Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
20.5.06 20:59

i510 - Inglesina Espresso je krásný, ale BACHA, nemá polohovatelný nožičky, takže když mimi usne, tak mu je nemůžeš zvednout. Ted to ani tak nevadí, ale až bude trochu větší, tak mu budou kinklat ohnutý dolů.

Teda holky, ty vaše děti toho tolik spapají. Marianka jí:
cca 2:00- 150-160 ml Sunaru
cca 7:00-8:00 100-140 ml Sunaru
12:00-13:00 obídek ze skleničky, ale vždycky něco nechá, takže max 200 ml
cca 15:00- 150 ml Sunaru
cca 19:00- Kaše Sinlac řídká (pije jí z lahve)- 150 ml
a někdy ještzě večer trochu mlíka
teda nejí zase nějak málo, ale proti tomu, co tady píšete asi jo.

neumím si předstvit, že by zbaštila celý banán.
A taky nechce dopoledne svačinky.
Jo, a zatím pije JEN mlíko, NIC jinýho do ní nedostanu,
Jakmile zjistí, že to není mlíko, tak to okamžitě vyplivne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
20.5.06 21:19

Díky Bibo.
Objevila jsem ještě tento

http://www.caryfuk.cz/…/typ/22:2152

co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
20.5.06 22:52

i. 510 - co jsi to tu psala o tom sluníčku? :lol: My jsme vyrazili se známýma ven a pěkně jsme zmokli. :lol: Oni mají prcka o tři měsíce staršího než je Barča a to je teda drak. Už se těším, jak bude taky takhle blbnout. Je to sranda, s těma dětma.

Dneska jsme koupili Barče autosedačku. Měli ji v akci a byla o litr levnější. Vypadá fakt dobře. Bohužel si nemůžeme dovolit koupit nějakou drahou, takže tahle nám docela přišla vhod.

Příkrmy - Barča teda nic nechce. Zeleninu vůbec a banán jakž takž (to vypadá blbě :lol: ) Doufám, že se to naučí jíst, do konce života ji kojit nebudu. :lol:

V krámě s kobercema jsem ukazovala manžovi jeden, který mám vybraný do děcáku (až ho doděláme) a líbil se mu. Takže se těším, až si pro něj pojedeme. Je hnědý a jsou na něm dětské motivy. Myslím, že se tam bude hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
21.5.06 08:01

i510 - ten Chicco se mi líbí nejvíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
21.5.06 09:59

Holky, já nakonec asi půjdu du těchhle:
Jako jediné jsem je měla možnost vyzkoušet naživo a nic jen tak na slepo přes net kupovat nechci. Navíc i ta cena docela ujde:
http://www.detskydum.cz/obr/1070_1.jpg /> Peg Perego Pliko P3
 Toffee

cena za ks vč. DPH:
6690 Kč

váha 8 kg, lůžko 81×35 cm, průměr koleček 17 cm
Opravdu skvělé golfky :-)
lehké skladné golfky, teleskopické skládání, polohovací opěrka nohou i zad do pohodlného ležení, velmi snadno odnímatelná hrazda před dítětem, pětibodové pásy ve kterých se dítko (narozdíl od jiných kočárků) může pohodlně hýbat, ale z kočárku nevypadne :-), výškově nastavitelné rukojeti, přední kola otočná s možností aretace, bouda, nákupní košík, držák na láhev, prací potah, nášlapné brzdy zadních kol
Velmi dobré golfky (skvěle ovladatelné, pohodlné pro dítko i maminku… :-)
kolekce 2006

• Citovat
  • Upravit
371
21.5.06 10:30

Carso, já bych do těchto šla hned a měla jsem je dlouho jako favorita č. 1, ale táta nám asi nedovolí přesáhnout 5.000,–. Zkusím to, když jsem je zase viděla, tak jsem vyměkla. Uvidíme. Musí se k nim ale ješte dokoupit nánožník, pláštěnka, ne? To ta cena ještě naskočí! :cry: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
21.5.06 10:58

Bibo, malá toho sní možná polovinu.
ráno kójo (krátké)
kolem 10-11. zeleninka 100-130ml
kolem13-14. přesnídávka max 150ml
po hodině krátké kojení,spíš jen na napití, čaj také nechce
kolem 17. půl banánu a trošku mrkvičky (ze skleničky)
kolem 19.-20. kaše zase 100-120ml.
kolem 21. uspávaci kojení :-)

v noci cca po 2 hodinách krátké kojení, ale spíš jen místo dudlíku, než aby něco vypila.

Pa Aimee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
21.5.06 11:19

Hezký den všem maminkám i dětičkám ,

včera jsme si celá rodinka udělali celodenní výlet do Vyškova :wink:
Otvírali tam DINOPARK se ZOOPARKEM ,všichni pravěcí ještěři v životních velikostech,bohybliví a se zvuky- pro děti něco fakt reálnýho a super zážitek .....v jeden moment jsem se lekla i já 8O ,jelikož mají všechny potvory umístěné v lese a pokud omentálně nezařvou,nejsou hned vidět :wink:

Navíc vás tam odveze ze ZOOparku plného ochočených zvířátek(pohladili jsme si i překrásného Páva,kozičky-které mi ožužlali zcela tkaničky na kalhotách a Kiki u bot :) ekovláček(jízda cca.15min.)!!!

Pro ty,které jsou Brněnští,či z blízkého okolí-ZAJEĎTE MRKNOUT…OPRAVDU SKVĚLÝ ZÁŽITEK!!!!

Jinak dnes večer odjíždíme na celý týden do Rožnova,takže teď něco písnu a pak se snad ozvu až v pátek po návratu :roll:

IvaP :díky za pochopení!!Holky odsud jsou vesměs rodilé cestovatelky a stěhování jim zřejmě nečiní potíže(nic ve zlým),takže jsem ráda,že alespoň někdo chápe mé momentální pocity :oops:
Jsme na tom nápodobně!!!

Lamargarita :Ahojky,já se taky těšila,jak budem z děckama chodit na akce a navštěvovat se......vím má to své plusy i mínusy :(
ZAHRÁDKA:pro dítka super,jen já už se vidím,jak s těma dvěma drakoušema něco sázím a zušlechťuji :roll: 8O :roll:
Gratulace ke 4.zoubku …my stále žádný(a to nám před měsícem Dr.tvrdila,že vyleze kždým dnem :evil: :roll: )
Jídlo -taky jsem zkoušela smíchat Activii s výživou…je to dobré a šmakující :wink: Od Hippu prodávají i ovocné přesnídávky s cereáliemi od 6.měsíce-vyzkoušela jsem a na noc dobře zasytí(žádná kožní reakce,takže vhodná i pro ekzémáčky)!!

Už nic jiného než značku Hipp nekupuji Po Hami sme začali mít vyrážky :( ,ale u každého dítka je to asi jiné :roll:

Carsa :řidičák na vše pojízdné jen TIŠE ZÁVIDÍM!!!…já na to řízení budu asi antitalent po své mamce :?
Hubeňour -náš Nikouš je taky dlouhá hubená žížalka a přitom pojí kde co a kvanta :wink:
Děloha -držím palce ať ti vše dobře dopadne a bude ještě sourozenec pro Ivánka :! :!
Já byla shodou okolností ve čtvrtek na gyndě…bolelo mě děsně už pár dní břicho a 14dní se mi zpozdily menzes :( Doktor mě prohlédl a zkonstatoval,že kvůli sterilce se mi krev hromadí ve vaječníkácha nemůže dobe odtékat jak má a navíc se mi děloha otočila dozadu,takže se mi pokusil RUČNĚ otočit zpět 8O :( …myslela jsem,že bolestí rozdrtím tu kozu :cry: Prej pkud se vrátí zpět,budou jí muset upevnit laparoskopicky!!

ALE NEBOJ,U TEBE URČITĚ VŠE DOPADNE DOBŘE-PEVNĚ V TO VĚŘÍM

Dalif :gratulace Vítkovi k zoubečku!!!!

i510 :hračky mám ke kočáru uchycené ze předu na madle na takovém plastovém řetězu(koupíš v každém hračkářství a složíš)a nic nepostrácíte :)
Golfáč se mi zamlouvá ten druhý od CHICCO :) :P :!

Biba :ná Niki taky jak zjistí,že má vodu a né UM ihned fluše :! :roll: ,ale šťávičky jsme musely zrušit,začal po nich mít škaredé vyrážky :evil: :?

Snad jsem na vše odepsala a nezapomněla…a vy omluvíte mé sáhodlouhé psaní :roll: 8O :( fakt se za vámi zase dýl napodívám :cry:

**Předem blahopřání zubatému Tadeáškovi k zítřejším 7.měsíčninám a taktéž předčasně Vítkovi :! :! :lol:

POKUD se mi podaří zmenšit pár fotek z včerejšího Dinoparku-vložím do galérky :)** Všem krásnýzbytek neděle a celý příští týden.....mějte se jen krásně PA -Val,Kristýna a Nicolas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
21.5.06 13:54

Chtěla bych aspoň Vás všechny pozdraviti, pročetla jsem, co jste napsali a že jste toho napsali ! :! Reagovat budu později, ale děkujeme za gratulace k zoubku a těm nastávajícím sedmiměsčninám, my je budeme slavit tentokráte očkováním, jdeme na druhé 2 píchance-klasiky a k tomu lžičku.

