Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
carsa
17.5.06 22:29

Dalif - krosnička - já mám tu, jak jsem ti na ní dala ten link (baby direkt), podívej se tam.
 c.

• Citovat
  • Upravit
138
17.5.06 22:41

Ahojky všechny maminy i dětičky
Hlásím se jen na skok a po velmi dlouhé odmlce :( ,takže dodatečně i předem vše Nej oslavenečkům!!!!

Stíhám vás občas pročítat,ale neodepisuji :( :( :(

Přítelovi třicátiny jsme nádherně na dvakrát oslavili,předali dárečky i dort a „my“ od něj také dostali „překrásné“ překvápko.......vzal Nás(mě a děcka) na dvoudenní výlet do Rožnova pod Radhoštěm a tam mi oznámil,že dal v Brně výpoveď a tady dostal „mimořádnou“ nabídku ve svém oboru,takže jí vzal a teď bývá celý týden v Rožnově,já v Brně sama na dvě hyper dítka :? .....no a ve finále došel s tím,že je tam ke koupi fantastický domek se zahradou,takže se do léta budem stěhovat takovou dálku :cry: 8O :( !!!!!!!!!

HOLKY POMOOOOC -jsem z toho hrozně udřená,je to fakt záhul a to tu mám naštěstí tři funkční babičky,který pomáhaj,ale TAM nebudu mít vůbec nikoho :cry: Rodinu,kamarádky a o známých,který tu zanechám ani nemluvě!!!
Vůbec si to nedokážu a ani snad nechci představit,navíc nemám řidičák,takže nebudu přes týden mobilní,abych si sjela kam chci :(
Přítel mě nutí,vím že to myslí dobře,ale nemám odvahu s dvouma dětma 8O
Sice si finančně velmi polepšíme,ale peníze přeci nejsou VŠE

Omlouvám se,ale potřebovala jsem to někomu říct,rodina o tom zatím nemá ani tušení.....bude to šok!!!

Jinak Nikouš sám sedí(i se sám po:,–(í),dělá velké pokroky a je to miláček :)!Jen zub zatím bohužel žádný,noci opět stejné-10× za noc se vzbudí a navíc máme podezření,že trpí už tak brzy alergií :cry:

Všechny Vás moc zdravím,užívejte tepla a sluníčka a netuším,kdy se vám zase ozvu......možná už osamocená z Rožnova :evil: .......loučím se je mi do breku,malá už chrupčí a nezbeda si tu ještě brouká,jen mě je ouzko a do breku :cry:

ZNOVU SE MOC OMLOUVÁM VALOUŠ,NIKI,KIKI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
17.5.06 23:14

Valderamo , asi ti nikdo z nás neporadí, protože žijeme přeci jenom v něčem jiném. Ale třeba já za sebe musím říct, že kdyby mi přítel řekl, že se stěhujeme do Rožnova, tak bych byla štěstím bez sebe. My jsme kvůli práci v Praze a jak bych byla šťastná na vesnici!
Ber to tak, že kolem jsou překrásné Beskydy - vemeš děti a budete courat po horách, uděláš si řidičák, kamarádky si najdeš, děti budou řádit na zahradě… a vždycky můžeš zajít sem. Opravdu si myslím, že to nemusí být špatné. Hlavu vzhůru :) :) :)

• Citovat
  • Upravit
carsa
18.5.06 08:20

Hola, hola,
kde jsou všechna ranní ptáčata? U nás dneska docela funny noc. Ve tři kojení. Ve čtyři ohromný řev - Ivan pásl koníčky napříč postílkou a zašprajcoval si nožičky mezi šprušle. Tak jsem ho vysunula, přetočila, vrazila dudlík a klid. V Pět to samé, ale taky ještě pomohlo položit na záda a dát dudlík. V šest už dudlík odmátel, tak jsem ho vzala k sobě do postele a ještě do půl sedmé vydržel jakž takž ležet. Ach jo kde je těch 13 hodin denně, co má spát??????

• Citovat
  • Upravit
5891
18.5.06 08:37

HURA !!!!!!

sbohem klubu rannich ptacat, odchazime !!!
Vitek se dnes probudil klasika v 5:10h,pak kojeni a pak svete div se a raduj se ,usnul !!!!!! az do 6:20h, jsu nejaka prechrapana ;)))

teda ja mam radost…on snad nakonec bude spat zase do tech 7-8h…no i o te pul sedme dobry…

VAL- Roznov je nadhernej, nasi pochazej od ValMezu,a v Prostredni Becve mame chatu - jako vsici pribuzni, vzdy se zavola, zda je tam volno,pac tam fakt skoro furt nekdo je - no jo kdyz ja mam 9 bratranku a 7 sestrenic a ty maj decka,jedna dokonce 8 deti…takze se tam ma kdo stridat.
ale ten ridicak bych si udelala, zkus to, me to hrozne bavi ridit, ale musim se s manzelem stridat, kdyz jedem na delsi trasu.
Hlavu vzhuru- i pro decka to tam bude hezci, Radegast, Pustevny…
a najdes si tam mamky z Emimina ;)

CARSO- dik za info o krosnickach. Tak koukam ze jsi prevzala stafetu rannich ptacat…citim s Tebou, my jsme tohle taky zazivali…hlavne kdyz mel rymu,teda on ji ma porad,ale proste nemohl dychat…
Te lituju s tim spankem… ale to je sikula - behem prednasky hodnej a pak doma …no co nekde se vybit musi, nas Vitek vzdycky zmydli zelvu nebo balon nebo polstar a je to ;)

no nic,ma za sebou svou ranni 20 min., jej hura zpatky do nasich starych koleji, spat ve 20h a vstavat kolem 8h…

pa Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
18.5.06 08:56

valderamo - já Ti šíííííííleně závidím, tohle kdyby udělal můj manžel, tak bych ze zbláznila radostí. V Rožnově je náááádherně, mám tam kamarádku- no a domeček je můj sen! Tam bych šla hned, i když bych tam nikoho neznala! Řidičák si udělej co nejdříve, já jsem se taky bála, dělala jsem si ho loni v lednu, pak jsem jako těhule moc nejezdila, ale ted se snažím. A přátele si určitě najdeš.
Víš, já pocházím z krásné Vysočiny, naši mají velký dům s velkou zahradou. Za manželem jsem se přestěhovala do Bohumína, kde je to samý cikán, špinavé ovzduší a bydlíme v paneláku ve 2+1. Samozřejmě tady není všechno špatný, už jsem si tady našla kamarády, máme bezvadnou rodinu… Časem si chceme domek postavit, ale musí to být asi někde tady v okolí, kvůli práci. Já bych nejraději stavěla někde v Beskydech, ale to dojíždění by bylo pak dost problematiký.
Chápu, Brno není Bohumín, Brno je krásné město a kor když odtamtud pocházíš. Já si myslím, že tam, kde se ten daný člověk narodil a prožil dětství, že to tam má nejraději. Můj manžel na Bohumín nedá dopustit.....

Musíš si to hold rozmyslet, přítel se s Tebou měl asi předem poradit a ne Ti to naservírovat jako hotovou věc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
18.5.06 09:00

Ahojky

TAk Johanka po včerejší banánové kaši vstávala na kojení ve 23,45 hod, potom ve 2,15 hod a ještě ve 4,25 hod. Tak mi řekněte, co mám dělat, aby spala aspoň do 2,00 bez kojení 8O :roll: :(
Jinak vcelku vše v pořádku, jen musím pouklízet neb je tady jaksi vybydleno :oops:
Mějte se pěkně, snad dnes bude svítit sluníčko/ tady zatím ano/.
Ahoj Xenie a holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
18.5.06 09:43

Hezké ránko

Maminy za vaše názory velký dík,jste všechny takové cestovatelky :) ,jen já celý svůj dosavadní život žiji v rodném Brně a stěhování jinam napořád a od mamky my činí OBROVSKÉ potíže…hlavně po psychické stránce :(

Biba -přítel se se mnou poradil,ale to už dal tady výpověď a měl podepsanou smlouvu v Rožnově,takže jediný řešení(když nechceme žít odloučeně)je jít bydlet tam!Chápu ho a nezazlívám,je to pro něj celoživotní prac.sen :) ,ale já se s tím nemůžu srovnat :cry: i přesto,že se mi tam moc líbilo a hlavně čistý vzduch pro nás alergiky!!

Prostě to ponechám osudu a uvidím!Řidičák zatím nebudu dělat,netroufám si.....možná mě to časem donutí

Dnes jdem s Nikísem na obrnu na lžičku :wink: .....včera jsem v tom pstresu zapomněla písnout,že malej už třetí den dlabe bílý jogurtek ACTIVIA PROBIO a móóóc mu šmakuje a žádná kožní reakce neproběhla :lol: :lol:
Taky „ulítává“ děsně na jídlech od HIPPU:1)těstoviny se šunkou a rajčaty 2)rizoto s brokolicí a jehněčím masem 3)rajčata a těstoviny Penne s cuketou

Fakt výborný a už jsou v tom kousky,aby se naučil polykat.....hrozně mu to šmakuje a sní na posezení celou dvojitou sklenku

VYZKOUŠEJTE

Pepíčkovi od Franezy-VŠE NEJLEPŠÍ K SEDMIMĚSÍČNINÁM

Mějte se sluníčkově,letím s drakem kté Mudr. :wink: 8O :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
18.5.06 10:04

Pěkné ráno maminky ,

valderamo , myslím, že Ti trochu rozumím. My máme byt v Horním Benešově v Jeseníkách a manžel se tam chce s námi přestěhovat. Mě se tam moc nechce, mám tady přátele a rodiče mám v Brně. Muž má rodiče ve Vrbně pod Pradědem. V H.Benešově má svou první ženu se synem.
Jsem z toho nešťastná, že bych tam měla bydlet. Manžel v dubnu ztratil práci
a tady v Praze platíme drahý nájem, proto se tam chce přestěhovat.
No, když se tak na to dívám co jsem napsala, tak se mi to moc povzbudivé nezdá. Jen jsem chtěla abys věděla, že v tom nejsi sama a netrápila se tolik.
Muž má ve Valmezu sestru s rodinou. Beskydy jsou fakt moc hezké. Zvládnete to, uvidíš.

Hezký den všem maminkám a dětem .
IvaP a Ráchel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
18.5.06 11:07

Pepíčkovi vše nej k 7-mi měsícům
http://www.gify.nou.cz/…ry/pepik.gif

• Citovat
  • Upravit
472
18.5.06 11:34

Pepíčkovi vše Nej!!!
http://www.sirmi.ic.cz/kytka/19.gif

carso - já dávám masa určitě víc, tak já jdu jeden balíčíček zvážit…tak 80g ( nevážím to, takže od oka má každý balíček cca 80g) a má to na dva dni, takže porci má tak 40g masa.
Co mám sesbírané recepty z internetu, časopisů, od mamin - koukala jsem, tam se to pohybuje od 20g-80g na porci
Jinak se určitě Ivánkovi líbilo Tvoje povídání, asi to bylo napínavé 8) Mně Tedýsek když má plačtivou taky přestane když třeba telefonuji 1/2 hodiny s kamarádkou přes Skype :lol:

Lezení na čtyřech - našemu Tedýskovi začali galeje, cvičím s ním poctivě každé každou chvilku. Ne že by z toho byl nadšen, ale hold má tvrdohlavou maminku. Tak si představte, dneska tu na něj koukam na ten kobereček a on se mi začal stavět na tři, kolena a jednu ruku a dorovnává to opřenou hlavou o zem. Tak takhle to asi taky nemá vypadat.....

zuby - jsem mu teď koupila v biu kukuičný křupky, jsou fajn, že jsou bez tuku a přídavku čehokoliv na dochucení, jen kukuřičná složka a voda, tak to těma zubama hrozně ráda hobluje

teda VAL to jso uzměny a já se tak na Tebe těšila, že jak budeme bývat Brně a vrátíme se natrvalo, no tomu říkám čára přes rozpočet !!! 8O :cry: :!
Jinak na to budeš vlastně jak jsem byla já s příchodem do Prahy. Akorát dvě děti. Sila. Mně bohatě stačí jedno a to je ještě docela kliďas a pohodář. Ale měla bych Tě podpořit, tak neboooj, to zvládnete !!!!! A ber na tom to pozitivní, domeček ze zahrádkou, možná tam bude lépe než na té křižovatce dole na Maliňáku, určitě pro děti to bude lepší prostředí. A kamarádky si taky najdeš, já také našla…a nevěřila, že se v Praze dají najít. :) Jenže IvaP s Ráchelkou mě tu taky možná opustí. Ach jo.
A je fakt co mi tu chybí je zahrádka, ale ta mi bude chybět i v Brně. Jenže nám by dům spadl na hlavu, manža na to není.Tak hlavu vzhůru.
On když si vezme mužský něco takového do hlavy, většinou se to nedá rozmluvit, jo odložit o měsíce, možná pár roků, ale stejně by to dřív či později udělal. Mám v tomto směru bohaté zkušenosti :?

Ty skleničky Tedymu taky šmakují, jen jsem zkoušela jogurt a pokaždé se po něm hned pokakal. Zkoušela jsem Holadiu bílou.....tak zkusím aktiviu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
18.5.06 13:34

val- já a řidičák - v 18 jsem si ho mohla udělat za dobrý prachy na gymplu, ale hrozně jsem se bála, takže mě naši nenutili. Pak jsem začla chodit s manžou, on měl už na vysoké k dispozici auto, takže jsem mohla jezdit. Nechtěla jsem, bála jsem se. Až teprve rok a půl, co jsme bydleli v Bohumíně mě donutil- sám mi to domluvil v autoškole, vyplnil přihlášku…Pak mi domluvil první jízdy, byla jsem naštvaná, že mě nutí, ble, ble ble, nejdřív jsem ho seřvyla a když už jsme čekali na parkovišti na tu autoškolu, tak jsem začala bulit jako malý děcko. který se bojí jít do školky :D
No a nakonec mě autoškola bavila, řídit auto mě taky baví, ale bojím se. Jezdím zatím jenom s manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
18.5.06 15:04

Řidičák - já se přiznám, ž mám řidičák i na traktor, velkou motorku a náklaďák… :ll: :lol: :lol:
Měla jsem prostě možnost si ho udělat, tak jsem to udělala. Pak jsem ale vůbec neřídila. Až po VŠ, když jsem v Anglii dělala au-pair, dali mi auto a jeď!!!! Zezačátku docela síla, ale zvládlo se to. Teď si ivot bz auta neumím představit. V práci jsem jezdila po celé republice a moc mě to baví.

Jinak, teď jsem byla u doktora kvůli těm mým problémům s dělohou. Budu muset jít na operaci a je v hvězdách, jestli budu moct mít ještě někdy dítě… :cry: Ale když tak o tom napíšu někdy jindy, ted jsem z toho docela špatná a jdu ven. Snad přijdu na jiný myšlenky

• Citovat
  • Upravit
443
18.5.06 15:08

carso - co máš s dělohou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
18.5.06 18:52

carsa - to je mi líto, mysli hlavně pozitivně ( chápu asi to bude težké, já jsem taky vynarvečená ze všeho v psolední době ), třeba to nebude tak zlé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí