Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
carsa
25.4.06 11:12

Doufám, že jsem to našla dobře, jsou to tyhle dva?

http://www.e-detskysvet.cz/…64_G79_0.gif

http://www.detskezbozi.com/…IPPY_VG6.jpg

• Citovat
  • Upravit
443
25.4.06 11:38

carso - jo, to jsou oni
oba mají na www.detskyraj.cz
Inglessina Zippy je více typů: 1. Zippy 2. Zippy New 3. Zippy 4seasons 2006 (ten má ještě letní froté potah a boudička se dá zipem odepínat a stínit s ní podle toho, jak svítí sluníčko) 4. Zippy Winter 2006
Tak prostuduj parametry. a mrkni na více serverů, někde mají doprodeje za lepší ceny a i různé barvy.
www.spuntik.cz, www.cvrcekpraha.cz- je jich hodně
Tak hodně štěstí příi výběru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
25.4.06 11:56

Mamulinko a Eliško, vítejte mezi náma :! 

Vítkovi vše nej NEJ nej

http://www.sirmi.ic.cz/kytka/4.gif

Biba to je mi moc líto, že to máte s tím exémem takové moc, ach jo, přeji Márince, aby se jí to zlepšilo a vůbec aby od toho měla pokoj. Kdyby tak na to existoval nějaký pořádný lék. Tak ať Vám nové mastičky uleví !!!

exém - mně se ty exém taky teď začal dělat víc, přes zimu mám vždy celkem klid, přijde mi že je to tím, že se jen trochu zpotím a hned mám na krku vzada pás 4cm široky a cca 8 cm dlouhý, pochopitelně samej strup, protože to svědí, mrcha jedna a já to škrábu. Ale já už za těch 30 let nad tím mávnu rukou, ono se to za cca 2 dny zahojí. Já už s tím ani nikam k doktorům nechodím.

Golfáčky - Biba co si nabízela, jsou moc pěkné a určitě kvalitnější ale tolik do toho nechci investovat. Mám kočárek HOCO trojkobinaci na velkých teréních kolech, to budu používat cca dokuď bude třeba, je to do 3 let, přestavitelný na sezení a letní úpravu. Takže na procházky po Praze a kde jsou výtahy a plošiny, pohoda.
Ten golfáč potřebuji na ty naše víkendy a svátky v Brně ( potřebuji aby to šlo dobře skládat do auta), protože to tam máme 5 pater bez výtahu ( manža je vždy nervní když chci táhnout ten náš Hoco a ani se mu nedivím, nadřeme se tam s tím ) a pak ho chci pužívat na takové ty akutní případy, kdy mi nemá kdo hlídat musím někam jet, kde třeba jsou jen ty blbý schody nebo malý výtah.

Carsa ty inglesiny jsou krásný

Uvažuji o tomto, co myslíte? Neonáto Piuma, mají v akci za 2900,– 

http://cam-neonato.vltava2000.cz/…dsdetail.asp?…

• nevýhoda, nemá nánožník, jen univerzální, ale to by asi zase tak nevadilo, když vezmu ten žlutej a bude černý nánožník na zimu

Haha…taky píši Valdemara …no nic budu psát jen VAL a omlouvám se, PetraJ…ještě že si to zmínila :oops:

Slon přiletí v květnu … no jo, jenže kde ta ZOO je ??? Mám dojem že někde na opačným konci Prahy. 16.5. máme neurologii a fyzioterapii, tak by možná bodlo se jít pak z toho vyvětrat, jen se bojím, jak se tam dostat. Tak nevím, nevím…zkusí msi to zjistit, co by to znamenalo.

Krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
25.4.06 12:01

lamargarita - pokud nechceš moc investovat, tak se mrkni na netu do nějakýho bazaru s mimivěcma na kočárky, kámoška ted koupila z druhé ruky Peg Perego ve výborném stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
25.4.06 12:25

biba to jsem tak trochu koukala, nic moc jsem tam nenašla a asi bych raději přeci jen nový a když, maminky dost často nabízí za hodně peněz, to dělá velká poptávka a malá nabídka, cca do těch 3tis. si myslím že se dá koupit nový golfáč, ale určitě děkuji za typ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
25.4.06 12:34

Trpaslík chvíli usnul, tak ještě, než půjdeme ven…

Lamargarita - to spojení do ZOO je strašně jednoduché. Pojedeš metrem na nádraží Holešovice (to máš na C ) a potom autobus 112 (je nízkopodlažní, takže pohodička). Určitě pojďte, bylo by tam bez vás smutno.
Golfky - teda, ty co našla Lamargarita vypadají úplně stejně, tak teď fakt nevím, v čem ta cena je. Asi fakt bude nutné se na ně někde podívat naživo.
Valaderama - naopak - já jsem ráda, že jsi to o tom čaji napsala. Alespoň jsem mu nedala něco špatného. Jen jsem se já blbec, mohla zeptat, než jsem ho koupila

!!!…neteř se na ten gympl dostala…!!!
ale mimochodem - nejvíc bodů, kolik bylo možno získat, bylo 100 a brali i s 37,5 - . Já chápu, že je potřeba, aby bylo hodně lidí vzdělaných, ale pak ta úroveň ?!? Abychom nedopadli jak ve Francii - tam má taky VŠ každý a pak nemůžou sehnat práci…

carsa

• Citovat
  • Upravit
253
25.4.06 12:37

Vše nejlepší dalšímu půlročňátku - Vítkovi! http://www.sirmi.ic.cz/deti/87.gif

Tak Pepíkovi ty červený pupínky zmizely - bylo to asi zpocený. Takže dneska odpoledne jde ven tak, jak je doma, ať ho neupeču 8O :) .

Také vítáme Mamulinku s Eliškou!

Exémy a vyrážky, jděte do háje! :evil: Všem, co s tím bojujete, držím pěsti, ať se toho zbavíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
25.4.06 13:30

Ahojky všichni

Sraz - asi se sejděte beze mě. Ještě ani nevím, kdy do toho Brna pojedu a u doktora se čeká celkem dlouho, tak nechci stresovat a být nervózní a dělat všechno ve spěchu. Co se domluvit, až přijede i Lamargarita do Brna? A uděláte si ho samy?
Lamargarita - tééééda, ten je super!!!!
Valderama - oooooobrovská omluva, protože já taky psala Valdemara :( . Určitě se ještě několikrát upíšu :wink:

Všechno nejlepšííííí Vítkovi!!!!!!

Oběd - tak jsem malýho naládovala zeleninou a dala mu po lžičkách na zapití vodu, abych nedokojovala a celkem mu to jelo. Trochu vyžbryndal, trochu se zakuckal, ale měla jsem z toho dobrej pocit. Zkusím mu ještě jednou dát z flašky jestli se chytne. Třeba se do roka chytne :lol:
A dneska mu chci zkusit dát přesnídávku,protože odpoledne je hladovější než dopoledne, tak jsem zvědavá :)

Krásný den

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
25.4.06 13:42

Takže von si dal ještě mlíko! 8O Tak fakt nevím :(
Ty kávový zrna jsem sem dala, protože jsem tu hlavu nemohla najít a tak jsem vlastně spolíhala na vás. Díky :wink:

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
25.4.06 15:08

Nazdárek všem!

I my vítáme mamulinku a Elišku!!!

Od pátku jsem tu nebyla a sotva stíhám číst - vy my dáváte :lol: ! No, nakonec jsem to přelouskala 8O :D , ufuf.

Vůbec nestíhám! Co se udělalo hezky, jsme furt někde v luftě. Ráno uvařim oběd, dám prát pračku, nasnídat děti, vyčůrat, umejt, pobalit bábovky, svačinku, pitíčka, atd. a tradá na písek! Dneska jsme vycházeli v 9h!
Přijdem v poledne, ohřát oběd, vyčůrat, umejt, vybalit, vyndat a pověsit prádlo, nakrmit dravou zvěř a pokud možno uspat.
A dneska ještě navíc opláchnout kolečka u kočáru, páč jsme vjeli do hovna. Nadávala jsem celou cestu!

Jestli můžu z vlastní zkušenosti poradit, až budete kupovat golfáče, hlavně je vyzkoušejte osobně s prckem ! Nedoporučuju přes net a nedoporučuju Cam Apollo. Ten máme my, důvody už jsem tu psala.

PNEUMATIKA kolem pasu - byť mám -6kg než před těhu, furt se mě drží, mrcha jedna!! Velikost XXL taky! A prsa E mám už nadosmrti!
A jeďte s timhle někam k vodě! Ach jo!

Ta ZOO u nás nevim, nevim. Malá chodí odpo spát, takže to asi nevyjde :cry: . (nechcete to přesunout na dopo, že jsem tak smělá 8) )?

Čajík dáváme Větrníček od Čajánku (už jsem to taky psala), vypije tak 300ml/den a v poho (ťuky ťuk), MUDr. nám ho dokonce doporučila a poradila. (Jenže je to stará škola - cca 70let - a nic jinýho z dnešní doby podle mě nezná. Vnucuje mi ho už od Adélky. Donesla jsem jí ukázat bylinkový pytlíčkový čaj Leros od ukonč. 4.měs, protože mi tvrdila, že nic takovýho neni a že pytlikovej čaj NEDÁVAT dřív než v roce. Koukala na to, prej to vůbec nezná 8O ).

Vítkovi vše nej nej k půlročku!
http://www.gify.nou.cz/…bory/123.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
25.4.06 15:15

To si nemůžu nechat pro sebe :lol: .

Paní rodí doma. Je u ní doktor a vypadne proud.
Musí zavolat pětiletého synka, aby svítil baterkou.
Porod se podaří, doktor plácne mimino po zadečku a syn s očima navrch
hlavy vyhrkne:
„Správně! A druhou přes hubu, neměl tam lízt!!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3384
25.4.06 18:01

Ahojík,

tak jsme se právě vrátily z Jihlavy. Za celý den jsem udělaly takových věcí, že malá byla spokojená. Byly jsme v tom dětském centru na tom cvičení s říkadly bylo to super mám tu i říkanky na papíru a jsou super. Takže je nabízím.

Pak jsme byli v zoo za zvířátkama a každé zvířátko bylo ta ta a ukazovala prstíkem docela legrace.

Tak teď koupeme budeme baštit a běžíme ještě za babičkou jelikož nám dneska odvezli dědečka do nemocnice.

Tak se holky mějte a děkuji za pěkné přivítáníčko.

Pa Petra a Eliška 6 měsíců a pár dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
25.4.06 18:31

dekujem moc za prani !!!

http://www.mojezlaticko.cz/?…
fakt uz mam celych 6 mesicu !!!

me to tam zase nejde vlozit,takze sorry ja na ty obr.nemam.
a vy vsichni jste tam vlozili nadherny obrazky ! pochvala

Syrdo - dost dobry vtip !
proc ne cam apollo ?

i510 bez Tebe nee,ale chapu to. My mame ve ctvrtek cviceni od 12-14h a dopoledne si pujdem pro krem daylong do lekarny ( ke kamosce, pac u nas kde pracovala jsme si nemohli nic zlevnovat a kdyz jo,tak to bylo reci…specifikum meho posl.pracoviste,predtim to vzdy slo,kdyz tam cek dela ,tak ma snad narok na slevu…no nic uz jsem se zase rozcilila)

Val ve ctvrtek budete asi slavit stejnak ne, Nikolasuv pulrok ;)

no nic ditko vola holahola. ciao D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
25.4.06 18:37

dalif - cit. (str.76):
Sporťák máme Apollo od Cam - NEDOPORUČUJU! Byť se to nezdá, má dost krátký sed, krátký pásy - hlavně ten mezi nožkama a tak nějak divný těžiště. Když chci třeba vyjet na chodník, musím ho jakoby podhodit. A má dost krátkou rukověť, když udělám delší krok, kopu do něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
25.4.06 19:03

carsa v nějaké diskuzi jsem narazila na srovnání inglesiny a toho neonáta piuma. Nny jsou si dle obrázku podobný, ale asi to fakt je o tom a chce to nejprve vidět naživo jak psali holky- tak tam ten prodávající psal, že rozdíl je v tom nánožníku, piuma má univerzálku (černá, tmavě modrá a šedá barva cca 300,–kč) a pak psal, že ten levnější nemá tak vymakaný ty cvakátka na sklopení opěrky a boudičky a tak, že inglesina je víc značka a je to propracovanější. Ju a Piuma nemá polohovací stupátka na nohy…a je vyšší, no však si to přečti tady, třeba i ty otázky a odpovědi. Já zatím o něm vážně uvažuji :) Ale už to vidím v barvách, jak ho nikde nemaj naživo :?

http://www.e-detskysvet.cz/…robnosti.php?…

Jinak asi 3 maminky se zkušeností mi vřele doporučují ještě tento, je to taky to neonáto, ale pro mě jeden problém, červená barva a nebo světlá :cry:

http://www.detskydum.cz/detail.aspx?…

syrda mohu Tě o něco požádat? Jaké jsou rozměry toho cam apolla? Hlavně toho sedáku ??? Jen tak pro srovnání. Děkuji moc za případné změření.Jinak dobrý vtip !!! :lol:

mamulinka jééé, přihoď nějakou říkanku, já umím jenom Skákal pes a Jedna dvě Honza jde… :D ale nějakou krátkou !!! aby to pojal můj mozek, ono jak to neobsahuje čísla, jsem nepoužitelná…

Byli jsme s Tedym, Ivou a Ráchelkou na procházce, jinak dnes má Tedýsek den s velkým D, pořád mi pofňukává, nemohu ani na wc. Venku vydržel celkem hodný, koukal z kočárku. A jinak dnes máme denní spací rekord, 5minut :evil: Teď si vzal tatínek a je maximálně usměvavý. Nechápu a tak mi manža řekl, že to s ním neumím…no bezva. Tak já jdu anchystat aspoň večeři, třeba aspoň to dnes vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí