5.května-30.narozeniny,tak probíhají velké přípravy na akci a my vymýšlíme ňáký spešl dortík ![]()
Dobrou noc,jsem dnes ňák dosti znavena a druhé dítko né a nééééé spát
asi mu připravím vývar z makovic
![]()
Valdemara - jenom pro zajímavost - můj brácha bude taky mít 5. května 30. narozeniny. ![]()
Jinak výměna manželek - ta pražanda byla super, pořád vysmátá. Na to, že musela dojit krávu, tak dost dobrý.
Vítám mezi náma další Petru!
Promiň, koukám, že se podepisuješ Valderama.
![]()
(snad jsem to teď napsala dobře)
PetraJ -nevadí
Parádička ty třicátiny ve stejný den
to musím jít hned vyklebetit taťuldovi!!!
Ta pražanda byla fakt skvělá a zvládla úplně vše,jenže mě naštvala ta druhá „rodinka“-řeči o víře a vyznání a pak se po pár hltech vínka takhle rozjel........sem se u toho až rozčílila
![]()
Teš už vážně dobrou štiplavou
ciao ,
super den !!!!! maly spal do 6h,ale pak si do 7h povidal v postylce, su nejaka prechrapana
a vcera sel spat uz kolem 8h vecer, hodne se nasosnul po 10h,pak jste nejaky kojo.ale to vstavani, ani me nemrzi ze jsme neslyseli rano ptacky ![]()
Petro vitam Te i s Eliskou!
i510 - co nam to delas,ja muzu koukat jak chcu a furt nic nevidim…no stejnak jsem chtela zajit k ocari ![]()
pekny den vsem !!!
no nic jdu se venovat nasemu pulrocnimu synku. Dalif
Čauvec,
jeden den tady človk není a už to pomalu ani nestíhím přečíst. Jen vás v letu pozdravím a pak to poctivě dočtu a budu reagovat.
Pití - já jsem předevčírem koupila ten granulovaný - protože tam psali od 1. týdne, tak jsem myslela, ža to bude OK, a pak jsem si včera přečetla, co psala Valderama…no nic, tak ho vypiju já a Ivánkovi budu dávat jenom vodičku.
Jé, skřítě se vzteká, tak běžím
carsa
Dobré ráno všem!
Tak u nás budíček v 5,45 hod. ![]()
Dnes si pro Barunku přijede babička
potřebuji si tady ještě něco pozařizovat plus nějaké pochůzky po úřadech a to s dvěma dětma nedělám moc ráda ![]()
Vítáme Mamulinku s Elinkou ![]()
Jízda v kočárku moje děti jsou totální nespavci
V kočárku po 15 min chrupce začne řádění, takže musím zvednout do polosedu, aby madam viděla. Když si dovolím ji dát zpátky do lehu tak aspoň zvedá hlavu a vykukuje. Na břiše mám strach ji vozit, i když máme popruhy, tak myslím, že by tak nevydržela. Ona je totiž pořád v pohybu, točí se, kleká si, takže by se jí to asi moc nelíbilo. No ale vyzkouším to. ![]()
Bibo ty vaše problémy, to je fakt síla ![]()
Tady v Ostravě momentálně svítí sluníčko
,tak doufám, že nedorazí nějaký nečas. ![]()
Zatím ahoj Xenie a holky
granulované čaje - dětská MUDr. mi taky říkala, že nemám dávat granulovaný čaj kvůli tomu ekzému. A podle mě jsou přeslazený. Ale Mari mi zatím moc pít nechce, dávám jí převařenou kojovodu a zkoušela jsem i klasický sáčkový dětský čajík oslazený lehce fruktozou, ale taky to moc nechtěla. Jak moc vám pijou miminka?
Měla jsem strach hlavně včera, když bylo teplo a jí ještě tak hrozně mokval ten ekzém.
Víťulkovi vše nej k půl ročku!http://sirmi.ic.cz/pooh/36.gif
Xenie a holky
Tak zkusím ještě něco naťukat, ale mám mrně na klíně.
Moc vítám Elišku s maminkou
http://www.gify.nou.cz/…ubory/88.gif ..holčiček nikdy není dost… ![]()
i510 - dokonce jsem si na to vypucovala brýle, ale stejně jsem nic nenašla.. ![]()
dalif - gratuluju k tak krásné noci. Ono to Vítka jednou muselo přestat bavit
…a hlavně, když už je to teď te velký půlroční kluk
![]()
http://www.gify.nou.cz/…bory/117.gif /> všechno nejlepší ![]()
Výměnu jsem opět neviděla…budu si muset natáhnout nějaký budík, vždycky zapomenu, že to dávají.
Kočárek - taky už jedině sportovní úprava. Ivanovi se to moc líbí - skoro už nespí, jak celo dobu kouká. Zatím ho tada dávám obličejem k sobě abych na něj viděla. Ale až ho máma omrzí, otočím ho a bude mít ještě větší rozhled.
Zatím oblíkám - body, punčošky, tričko s dlouhým a kalhoty. Ale dneska hlásí až 22 stupňů, tak možná risknu taky ty kraťasy.
Budu muset zaběhnout do lékárny pro ten opalovací krém - díky za tipy. Včera švagrová říkala, že má pěkne opálený obličejíček kolem dudlíku, tak abych něco nezanedbala.
Golfky - budu kupovat až někdy později. Budeme je potřebovat, pokud pojedeme v létě do toho Bulharska - tenhle kočár by nám zabral půl kufru. Ale jsem na tom jako ty (Lamargarita) - taky mě nebaví nic vybírat. prostěpůjdu nějak do krámu a něco koupím. Hlavně, aby to bylo lehké, šlo to dobře skládat a v autě to zabralo co nejmíň místa.
Biba - to je mi Mariánky fakt líto - a co jí ten kožař dal? Dej jí za nás všechny velikou pusu ![]()
ZOO - Praha: vím, jak je těžké se domluvit na nějaký termín. Tak to uděláme takhle - my půjdeme do ZOO ve středu 17.5.2005 v 14,30. A když se k nám přidáte, tak budu moc ráda. Je to za tři týdny, tak by se to dalo ne? Byla bych moc ráda. Tam bychom měli víc času pořádně si popovídat. HESLO - slon přiletí v květnu
http://www.gify.nou.cz/…ubory/s2.gif
Mějte se krásně a užívejte sluníčka, carsa
Dostala kortikoidy, bez nich se to ted už neobejde- Advantan mléko na mokvavá místa a na tělíčko Hydrocortison velmi naředěný v mastovém základu. A Pevaryl pastu na ta řivě červená místa a Jarischův roztok na obklady mokvavých ploch.
Dneska to má už o hodně lepší, jsem ráda.
kočárek - mám sice taky trojkombinaci, a i když je celkem lehký, tak je málo skladný, nemá madlo.....golfáč je golfáč.....Ale na příští zimu zase vytáhnu ten sporták, protože má velká kola a pokud bude zase tolik sněhu jako letos, tak to bychom s golfkama daleko nedojely.
Celkem pěkný a hodně skladný je Quiny Buzz, ale je hodně drahý a polohování se mi nelíbí. Na větší děti pak Quiny Zapp, ale ten nemá polohovatelnou opěrku zad. Podobný je Mutsy Spider.
Já jsem totiž asi 2 měsíce furt na netu hledala ten správný, pořád jsem je porovnávala a zkoumala a pak jsem si ho ještě vyzkoušela v tom Brně na veletrhu. Ale to je taky tím, že tady na severní Moravě v obchodech není tak velký výběr. Oni je sice objednají, ale na prodejně je nemají, takže člověk to nemůže omrknout. To v Praze bude asi ráj! Výhradním dovozcem Jane je Handypraha- www.handypraha.cz.
Quiny a Mutsy zase www.libfin.cz
a Inglesina má zastoupení v Brně, ale to nevím kde.
Ale jsou to všechno dražší kočárky.
Bibo, díky - já klidně koupím i dražší - on golfáč přeci jenom má vydržet dýl. Jen mě moc nebaví to hledání.....Hlavně chci, aby to mělo otáčecí kolečka ( s možností aretace), polodovací záda a rozdělenou rukojeť (kvůli tomu místu v autě) a oddělávací madlo (aby starší; už chodící dítko do toho mohlo samo nastupovat a vystupovat)…a to je asi tak všechno…nebo napadá ještě někoho něco, co by to mělo mít?
…když tady máme nové miminko, tak vkládám aktualizovaný seznámek…
Maminka Miminko Narození Čas Místo Váha Míra Carsa: Ivan, 4. říjen 2005, 16:56, Praha, 3570 g 51 cm
Aimee: Anna, 4. říjen 2005 Xenie: Johana, 5. říjen 2005, 21:20, Ostrava 3550 g I510: Patrick 5. říjen 2005 Blansko 4200 g 52 cm
Versus: Dominik 6. říjen 2005 3400 g 51 cm
Goska: Samuel 10. říjen 2005 Praha 3950 g 52 cm Vinona: Sára 12. říjen 2005 13:43 Ostrava 3400 g 52 cm
Mamulinka: Eliška 14. říjen 2005 15:00 Třešť 3480g 48 cm Franeza: Pepíček 18. říjen 2005 19:06 Praha 3000 g 50 cm
Lamargarita: Tadeáš 22. říjen 2005 13:19 Praha 4200 g 52 cm
Amazonka01: Julie 24. říjen 2005 8:20 Tábor 3300 g 49 cm Dalif: Vítek 25. říjen 2005 Brno 3800 g 51 cm
Valderama: Nikolas 27. říjen 2005 10:20 Brno 3750 g 47 cm
Biba: Mariánka 30. říjen 2005 02:48 Opava 3100 g 49 cm
Oslino: Markéta 30. říjen 2005 10:22 Praha 2930 g 48 cm PetraJ: Barbora 31. říjen 2005 8:23 Česká Lípa Yasmin: Jakub 31. říjen 2005 Praha
Sarda: Ríša 31. říjen 2005 16:32 Praha 4390 g 54 cm
carso - tak všechna Tvoje kriteria splňuje to Jane, má ale spojenou rukojeť, ale ta má uprostřed kloubek, takže se skládají úplně bezvadně. Inglesina Zippy mají rukojeť oddělenou- klasické golfové hole- ale když se složí, tak jsou o nějaký ten cm delší než Jane. Co jsem zkoušela, tak o něco lépe se mi ovládalo Jane, ale zase nemá nánožník, což Inglesina má. Ale pokud si koupíš jeden nebo druhý, určitě neuděláš chybu, jsou to kvalitní kočárky.
AHOJKY HOLKY
VŠE NEJ A POHLAZENÍ VÍTKOVI K PÚLROČKU
Dalif,tak ti klučík nadělil k dnešnímu dni noční spaníčko-hodný to oslaveneček
![]()
Srazík -tak co,uskutečníme ho v ten čtvrtek?
Holky :nechci ňák prudit,ale já tu hlavu mezi zrnama našla hned
,je ůplně dole zleva-kdyby jste jí náhodou nenašly
(že i510)?
Carsa -promiň......nechtěla jsem ti to ňák zkomplikovat s tím čajíkem,ale fakt dělá hnusný vyrážky
a pokud ještě kojíš(myslím,že ano)tak bych ho nedoporučovala ani tobě.....Ivánek by si ty alergeny vytáhl i s tvého mlíčka
,takže opravdu ho nech raděli manžovi nebo návštěvám jako ICE TEA ![]()
BIBA -mrzí mě,že ten ekzém Mariánku tak zlobí
-posíláme pohlazení!S tou Jariškou,ale opatrně-někomu pomůže a jinému uškodí(radši vyzkoušej nejdřív na malém místě na těle)pokud nebude do rána žádná reakce-klidně omývej celé tělo
Já tenkrát malou omyla rovnou celou a skončiĺy jsem týden ležet na kožním ve špitále,jakou měla HNUSNOU reakci ![]()
PITÍ -malej taky ze začátku nic nechtěl,ale teď když jsme dýl venku a vidí pít mě i malou.....vyžahne celou menší láhev luhovaného ovocného čajíku slazeného glukopurem
taky to byl ale nejdřív dlouhý boj!
Jo,ještě CARSO -malá oprava v seznámku.....NICOLAS měřil při narození 51cm ![]()
HEZKÝ DEN PŘEJI VŠEM a jdu vařit oběd pro spícího mrňouse ![]()