S Tadeáškem půjdeme baštit, dnes dáme jen nějaké masíčko od HIPP ( Val taky mi baští jen HIPP a pak jednu jedinou od Sunárku ( hrášek s telecím ) ovoce zase s oblibou jen HAMI - ale ¨jak koukám na ta složení HIPP je přisolován a Hami přislazované, tak je mi asi jasné po čem Tedýsek jednoznačně jde ) a jdeme ven i s taťuldou asi do Flory na oběd a nějaké oblečení pokoupit. Dáme část cesty pěšky, ať žijí tůry po Praze !!!

i510 já taky pořád vymyšlím, co s tím golfáčem…ale zkoušela jsem teď Tedýska strčit do kamarádčinýho golfáče její 20měsíční dcery a byl tam chudáček jak zapadlý vlastenec, je to ještě na něj brzo :? Tak čekám, ale do dovelý ho musím koupit tak jako tak. Já si dala limit 3000,–Kč ( já strašně nerada utrácím za věci, které tu hodnotu nemají ) ale pořád nevím, manža říká ať si koupím co chci, že když to bude stát 5tis. tak hlady taky neumřem.....mě se líbil moc ten Neonáto PIUMA, viděla jse mho na Vaˇmkovce v Brně, super 6,5kg a skládal se kolečkama na jednu stranu.....ale má své chyby, nepolohovací nožičky a univerz.nánožník…ale ta světlounce zelená inglesina je fakt hezká, já jsem úchyl na zelenou :lol:

Hezký den !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
21.5.06 18:55

val - fotky jsou super, ale škoda, že jsi je tak moc zmenšila :( , nejsou vidět detaily. Já je zmenšuju na 80% jenom, pak když se na fotku klikne, tak se krásně zvětší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
21.5.06 19:21

chudak Tadeasek je hladovy, musi jist uz popruhy :lol: :lol: :lol:

My jsme byli na oslave brachy- ten co ma ctyri ditka, nejmladsi Sara ma 1 rok a neco a ma 8,80kg pche, Vitek uz 9,20kg, velikostne jsou fakt stejni, jen Sara beha,leze,drzi flasku, dela paci paci …
Vitek kouka, nadava, kope a keca tatata,ugi ugi,hihi,tzu tzu…

no nic jdu uspavat. pa Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
21.5.06 19:43

Pěkný večer maminky ,

taky fandíte našim hokejistům, aby vyhráli? My s manželem ano. No nic, zatím prohráváme :(

Valderamo , to zvládneme, uvidíš :)

Lamargarito , Blahopřejeme k 4 zoubku a taky k zítřejším 7 měsícům.

http://animace.org/…/G100008.gif

Hezký večer a dobrou noc :) :)

IvaP a Ráchelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
21.5.06 20:30

Pro Bibu :fotky jsem dle tvé rady poupravila :) a pět 80% vkládám znovu pro ten detail!!
Pro příště budu chytřejší…teda pokud to nezapomenu :roll: :)

IvaP :děkuji a mějte se pěkně,dobrou noc :wink:

Odjezd jsme nakonec odložili na zítřejší ráno,taťka kouká na hokej a já mrkla ještě za váma :) :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
22.5.06 10:15

Dobré ránko - my jsme dneska vylezly až o půl desáté, jsme ostudy :!
Aimee - to toho Aný taky teda moc nevypije a nesní. Mě štve, že na oběd sní nějaký masozeleninový příkrm a už to ničím nezapije, ani mlíkem. Mám strach, aby těch tekutin měla za den dost. Ale dehydratovaná není, tak snad to bude ok.
Moje mamina mi říkala, že nám se ségrou na oběd dávala polívky- uvařila maso, zeleninu, rozmixovala a dávala nám to lahvičkou- prý až někdy do roka. Tak jsem si říkala, že to taky zkusím, že do ní těch tekutin dostanu více.
dalif - ten Peg Perego je super, koukala jsem na něj na www.detskyraj.cz, ale jsou tam 2- Peg Perego Plico P3 Classico- bez nánožníku a pláštěnky a pak Peg Perego Plico P3 Comleto- ten je se vším všudy, ale stojí už taky 7,5 tisíce. Jo, a pak tam mají i nabídku s univerzálním nánožníkem a pláštěnkou.

Ježíííš, dala jsem Máju na deku a ona vlezla na podlahu a honí tady nějaké chrastítko, ono se jí s tím o tu plovoučku lépe tříská.

V sobotu jsme měli ty křtiny, tak už to máme za sebou. Bylo to bezva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
22.5.06 10:20

val -fotky bezva, už vás je vidět perfektně :D :D :D Máš moc krásné dětičky. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí