Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
292
23.5.06 15:21

Ještě jsem si vzpoměla, posledně jsem koupila kaše v Intersparu, protože byly bez mléka a doma jsem zjistila, že obsahují lepek, tek jsem je dala do spíže. Tak teď jsem je vytáhla a píšu: jedná se o nemléčné kaše Himmeltau, s hroznovým cukrem a ta druhá je vanilková.
Složení:pšeničná krupice, hroznový cukr(15%),aroma:vanilin, vitamínB1(1,1mg/100g)-----neobsahuje cukr, mléko, barviva ani konzervační látky.
Je od 6.měsíce. Tak ta by měla být dobrá !!!
Musim běžet, jedem nakoupit, manžel mě už 10 minut honí a já tady studuji kaše :lol:
 Páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
23.5.06 16:26

kdyz je tam psenice - tak to je lepek ne ???

lepsi nejake ryzove kase trebas co se maj dat do mlika,ale ty je das do vody nebo do koj.mleka. D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
23.5.06 16:54

Dalif, právě o to jde, aby tam byl lepek, ale neobsahovaly mléko, Ivánek mléko nesmí a naše malá ho taky nesměla, proto jsem je kupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
23.5.06 17:21

Aimee , díky moc - tak se rozeběhnu do Intersparu - tady to nikde nemají.
 Carsa

• Citovat
  • Upravit
253
23.5.06 19:38

Tak jsem se vrátila z nákupu - mám takovou radost :D - jak jsem je pomlouvala, tak mám úlovek krásné BIO zeleniny (petržel, řepa, špenát, cucheta a brokolice). Jen doufám, že to ten týden v lednici jakž takž vydrží a Pepík se bude mít! :lol: Až na to, že to asi neocení :wink: Jsem byla tak nadšená, až jsem mu zapomněla koupit maso, tak na něj si bude muset ještě počkat. Co jste dávaly jako první - králíka, tele, jehně, kuře? Dost píšou o tom králičím, jak je vhodný, já tohle teda nemusím :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
23.5.06 19:55

Ahoj,

já začala kuřetem. Pak chci zkusit krůtu a pak to další - králík a tele. Tak uvidíme. Já si myslím, že jim je to jedno :D

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
23.5.06 21:09

Tak jsem psala na sunar.cz,že u nás není žádná Sunar-lékára a odepsali my, že každý týden zřizují přibližně 5 lékáren a, že Sunarky nemléčné dostanu v každé lékárně i když né za jejich akční ceny. Je fakt, že jsem se v lékárně neptala, koukala jsem jen v obchodech a tam je neměli.

Val, pořád na tebe myslím s tim stěhováním, jen jsem se nedostala k tomu abych napsala :oops:
Určitě to bude moc těžký!Myslím si, že si to měl i manžel rozmyslet,než abys byla nešťastná!
My jsme se taky stěhovali od svých známých a to jsem dost samotář a někdy mi bylo hodně úzko. Teď už mi to tak nepřijde, ale asi jen díky tomu, že chodim do práce a pracuji s lidmi, tak jsem vlastně ráda když přijdu domu, zavřu branku a nikoho kromě mé vlastní rodiny už nevidím. :wink: Bydlíme tu už skoro devět let a já znám jen tři rodiny z nejbližších baráčků :oops:
Přeji ti moc, aby jsi brzy poznala nové přátele a moc se ti tam líbilo, ale neboj, pro začátek máš nás!!! :wink:

Pa Aimee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
23.5.06 22:09

AHOJKY ,

nakonec odjel pondělí „taťka“ sám a já zůstala s dětma ještě v Brně(nebylo zajištěné dostatečné ubytování a bydlet týden u cizích lidí se mi teda vůbec nechtělo :( )
Takže mám nadále fofříky,ale teď už oba drakouši odfukují,takže jsem si Vás přečetla a něco písnu :wink:

Carsa :ty kaše Himeltau jsou dobré,dávám je malému taky(koupíš je i ve všech DM drogeriích,pokud bys nesehnala ve Sparu).
Piškoty :kupuji dvoje ve zdravé výživě-1)kukuřičné,jemně slazené(spíš vůbec)cena:20kč 2)spec.bezlepkové s vajahitem(náhrada vajec),slazené fruktózou,ale cena 40-50kč balíček 150gr(odpovídající :( )

Aiime :děkuji za podporu:-)).....už je mi o malinko lépe,ale padne to na m vždy večer nebo,když přítel odjíždí a vím,že už se nám to „pomalu“ blíží :cry:
Jsem také spíše samotářský,uzavřený tip a činí mi v posledních pár letech(vlastně spíš co jsem doma na mateřské-4roky+3. s Nikoušem…budu)dosti velké potíže se jen tak s někým seznámit :oops:
Navíc i pro Kíťu to bude těžký-špatně si zvykala na školku a to už bude teďka vlastně měnit třetí(konečně chodí ráno bez breku a držení se futer) :! 8O
internet :bude mít zatím asi jen přítel v práci,počítač budem nechávat tady :? ,takže nebudu mít zřejmě ani Vás!!!! Byt si tu nadále ponecháme…zatím,pokud to půjde a budem držet,abychom bylo kde hospodařit v případě delšího pobytu v Brně s dítkama.

Nezareagovala jsm asi na vše :( …zbytek se mi mezitím ňák vypařil z hlavy :roll: ,takže jen popřeju všem pěknou dobrou noc a pokud to čas dovolí,ještě se ozvu.PA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
24.5.06 08:16

Ahoj všichni,

píši jen v rychlosti, protože mě to napadlo, ale nevím jestli je to dobrý nápad :?
Takže - nesejdeme se a nerozveselíme Valderamu? ¨

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
24.5.06 09:34

i510, určitě je to dobrý nápad! Mrzí mě, že se nemůžeme účastnit, z Varů je to přece jen dálka, ale bude na vás myslet :wink:

Val, mě napadlo, že by jsi mohla založit tady na emiminu diskuzi a zjistit, zda tu neni někdo ze stejného místa kam se stěhujete, třeba bys měla alespoň někoho známého v novém městě. Alespoň na procházky s kočárkem :wink:

Pac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
24.5.06 10:25

DOBRÉ RÁNKO VŠEM

i510 -Výbornej nápad s tím srazíkem :! :lol: :!
Akorát myslím,že z Brna a okolí nás „moc“ nebude :?
Každopádně kdo bude moct,ráda vás všechny uvidím a hlavně poznám,že i510 :D
Tenhle pátek mám opět měsíční srazík s kámoškama(s party)všechny těhule-z jedné už není Kindervajíčko :lol: (před týdnem porodila kluka),ale příští týden jsem SNAD volná......pokud si nás teda taťka nebude chtít odvést sebou do toho „zatracenýho“ :roll: Rožnova!

Aiime :ta diskuze mě taky napadla a nebo ještě podat inzerát do ňákýho časopisu pro maminky(Maminka,Betynka,Miminko),že hledám maminu s dítkem s Rožnova a okolí :wink: :oops: :!

Velká škoda,že jste vy tak daleko:-((((…velmi ráda bych tě poznalai s dcerkou
Jen pro zajímavost:Ve Varech mám někde nevlastního bráchu 8O :) …táta si ho stihl „udělat“ ještě než zdrhl do Austrálie :! Ale nikdy jsem ho neviděla,myslím,že neví ani on o mě…jen vím,že se jmenuje JAKUB RADEŠOVSKÝ :?

Tak pek dejte holky vědět,kdy bychom mohly srazíkovat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
24.5.06 11:01

JSEM BLBÁÁÁ ............ :! 8O :roll: :oops: :?

AIMEE,samozřejmě i tvého syna fešáka Vojtíka
Velká omluva :! :! :! ,jsem poslední dobou fakt ňák MIMO MÍSU :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
24.5.06 12:21

Val, tak to jedině, že by manžel dostal ještě lepší práci ve Varech :lol:
Tak to dej pak vědět!!!! :lol: :wink:

holky,ještě jedna moje blbá kakací otázka :oops: :oops: :oops:
Kolikrát deně vaše děti kakají??? Malá teď většinou dvakrát, tak nevi jestli to neni moc :oops: A má takovou hustší kašičku a na začátku tužší bobek :oops: :oops:

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
24.5.06 12:44

Aimee :…no to už by mě fakt kleplo :roll: :evil: 8O
Kakání :2× denně se ti zdá moc? 8O To náš Niki by tím pádem byl doslova „vysírací“ tip :o kakesí má totiž i 5× denně a hromadu(tužší) :!
Paní doktorka o něm ale prohlásila,že je jak průtokový ohřívač …horem dovnitř a spodem ihned ven :lol: :lol: :roll: :!

Jinak diskuzi jsem již zadala(jak už jste si určo všimly),atk snad se někdo ozve 8) :?: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
24.5.06 13:30

Jéé, tak to jsi mě uklidnila, já už jsem z ní fakt na nervy, když kadí 2× 3×, tak už zase myslim na nejhorší a očekávám návrat zánětu :roll:

Ve Varech je hezky :lol: Určitě bychom si rozuměly :wink: :lol:
Doufám, že se ti podaří seznámit s nějakou príma maminkou :! :! :!
 PaC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital