Poradna duly
Jana Čurdová
i510 - nad těma kšírama jsem koumala a vykoumala jsem tohle (i když si nejsem jistá, ale zatím to tak jde - až dám ten rozkrokovej díl na tu rukojeť, kde má být, tak bude mít asi ty kšíry jen přes ramena a kolem pasu
- ale to až bude sedět)

Jo, na Pepíčka jsem musela blejsknout, na chodbě bylo šero, tak vypadá jak upír ![]()
Dneska měl k obědu červenou řepu … to byl masakr … dávám do galerky ![]()
lamargarito - Parga neznám, ale na Krétě jsem byla, je to tam super, akorát blbé moře. Pláž je písčitá, ale v moři je to skalnaté, takové schodovité. Navíc jsme tam byli na začátku června, takže moře bylo studené a hlavně byly takový vlny, že nebylo možno plavat. A taky bylo to moře takové tmavé- třeba v Chorvatsku je krásně modré…
Ještěže jsme měli u hotelu velký bazén, byla jsem skoro furt tam.
Lamargarito - jen pro uklidnění. Já jsem ani nelezla, ani neseděla a chodit jsem začala až ve 14-ti měsících. Navíc máma, když se mnou byla těhotná, tak trpěla hyperfunkcí štítné žlázy a všichni čekali, že budu mentálně i pohybově postižená. No a vystudovala jsem VŠ a na sport taky nejsem levá…takže určitě s Tedýskem cvič, ale nemysli si, že to něco znamená. Ono si toho honění za chodícím dítkem ještě užiješ......
Holky, jak tady mluvíte o tom moři - úplně si to představuju a hned bych jela. I když vidím, že až tam budeme, tak celou dobu budu hlídat Ivánka, jestli nejí písek a nevybírá z písku vajgly a netopí ho jeho nezodpovědný otec… a pod. a vůbec si to neužiju
carso - u moře to vidím podobně
![]()
ale naštěstí s námi jedou tcháni, tak budem hlídat nějak střídavě
A stejně budu skoro furt s malou zalezlá, na sluníčko s ní moc chodit nechci, teda určitě ne od 10 do 15 hod
i když v zář to snad už tolik prát nebude ![]()
Ahoj holky,
jen v rychlosti, protože malej hrozně prudí.
Děkuji Franeza za super fotky. My to spojovací zapínání máme ale na těch kšírech. Ten silný oigelitovaný pás, který pak bude mezi nohama se dá na madlo a zadrukuje, ale ještě na to kouknu. Každopádně díky, moc mi to pomohlo. Už vím jak na to.
Moře - jééé, já bych taky moc chtěla, ale máme neakčního tátu
![]()
Včera jsme byli taky na druhé lžičce a pak jsme vyrazili na výlet s kamarádkou. Ušly jsme 15 km a bylo to super, protože na konci jsme si daly převýborné jídlo, mňam. Cesta byla skoro pořád v lese, takže pohodička.
Sezení - jsem se chtěla zeptat jaká záda mají drobci, když sedí. Papula právě rovný záda nemá (kulatí se mu dole) a tak nevím, jestli se mu ještě narovnají nebo jak. Každopádně mu to zakazovat nebudu, protože takto tráví většinu času. V kočáře klečí a drží se všeho kolem. Zvednu mu i záda v kočáře, aby koukal, ale klečení je asi lepčejší
.
Chtěla jsem ještě něco, ale už si nemůžu vzpomenout
, takže se zatím loučím. Dneska je pršavo, tak asi půjdeme v šátku do města. Zkoušeli jsme nový úvaz (malej je na zádech) a stráááááášně se mu to líbí. Nosíme ho i na koňa na ramenách, ale celkem dost z toho bolí za krkem a ruce ![]()
Dalif, kde jsi? Zase máš za sebou strašnou noc?
i.
dobre ranko,
my klasika v 5:10h a byl ubrecenej, nechtel spat ani si hrat, proste mamo vstavej a venuj se mi na 100%. no ale rolety koupime …vstava nekdo s nama ???
ted spi na balkone,tady taky prsi..
V sobotu jsem byla na svatebnim veletrhu, segra se furt tozhoduje jaky saty…je to hruza na pripravy nevzpominam moc rada, tolik veci zaridit kvuli jednomu jedinemu dnu…pozvat pribuzny ktery nevidim leta a pak nejni misto pro kamarady…no udelali jsme si pak wedding&kolaudacni party u nas v bytecku loni- pres 20 lidi ve 2+1, sila.
CARSO- a kterou z tech krosen mas Ty , chci nejakou Salewu,ale jeste se na to podivam,az bude cas.
i510 - tak se satkem na zadech jsem to taky zkousela v Klokankovi,libilo se mu to,ale ja se furt bala ze spadne nebo neco, proste jsem se necitila.takze pujdem do krosnicky, holt nejsme satkovi ;(
kdyz sedi, je ohnutej,poslu fotku do fotogakerky,ale jeste se sam nepo:,–(il, jen vicemene omylem v lehatku,byl jak King Kong a straaaaaaaaasne stastny.
m o r e - tam jsme taky chteli jet, kdyz mel malej ekzem,ale ten skoro zmizel,takze Jablonec to jisti a snad jeste nekam…
mam hlad ,jdu jist. pa Dalif
Biba - takže říkáš ta Kréta nic moc ? Manža tam byl kdysi dokonce myslím s Fisherem a to měli teda nějakou tu lepší kategorii all exclusive a nadává na to dodnes. Prej i jak jsme byli pak už my spolu na první dovolené, on civilkář a já skoro státní zaměstnanec, pěněz hodně málo, asi si umíte představit, tak dovča dohromady stála 8tis/2osob i s dopravou a jídlem( takovej šílený last minute ). A v chatkách v Chorvatsku v Medveji, že to tam bylo prej lepší
Ale pravda vařili hooodně dobře, samé ryby, to miluji. A cestovka to byla o dvou lidech.
My v té Parze byli před 2roky, jsou tam v dosahu 4 pláže, z toho dvě méně použitelný, jedna kamenitá ( ale zase je fajn, že když to má někdo rád, tu možnost tam má ) - Krioneri 
jedna městská, příliš rušná a pak Valtos nádhera 

a Lichnos nádhera na druhou

Ale byli jsme v září a letos bych tomu něchtěla jinak, věřím že v sezóně je tam těch lidí víc a mě vyhuvuje když naprovo minimálně 10m nikdo a nalevo to stejný
Jinak Parga je hodně v kopci, staré rybařské městečko s italskými prvky, také proto je tam všudě možné si dát pizzu a těstoviny, ono to kdysi v historii patřilo Italům dokuď tam ještě stál ten hrad. Nejsou tam klasické hotely, myslím jenom jeden na Lichnosu a to je 4km od Pargy. Jinak je klasika apartmány jako součástí řeckých obydlí.
Carsa - díky za uklidnění ![]()
Ahojky
Tak dnes dopoledne proběhlo zase v režii honicího psa ![]()
Ráno s Barunkou do školky - dnes se fotili, tak jsem ji vyfikla
a po cestě do školky měla strach, ať se navyválí v nějaké louži, šmajdulka moje malá ![]()
JOhanka vstávala v 6,00 hod tak si po návratu ze školky dala chrupku do 9 hod, pak sváča a fičely jsme na nákup. No, šla jsem s cestovní kabelou jako velbloud
Přiběhly jsme domů, rychle jsem uvařila obídek - brambor, mrkev a dnes POPRVÉ maso
A byla to dobrota. ![]()
Pak zas rychle do školky pro Barunku a uložení po obědě. To byla chvilky klidu ![]()
Odpoeldne procházka s holkama Ostravačkama ze Září 2005. Takže program nabitý.
Holky už jsou v posteli, Johanka spí, Barunka ještě šeptá ![]()
Málem bychc zapomněla: Johanka se dnes navážno rozlezla, už to není tři pošoupnutí a skok za úlovkem, ale normální lezení za zajímavým objektem. Tím dne sbyla skákací barunčina veverka. ![]()
lamargito garatulace k dalšímu zubáku ![]()
Mějte se pěkně a dobrou noc. Xenie a holky
Děkujeme za gratulaci, jojo vlevo nahoře , jeden ze těch dvou předních. Budeme mít plnou pusu zubů, ale nepolezem
Dnes jsme tu měli na návštěvě IvuP a Ráchelku, je o 14 dní mladší než Tadeášek, a valila jsem oči, už krásně sama bez opory sedí a světe div se, dokáže se i postavit na všechny 4 a lézt. Šikulka Ráchelka ![]()
xeniej - tak to je Johanka teda šikula!
My jsme byly dneska na očkování, ale dostala jenom obrnu na lžičku, to minulé odložené očkování se opět odložilo. A jelikož za 3 týdny začnu chodit tu praxi na psychiatrii v Havl. Brodě, tak mi MUDr. dala očkovací látku sebou a mám jí to ďobnout za měsíc. Ale já jí to odmítám ďobnout, řeknu sousedovi (je pediatr), jsem maminka a nehodlám jí stresovat svojí osobou.
Před chvilkou Mája lozila po posteli před usnutím a otočila se z bříška na záda- tak jsem zvědavá, jestli to byla náhoda a nebo jestli už na to konečně přišla.
![]()
Vaše věrná nakukovatelka ![]()
Bibo - ty budeš v HB? A na praxi na psychiatrii? Jsi doktorka? Zdám se ti moc zvědavá???
![]()
Mirko, odepsla jsem Ti na SZ, ale nevím, jestli Ti to přišlo, v odeslaných to nemám… ![]()
Ahoj všichni,
já jsem dneska zase byla v práci. Myslela jsem tedy, že tam nedojdu. Ráno Ivan sustil příšerný řev, jakmile jsem se od něj vzdálila na víc jak metr. Nezbylo mi nic jiného, než ho nechat řvát a za poklusu se balit. Punčochy jsem mu oblíkala snad na dvacetkrát, jak mrskal nožičkama. No fakt jsem byla na prášky. Ani v autě se neuklidnil.
Ale naštěstí v práci byl skvělý! Pršelo, tak jsem ho nemohla poslat se sekretářkou ven. Tak pěkně seděl v sedačce vedle mě a poslouchal celé školení. Měla jsem docela hrůzu z toho, kdy ho to přestane bavit a spustí, ale pohoda. Pak jsem ho tam ještě nakrmila a jeli jsme domů.
Jen jsem dojeli, tak zase spustil.
Tak tomu nerozumím. Buď má rád společnost, nebo nemá rád mě!
![]()
Lezení - ta rehabka, ke které chodím mi říkala, že na lezení je osmý a devátý měsíc, takže všchny dětičky na to ještě mají čas. Ivan se dnaska postavil pěkně na všechny čtyři, ale posunout jednu ručičku dopředu taky ještě neumí
Lamargarito - gratulace k 3-tímu zubu. Tak teď už mámo žádný ty mixovaný blivajzy a dej pořádný kus masa
! http://www.gify.nou.cz/…ubory/37.gif
To jsem se chtěla zeptat - kolik tak dáváte masa na jednu porci? Já tak asi jako objem kávové lžičky a říkám si, jestli to není málo? Poraďte, prosím.