Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
138
29.4.06 20:27

Čauky maminy ,

včerejší den i večer u nás proběhly rázné změny a nový řád :wink: ,jelikož už měl Nikouš půl roku a s námi v pokoji se neustále budil celou noc,rozhodli jsme se s taťkou přestěhovat celý dětský pokojík a zkusit zda si naše dětičky zvyknout spát pohromadě 8O a hlavně jestli se zlepší Nikiho noční spánek :! :!

A k našemu velkému úžasu 8O 8O 8O ,už spí oba druhou noc(Kiki je ráda,že tu není sama)a Niki usnul včera ve 20:30,vzbudil se na pití až v 1:30 a pak až v 6:00 :! a to si jen cucnul UM a chrupkali oba ještě až do 8:00 :lol: :lol: :lol: :lol:

Dnes už opět od 19:30 oba pohromadě krásně spinkají(slast se na ně koukat-jen já jim tu „mlátim“ do klávesnice),takže pokud jsem to nezakřikla a půjde to takhle slibně dál......... JUPÍÍÍÍ

Franeza -Pepíčka je pořádný kusanec!!!

Lamargarita -odpočinout a o tebe?????.....NIKDY :lol:

Dalif,Xeniej -holčiny to brzké ranní vstávání zároveň s ptáčky Vám vůůůůbec nezávidím :( ,mě by asi omejvali!!!

Xeniej -zkus na ty vaše neodbytný bacily dávat sobě PREVENTAN AKUT a Barunce PREVENTAN JUNIOR .....jsou to cucavé tabletky a velmi dobře ůčinkují jako prevence jekéhokoli onemocnění a zároveň zkracují léčbu v případě již nemoci :! :! Mám vyzkoušeno obojí a DOPORUČUJI :wink:

Carsa -u nás už od včera taky leje jak z konve,takže žádné plány mě nenapadají :cry:
Jen snad.....zítra plánujem vyzkoušet koupání i s Nikouškem v Aquaparku ve Vyškově :D je tam teplá voda a malému jsem na to zakoupila jednorázové plynky na plavání :lol: 8O (u malé se mi osvědčily).

Jo a jak to dopadlo s Ivánkovým puzzletem???

Hezký zbytek večera i noc…jdu si užívat taťuldu a telku,když nám ty dítka tak poslušně odfukují :! :lol: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
29.4.06 20:34

Ještě jsem zapomněla…hlava děravá :!

AIMEE -zkusila bych se doktorů pozeptat zda vás nemůžou poslat na ňákou alergologii,kde s specializují na tenhle typ alergie a určitě najdou příčinu ikdyž třeba zrovna nebudou momentálně žádné potíže!
Jen mě to tak napadlo,musí se přece přijít na Vše :twisted:

TVOJÍ MALÉ VELKOU PUSINKU A POHLAZENÍ,AŤ UŽ JE JEN DOBŘE

PAPAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
29.4.06 20:46

Pripojuji se k Val - Preventan je opravdu skvelej, cumlala ho,kdyz byly chripky a ja v praci, na nas se chodili lidi vykaslat… dorazila me jedna ciganecka s holcickou, ona na nu : no tak zakasli at pani vidi jak kasle a zvedla ju,aby mi zakaslala rovnou do obliceje. no sila.
existuji 3 druhy P. - cumlat jednou denne prevence i urychleni lecby
P.akut- kdyz uz je cek v tom - jako ze je nachlazeny..urychli to uzdraveni, posili imunitu
a P.junior - super prichut - miluju je, taky na cumlani,takze od 3 let, ostatnim by mohl zaskocit…tez na posileni imunity, zkraceni doby lecby

jinak Val gratuluju k dlouhemu spanku a velkemu stehovani, trosku tise zavidim :oops:

ale holky dnes zase neuhopavala, malej si zanadaval, popovidal s medama a usnul !!!

jo asi ma zase rustovy spurt - kojime casto. jo co delat kdyz ulicnik sevre pusinku s bradavkou a odtahne oblicej,boli to jak cert,zakricim bolesti,ale jak odnaucit ???

diky a doboru noc Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
29.4.06 21:01

Dobrý večer!

Dalif, Val Preventan Junior Barunka baští :? tak nevím jestli to nebude nějaká alergická rýma nebo, co? Honza má sennou rýmu, můj taťka i brácha taky, takže dispozice tady jsou :( Já nevím, ale my taky musíme mít všechno :roll: .

Dalif Johanka mi taky bradavku natahuje jako žvýkačku :? a ještě se směje, když na ni syknu. No, nechci vidět až bude mít zuby 8)

Val nový zasedací, tedy zalehací pořádek máte super. Gratuluji a držím pěsti, ať jsou dětičky pořád tak šikovné. :wink:

Jinak celý den hnusně chcalo, fuj,fuj.
Tak dobrou noc přejí Xenie a holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
29.4.06 21:50

valderama - stráááášně závidim :! My jsme totiž byli nuceni (na velikonoční pondělí) naopak přestěhovat malýho k nám do ložnice. S tím jeho 5× buzenim v noci totiž manža rezignoval, řikal, ať si ho nechám na jeho místě v posteli a sám spal s Adélkou v pokojíčku na „padací“ matraci.

• To má Ája na zemi vedle válendy matraci z jiné postele, když v noci spadne (a občas se to stává), aby si nenatloukla (někdy se ani nevzbudí, když žuchne :D ) - spadne všehovšudy cca z 25cm. Postel 35, matrace 10. No a přes den si na ní hraje, válenda otevřená, v úlož. prostoru má hračky. -

Prozraď mi, prosím, systém jak uspáváte, že spí oba najednou od 19.30 8O?
To nám se v životě nestane :( . Adélka furt mele pantem, ale taky má „od malička“ takovej zvláštní režim (to by si sociálka smlsla…) - chodí spát mezi 21-22h! sůva jedna noční!
Takže když půjde spát, tak ho vzbudí, kdyby byli v pokojíčku zase spolu. Ze začátku jsem malýho uspala v ložnici a po uspání Áji jsem ho přenášela do pokojíčku. To se ale změnilo - nešel přenést, budil se, řval jak tur, i proto taky to přestěhování do ložnice. Když usne v těch svejch 20h, hodim ho rovnou do postýlky, to se nevzbudí.

NIKDY jsem nechtěla mít postýlku v ložnici.....NIKDY ALE NEŘÍKEJ NIKDY :! :roll: - už je to tady.

Manža se sice přestěhoval zpátky na svojí do ložnice, ale moc si nepomohl: vyspí se pohodlněji, ale zase ho budí synátor…

dudlik na flášu - nejvíc se nám osvědčila a osvědčuje obyčejná savička od Bočka s křížovým otvorem! Neteče, nekape, na kaši lze upravit větším proříznutím, je levná a sehnatelná. Aventku má trojku (od 3.měs.) a ňák mu to s ní moc nejde - nestíhá, topí se :roll: :? .

Franeza - gratulujeme Pepíčkovi, že to bodlo tak bravurně zvládnul, je to pašák!

Aimee - gratulujeme ke štěňátkům!

autosedačka - my jsme taky ještě ve vajíčku. Ale vozíme děti vzadu, páč na spolujezdci je air-bag. Tu od 9-18kg máme tuším Néonato (nebo tak nějak). Je taky pošoupnutelná do polohy jako vejce. Ale půjde do ní až bude sedět, protože dost často jezdíme na nákupy, návštěvy atd. a neumim si představit, jak ho v krámě celou dobu nesu na rukou. Takhle ho vezmem ve vejci, šup do košiku a je to.

carsa - ZOO: MOC SE OMLOUVÁM!!!, ale totálně jsem zapoměla, že od 15.5. jsme týden na chatě. VELIKÉ PARDÓN !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
30.4.06 07:44

Dobre ranko,
toz dneska od 5h,ale pak kecal skoro 45 min. v nasi posteli, ted opet spi, on asi jak je moc za celou noc procuranej…
trosinku me stve s tim jednim prsem,uz jenom kdyz ho steluju k tomu pomaleji a min tekoucimu,rve jak tur,dam ho k tomu rychlymu,hned se prisaje a jeste si tak odfrkne,jako to to trvalo a to uz na me nezkousej 8O

Aimee gratulujem ke stenatkum, svagrove se loni narodilo 11 labradoru - 1 zemrelo, 4 hnedi a 6 cernych, matka cerna,otec cerny,ale po dedovi byli ti hnedi cokoladovi. Byl to peknej zahul pro svagrovou, ma 4 deti a posledni Sare bylo v dobe narozeni stenat 4 mesice, takze nakojila malou, pak kojila vsech 10, pozdejc jim vyvarovala maso,ryzi, neverili byste kolik a jak rychle to snedli. Bylo toho na ni opravdu hodne,bracha furt nekde pracovne pryc a decka nastesti pomahali, nechali si jednu hnedou,takze ted maj Blackie -matka a Brownie -dcerka,ktera uz dorostla mamku :roll:
Jednou tehda se svagrova prokecla : Sara jeste nedostala nazrat. Holt si spletla slovnicek :oops:

toz peknou i kdyz mokrou nedeli. Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
30.4.06 08:17

Dobré ráno! :lol:

Tak my dnes AŽ v 6,15 hod 8O :lol:
Johanka teď dospává, Barunka se dívá na Studio Kamarád nebo jak se to teď jmenuje.
Včera Johanka snědla na oběd celou misku brambor s brokolicí 8O , no koukala jsem jak se to do ní vlezlo. Asi to byla mňamka :wink:
Počasí dnes zase stojí za prd, tak budem sedět doma a vymýšlet lumpárny. :)
Přejeme všem hezký den. Ahoj Xenie a holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
30.4.06 08:50

Val ,moc děkuji. Jestli je to alergie na laktozu, tak ji nezjistí, dá se zjistit kolonoskopii, ale to u takhle malých dětí nedělají, je to dost ryskantní, provádí se odběr kousku střeva.

Už začínáme lézt!!!!!!!!

Malá řve, nejde jí nacpat celá kačenka do pusy. :-)

Zatím pa Aimee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
30.4.06 08:50

Půlročňátkům Mariánce a Markétce vše nejlepší! 

http://animace.org/…/G370061.gif

A děkujeme všem za všechnu tu chválu, jakej je ten Pepíček pašák. :)
Dneska bude mít Pepík velkou premiéru - doteď neměl v puse (spíš v žaludku, v puse má vlastně teď skoro kde co :lol: ) nic jinýho, než co jsem mu vyprodukovala já a chystá se na něj první papání ze lžičky (mrkev, jasně). Tak jsem na to zvědavá - určitě napíšu. On se v poslední době (asi měsíc :wink: ) po nás dost dívá, že se cpeme a on nic. V pátek jsme během procházky od doktora skončili i s taťkou v pizzerce - chvíli ještě spal, dobrý, pak se probral, tak jsem si ho vzala na klín a jak ten se chudák otáčel za každým mým soustem, co jsem si strkala do pusy, to bylo jakoby jsme ho trápili hlady 8O :wink:. No švanda, tak doufám, že to ocení, že ta lžička taky konečně doputuje k němu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
30.4.06 08:52

Čau holky,
musím se přiznat, že Barča s náma taky nespí. Když jsme přišli z porodnice, přestěhovali jsme postýlku do obýváku, kde bylo větší světlo, protože malá měla žloutenku a už tam zůstala. Ložnici máme hned vedle a přes noc máme otevřený dveře, takže je to v pohodě. Když se v noci vzbudí, jdu ji do obýváku nakrmit a zavřu dveře, aby to manžu nevzbudilo.
Ale dneska, to byla noc! :cry:
V 1. hod se vzbudila, najedla se a od té doby furt brečela. Vstala jsem k ní asi šestkrát, strčila ji dudlíka do pusy (to vždycky pomohlo) a šla jsem spát. Ráno ve 4. jedla znova a znova se vztekala. Tak jsem vzala deku a šla spát do obýváku. Zavřela jsem dveře, aby to nebylo slyšet v ložnici a nechala ji vyřvat. :oops: Ráno se vzbudila jako vždycky kolem 7. a byla úplně v pohodě. Furt si tady něco žvatlala, smála se na nás a jen já byla úplně hotová. Jestli to je tím zubem nebo fakt nevím.

Jinak jsme měli dneska se známýma naplánovaný grilování, ale to padá, venku leje a leje. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
30.4.06 08:57

Franeza - tak u nás je to s tím jídlem úplně stejný. Fakt si připadám blbě, když my jíme a Barča na nás jenom kouká. Ale už máme koupenou mrkev a zítra začínáme. Tak dám taky vědět.

Kdy nám vlastně bude půl roku, když jsme 31. října. Dneska nebo zítra? Asi zítra, co? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
30.4.06 09:12

TaK PEPÍČKU přeji dobrou chuť a mamince pevné nervy!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
30.4.06 09:19

Posledním půlročňátkům vše nej a dobrou chuť. Johanka vzkazuje, že to není zas tak špatné. Ale kojo si vychutnává :wink: http://sirmi.ic.cz/smajl/137.gif /> Ahoj Xenie a holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
30.4.06 13:17

Dobré dopoledne ,

Velká gratulace Mariánce a Markétce k půlročku!!!

A také Všem oslavencům narozeným 31.....Barborce a Ríšovi:-)))

Aimee -paráda :lol: ,tak si řádně namaž pod koleny,protože teď se naběháš a oči budeš mít všude :roll: :lol: však to už znáš!!.....Jinak jsem zkoukla fotky a tvůj synátor je moc fešný klučina :wink:

Xeniej -tu vaší neustálou rýmu bych fakt nepodceňovala :( ,Kiki měla takhle rýmu od 2.let a řezaly jí oči(nezdálo se mi to,jelikož mám pylovou i potravinovou alergii,příznaky stejné),tak jsem u Dr.trvala na tom,aby nás poslala na vyšetření k alergoložce......nechtěla,ale nedala jsem se odbýt a nakonec mě tam pochválila Dr.že jsme došly včas-udělali jí testy(asi 12 píchanců :( jinak to nejde) a prokázala se alergie na pyl,prach,roztoče,peří a některé potraviny :( takže už dva roky kapeme 2× denně ZYRTEC!Takže myslím,že by nebylo od věci tam zajít…jistota je jistota :wink:

Syrda -žádný spešl trik na uspávání pohromadě nemám :( ,prostě je oba ve stejný čas vykoupu,uložím do postýlek,přečtu ze dvě delší pohádky a nechám je ať si jetě chvíli brblají a oni už po dvě noci usnou samotný 8) …ale abych to nezakřikla-na dnešek v noci se Nikis budil od 23:00 po hoďkách(naštěstí Kiki na jeho brek nereaguje),ale připisuju to zoubkům :? Dr. nám při kontrole řekla,že se „proderou“ každým dnem :lol: :!
Jeětě jsem si vzpomněla,že když byla Kristýna menší,byl s ní tak děsnej problém ji dostat před 22:00 do postele,takže jsem jí nedávala spát po obědě!Ikdyž teď ve školce spává,ale brzo vstává,takže usne kolem té osmé prostě sama vyčerpáním :wink:

Nikouš teď sám vytuhl v postýlce a já teprve od rána jím snídani s obědem dohromady :roll: :roll: a pak si dám leháro jakonáhradu za tu běhavou noc :!

Kristýnka s taťkou odjeli už dopoledne ke kámošovy na chatu(až za Jihlavu-brrrrr zima) pro 12kg vyuzenýho masa na ty třicátiny,tak mám o starost míň 8)

MĚJTE SE A AŤ UŽ JDE TEN HNUSNEJ CHCANEC DO PRYČ !!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
30.4.06 15:44

Franeza - dodatečná gratulace Pepíčkovi k zoubku a taky teda jste chlapáci, má už také u kg více než Tedýsek

Gratulace půlročkům Márince, Markétce, Barborce a Ríšovi

U nás stále stejný stav. manža finišuje nějakou práci a vzal si další, takže jsem bez PC, ale nějak mě zase chytl oto čtení a Tedýsek je hodný ,tak je pohoda. Tak já jdu s Tedýskem chvilku ven, je to tam takové slence pod mrakem, beru foťák :-) Třeba se něco vydaří blesjknout, toto světlo mám ráda.

Do Brna ten další víkend jedeme asi jen na otočku - zase kvůli manžové práci, takže v neděli tam na odpolední oslavu narozenin a dopoledne v pondělí zpět. Ale snad příště, zase bych Vás ráda viděla a třeba i Andrejku s Krystýnkou by se mohli připojit :wink:

Syrda děkuji moc za přeměření !!!!

Hezký den všem !!!

http://www.gify.nou.cz/…ubory/12.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest