Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
10.5.06 14:03

Také přejeme vše nej oslavencům!!!

Dnes jsme byli procházkou na sociálce ve Vlastě (podat papíry na almužnu) a v Carrefouru.
Těch peněz zase: tady dvě stovky, tůhle dvě stovky, tam tři - hrůza!

V Carrefouru v Edenu je (tuším) od 11.-13.5. akce Vypadáš skvěle ke dni matek s Petrem Lesákem. Tož zapřemýšlím..... :lol: , že bych se rovněž nechala zkulturnit ?!?

repelent - nemáte někdo s ňákým zkušenost? Co byste poradili pro děti? Mám Amia repelent sensitiv pro citlivou pokožku a pro děti , ale nevím, jestli je to vhodný pro takhle malý děti (nepíšou). Kupovali jsme ho před rokem Adélce, ale to už byla „stará páka“ :lol: . V neděli odjíždíme na týden na chatu a prý je tam komárů habakůk :evil: .

Už jsou broskve, nektarinky - hurá, konečně bude mít malej změnu! Už mu ty jabka, hrušky a banány musej lézt krkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
10.5.06 18:07

Ahojky
franeza - černý kořen- bezva nápad- viděla jsem to onehdá v pořadu Pod pokličkou, ale úplně jsem na to zapomněla. My jsme zatím na skleničkách, ale asi taky začnu něco občas vařit sama, hlavně jenom ty zeleninový, těch moc velký výběr není, jsou většinou s masem.

lamargarita - posílám odkaz na univerzální nánožník černý, taky o něm uvažuju- naživo jsem ho ale neviděla.
 http://www.emitex.cz/view.php?…

Zítra chci vyzkoušet kolečkové brusle, kupovala jsem si je předloni, to jsem na nich jezdila, ale loni s břichem nee, tak uvidíme......snad se nezabiju.
Kočárek bude opora, tak to bude snad OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
10.5.06 18:10

Lamarg - na supinky a podobne veci ve vlasech :

12% ureae aquosae 40,0
synderman ad 100,0

jinak 100g je dost,hodne mi toho zbylo,toz bohate by stacila 50g, pak samozrejme 20,0 a ad 50,0.

na nozkach jak mel vyrazku,suchou kuzi apod. jsme dostali Excipial U lipolotio a Cremor leniens - ten navazit v laboratori…jeste furt mazeme..a oblicejik + rucicky nekdy i nozicky mazem Daylong 40 Kids…kvuli slunicku,ktere tady v Brne furt sviti :)

jinak trvaly pobyt stejny jako matka, my jsme tedkom menili, uz jsme Severani - Brno-Sever, a malej je v obcance…

jo dnes jsme byli v MC Klokanek,tam jsem si stezovala jak mu bramburek nejede a hadejte, no snedl celou sklinku ve kt.jsem ho mela, a jeste otviral pusu, doma dela blbosti,spuli pusu,dava tam jazyk,lzicka tama neprojde…no proste HEREC. jo a taky dostal prvni krupku dneska-samozrejme uspinena mikinka…ale co..

Syrdo - ja co si vzpominam co jsme mivali v lekarne, toz asi koupime OFF pro deti- je to v super plastik.lahvicce a 150ml narozdil od ostatnich 100ml spreju…ale nevim od kolika to je.musim se na to mrknout.

jo delala jsem pampeliskovy med,ale je moc RIDKY, co s tim, pridat cukr ???

ciao Dalif
no nic koncim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
10.5.06 19:15

pampeliškový med - nikdy jsem ho nedělala, ale dělávala ho moje babička a byl taky vždycky dost řídký- a sladký jako cecek, takže bych tam cukr už nepřidávala. Ale jinak výborný na kašel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
11.5.06 07:03

ciao,

hola vstavat, dnes ve 4:50h,ale vydrzel do 5:15h,pak uz nadaval - i v nasi posteli.ve ktere jsem byla sama, manzel spal v obyvaku,je nejakej hodne nastydlej ;(
ted ale uz spi nse drobatko na balkone, cerstvy vzdousek bude dobrej na jeho rymu,teda jestli tam nekdo nezacne kourit :evil:

no nic jdu zkusit zahustit nejak ten med, je to ted jak voda…
pekny den vsem…a v nedeli VSE NEJ k svatku !!!!!

ciao Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
11.5.06 08:30

Čau holky,
chtěla jsem se zeptat, kolikátýho vám chodí rodičák na účet do spořky?
Přišly mi dneska nějaký peníze a nevím, jestli je to jenom z práce zbytek mateřský a dovolená nebo přišly taky peníze ze socálky. Doufám že ne a přijdou ještě zvlášť. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
11.5.06 09:35

Ahoj holčiny

Poctivě vás všechny čtu, ale nic zajímavého se u nás něděje, tak není o čem psát.

Všechno nejlepší všem 7 - miměsíčňátkům.

Rodičák mi chodí 11. v měsíci, ale já mám ČSOB. A co jsem slyšela, tak v každým městě je to snad jinak nebo co? 8O Absolutně nechápu jak to.

Krásný sluníčkový den :wink:

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
11.5.06 10:45

Zdravíme :! :! :!

http://animace.org/…/G100253.gif

Mně rodičák chodí 13. a máme GE Money bank. My dnes opět stávali v 09:30, pohodička, tatínek nám odcestoval na jednání do Průhonic k zákazníkovi a přijede až večer, takže dnes vařím jen Tedýskovi. Udělám mu brambory s mrkví a kapustou.

Tak ho nikam hlásit nebudu, je to dobrý, když má trvalý pobyt jako maminka, je to brňák z Lískovce :lol:

Dalif děkuji za tu mastičku, pokusím se to opsat a předat dr, protože to bych fakt nevykoktala :D

černý kořen také jsem Tedýskovi jednou dala a on chudáček z toho stráááášně prdíkoval, povařila jsem ho s brambůrkou a chutnalo mu to

biba - díky za typ na nánožník, jenže já mám strach, co když to nebude pasovat - nechávám to ještě otevřené, Tedýsek mi stejně ještě nesedí, tak věřím že manža si udělá někdy čas a zajedeme se ještě někam kouknout

http://animace.org/…/G100252.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
11.5.06 11:38

Tedysek je Brnak, super !!sem si hned rikala, ze tohle Prazak nejni ;)

D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
11.5.06 13:49

Hezký den přejem všem!
U nás taky nic novýho. Ráno navařit, dopo venku, odpo spát, navečír aspoň na zahradu…v noci (už asi tradice) 4× vzhůru. Ráno navařit, dopo venku..... tak ňák dokolečka :lol: .
Jen zítra nákup, v so balit, v ne na chatu. Na týden!
Hlavně aby bylo hezky, vyhrožujou bouřkama :evil:.

Rodičák mi chodil také každého 11. Myslim, že i teď tak bude chodit (byla jsem to podat včera). Mám spořku.

Chtěla jsem se zeptat - vůbec tomu nerozumim: když už je něco slazenýho (konkr. granul.čaj) co je nejmenší zlo pro prcky? Laktóza, fruktóza, sacharóza, glukóza nebo jaká jiná …óza? Ď.

Tak zatím…letím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.5.06 14:28

cukry - laktoza je mléčný cukr, fruktoza je v ovoci, glukoza je ten nejjednodušší cukr- vlastně se v trávicím traktu na ní postupně rozštěpí všecjny cukry. No a sacharoza je cukr sladový, tzn. je klasický cukr a tudíš ten nejhorší. Tolik mé již chabé chemické znalosti cukrů........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
12.5.06 09:52

ahojky,
chtela jsem napsat ,ze nebudu psat dokud se to nezlepsi…ale to bych asi nepsala pul roku…
No dnesni noc - bojovka ve 3h rano- ptaci rvali, on oci jak baterky a jakoze je uz rano a mel plnej nos, nemohla najit odsavacku, hledani…nakonec s bidou neco odsali usty,pak Martin uspaval,do postylky polozen ve 4:10h usnutej,ale ve 4:50h nanovo,nastesti chvilku konickoval na posteli a blbl - pral se zelvou atd. a nechal me lezet do 5:20h,pak jako at se mu venuju,toz prso nechtel…no prerikala jsme snad vsechny basnicky…a tedkom spal ale jen 20min.na balkone, uz je vzhuru, koukala dolu na zuby,ale nic zdureleho a navic me nenecha se tam mrknout,ale dr. rikala,ze si mysli ze brzo. on je ted posl.dobou hodne naladovy,ubreceny jakoby nevyspaly ??? ale nekdy uplne milionovy dite, vcer vecer kupriklad, se rehtal…no nic, uz mi mlati do noteboku, vytahuje snury, ja se pak divim,ze nefunguje volani pres skype…
dnes nas ceka brisni tanec odpol.

mejte se vsichni vypani i nevyspani pekne.
ciao Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
12.5.06 12:49

Ahojky
dalif - máš to těžký, ale ono se to časem určitě zlepší
Marianka má taky nějaký řvací období, nechce být v kočáře, furt jí musím nosit, takže vypadám jak debil- vezu prázdný kočár a na ruce dítě. Nosím sebou šátek, ten to jistí.
Nechce být ani na dece na zemi, chce se prostě pořád chovat. A nebo si s ní musím hrát, sama vydrží max. 5 minut. Je to úmorný.

Holky!!!! Nějak to tady vázne! Mrkněte na říjňátka 2006, ještě nejsou ani narozený a už jsou o kus před námi. No jo, ony mají maminky ještě čas vysedávat u PC, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
12.5.06 13:52

Ahojky

Tak jsem to teda včera zakřikla, že se u nás nic neděje :(
Malej spadl na hlavu z postele 8O :o :cry: , když ve spaní válel sudy 8O . Pobrečel si, ale všechno dobrý - naštěstí!!!. Žádné následky to na něm nenechalo. Akorát v noci moc nejedl nebo jedl míň (že by se nad sebou zamyslel a otočilo se to k lepšímu?). Tak jsem dneska vítězoslavně nachystala postýlku a budu ho do ní dávat (ať ji aspoň někdy použijeme) než půjdu spát a pak si ho vezmu do postele.
Koukala jsem do Října 2006 včera a úplně se mi to všechno o rok vrátilo :D . Se nedivím, že tam mají tolik stránek, protože ještě to mimi mají v bříšku a času habakuk. A my? Chudinky! Nespíme, skoro nejíme a nosíme a nosíme dětičky, protože nechtějí být v kočáře.¨Však oni to poznají :D
Taky poslední dobou tlačím prázdný kočár a nesu desetitunku v ruce :( 8O
Malýho taky musím všude brát, protože jinak bez důvodu řve. Takže, když jdu vyndat prádlo z pračky, tak si ho musím dát na zem vedle sebe, když jdu to prádlo věšet, tak si ho taky dávám vedle sebe, aby na mě viděl, když vařím, tak taky musíé čumákovat v kuchyni. Hrůůůůza!!! Zase řve! Musím jít. Jo, a jak se učí sedat, tak se vždycky bouchne do hlavy, když neudrží rovnováhu a padá. Takže každou chvíli je řev, ale přišla jsem na to, že ho okamžitě uklidní Včelí medvídci. 8)

Krásný den a pište :wink:

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
12.5.06 14:16

i510 - to mě potěšilo, že nemám jenom já takovýho závisláka a uřvance. Občas mi někdo řekne, že jsem si jí rozmazlila, ale já si myslím, že každý dítě je jiný. Některý je ocásek, jiný si vyhraje samo. Já jsem hold vyfasovala ocáska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí