Poradna duly
Jana Čurdová
Ještě jsem si vzpoměla, posledně jsem koupila kaše v Intersparu, protože byly bez mléka a doma jsem zjistila, že obsahují lepek, tek jsem je dala do spíže. Tak teď jsem je vytáhla a píšu: jedná se o nemléčné kaše Himmeltau, s hroznovým cukrem a ta druhá je vanilková.
Složení:pšeničná krupice, hroznový cukr(15%),aroma:vanilin, vitamínB1(1,1mg/100g)-----neobsahuje cukr, mléko, barviva ani konzervační látky.
Je od 6.měsíce. Tak ta by měla být dobrá !!!
Musim běžet, jedem nakoupit, manžel mě už 10 minut honí a já tady studuji kaše ![]()
Páááá
kdyz je tam psenice - tak to je lepek ne ???
lepsi nejake ryzove kase trebas co se maj dat do mlika,ale ty je das do vody nebo do koj.mleka. D
Dalif, právě o to jde, aby tam byl lepek, ale neobsahovaly mléko, Ivánek mléko nesmí a naše malá ho taky nesměla, proto jsem je kupovala.
Aimee , díky moc - tak se rozeběhnu do Intersparu - tady to nikde nemají.
Carsa
Tak jsem se vrátila z nákupu - mám takovou radost
- jak jsem je pomlouvala, tak mám úlovek krásné BIO zeleniny (petržel, řepa, špenát, cucheta a brokolice). Jen doufám, že to ten týden v lednici jakž takž vydrží a Pepík se bude mít!
Až na to, že to asi neocení
Jsem byla tak nadšená, až jsem mu zapomněla koupit maso, tak na něj si bude muset ještě počkat. Co jste dávaly jako první - králíka, tele, jehně, kuře? Dost píšou o tom králičím, jak je vhodný, já tohle teda nemusím
.
Ahoj,
já začala kuřetem. Pak chci zkusit krůtu a pak to další - králík a tele. Tak uvidíme. Já si myslím, že jim je to jedno ![]()
i.
Tak jsem psala na sunar.cz,že u nás není žádná Sunar-lékára a odepsali my, že každý týden zřizují přibližně 5 lékáren a, že Sunarky nemléčné dostanu v každé lékárně i když né za jejich akční ceny. Je fakt, že jsem se v lékárně neptala, koukala jsem jen v obchodech a tam je neměli.
Val, pořád na tebe myslím s tim stěhováním, jen jsem se nedostala k tomu abych napsala ![]()
Určitě to bude moc těžký!Myslím si, že si to měl i manžel rozmyslet,než abys byla nešťastná!
My jsme se taky stěhovali od svých známých a to jsem dost samotář a někdy mi bylo hodně úzko. Teď už mi to tak nepřijde, ale asi jen díky tomu, že chodim do práce a pracuji s lidmi, tak jsem vlastně ráda když přijdu domu, zavřu branku a nikoho kromě mé vlastní rodiny už nevidím.
Bydlíme tu už skoro devět let a já znám jen tři rodiny z nejbližších baráčků ![]()
Přeji ti moc, aby jsi brzy poznala nové přátele a moc se ti tam líbilo, ale neboj, pro začátek máš nás!!! ![]()
Pa Aimee
AHOJKY ,
nakonec odjel pondělí „taťka“ sám a já zůstala s dětma ještě v Brně(nebylo zajištěné dostatečné ubytování a bydlet týden u cizích lidí se mi teda vůbec nechtělo
)
Takže mám nadále fofříky,ale teď už oba drakouši odfukují,takže jsem si Vás přečetla a něco písnu ![]()
Carsa :ty kaše Himeltau jsou dobré,dávám je malému taky(koupíš je i ve všech DM drogeriích,pokud bys nesehnala ve Sparu).
Piškoty :kupuji dvoje ve zdravé výživě-1)kukuřičné,jemně slazené(spíš vůbec)cena:20kč 2)spec.bezlepkové s vajahitem(náhrada vajec),slazené fruktózou,ale cena 40-50kč balíček 150gr(odpovídající
)
Aiime :děkuji za podporu:-)).....už je mi o malinko lépe,ale padne to na m vždy večer nebo,když přítel odjíždí a vím,že už se nám to „pomalu“ blíží ![]()
Jsem také spíše samotářský,uzavřený tip a činí mi v posledních pár letech(vlastně spíš co jsem doma na mateřské-4roky+3. s Nikoušem…budu)dosti velké potíže se jen tak s někým seznámit ![]()
Navíc i pro Kíťu to bude těžký-špatně si zvykala na školku a to už bude teďka vlastně měnit třetí(konečně chodí ráno bez breku a držení se futer)
![]()
internet :bude mít zatím asi jen přítel v práci,počítač budem nechávat tady
,takže nebudu mít zřejmě ani Vás!!!! Byt si tu nadále ponecháme…zatím,pokud to půjde a budem držet,abychom bylo kde hospodařit v případě delšího pobytu v Brně s dítkama.
Nezareagovala jsm asi na vše
…zbytek se mi mezitím ňák vypařil z hlavy
,takže jen popřeju všem pěknou dobrou noc a pokud to čas dovolí,ještě se ozvu.PA
Ahoj všichni,
píši jen v rychlosti, protože mě to napadlo, ale nevím jestli je to dobrý nápad ![]()
Takže - nesejdeme se a nerozveselíme Valderamu? ¨
i.
i510, určitě je to dobrý nápad! Mrzí mě, že se nemůžeme účastnit, z Varů je to přece jen dálka, ale bude na vás myslet ![]()
Val, mě napadlo, že by jsi mohla založit tady na emiminu diskuzi a zjistit, zda tu neni někdo ze stejného místa kam se stěhujete, třeba bys měla alespoň někoho známého v novém městě. Alespoň na procházky s kočárkem ![]()
Pac
DOBRÉ RÁNKO VŠEM
i510 -Výbornej nápad s tím srazíkem
![]()
Akorát myslím,že z Brna a okolí nás „moc“ nebude ![]()
Každopádně kdo bude moct,ráda vás všechny uvidím a hlavně poznám,že i510 ![]()
Tenhle pátek mám opět měsíční srazík s kámoškama(s party)všechny těhule-z jedné už není Kindervajíčko
(před týdnem porodila kluka),ale příští týden jsem SNAD volná......pokud si nás teda taťka nebude chtít odvést sebou do toho „zatracenýho“
Rožnova!
Aiime :ta diskuze mě taky napadla a nebo ještě podat inzerát do ňákýho časopisu pro maminky(Maminka,Betynka,Miminko),že hledám maminu s dítkem s Rožnova a okolí
![]()
Velká škoda,že jste vy tak daleko:-((((…velmi ráda bych tě poznalai s dcerkou
Jen pro zajímavost:Ve Varech mám někde nevlastního bráchu
…táta si ho stihl „udělat“ ještě než zdrhl do Austrálie
Ale nikdy jsem ho neviděla,myslím,že neví ani on o mě…jen vím,že se jmenuje JAKUB RADEŠOVSKÝ ![]()
Tak pek dejte holky vědět,kdy bychom mohly srazíkovat
![]()
JSEM BLBÁÁÁ ............
![]()
AIMEE,samozřejmě i tvého syna fešáka Vojtíka
Velká omluva
,jsem poslední dobou fakt ňák MIMO MÍSU ![]()
Val, tak to jedině, že by manžel dostal ještě lepší práci ve Varech ![]()
Tak to dej pak vědět!!!!
![]()
holky,ještě jedna moje blbá kakací otázka
![]()
Kolikrát deně vaše děti kakají??? Malá teď většinou dvakrát, tak nevi jestli to neni moc
A má takovou hustší kašičku a na začátku tužší bobek
![]()
Pa
Aimee :…no to už by mě fakt kleplo
![]()
Kakání :2× denně se ti zdá moc?
To náš Niki by tím pádem byl doslova „vysírací“ tip
kakesí má totiž i 5× denně a hromadu(tužší) ![]()
Paní doktorka o něm ale prohlásila,že je jak průtokový ohřívač …horem dovnitř a spodem ihned ven
![]()
Jinak diskuzi jsem již zadala(jak už jste si určo všimly),atk snad se někdo ozve
![]()
Jéé, tak to jsi mě uklidnila, já už jsem z ní fakt na nervy, když kadí 2× 3×, tak už zase myslim na nejhorší a očekávám návrat zánětu ![]()
Ve Varech je hezky
Určitě bychom si rozuměly
![]()
Doufám, že se ti podaří seznámit s nějakou príma maminkou
![]()
PaC